analisa.io

This Profile is
Age-restricted
by Instagram and cannot be analyzed

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

This Profile has zero posts, and nothing to analyze

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Oops...
It's us not you.

Please reach our support for assistance.
analisa.io
analisa.io

Uhmm,
we can't access
a private profile

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Sorry,
your internet connection
seems unstable.

Whoa, the dates you
selected exceed the
posts analyzed.

Whoa, the dates you selected exceed the posts analyzed.

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Profile has less
than 500
followers.

For good accuracy, Analisa.io only provides Follower Analytics for Profiles with more than 500 Followers.
Please kindly try another search :

analisa.io

Loading

0
100

Your search is being processed, and will be ready in a few minutes to hours depending on the total posts analyzed.

  • You will be notified by email once the report is done.
  • Kindly contact customer service if you have any questions.
Logo analisa
profile-picture
-

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Followers

Following

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Get Follower Demographics
& Authenticity

for Instagram Followers
  • Age
  • Gender
  • Location
  • Authenticity

Average Engagement (Likes + Comments)

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Engagement
per Post

Avg. Likes
per Post

Avg. Comments
per Post

Yovina Prastianti Average Engagement

-

Total Posts

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Posts
per Day

Avg. Posts
per Week

Avg. Posts
per Month

Yovina Prastianti Total Posts

-

Caption words most used

In Caption

Yovina Prastianti Captions Words Most Used

-

Hashtags most used

In Caption

Yovina Prastianti Hashtags Most Used

-

Tags and Mentions

Brands and Instagrammers often Tagged or Mentioned

Locations Tagged

Posting Activity

Posting times on Profile

Audience Engagement

Engagement times (Likes + Comments) by Audience

Total Posts

Weekday Breakdown

Average Likes and Comments per Post

Weekday Breakdown

Average Engagement Rates

Weekday Breakdown

Caption words most

In Caption

Hashtags most used

Highest Engagement (Likes + Comments)

Sun, 24 Jan 2021 - Recent Posts
1

Always know your worth, babygirl. God’s got you & i know you’re only gonna grow n glow☺️✨

2

Jujur kadang2 tu yah (bukan kadang2 sih.. selalu🙃) kalo lagi menstruasi ngerasa ga nyaman kalo lagi beraktifitas, apalagi kalo harus make toilet umum disaat kita lagi rempong menstruasi begitu😓 Bahkan kadang2 menjelang menstruasi suka muncul masalah2 kewanitaan kan bun.. Tapi sekarang sih ga kuatir lagi, karena ada Lavish Feminine Wipes @lavishwipes yg mengandung Chamomile & AloeVera yg dapat menjaga keseimbangan pH area kewanitaan kita.. Yg paling penting udah dijamin aman karena udah lulus uji dermatologi, ginekologi, alergi, dan sudah bersertifikat Halal dari MUI Yg penasaran pengen cobain @lavishwipes jg, cus cari di Alfamart terdekat, karena udah tersedia di Alfamart seluruh indonesia yah temen2💗 #LavishWipes #PinkCheck

3

Kenapa tangannya gitu si.. ceritanya ketiup angin kali ya heee🙃

4

I am a strong woman because a strong woman raised me. Thank u for being a great mom, wife, and grandma to us💗 Dear mama @ferri_pelawi.. because of you, I am who I am today. Thank you & i love you sooo so much🤗 Being a mom is never easy, but there’s no more important job in the world. Selamat hari ibu untuk semua ibu-ibu Hebat di seluruh Dunia♥️♥️♥️🤗🤗🤗 #HappyMothersDay🌹

5

You are the cause of my euphoria~💜

6

If you're searching for the one person who can change your life, take a look in the mirror💁🏻‍♀️🪞☺️ @casetify x @getkobe @getkobeid #Casetify #CasetifySEA

7

I'm a firm believer that happiness makes people prettier. Then smile, be happy and spread the love & kindness💗💗💗

8

Fyi, MS Glow dari @oryza_cantikskincare itu produknya bukan cuma skincare tapi ada makeup juga yg bener2 bikin aku jatuh hati🥺 Selain lipmatte mereka yg selalu aku puja2 (😂) ada satu lagi yg buat aku jatuh cinta juga. UltraGlow Cushion dari MS Glow ini terbaik sih! Bener2 cantiiik nempel di muka apalagi untuk daily. Medium coverage, dan hasilnya bikin kulit wajah jd keliatan bener2 glowing dan sehat menurut aku. Aku sih YES yaaaaa udah terlalu sering jg aku pake soalnyaa😍😍 @oryza_cantikskincare @oryzasativa91

9

Raw pictures. No edit. Just using my iPhone cam with potrait mode. Thank you, next💁🏻‍♀️ Swipe for details! Foto terakhir adalah aku saat melihat orang2 yg mulai ngadingadi😌

10

Adaa gaa yg suka bgt sm lemon kaya akuu?🍋🍋 Minuman, cake yg ada lemonnya, atau apalah yg ada campuran lemonnya pastii aku suka!😂 Nah lemon yg ini bisa skalian buat diet + sehat pula~ makin seneng lah eke😂 Udah seminggu aku rutin minum @lemondroe.kotamedan biar badan lebih seger + nahan nafsu makan.. Lemondroe ini 100% sari lemon asli, minumnya jg tinggal dicampur 2 sdm lemondroe ke air putih, terus diminum pagi & malem. Segernya dapet, sehatnya dapet bun🥳🥳

Most Recent Posts

Sun, 24 Jan 2021 - Recent Posts
1

I'm a firm believer that happiness makes people prettier. Then smile, be happy and spread the love & kindness💗💗💗

2

Raw pictures. No edit. Just using my iPhone cam with potrait mode. Thank you, next💁🏻‍♀️ Swipe for details! Foto terakhir adalah aku saat melihat orang2 yg mulai ngadingadi😌

3

Jujur kadang2 tu yah (bukan kadang2 sih.. selalu🙃) kalo lagi menstruasi ngerasa ga nyaman kalo lagi beraktifitas, apalagi kalo harus make toilet umum disaat kita lagi rempong menstruasi begitu😓 Bahkan kadang2 menjelang menstruasi suka muncul masalah2 kewanitaan kan bun.. Tapi sekarang sih ga kuatir lagi, karena ada Lavish Feminine Wipes @lavishwipes yg mengandung Chamomile & AloeVera yg dapat menjaga keseimbangan pH area kewanitaan kita.. Yg paling penting udah dijamin aman karena udah lulus uji dermatologi, ginekologi, alergi, dan sudah bersertifikat Halal dari MUI Yg penasaran pengen cobain @lavishwipes jg, cus cari di Alfamart terdekat, karena udah tersedia di Alfamart seluruh indonesia yah temen2💗 #LavishWipes #PinkCheck

4

Rasanya?

5

Simple, cakep, ga neko2 & yg paling penting muatannya banyak!😍 👜: @glander.id

6

You are the cause of my euphoria~💜

7

If you're searching for the one person who can change your life, take a look in the mirror💁🏻‍♀️🪞☺️ @casetify x @getkobe @getkobeid #Casetify #CasetifySEA

8

Adaa gaa yg suka bgt sm lemon kaya akuu?🍋🍋 Minuman, cake yg ada lemonnya, atau apalah yg ada campuran lemonnya pastii aku suka!😂 Nah lemon yg ini bisa skalian buat diet + sehat pula~ makin seneng lah eke😂 Udah seminggu aku rutin minum @lemondroe.kotamedan biar badan lebih seger + nahan nafsu makan.. Lemondroe ini 100% sari lemon asli, minumnya jg tinggal dicampur 2 sdm lemondroe ke air putih, terus diminum pagi & malem. Segernya dapet, sehatnya dapet bun🥳🥳

9

I am a strong woman because a strong woman raised me. Thank u for being a great mom, wife, and grandma to us💗 Dear mama @ferri_pelawi.. because of you, I am who I am today. Thank you & i love you sooo so much🤗 Being a mom is never easy, but there’s no more important job in the world. Selamat hari ibu untuk semua ibu-ibu Hebat di seluruh Dunia♥️♥️♥️🤗🤗🤗 #HappyMothersDay🌹

10

Kenapa tangannya gitu si.. ceritanya ketiup angin kali ya heee🙃

11

Always know your worth, babygirl. God’s got you & i know you’re only gonna grow n glow☺️✨

12

Fyi, MS Glow dari @oryza_cantikskincare itu produknya bukan cuma skincare tapi ada makeup juga yg bener2 bikin aku jatuh hati🥺 Selain lipmatte mereka yg selalu aku puja2 (😂) ada satu lagi yg buat aku jatuh cinta juga. UltraGlow Cushion dari MS Glow ini terbaik sih! Bener2 cantiiik nempel di muka apalagi untuk daily. Medium coverage, dan hasilnya bikin kulit wajah jd keliatan bener2 glowing dan sehat menurut aku. Aku sih YES yaaaaa udah terlalu sering jg aku pake soalnyaa😍😍 @oryza_cantikskincare @oryzasativa91

Most Viewed

Sun, 24 Jan 2021 - Recent Posts

Most Hearts

Sun, 24 Jan 2021 - Recent Posts

Most Commented

Sun, 24 Jan 2021 - Recent Posts

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert