analisa.io

This Profile is
Age-restricted
by Instagram and cannot be analyzed

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

This Profile has zero posts, and nothing to analyze

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Oops...
It's us not you.

Please reach our support for assistance.
analisa.io
analisa.io

Uhmm,
we can't access
a private profile

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Sorry,
your internet connection
seems unstable.

Whoa, the dates you
selected exceed the
posts analyzed.

Whoa, the dates you selected exceed the posts analyzed.

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Profile has less
than 500
followers.

For good accuracy, Analisa.io only provides Follower Analytics for Profiles with more than 500 Followers.
Please kindly try another search :

analisa.io

Loading

0
100

Your search is being processed, and will be ready in a few minutes to hours depending on the total posts analyzed.

  • You will be notified by email once the report is done.
  • Kindly contact customer service if you have any questions.
Logo analisa
profile-picture
-

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Followers

Following

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Get Follower Demographics
& Authenticity

for Instagram Followers
  • Age
  • Gender
  • Location
  • Authenticity

Average Engagement (Likes + Comments)

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Engagement
per Post

Avg. Likes
per Post

Avg. Comments
per Post

Average Engagement

-

Total Posts

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Posts
per Day

Avg. Posts
per Week

Avg. Posts
per Month

Total Posts

-

Caption words most used

In Caption

Captions Words Most Used

-

Hashtags most used

In Caption

Hashtags Most Used

-

Tags and Mentions

Brands and Instagrammers often Tagged or Mentioned

Locations Tagged

Posting Activity

Posting times on Profile

Audience Engagement

Engagement times (Likes + Comments) by Audience

Total Posts

Weekday Breakdown

Average Likes and Comments per Post

Weekday Breakdown

Average Engagement Rates

Weekday Breakdown

Caption words most

In Caption

Hashtags most used

Highest Engagement (Likes + Comments)

Tue, 19 Jan 2021 - Recent 6 Posts
1

Akhirnya setelah 3 bulan menikah, upload juga foto-foto nikahan. Ini adalah beberapa foto favorit dari jepretan teman-teman yang baik banget mau bantuin foto di acara nikahan kami. Tahun lalu dipertemukan lelaki ini, yang mana di awal kenal nggak nyangka banget akan jadi pacar apalagi suami. Setahun kenal, alhamdulillah diberi kelancaran untuk menikah. Banyak hal yang terjadi di tahun ini. Dengan super baikNya, Allah memberi jalan yang lancar sampai saat ini. Tahun yang membahagiakan untuk aku dan Rio. Sampai saatnya di bulan Oktober kami tahu bahwa aku positif hamil. Kebahagiaan kami ditambah lagi. Tapi, di akhir bulan ini, masih di tahun ini, kejadian kurang baik dialami aku, mungkin kami belum siap untuk jadi orang tua, mungkin belum waktunya. It's our very first heart breaking. Aku keguguran di usia kandungan yang umurnya kurang lebih 10 minggu. Alhamdulillah, Rio bukan orang yang suka judge, "Yah kamu sih gini gini, kamu sih gitu-gitu," bikin aku tenang banget ngalamin kejadian ini. Terima kasih suami, sudah selalu ada dan selalu menguatkan. I do love you, I'll always do, forever and everrrrr. @riokharessa ❤️ . MUA @khanzamakeup @faradhiakhanza Decoration @joyetfleurs Bride's attire @astisurya Groom's suit @salvadore_atelier Photography @bymonsoon . #RioWindyafter444days

2

Appreciation Post! Seumur hidup kayanya ini ngerasa paling cantik semasjid Nurul Jamil. Berkat tangan ajaibnya @faradhiakhanza @khanzamakeup, aku jadi cantik dibuatnya. Tanpa test make up sebelumnya, tapi aku percaya aja dia bisa make up-in aku. Daaaaaaan bikin @riokharessa bilang aku cantik tanpa bisa memalingkan pandangannya dari aku hahahahahaha (bisa dihitung jari dia bilang aku cantik). Postingan ini adalah apresiasi terhadap diri aku sendiri karena sudah menjadi wanita yang kuat dan bisa melewati 26 tahun hidup di dunia ini dengan penuh canda tawa dan air mata tapi tetap tegar. Apaan dah. Yagitu pokoknya aku bangga sama diri aku sendiri. ✨ Terima kasih ucapan-ucapan dan do’anya ya! Kalian menghangatkan hatiku. WOW 26! #26thbirthday

3

Jarang banget foto karena Rio suka susah diajak foto. Sekalinya ingin ya gini jadinya. Pake appsnya jadi remote. Kameranya ditaruh di meja taman di @blackbirdhotel.

4

Main air yang nggak main air main air banget. Difotoin suamik @riokharessa #deBragabyARTOTEL #ILoveARTOTEL @debragabyartotel

5

Halo kak @peonyandherself dari belakang! 🙋🏻‍♀️

6

Happiness is a good food! @debragabyartotel #deBragabyARTOTEL #ILoveARTOTEL

7

"A good relationship is when two people accept each other's past, support each other's present, and love each other enough to encourage each other's future." . God sent him to my life to fill my emptiness. The one who never fail to cheer me up whenever I feel tired. The one who always support me without me even asking. You never give up on something you really want. Aaakkkk..... I'm out of words to describe everything about you. I'm a super mega proud wife! I'll always got your back, dude! Good luck my forever team mate! You've been amazing these days. All of your hard work will pay off. Soon. Afyu @riokharessa ❤️

8

@septianig 🚶🏻‍♀️#vscocam

9

Kapan kakinya naik kereta lagi? @riokharessa #fromwhereistand

10

@milkbyartemy 🍨 #vsco

Most Recent Posts

Tue, 19 Jan 2021 - Recent 6 Posts
1

Appreciation Post! Seumur hidup kayanya ini ngerasa paling cantik semasjid Nurul Jamil. Berkat tangan ajaibnya @faradhiakhanza @khanzamakeup, aku jadi cantik dibuatnya. Tanpa test make up sebelumnya, tapi aku percaya aja dia bisa make up-in aku. Daaaaaaan bikin @riokharessa bilang aku cantik tanpa bisa memalingkan pandangannya dari aku hahahahahaha (bisa dihitung jari dia bilang aku cantik). Postingan ini adalah apresiasi terhadap diri aku sendiri karena sudah menjadi wanita yang kuat dan bisa melewati 26 tahun hidup di dunia ini dengan penuh canda tawa dan air mata tapi tetap tegar. Apaan dah. Yagitu pokoknya aku bangga sama diri aku sendiri. ✨ Terima kasih ucapan-ucapan dan do’anya ya! Kalian menghangatkan hatiku. WOW 26! #26thbirthday

2

Kangen juga hunting pagi-pagi. #🚲

3

Jarang banget foto karena Rio suka susah diajak foto. Sekalinya ingin ya gini jadinya. Pake appsnya jadi remote. Kameranya ditaruh di meja taman di @blackbirdhotel.

4

Happiness is a good food! @debragabyartotel #deBragabyARTOTEL #ILoveARTOTEL

5

Main air yang nggak main air main air banget. Difotoin suamik @riokharessa #deBragabyARTOTEL #ILoveARTOTEL @debragabyartotel

6

"A good relationship is when two people accept each other's past, support each other's present, and love each other enough to encourage each other's future." . God sent him to my life to fill my emptiness. The one who never fail to cheer me up whenever I feel tired. The one who always support me without me even asking. You never give up on something you really want. Aaakkkk..... I'm out of words to describe everything about you. I'm a super mega proud wife! I'll always got your back, dude! Good luck my forever team mate! You've been amazing these days. All of your hard work will pay off. Soon. Afyu @riokharessa ❤️

7

@kalokapottery #vsco

8

Kapan kakinya naik kereta lagi? @riokharessa #fromwhereistand

9

@septianig 🚶🏻‍♀️#vscocam

10

@milkbyartemy 🍨 #vsco

11

Akhirnya setelah 3 bulan menikah, upload juga foto-foto nikahan. Ini adalah beberapa foto favorit dari jepretan teman-teman yang baik banget mau bantuin foto di acara nikahan kami. Tahun lalu dipertemukan lelaki ini, yang mana di awal kenal nggak nyangka banget akan jadi pacar apalagi suami. Setahun kenal, alhamdulillah diberi kelancaran untuk menikah. Banyak hal yang terjadi di tahun ini. Dengan super baikNya, Allah memberi jalan yang lancar sampai saat ini. Tahun yang membahagiakan untuk aku dan Rio. Sampai saatnya di bulan Oktober kami tahu bahwa aku positif hamil. Kebahagiaan kami ditambah lagi. Tapi, di akhir bulan ini, masih di tahun ini, kejadian kurang baik dialami aku, mungkin kami belum siap untuk jadi orang tua, mungkin belum waktunya. It's our very first heart breaking. Aku keguguran di usia kandungan yang umurnya kurang lebih 10 minggu. Alhamdulillah, Rio bukan orang yang suka judge, "Yah kamu sih gini gini, kamu sih gitu-gitu," bikin aku tenang banget ngalamin kejadian ini. Terima kasih suami, sudah selalu ada dan selalu menguatkan. I do love you, I'll always do, forever and everrrrr. @riokharessa ❤️ . MUA @khanzamakeup @faradhiakhanza Decoration @joyetfleurs Bride's attire @astisurya Groom's suit @salvadore_atelier Photography @bymonsoon . #RioWindyafter444days

12

Halo kak @peonyandherself dari belakang! 🙋🏻‍♀️

Most Viewed

Tue, 19 Jan 2021 - Recent 6 Posts

Most Hearts

Tue, 19 Jan 2021 - Recent 6 Posts

Most Commented

Tue, 19 Jan 2021 - Recent 6 Posts

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert