analisa.io

This Profile is
Age-restricted
by Instagram and cannot be analyzed

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

This Profile has zero posts, and nothing to analyze

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Oops...
This profile
Does not exist.

Please reach our support for assistance.

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Uhmm,
we can't access
a private profile

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Sorry,
your internet connection
seems unstable.

analisa.io
analisa.io

Oops.. there are no post on the dates you selected.
Kindly select another date range to analyze.

Oops..
there are no post on the dates you selected. Kindly select another date range to analyze.

analisa.io

Profile has less
than 500
followers.

For good accuracy, Analisa.io only provides Follower Analytics for Profiles with more than 500 Followers.
Please kindly try another search :

analisa.io

Oops...

We are currently upgrading the system and would be back to normal shortly. Please contact customer support if you have any question. Learn more

analisa.io

Oops...
It's us not you.

Please reach our support for assistance.
analisa.io
Logo analisa
profile-picture
-

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Followers

Following

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Get Follower Demographics
& Authenticity

for Instagram Followers
  • Age
  • Gender
  • Location
  • Authenticity

Average Engagement (Likes + Comments)

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Engagement
per Post

Avg. Likes
per Post

Avg. Comments
per Post

William Gozali Average Engagement

-

Total Posts

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Posts
per Day

Avg. Posts
per Week

Avg. Posts
per Month

William Gozali Total Posts

-

Caption words most used

In Caption

William Gozali Captions Words Most Used

-

Hashtags most used

In Caption

William Gozali Hashtags Most Used

-

Tags and Mentions

Brands and Instagrammers often Tagged or Mentioned

Locations Tagged

Posting Activity

Posting times on Profile

Audience Engagement

Engagement times (Likes + Comments) by Audience

Total Posts

Weekday Breakdown

Average Likes and Comments per Post

Weekday Breakdown

Average Engagement Rates

Weekday Breakdown

Caption words most

In Caption

Hashtags most used

Highest Engagement (Likes + Comments)

Tue, 27 Jul 2021 - Recent Posts
1

Mana yg lebih cocok dimasukin ke pressure waffle?

2

Bisikan itu selalu dtg sekarang setiap saya liat makanan. Tolong…

3

Sorry i cant help it. 😭🤣🥲 🧇 Kalo gak enak boleh tampar saya kalo ketemu. Gooey inside. Crunchy outside. Kecampur Sosis keju sm telur makk!! #WafflingWithWillgoz

4

Untuk kalian yg suka gak sadar makan siomay udah dingin… ew.

5

Enough with waffle thing.. now lets get back to real business. You like fried chicken? Good! You like it with gule like maccas does? Good! Now try this recipe for better one. Will upload it this afternoon and u better not miss it. ❤️🤌🏼

6

Sarapan kok scrambled egg….

7

Harus jualan waffle dulu biar bisa kebeli…

8

Ya tenang yg ini gak di wafflein karena emg paling bener lauk manado gini di santap kaya padang food juga. Pake nasi diemek2 sm lauk terus di sikat.. nih gw udah cobain @ricaraja.id . GW MAU KASIH TAU KALO LEHER TUNANYA GILA! Lembut, masih moist, ketemu dabu2 / rica2 yawlahh.. . Kalo padang pny sayur nangka / daun singkong.. manado punya bunga pepaya yg asin2 pait gurih cocok bgt ketemu yg pedes2. . Ada Cakalang rica sm sapi nya kaya di balado tp agak manis.. jadi rame bgt rasanya di piring gw serame kalian protes waffle padang 😂😂😅.. 9/10 @ricaraja.id luar biasa sekali masakan anda! #UMKMYukBisaYuk

9

GIVE AWAY 3 WAFFLE MAKER @oxoneonline . AHAHAHAHAH LETS GO! Biar ngerasaaain sensai waffling all ur food!! . Bisa di stickerin kaya punya gw juga ntr ucul ucul. Caranya kalian : FOLLOW @oxoneonline COMMENT SMP JEMPOL PENYOK! Comment sebanyak2nya.. Gw pick 3 randomly pemenangnya tgl 28 Juli ya!! Jamnya terserah gw. GO! Jgn lupa follow @oxoneonline

10

Swimming thin thin..

Most Recent Posts

Tue, 27 Jul 2021 - Recent Posts
1

GIVE AWAY 3 WAFFLE MAKER @oxoneonline . AHAHAHAHAH LETS GO! Biar ngerasaaain sensai waffling all ur food!! . Bisa di stickerin kaya punya gw juga ntr ucul ucul. Caranya kalian : FOLLOW @oxoneonline COMMENT SMP JEMPOL PENYOK! Comment sebanyak2nya.. Gw pick 3 randomly pemenangnya tgl 28 Juli ya!! Jamnya terserah gw. GO! Jgn lupa follow @oxoneonline

2

Sarapan kok scrambled egg….

3

Untuk kalian yg suka gak sadar makan siomay udah dingin… ew.

4

Yang gak sempet belanja keluar rumah atau masih tkt keluar rumah tp mau yg murah!! Ya ialah! Mau yg seger juga! Masa nggak!! Langsung dapetin potongan 20K minimal belanja 125K pake kode “PASARWILLGOZ” belanja di @pasarnow dr tgl 25-31 juli dan dapetin free ongkir sejabodetabek + bandung!

5

Bisikan itu selalu dtg sekarang setiap saya liat makanan. Tolong…

6

Harus jualan waffle dulu biar bisa kebeli…

7

Swimming thin thin..

8

Ya tenang yg ini gak di wafflein karena emg paling bener lauk manado gini di santap kaya padang food juga. Pake nasi diemek2 sm lauk terus di sikat.. nih gw udah cobain @ricaraja.id . GW MAU KASIH TAU KALO LEHER TUNANYA GILA! Lembut, masih moist, ketemu dabu2 / rica2 yawlahh.. . Kalo padang pny sayur nangka / daun singkong.. manado punya bunga pepaya yg asin2 pait gurih cocok bgt ketemu yg pedes2. . Ada Cakalang rica sm sapi nya kaya di balado tp agak manis.. jadi rame bgt rasanya di piring gw serame kalian protes waffle padang 😂😂😅.. 9/10 @ricaraja.id luar biasa sekali masakan anda! #UMKMYukBisaYuk

9

Sorry i cant help it. 😭🤣🥲 🧇 Kalo gak enak boleh tampar saya kalo ketemu. Gooey inside. Crunchy outside. Kecampur Sosis keju sm telur makk!! #WafflingWithWillgoz

10

Enough with waffle thing.. now lets get back to real business. You like fried chicken? Good! You like it with gule like maccas does? Good! Now try this recipe for better one. Will upload it this afternoon and u better not miss it. ❤️🤌🏼

11

Mana yg lebih cocok dimasukin ke pressure waffle?

12

Tiap hari harus ngopi ato gak jadi ngantuk bgt! Biasa udah iced black aja lah.. Keseringan Robusta pas ketemu Arabica lebih nyaman tp tetep dapet caffeine intakenya dgn salah satu coffee roaster fav gw Expat x @kopisoe yg bisa kalian order di Tokopedia!! Link nya : https://www.tokopedia.com/kopisoe/paket-kopi-soe-x-expat . Or nanti gw taro di IG story kalian tinggal swipe up!

Most Viewed

Tue, 27 Jul 2021 - Recent Posts

Most Hearts

Tue, 27 Jul 2021 - Recent Posts

Most Commented

Tue, 27 Jul 2021 - Recent Posts

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert