analisa.io

This Profile is
Age-restricted
by Instagram and cannot be analyzed

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

This Profile has zero posts, and nothing to analyze

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Oops...
This profile
Does not exist.

Please reach our support for assistance.

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Uhmm,
we can't access
a private profile

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Sorry,
your internet connection
seems unstable.

Whoa, the dates you
selected exceed the
posts analyzed.

Whoa, the dates you selected exceed the posts analyzed.

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Profile has less
than 500
followers.

For good accuracy, Analisa.io only provides Follower Analytics for Profiles with more than 500 Followers.
Please kindly try another search :

analisa.io

Your search is being analyzed in real-time, and will be completed in up to six hours depending on the total posts analyzed. Learn more

  • You will be notified by email once the report is completely loaded.
  • You may close the browser tab while waiting.
  • Kindly contact customer service if you have any questions.
analisa.io

Oops...
It's us not you.

Please reach our support for assistance.
analisa.io
Logo analisa
profile-picture
-

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Followers

Following

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Get Follower Demographics
& Authenticity

for Instagram Followers
  • Age
  • Gender
  • Location
  • Authenticity

Average Engagement (Likes + Comments)

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Engagement
per Post

Avg. Likes
per Post

Avg. Comments
per Post

Vania Kwan Average Engagement

-

Total Posts

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Posts
per Day

Avg. Posts
per Week

Avg. Posts
per Month

Vania Kwan Total Posts

-

Caption words most used

In Caption

Vania Kwan Captions Words Most Used

-

Hashtags most used

In Caption

Vania Kwan Hashtags Most Used

-

Tags and Mentions

Brands and Instagrammers often Tagged or Mentioned

Locations Tagged

Posting Activity

Posting times on Profile

Audience Engagement

Engagement times (Likes + Comments) by Audience

Total Posts

Weekday Breakdown

Average Likes and Comments per Post

Weekday Breakdown

Average Engagement Rates

Weekday Breakdown

Caption words most

In Caption

Hashtags most used

Highest Engagement (Likes + Comments)

Tue, 13 Apr 2021 - Recent Posts
1

Gimana hari” kalian pada saat self quarantine? Oh ya buat kalian yang mmg ga bisa keluar buat beli bahan masak atau ga bisa keluar karena kondisi saat ini #covid_19 , aku mau rekomen catering makan sehat di @happyfit_recipe . Tentunya makanan mrk aman, bersih dan sehat. Trs kalian ga ush worry untuk pesen go-send or grab untuk anterin makanan kalian. Mrk akan personally anter sampai depan rumah kalian dengan aman. Be safe guys! ❤️ #SocialDistancing #StayHome #DudukRumah

2

Mukanya ga santai habis olahraga ada ototnya gituu💪🏼😌 Apakah sudah mirip emo disebelah? 👈🏼 #untiltomorrow #untiltomorrowchallenge

3

Hit me baby one more time me🙆🏼‍♀️

4

Suka banget pake hoodie beginian, topi nya dikeatasin biar rambut nya ga terbang” kalo kena angin sepoi” HAHA terus kalo mau naik gojek biar rambut nya ga kena helm 😂 kyk yang di foto ke dua coba slide ke kanan✌🏼 Siapa yang gitu juga? . . . . . #thoughts #thoughtoftheday #currentmood #realme #nature #hoodie #wearinghoodie #sport #sportystyle #sports #basic #basicoutfit #gojek #grabbike #peace #antiviral #moments #inspirations #minimalist #minimalistoutfit #influencer #indonesiainfluencer #fashionblogger #style #lookbook #fashionphotography #photography #ootd #adidasshoes #womanempowerment

5

Baru nyadar setiap ke cafe” gt pasti pesen nya pasta. Siapa yang gitu juga? And my favorite is spaghetti aglio e olio with extra chili flakes 🍝

6

Edisi kangen liburan 🌴🌞 Yuk guys bareng” #StayHome #DudukRumah terutama yg gabut dan ga harus kerja di luar . Sama” bantuin tim medis di Indonesia atasi masalah #Covid19 berhubung tenaga medis disini ga sebanyak itu dan terbatas bngt 😣😣Jangan sampai tahap di mana dokter harus milih siapa yang mati dan siapa yang hidup. Please guys, this is a really serious problem ❗️Together we can through this pandemic things. #StaySafe everyone 🇮🇩🌍 #socialdistancing #pandemic #edisiliburan #kangenliburan

7

Just waiting for the Earth to say : “ April Fools!” and it could be never happen #StaySafe Everyone ❤️ Foto sebelumnya #untiltomorrow ga jd didelete as requested dari kalian” yahhh 🥰 #AprilFools #AprilFoolsDay #1stApril #Covid19 #Covid #CoronaVirus

8

Ada yang bisa tebak ini di mana? Thank you buat angle foto yang bagus oleh @kevinsamm 😌 . . . . . #fashion #basic #basicoutfits #bluejeans #levis501 #levis #whiteshirt #basicshirt #travel #exploreindonesia #travelphotography #travelphoto #travelgram #traveladdict #nature #backtonature #fashion #fashionphotography #indonesian #ootd #vintage #timberland #boots #timberlandboots #streetstyle #fashionblogger #lookbook #womansfashion #styleblogger #outfitoftheday

9

Gettin ready for Saturday night be like 💁🏼‍♀️🙆🏼‍♀️

10

Dream me pretty ☁️ Bisa ga sih kalian describe maksud dari quotes nya apa?

Most Recent Posts

Tue, 13 Apr 2021 - Recent Posts
1

A poem to a beautiful woman out there 🌸 - Vania Kwan -

2

Just waiting for the Earth to say : “ April Fools!” and it could be never happen #StaySafe Everyone ❤️ Foto sebelumnya #untiltomorrow ga jd didelete as requested dari kalian” yahhh 🥰 #AprilFools #AprilFoolsDay #1stApril #Covid19 #Covid #CoronaVirus

3

Mukanya ga santai habis olahraga ada ototnya gituu💪🏼😌 Apakah sudah mirip emo disebelah? 👈🏼 #untiltomorrow #untiltomorrowchallenge

4

Edisi kangen liburan 🌴🌞 Yuk guys bareng” #StayHome #DudukRumah terutama yg gabut dan ga harus kerja di luar . Sama” bantuin tim medis di Indonesia atasi masalah #Covid19 berhubung tenaga medis disini ga sebanyak itu dan terbatas bngt 😣😣Jangan sampai tahap di mana dokter harus milih siapa yang mati dan siapa yang hidup. Please guys, this is a really serious problem ❗️Together we can through this pandemic things. #StaySafe everyone 🇮🇩🌍 #socialdistancing #pandemic #edisiliburan #kangenliburan

5

Can’t stop thinking about coronavirus everyday. Disease prevention is the key ( Maintain physical distancing, wash your hand more ofter, Avoid touching face area, Avoid touching other people and self isolation will be the best ). They slows down the spread of the coronavirus, which keeps our resources available to those in need #StaySafe everyone for all people that still and must work outside 🙏🏼 Design by Canva #socialdistancing #COVID19 #corona #coronavirus

6

Suka banget pake hoodie beginian, topi nya dikeatasin biar rambut nya ga terbang” kalo kena angin sepoi” HAHA terus kalo mau naik gojek biar rambut nya ga kena helm 😂 kyk yang di foto ke dua coba slide ke kanan✌🏼 Siapa yang gitu juga? . . . . . #thoughts #thoughtoftheday #currentmood #realme #nature #hoodie #wearinghoodie #sport #sportystyle #sports #basic #basicoutfit #gojek #grabbike #peace #antiviral #moments #inspirations #minimalist #minimalistoutfit #influencer #indonesiainfluencer #fashionblogger #style #lookbook #fashionphotography #photography #ootd #adidasshoes #womanempowerment

7

Gimana hari” kalian pada saat self quarantine? Oh ya buat kalian yang mmg ga bisa keluar buat beli bahan masak atau ga bisa keluar karena kondisi saat ini #covid_19 , aku mau rekomen catering makan sehat di @happyfit_recipe . Tentunya makanan mrk aman, bersih dan sehat. Trs kalian ga ush worry untuk pesen go-send or grab untuk anterin makanan kalian. Mrk akan personally anter sampai depan rumah kalian dengan aman. Be safe guys! ❤️ #SocialDistancing #StayHome #DudukRumah

8

Ada yang bisa tebak ini di mana? Thank you buat angle foto yang bagus oleh @kevinsamm 😌 . . . . . #fashion #basic #basicoutfits #bluejeans #levis501 #levis #whiteshirt #basicshirt #travel #exploreindonesia #travelphotography #travelphoto #travelgram #traveladdict #nature #backtonature #fashion #fashionphotography #indonesian #ootd #vintage #timberland #boots #timberlandboots #streetstyle #fashionblogger #lookbook #womansfashion #styleblogger #outfitoftheday

9

Dream me pretty ☁️ Bisa ga sih kalian describe maksud dari quotes nya apa?

10

Baru nyadar setiap ke cafe” gt pasti pesen nya pasta. Siapa yang gitu juga? And my favorite is spaghetti aglio e olio with extra chili flakes 🍝

11

Hit me baby one more time me🙆🏼‍♀️

12

Gettin ready for Saturday night be like 💁🏼‍♀️🙆🏼‍♀️

Most Viewed

Tue, 13 Apr 2021 - Recent Posts

Most Hearts

Tue, 13 Apr 2021 - Recent Posts

Most Commented

Tue, 13 Apr 2021 - Recent Posts

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert