analisa.io

This Profile is
Age-restricted
by Instagram and cannot be analyzed

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

This Profile has zero posts, and nothing to analyze

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Oops...
It's us not you.

Please reach our support for assistance.
analisa.io
analisa.io

Uhmm,
we can't access
a private profile

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Sorry,
your internet connection
seems unstable.

Whoa, the dates you
selected exceed the
posts analyzed.

Whoa, the dates you selected exceed the posts analyzed.

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Profile has less
than 500
followers.

For good accuracy, Analisa.io only provides Follower Analytics for Profiles with more than 500 Followers.
Please kindly try another search :

analisa.io

Loading

0
100

Your search is being processed, and will be ready in a few minutes to hours depending on the total posts analyzed.

  • You will be notified by email once the report is done.
  • Kindly contact customer service if you have any questions.
Logo analisa
profile-picture
-

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Followers

Following

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Get Follower Demographics
& Authenticity

for Instagram Followers
  • Age
  • Gender
  • Location
  • Authenticity

Average Engagement (Likes + Comments)

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Engagement
per Post

Avg. Likes
per Post

Avg. Comments
per Post

Mega Gumelar Average Engagement

-

Total Posts

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Posts
per Day

Avg. Posts
per Week

Avg. Posts
per Month

Mega Gumelar Total Posts

-

Caption words most used

In Caption

Mega Gumelar Captions Words Most Used

-

Hashtags most used

In Caption

Mega Gumelar Hashtags Most Used

-

Tags and Mentions

Brands and Instagrammers often Tagged or Mentioned

Locations Tagged

Posting Activity

Posting times on Profile

Audience Engagement

Engagement times (Likes + Comments) by Audience

Total Posts

Weekday Breakdown

Average Likes and Comments per Post

Weekday Breakdown

Average Engagement Rates

Weekday Breakdown

Caption words most

In Caption

Hashtags most used

Highest Engagement (Likes + Comments)

Tue, 19 Jan 2021 - Recent 6 Posts
1

Menyambut hari Minggu dengan rambut baru👀💙 Warnain sendiri cuma 12rban 🤣 check tutorial di postingan sebelumnya ✌️ Have a nice weekend y'all! Necklace @howtobestrangers

2

Your girl is ready for Party Slay!🎃Tema makeup kali ini terinspirasi dari apa hayo? Spooky bat wings! 🦇Yes, Halloween is near and play around with extraordinary makeup look is a must, let's join Party Slay with @makeoverid 🥳 Btw, produk-produk yang aku pakai di foto ini termasuk dalam promo #PartySlay di @lazada_id sampai tanggal 31 Oktober nanti! Yuk serbu sebelum kehabisan 😝 #StayGorgeous Products used: Make Over Powerstay Color Correcting Primer Peach Make Over Powerstay Demi-Matte Cover Cushion Make Over Powerstay Under Eye Perfecting Concealer Make Over Powerstay Matte Powder Foundation Make Over Face Contour Kit Duo Bronzer Make Over Powerstay Ultra Glow Highlighter Make Over Eye Brow Definition Kit Make Over Powerstay Eyeshadow Primer Make Over Powerstay Eye Palette Uptown Bae Make Over Lip Amplify Contour Liner Make Over Intense Matte Lip Cream

3

Question of the day: If I were a song, what would I be?🥵🌡️ DROP SONG TITLE ON THE COMMENT!

4

Hey, how are you? I wanna ask something.. a bit personal. Have you fully becoming yourself? Oh, you still following the idea of what other's think of "what you are and what you should be"? Why? If you like your hair Red, go for it. If you like drawing, then do it. If you wanna try something new, I say why not? "Oh, you looks good with natural hair color", they said. "Oh thank you for your concern but I honestly don't need your opinion to feel good about myself & comfortable on being my truly self."🙂 You know what, we all need that idgaf & yolo energy in our life in order to experience more in life. Of course there's error and trials, but that what makes your life even more interesting and rather more exciting, you try something new and see if you like it or not. Simple. Sometimes people don't realize that they just live their life like a robot, stuck in the same daily routine over and over again, they don't even know themselves that well. People need to normalize self love. Self love is so underrated, I don't get why you always listen to others, why you care so much? Why don't you listen to you? It's your life Sweethearts, others have no business or rights to even tell you what you are and what you yet become. So you do you! "Follow your heart" Probably my favorite saying of all time, and as powerful as it is, this year i managed to heal and giving myself more credit for what I truly am. I did more thing that I wanted to do in this year than all the year that has passed by. I found myself, hopefully not to get lost again. Wish you the same, have a good life! #selflove #selfcare #positivity #goodvibesonly

5

From Ijah to Majikan🤭🇮🇩 Merdeka! Dirgahayu Indonesiaku yang ke 75 semoga negaraku ini lekas glow up🌝✨ #beautybloggerindonesia #indobeautysquad #indobeautygram #bvloggerid #indomakeupsquad #bloggermafia #everydaymakeup #indovidgram #IVGbeauty #ivg #wakeupmakeup #stylevideo #asianvlogger #videofashion #browsandliner #fakeupfix #makeuptutorialsx0x #undiscoverdmuas #carbonatedbubblefacemask #facemask #bubblefacemask #foamingmask

6

Awalnya iseng beli karna warnanya menarik, Aku pilih yang shade Midnight Blue harganya cuma 12rban aja gila ga tu?🙄 Didalam 1 kemasan ada 2 komponen produk, yaitu Color gel & Developer dan jujur cara pemakaian gampang banget, kedua komponen tersebut tinggal di mix aja. Ada harga ada kualitas ya guys, ini termasuk pewarna yang strong baunya, dan agak stink kalau dekat mata. Setelah produk didiamkan 30 menit bisa langsung dibilas pakai air hingga bersih menyeluruh Dan menurutku hasilnya memuaskan bangetttt dengan harga yang segitu yaaa, dia bikin rambut aku lembut banget jadinya gak kayak pewarna rambut yang murah lainnya. Tapi kurangnya mereka ga sediakan sarung tangan Dalam kemasan, jadi aku modal sarung tangan sendiri wkwkwk. Btw, buat kalian yang mau eksperimen bisa banget cobain ini! 😉✌️ #megareview #beautybloggerindonesia #indobeautysquad #indobeautygram #bvloggerid #indomakeupsquad #bloggermafia #everydaymakeup #indovidgram #IVGbeauty #ivg #wakeupmakeup #stylevideo #asianvlogger #videofashion #browsandliner #fakeupfix #makeuptutorialsx0x #undiscoverdmuas #carbonatedbubblefacemask #facemask #bubblefacemask #foamingmask

7

Udah lama ga setor muka👉👈 How are you?💕 Thrifted sweater @lapakomah.90s Softlens @pusatsoftlensnganjuk

8

2020 FULL OF SURPRISE! Siapa yang setuju?! 🥺 Seumur hidup gak pernah kepikiran bahwa akan ada Pandemi seperti COVID19 ini dan kita semua bisa survive sejauh ini dengan segala sistem dan tatanan kehidupan baru🙏 Bisa kalian lihat di foto aku dari awal 2020 sampai akhir tahun, selalu ada makeup yang di setiap situasi apapun, dan makeup favorit yang menemani aku selalu Maybelline! Buat yang nanya produknya apa, aku pakai all Maybelline product! Yang selalu bisa diandalkan untuk semua look dan occasion aku! 🥰 Oiya aku mau ngasih tau kalo Maybelline lagi promo di @thesalonshopsby loh! FIT ME POWDER disc 50%, HYPERCURL disc 50%, SUPER STAY INK CRAYON 50% dan masih banyak lagi! Buruan check shopee mereka yaaa!👌✨ Yuk kita tutup tahun ini dengan positivity dengan bikin #2020inFrame kayak aku gini dengan versi kehidupan kamu selama 2020 #ReadyWithMaybelline jangan lupa mention aku yaa!🌞

9

Kangen traveling 😤 Andai ga ada pandemi, kalian rencananya tahun ini maunya travel kemana?🥺

10

Guys I am back and i wanna share a little gem with you guys😚 #BukanEndorse Jadi aku nemuin tempat yg bisa memanjakan para Korea addict di Bali nih, kemarin aku sempat main ke @tokobalikita.id dan ternyata tersedia banyak banget jajanan Korea, ramyeonnya lengkap dan aja Soju halal juga!🤯 Akhirnya aku gak perlu galau lagi kalau kangen jajanan Korea, tinggal meluncur! Btw, nongki bareng temen-temen Juga bisa banget loh guys karna ada angkringan khas Korea yang wajib banget kamu cobain, lokasinya tepat didepan tokonya, tersedia banyak makanan Korea loh! Ada dari Rabokki, Jajangmyeon, sampai Korean BBQ harga anak kost pun ada! Kantong friendly banget deh 🥺 Buka setiap Hari Kamis-Minggu mulai dari jam 6 sore ya guys! Ets tapi Inget untuk selalu ikuti protokol kesehatan ya🥰 (btw masker kucopot cuma buat foto, habis itu dipakai lagi)🤭 stay safe everyone!✌️ 📸@fenderferd

Most Recent Posts

Tue, 19 Jan 2021 - Recent 6 Posts
1

2020 FULL OF SURPRISE! Siapa yang setuju?! 🥺 Seumur hidup gak pernah kepikiran bahwa akan ada Pandemi seperti COVID19 ini dan kita semua bisa survive sejauh ini dengan segala sistem dan tatanan kehidupan baru🙏 Bisa kalian lihat di foto aku dari awal 2020 sampai akhir tahun, selalu ada makeup yang di setiap situasi apapun, dan makeup favorit yang menemani aku selalu Maybelline! Buat yang nanya produknya apa, aku pakai all Maybelline product! Yang selalu bisa diandalkan untuk semua look dan occasion aku! 🥰 Oiya aku mau ngasih tau kalo Maybelline lagi promo di @thesalonshopsby loh! FIT ME POWDER disc 50%, HYPERCURL disc 50%, SUPER STAY INK CRAYON 50% dan masih banyak lagi! Buruan check shopee mereka yaaa!👌✨ Yuk kita tutup tahun ini dengan positivity dengan bikin #2020inFrame kayak aku gini dengan versi kehidupan kamu selama 2020 #ReadyWithMaybelline jangan lupa mention aku yaa!🌞

2

Postingan ini sudah sampai Kota mana?🤔 Hair & Balinese attire by @eldypramana 🌹

3

Udah lama ga setor muka👉👈 How are you?💕 Thrifted sweater @lapakomah.90s Softlens @pusatsoftlensnganjuk

4

Hey, how are you? I wanna ask something.. a bit personal. Have you fully becoming yourself? Oh, you still following the idea of what other's think of "what you are and what you should be"? Why? If you like your hair Red, go for it. If you like drawing, then do it. If you wanna try something new, I say why not? "Oh, you looks good with natural hair color", they said. "Oh thank you for your concern but I honestly don't need your opinion to feel good about myself & comfortable on being my truly self."🙂 You know what, we all need that idgaf & yolo energy in our life in order to experience more in life. Of course there's error and trials, but that what makes your life even more interesting and rather more exciting, you try something new and see if you like it or not. Simple. Sometimes people don't realize that they just live their life like a robot, stuck in the same daily routine over and over again, they don't even know themselves that well. People need to normalize self love. Self love is so underrated, I don't get why you always listen to others, why you care so much? Why don't you listen to you? It's your life Sweethearts, others have no business or rights to even tell you what you are and what you yet become. So you do you! "Follow your heart" Probably my favorite saying of all time, and as powerful as it is, this year i managed to heal and giving myself more credit for what I truly am. I did more thing that I wanted to do in this year than all the year that has passed by. I found myself, hopefully not to get lost again. Wish you the same, have a good life! #selflove #selfcare #positivity #goodvibesonly

5

Your girl is ready for Party Slay!🎃Tema makeup kali ini terinspirasi dari apa hayo? Spooky bat wings! 🦇Yes, Halloween is near and play around with extraordinary makeup look is a must, let's join Party Slay with @makeoverid 🥳 Btw, produk-produk yang aku pakai di foto ini termasuk dalam promo #PartySlay di @lazada_id sampai tanggal 31 Oktober nanti! Yuk serbu sebelum kehabisan 😝 #StayGorgeous Products used: Make Over Powerstay Color Correcting Primer Peach Make Over Powerstay Demi-Matte Cover Cushion Make Over Powerstay Under Eye Perfecting Concealer Make Over Powerstay Matte Powder Foundation Make Over Face Contour Kit Duo Bronzer Make Over Powerstay Ultra Glow Highlighter Make Over Eye Brow Definition Kit Make Over Powerstay Eyeshadow Primer Make Over Powerstay Eye Palette Uptown Bae Make Over Lip Amplify Contour Liner Make Over Intense Matte Lip Cream

6

Guys I am back and i wanna share a little gem with you guys😚 #BukanEndorse Jadi aku nemuin tempat yg bisa memanjakan para Korea addict di Bali nih, kemarin aku sempat main ke @tokobalikita.id dan ternyata tersedia banyak banget jajanan Korea, ramyeonnya lengkap dan aja Soju halal juga!🤯 Akhirnya aku gak perlu galau lagi kalau kangen jajanan Korea, tinggal meluncur! Btw, nongki bareng temen-temen Juga bisa banget loh guys karna ada angkringan khas Korea yang wajib banget kamu cobain, lokasinya tepat didepan tokonya, tersedia banyak makanan Korea loh! Ada dari Rabokki, Jajangmyeon, sampai Korean BBQ harga anak kost pun ada! Kantong friendly banget deh 🥺 Buka setiap Hari Kamis-Minggu mulai dari jam 6 sore ya guys! Ets tapi Inget untuk selalu ikuti protokol kesehatan ya🥰 (btw masker kucopot cuma buat foto, habis itu dipakai lagi)🤭 stay safe everyone!✌️ 📸@fenderferd

7

Tell me 5 fun facts about you!👀 Here's mine: 1. Is not tall, I'm only 160cm short and is 44kg now. 2. Is a pisces and is an INFJ. 3. Love to eat and stop telling me that I need to eat more. I love foods and I nomnom them a lot. I do avoid greasy unhealthy foods though, so that's probably why I'm skinny. But I'm perfectly fine! 4. Have a major RBF problem. Yes, "resting bitch face", but I'm actually a real bubbly person, I swear I'm nice 👉👈 5. Love photography and is a professional phot ographer 🤫📸 check out my snaps on @megaieo (shameless promotion) Anyways, so sorry for being MIA. I hope you guys understand that I need to recharge sometimes, it's good to have a break of social media and live your life right? Wish you had a good day! Full outfit are thrifted @piiq.me Photographed by @devlinputra

8

Kangen traveling 😤 Andai ga ada pandemi, kalian rencananya tahun ini maunya travel kemana?🥺

9

Question of the day: If I were a song, what would I be?🥵🌡️ DROP SONG TITLE ON THE COMMENT!

10

From Ijah to Majikan🤭🇮🇩 Merdeka! Dirgahayu Indonesiaku yang ke 75 semoga negaraku ini lekas glow up🌝✨ #beautybloggerindonesia #indobeautysquad #indobeautygram #bvloggerid #indomakeupsquad #bloggermafia #everydaymakeup #indovidgram #IVGbeauty #ivg #wakeupmakeup #stylevideo #asianvlogger #videofashion #browsandliner #fakeupfix #makeuptutorialsx0x #undiscoverdmuas #carbonatedbubblefacemask #facemask #bubblefacemask #foamingmask

11

Menyambut hari Minggu dengan rambut baru👀💙 Warnain sendiri cuma 12rban 🤣 check tutorial di postingan sebelumnya ✌️ Have a nice weekend y'all! Necklace @howtobestrangers

12

Awalnya iseng beli karna warnanya menarik, Aku pilih yang shade Midnight Blue harganya cuma 12rban aja gila ga tu?🙄 Didalam 1 kemasan ada 2 komponen produk, yaitu Color gel & Developer dan jujur cara pemakaian gampang banget, kedua komponen tersebut tinggal di mix aja. Ada harga ada kualitas ya guys, ini termasuk pewarna yang strong baunya, dan agak stink kalau dekat mata. Setelah produk didiamkan 30 menit bisa langsung dibilas pakai air hingga bersih menyeluruh Dan menurutku hasilnya memuaskan bangetttt dengan harga yang segitu yaaa, dia bikin rambut aku lembut banget jadinya gak kayak pewarna rambut yang murah lainnya. Tapi kurangnya mereka ga sediakan sarung tangan Dalam kemasan, jadi aku modal sarung tangan sendiri wkwkwk. Btw, buat kalian yang mau eksperimen bisa banget cobain ini! 😉✌️ #megareview #beautybloggerindonesia #indobeautysquad #indobeautygram #bvloggerid #indomakeupsquad #bloggermafia #everydaymakeup #indovidgram #IVGbeauty #ivg #wakeupmakeup #stylevideo #asianvlogger #videofashion #browsandliner #fakeupfix #makeuptutorialsx0x #undiscoverdmuas #carbonatedbubblefacemask #facemask #bubblefacemask #foamingmask

Most Viewed

Tue, 19 Jan 2021 - Recent 6 Posts

Most Hearts

Tue, 19 Jan 2021 - Recent 6 Posts

Most Commented

Tue, 19 Jan 2021 - Recent 6 Posts

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert