analisa.io

This Profile is
Age-restricted
by Instagram and cannot be analyzed

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

This Profile has zero posts, and nothing to analyze

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Oops...
It's us not you.

Please reach our support for assistance.
analisa.io
analisa.io

Uhmm,
we can't access
a private profile

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Sorry,
your internet connection
seems unstable.

Whoa, the dates you
selected exceed the
posts analyzed.

Whoa, the dates you selected exceed the posts analyzed.

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Profile has less
than 500
followers.

For good accuracy, Analisa.io only provides Follower Analytics for Profiles with more than 500 Followers.
Please kindly try another search :

analisa.io

Loading

0
100

Your search is being processed, and will be ready in a few minutes to hours depending on the total posts analyzed.

  • You will be notified by email once the report is done.
  • Kindly contact customer service if you have any questions.
Logo analisa
profile-picture
-

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Followers

Following

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Get Follower Demographics
& Authenticity

for Instagram Followers
  • Age
  • Gender
  • Location
  • Authenticity

Average Engagement (Likes + Comments)

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Engagement
per Post

Avg. Likes
per Post

Avg. Comments
per Post

Zef S. Average Engagement

-

Total Posts

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Posts
per Day

Avg. Posts
per Week

Avg. Posts
per Month

Zef S. Total Posts

-

Caption words most used

In Caption

Zef S. Captions Words Most Used

-

Hashtags most used

In Caption

Zef S. Hashtags Most Used

-

Tags and Mentions

Brands and Instagrammers often Tagged or Mentioned

Locations Tagged

Posting Activity

Posting times on Profile

Audience Engagement

Engagement times (Likes + Comments) by Audience

Total Posts

Weekday Breakdown

Average Likes and Comments per Post

Weekday Breakdown

Average Engagement Rates

Weekday Breakdown

Caption words most

In Caption

Hashtags most used

Highest Engagement (Likes + Comments)

Thu, 28 Jan 2021 - Recent Posts
1

sesi santai tanpa harus di pantai. yang lain sibuk bertikai, yang terpilih sibuk merangkai. 🧘🏻‍♂️ • #storyincoffee #shotoniphone #kawulalocaā #locaāhands #hobikopi

2

What is good to be enjoyed in this weekend?! Aha! how about some dim sum feast? 😜 Good news buat kalian para penggemar dim sum karena @maystarsurabaya lagi ada promo nih cuy, dengan IDR 19.800++ lu bisa nikmatin semua varian dim sum yang ena ena disana. Jangan lupa juga cobain BBQ Kombinasi, Burger Lada Hitam, Salted Egg Pao yang enduls dan kalo butuh space gede buat bikin acara Birthday, Gathering, atau Engagement bisa juga dibuat di sini loh gengs! • #maystarsurabaya #flatlay

3

kopi luwak kopi gajah minum tuak mabuk parah kalau ngana bilang terserah yawes kita kawin sajalah • #shotonoiphone #salamsantuy 🧘🏻‍♂️ tustel by @ferdinandkennard

4

Karena intinya semua yang baik, indah, nikmat, nyaman, bermakna dan dikenang itu tercipta dari tangan-tangan jiwa yang bahagia. Jadi jangan lupa bahagia, kawan. • 📷: Fujifilm X-T10 with Fujinon lens XF23mm F2.0 #XT10 #XF23mm #xf23mmf2 #Fujifilm_id #XT30Team #xt30team_food

5

Surprise, surprise! Introducing you the revamped Kafe Bromo with new and elegant interior as the major change (that is very eyegasmic for me 👌🏼) also not forget to mention about the buffet that comes with Indonesian, Western food, and so on as the choices and here’s the info about the new buffet price: It will be Rp. 448.000 net/pax for the lunch and Rp. 488.000 net/pax for dinner. Aaand another good news is they have 30% off for BCA Credit Card holder (maximum for 20 persons) & Pay 1 for 2 every Monday special (BCA Credit Card). You can call 031 546 8000 or just add LINE account of @SheratonSurabaya for reservation. #NewKafeBromo #KafeBromoRevamped #KafeBromo #SheratonSurabaya #BuffetDining

6

Sayonara 23! Thank you for allowing me to know them as a friend and as a family ❤️ #23 #bukan32 #yanggaditagmerasafamilyyouknowwhoyouare #wkwk

7

over exposure and stuck shutter french toast. harap maklum, masih dalam “taman kanak-kanak” di dunia foto analog. 🧘🏻‍♂️ • #storyincoffee #superiapremium400 #nikonfm #retroikafilme #filmisnotdead

8

Kalo ditanya suka bakso atau ga jawabannya ya “biasa aja sih” but I’ll make an exception for this one: Bakso Keju dari @bukabaju Malang! bayangin aja gurihnya bakso ditambah nikmatnya keju yang melting pas lo gigit *auto nelen ludah dan jangan lupa juga cobain menu Bakso Bakar dan pangsit mie mereka yang harganya start dari Rp 12.500 aja gengs! Nah nambah lagi kan satu alasan buat lo ke kota Malang 😜 • Buka Baju (Malang) Jl. A. Yani No. 20D Jl. MT. Haryono No. 148 MOG Food Court Lt. 3

9

15 detik dalam keadaan santuy di rumah #kawulalocaā 🧘🏻‍♂️ • #storyincoffee #locaāhands

10

selamat pagi dari hati yang masih sendiri tapi tak pernah sepi. 🧘🏻‍♂️ #salamsantuy

Most Recent Posts

Thu, 28 Jan 2021 - Recent Posts
1

Karena intinya semua yang baik, indah, nikmat, nyaman, bermakna dan dikenang itu tercipta dari tangan-tangan jiwa yang bahagia. Jadi jangan lupa bahagia, kawan. • 📷: Fujifilm X-T10 with Fujinon lens XF23mm F2.0 #XT10 #XF23mm #xf23mmf2 #Fujifilm_id #XT30Team #xt30team_food

2

Kalo ditanya suka bakso atau ga jawabannya ya “biasa aja sih” but I’ll make an exception for this one: Bakso Keju dari @bukabaju Malang! bayangin aja gurihnya bakso ditambah nikmatnya keju yang melting pas lo gigit *auto nelen ludah dan jangan lupa juga cobain menu Bakso Bakar dan pangsit mie mereka yang harganya start dari Rp 12.500 aja gengs! Nah nambah lagi kan satu alasan buat lo ke kota Malang 😜 • Buka Baju (Malang) Jl. A. Yani No. 20D Jl. MT. Haryono No. 148 MOG Food Court Lt. 3

3

selamat pagi dari hati yang masih sendiri tapi tak pernah sepi. 🧘🏻‍♂️ #salamsantuy

4

over exposure and stuck shutter french toast. harap maklum, masih dalam “taman kanak-kanak” di dunia foto analog. 🧘🏻‍♂️ • #storyincoffee #superiapremium400 #nikonfm #retroikafilme #filmisnotdead

5

What is good to be enjoyed in this weekend?! Aha! how about some dim sum feast? 😜 Good news buat kalian para penggemar dim sum karena @maystarsurabaya lagi ada promo nih cuy, dengan IDR 19.800++ lu bisa nikmatin semua varian dim sum yang ena ena disana. Jangan lupa juga cobain BBQ Kombinasi, Burger Lada Hitam, Salted Egg Pao yang enduls dan kalo butuh space gede buat bikin acara Birthday, Gathering, atau Engagement bisa juga dibuat di sini loh gengs! • #maystarsurabaya #flatlay

6

Surprise, surprise! Introducing you the revamped Kafe Bromo with new and elegant interior as the major change (that is very eyegasmic for me 👌🏼) also not forget to mention about the buffet that comes with Indonesian, Western food, and so on as the choices and here’s the info about the new buffet price: It will be Rp. 448.000 net/pax for the lunch and Rp. 488.000 net/pax for dinner. Aaand another good news is they have 30% off for BCA Credit Card holder (maximum for 20 persons) & Pay 1 for 2 every Monday special (BCA Credit Card). You can call 031 546 8000 or just add LINE account of @SheratonSurabaya for reservation. #NewKafeBromo #KafeBromoRevamped #KafeBromo #SheratonSurabaya #BuffetDining

7

kopi luwak kopi gajah minum tuak mabuk parah kalau ngana bilang terserah yawes kita kawin sajalah • #shotonoiphone #salamsantuy 🧘🏻‍♂️ tustel by @ferdinandkennard

8

15 detik dalam keadaan santuy di rumah #kawulalocaā 🧘🏻‍♂️ • #storyincoffee #locaāhands

9

sesi santai tanpa harus di pantai. yang lain sibuk bertikai, yang terpilih sibuk merangkai. 🧘🏻‍♂️ • #storyincoffee #shotoniphone #kawulalocaā #locaāhands #hobikopi

10

Sayonara 23! Thank you for allowing me to know them as a friend and as a family ❤️ #23 #bukan32 #yanggaditagmerasafamilyyouknowwhoyouare #wkwk

Most Viewed

Thu, 28 Jan 2021 - Recent Posts

Most Hearts

Thu, 28 Jan 2021 - Recent Posts

Most Commented

Thu, 28 Jan 2021 - Recent Posts

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert