analisa.io

This Profile is
Age-restricted
by Instagram and cannot be analyzed

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

This Profile has zero posts, and nothing to analyze

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Oops...
It's us not you.

Please reach our support for assistance.
analisa.io
analisa.io

Uhmm,
we can't access
a private profile

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Sorry,
your internet connection
seems unstable.

Whoa, the dates you
selected exceed the
posts analyzed.

Whoa, the dates you selected exceed the posts analyzed.

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Profile has less
than 500
followers.

For good accuracy, Analisa.io only provides Follower Analytics for Profiles with more than 500 Followers.
Please kindly try another search :

analisa.io

Loading

0
100

Your search is being processed, and will be ready in a few minutes to hours depending on the total posts analyzed.

  • You will be notified by email once the report is done.
  • Kindly contact customer service if you have any questions.
Logo analisa
profile-picture
-

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Followers

Following

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Get Follower Demographics
& Authenticity

for Instagram Followers
  • Age
  • Gender
  • Location
  • Authenticity

Average Engagement (Likes + Comments)

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Engagement
per Post

Avg. Likes
per Post

Avg. Comments
per Post

Vanny Adelina Makeupartist Average Engagement

-

Total Posts

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Posts
per Day

Avg. Posts
per Week

Avg. Posts
per Month

Vanny Adelina Makeupartist Total Posts

-

Caption words most used

In Caption

Vanny Adelina Makeupartist Captions Words Most Used

-

Hashtags most used

In Caption

Vanny Adelina Makeupartist Hashtags Most Used

-

Tags and Mentions

Brands and Instagrammers often Tagged or Mentioned

Locations Tagged

Posting Activity

Posting times on Profile

Audience Engagement

Engagement times (Likes + Comments) by Audience

Total Posts

Weekday Breakdown

Average Likes and Comments per Post

Weekday Breakdown

Average Engagement Rates

Weekday Breakdown

Caption words most

In Caption

Hashtags most used

Highest Engagement (Likes + Comments)

Thu, 21 Jan 2021 - Recent Posts
1

Karena PSBB dimulai lagi, mari kita bareng2 belajar makeup online lagi ✨ Yuk yang mau belajar basic makeup, enjoy this video ! All brush set & sponge from @kimi.essentials

2

Mendadak kangen pantai 🌊

3

My happy baby yang uda mau 5 bulan πŸ¨πŸ‘‹πŸΎ Yang sekarang ketawa mulu kerjaanya. Suka bgt main tendang2, musik2 dan main air πŸ’¦ jam tidurnya mulai panjang, nyucu nya mulai barbar & cepet πŸ˜‚ Yang mulai seneng diajak baca cerita & jalan jalan sore. Duh, makin hari makin sayang sama kamu nak πŸ™ƒ

4

Finally ✨ VA x @bungatanjungdiamond.id akhirnya launching juga ! Dengan design super minimalist & simple yang cocok untuk dipakai daily & juga party πŸ˜‰βœ¨ Super excited banget sama collab kali ini, karena @bungatanjungdiamond.id mau wujudin apa yang aku request in. Dimana aku minta design diamond yang gak terlalu berlebihan. Aku mau diamond yang super simple, tapi tetep elegant dan cocok untuk di mix & match dengan jewelry yang lain πŸ™‚ Buat kalian yang mau tanya lebih lanjut langsung hub ke @bungatanjungdiamond.id ya! Limited stock untuk collab kali ini πŸ˜˜πŸ‘‹πŸΎ

5

Finally yang ditunggu2 datang juga ✌🏽 Mengawali tahun 2021 dengan LG Styler dari @lgeindonesia dirumahku ! Smart Closet ini mempunyai kemampuan untuk menghilangkan lecek, bau apek, debu, bakteri, secara instan & maksimal ! Bener2 bisa ngebantu kita dalam menjalankan aktivitas sehari-hari πŸ™‚ #LGStyler

6

If you can’t stop thinking about it, buy it πŸ™‚ My maroon dress ready for CNY celebration from @lolliestory_official β™₯️ For me, its 10/10

7

Red lips & bold eyes β™₯️ The slim glow matte from @yslbeauty the best ✨ #YSLbeautyid #theslimglowmatte #illicitnudes

8

Selamat 4 bulan anak mommy 🌿 Kita merayakan 4 bulanan kamu di rumah Emak & Kungkung ya. Mommy kasih hadiah buat jalan jalan di kota kelahiran mommy 🏑

9

Professional Makeup Class @va.academy.id Student @aflienmakeupartist Coached by me Lashes @artisanpro Eyebrow & browcara @guele.id Eyeliner @guele.id Eyetape @hara.makeupstore #VAmakeupartist

10

Mau kerja pun jadi lebih gampang & ringkes !Malem malem siapin baju yang mau dipake besoknya, jadi kalo pas wedding marathon ini super membantu banget ! Apalagi kalo dirumah lagi banyak urusan, ART lagi sibuk ini dan itu, #LGstyler ini sangat membantu banget dalam meringankan pekerjaanku πŸ‘‹πŸΎ

Most Recent Posts

Thu, 21 Jan 2021 - Recent Posts
1

Mendadak kangen pantai 🌊

2

Night look @venkrist Hair @minarbeauty Lashes @artisanpro Eyebrow eyeliner @guele.id Hair acc @noma_id Gown @sokowiyanto Ph @enfocarpict #VAmakeupartist

3

Mau kerja pun jadi lebih gampang & ringkes !Malem malem siapin baju yang mau dipake besoknya, jadi kalo pas wedding marathon ini super membantu banget ! Apalagi kalo dirumah lagi banyak urusan, ART lagi sibuk ini dan itu, #LGstyler ini sangat membantu banget dalam meringankan pekerjaanku πŸ‘‹πŸΎ

4

Professional Makeup Class @va.academy.id Student @aflienmakeupartist Coached by me Lashes @artisanpro Eyebrow & browcara @guele.id Eyeliner @guele.id Eyetape @hara.makeupstore #VAmakeupartist

5

Finally ✨ VA x @bungatanjungdiamond.id akhirnya launching juga ! Dengan design super minimalist & simple yang cocok untuk dipakai daily & juga party πŸ˜‰βœ¨ Super excited banget sama collab kali ini, karena @bungatanjungdiamond.id mau wujudin apa yang aku request in. Dimana aku minta design diamond yang gak terlalu berlebihan. Aku mau diamond yang super simple, tapi tetep elegant dan cocok untuk di mix & match dengan jewelry yang lain πŸ™‚ Buat kalian yang mau tanya lebih lanjut langsung hub ke @bungatanjungdiamond.id ya! Limited stock untuk collab kali ini πŸ˜˜πŸ‘‹πŸΎ

6

If you can’t stop thinking about it, buy it πŸ™‚ My maroon dress ready for CNY celebration from @lolliestory_official β™₯️ For me, its 10/10

7

Karena PSBB dimulai lagi, mari kita bareng2 belajar makeup online lagi ✨ Yuk yang mau belajar basic makeup, enjoy this video ! All brush set & sponge from @kimi.essentials

8

My happy baby yang uda mau 5 bulan πŸ¨πŸ‘‹πŸΎ Yang sekarang ketawa mulu kerjaanya. Suka bgt main tendang2, musik2 dan main air πŸ’¦ jam tidurnya mulai panjang, nyucu nya mulai barbar & cepet πŸ˜‚ Yang mulai seneng diajak baca cerita & jalan jalan sore. Duh, makin hari makin sayang sama kamu nak πŸ™ƒ

9

Red lips & bold eyes β™₯️ The slim glow matte from @yslbeauty the best ✨ #YSLbeautyid #theslimglowmatte #illicitnudes

10

Ms. @jezsicavalerian Hair @yulea_arts Lashes @artisanpro @mercredibeaute Soflens @eyelovin Eyebrow, eyeliner, lip moist @guele.id Ph @iluminen @dickypwijaya WO @projectdea #VAmakeupartist

11

Finally yang ditunggu2 datang juga ✌🏽 Mengawali tahun 2021 dengan LG Styler dari @lgeindonesia dirumahku ! Smart Closet ini mempunyai kemampuan untuk menghilangkan lecek, bau apek, debu, bakteri, secara instan & maksimal ! Bener2 bisa ngebantu kita dalam menjalankan aktivitas sehari-hari πŸ™‚ #LGStyler

12

Selamat 4 bulan anak mommy 🌿 Kita merayakan 4 bulanan kamu di rumah Emak & Kungkung ya. Mommy kasih hadiah buat jalan jalan di kota kelahiran mommy 🏑

Most Viewed

Thu, 21 Jan 2021 - Recent Posts

Most Hearts

Thu, 21 Jan 2021 - Recent Posts

Most Commented

Thu, 21 Jan 2021 - Recent Posts

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert