analisa.io

This Profile is
Age-restricted
by Instagram and cannot be analyzed

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

This Profile has zero posts, and nothing to analyze

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Oops...
It's us not you.

Please reach our support for assistance.
analisa.io
analisa.io

Uhmm,
we can't access
a private profile

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Sorry,
your internet connection
seems unstable.

Whoa, the dates you
selected exceed the
posts analyzed.

Whoa, the dates you selected exceed the posts analyzed.

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Profile has less
than 500
followers.

For good accuracy, Analisa.io only provides Follower Analytics for Profiles with more than 500 Followers.
Please kindly try another search :

analisa.io

Loading

0
100

Your search is being processed, and will be ready in a few minutes to hours depending on the total posts analyzed.

  • You will be notified by email once the report is done.
  • Kindly contact customer service if you have any questions.
Logo analisa
profile-picture
-

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Followers

Following

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Get Follower Demographics
& Authenticity

for Instagram Followers
  • Age
  • Gender
  • Location
  • Authenticity

Average Engagement (Likes + Comments)

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Engagement
per Post

Avg. Likes
per Post

Avg. Comments
per Post

Yunita Siregar Average Engagement

-

Total Posts

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Posts
per Day

Avg. Posts
per Week

Avg. Posts
per Month

Yunita Siregar Total Posts

-

Caption words most used

In Caption

Yunita Siregar Captions Words Most Used

-

Hashtags most used

In Caption

Yunita Siregar Hashtags Most Used

-

Tags and Mentions

Brands and Instagrammers often Tagged or Mentioned

Locations Tagged

Posting Activity

Posting times on Profile

Audience Engagement

Engagement times (Likes + Comments) by Audience

Total Posts

Weekday Breakdown

Average Likes and Comments per Post

Weekday Breakdown

Average Engagement Rates

Weekday Breakdown

Caption words most

In Caption

Hashtags most used

Highest Engagement (Likes + Comments)

Sun, 17 Jan 2021 - Recent 6 Posts
1

Tiara Darmawan atau Natasha Suherman? Sampai jumpa nanti jam 10 malam hanya di @antv_official @hatiyangterlukaofficial ♥️

2

Thank you for always being there for me. Grateful to have you both. Natasha loves you guys so much! Mana suaranya #teamreifan n #teamerick ? Nonton terus yah setiap hari jam 10 malam hanya di @antv_official #hatiyangterluka

3

Some pain becomes strength. You feel broken but you’re stronger than before. Keep going Natasha... #hatiyangterluka

4

Hi semua... jangan lupa yah besok nonton Hati Yang Terluka pukul 22.00 WIB hanya di @antv_official salam sayang dari kami, Tiara & Natasha ♥️🤗 #hatiyangterluka

5

Building chemistry #reifanastaha #hatiyangterluka

6

Be the energy you want to attract. Cause Like attracts like. Energy doesn’t lie :)🍃

7

I love these guys! It’s always a pleasure to work with such nice and fun people. All the best for our new project. Keep cheering each other on, keep sending positive energy to one another HAHA! Namaste mmmmm :) #hatiyangterluka #comingsoon

8

She has carried herself through flames. She rolls like thunder with flashes of lightning inside her broken heart. Chasing what she deserves, keep going Natasha... keep going... 🧝🏻‍♂️⁣#hatiyangterluka ⁣ Hati yang terluka 12 Okt 2020 pukul 22.00 WIB hanya di @antv_official

9

Proses diskusi sebelum take. Thank you kak @ichalmuhammad91 sudah jadi partner kerja yg seru dan sangat kooperatif. Ending episode tadi malam adalah ketika Aldo bertemu dgn Natasha. Kira2 apa yah rencana Natasha utk Aldo? Jangan lupa nonton nanti malam 😘 - 📸 @harryjauw

10

Dua bulan terakhir ini aku sudah memulai kegiatan shooting seperti biasa lagi, pulang pagi, bangun juga harus pagi lagi, setiap hari pasti make up seharian, shooting outdoor, panas-panasan, kena lighting, jadwal tidur udah ngga karuan. My routine is back! Tapi yang bikin aku berysukur banget adalah aku sangat beruntung udah pake Olay Retinol24 sejak tiga bulan lalu. Jadi aku gak khawatir deh sama problem kulit dan muka selalu terlihat fresh selama shooting. Aku ngga pernah jadiin alasan selesai shooting pagi terus jadi males skincare-an. Buat aku wajib banget sebelum tidur pakai rangkaian ini dulu biar pagi-pagi pas bangun, muka aku udah langsung kinclong dan mulus hihi pokonya walaupun kerja sampe pagi, pas bangun harus tetap segar, biar ngga keliatan tuh kalo emang kurang tidur, pokonya #AntiMukaBantal deh! Kalian udah pada nyobain belum sih rangkaian Olay Retinol24 yang lagi hits ini? Aku sih udah cinta banget dari tiga bulan lalu, kalian juga wajib coba ini sih @olayindonesia #AntiMukaBantal #AntiMataPanda

Most Recent Posts

Sun, 17 Jan 2021 - Recent 6 Posts
1

Dua bulan terakhir ini aku sudah memulai kegiatan shooting seperti biasa lagi, pulang pagi, bangun juga harus pagi lagi, setiap hari pasti make up seharian, shooting outdoor, panas-panasan, kena lighting, jadwal tidur udah ngga karuan. My routine is back! Tapi yang bikin aku berysukur banget adalah aku sangat beruntung udah pake Olay Retinol24 sejak tiga bulan lalu. Jadi aku gak khawatir deh sama problem kulit dan muka selalu terlihat fresh selama shooting. Aku ngga pernah jadiin alasan selesai shooting pagi terus jadi males skincare-an. Buat aku wajib banget sebelum tidur pakai rangkaian ini dulu biar pagi-pagi pas bangun, muka aku udah langsung kinclong dan mulus hihi pokonya walaupun kerja sampe pagi, pas bangun harus tetap segar, biar ngga keliatan tuh kalo emang kurang tidur, pokonya #AntiMukaBantal deh! Kalian udah pada nyobain belum sih rangkaian Olay Retinol24 yang lagi hits ini? Aku sih udah cinta banget dari tiga bulan lalu, kalian juga wajib coba ini sih @olayindonesia #AntiMukaBantal #AntiMataPanda

2

Thank you for always being there for me. Grateful to have you both. Natasha loves you guys so much! Mana suaranya #teamreifan n #teamerick ? Nonton terus yah setiap hari jam 10 malam hanya di @antv_official #hatiyangterluka

3

Hari ini pertama kali nya aku melakukan treatment di @glafidsyamedika_jakarta super luv! Treatment yg aku lakukan hari ini ada 3 yaitu, Facial, Infus Kromosom dan Laser Pro Yellow Glowing. Yang fungsinya untuk membersihkan pori-pori kulit aku, mencerahkan dan juga utk membuat kulit wajah aku jadi lebih glowing. Baru 1x Treatment aja jujur aku langsung ngerasa kulit wajahku lebih cerah, dibanding pas baru datang ke klinik kusam bgt LOL! Akibat shooting outdoor panas2an terus. Aku udah cerita juga di story sejatuh cinta apa aku dengan service disini. Bener2 ngebuat aku pgn balik lagi krn nyaman bgt, hasilnya bagus dan dekat rumah hahaha! Thank you so much @glafidsyamedika_jakarta thank you @rezagladys ♥️🌹

4

Tiara Darmawan atau Natasha Suherman? Sampai jumpa nanti jam 10 malam hanya di @antv_official @hatiyangterlukaofficial ♥️

5

Some pain becomes strength. You feel broken but you’re stronger than before. Keep going Natasha... #hatiyangterluka

6

Building chemistry #reifanastaha #hatiyangterluka

7

Proses diskusi sebelum take. Thank you kak @ichalmuhammad91 sudah jadi partner kerja yg seru dan sangat kooperatif. Ending episode tadi malam adalah ketika Aldo bertemu dgn Natasha. Kira2 apa yah rencana Natasha utk Aldo? Jangan lupa nonton nanti malam 😘 - 📸 @harryjauw

8

She has carried herself through flames. She rolls like thunder with flashes of lightning inside her broken heart. Chasing what she deserves, keep going Natasha... keep going... 🧝🏻‍♂️⁣#hatiyangterluka ⁣ Hati yang terluka 12 Okt 2020 pukul 22.00 WIB hanya di @antv_official

9

Hati yang terluka, Mulai besok 12 Oktober 2020 pukul 22.00 WIB hanya di @antv_official Jangan lupa nonton yah besok 😘

10

Hi semua... jangan lupa yah besok nonton Hati Yang Terluka pukul 22.00 WIB hanya di @antv_official salam sayang dari kami, Tiara & Natasha ♥️🤗 #hatiyangterluka

11

Be the energy you want to attract. Cause Like attracts like. Energy doesn’t lie :)🍃

12

I love these guys! It’s always a pleasure to work with such nice and fun people. All the best for our new project. Keep cheering each other on, keep sending positive energy to one another HAHA! Namaste mmmmm :) #hatiyangterluka #comingsoon

Most Viewed

Sun, 17 Jan 2021 - Recent 6 Posts

Most Hearts

Sun, 17 Jan 2021 - Recent 6 Posts

Most Commented

Sun, 17 Jan 2021 - Recent 6 Posts

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert