analisa.io

This Profile is
Age-restricted
by Instagram and cannot be analyzed

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

This Profile has zero posts, and nothing to analyze

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Oops...
It's us not you.

Please reach our support for assistance.
analisa.io
analisa.io

Uhmm,
we can't access
a private profile

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Sorry,
your internet connection
seems unstable.

Whoa, the dates you
selected exceed the
posts analyzed.

Whoa, the dates you selected exceed the posts analyzed.

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Profile has less
than 500
followers.

For good accuracy, Analisa.io only provides Follower Analytics for Profiles with more than 500 Followers.
Please kindly try another search :

analisa.io

Loading

0
100

Your search is being processed, and will be ready in a few minutes to hours depending on the total posts analyzed.

  • You will be notified by email once the report is done.
  • Kindly contact customer service if you have any questions.
Logo analisa
profile-picture
-

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Followers

Following

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Get Follower Demographics
& Authenticity

for Instagram Followers
  • Age
  • Gender
  • Location
  • Authenticity

Average Engagement (Likes + Comments)

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Engagement
per Post

Avg. Likes
per Post

Avg. Comments
per Post

Valentinemich Average Engagement

-

Total Posts

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Posts
per Day

Avg. Posts
per Week

Avg. Posts
per Month

Valentinemich Total Posts

-

Caption words most used

In Caption

Valentinemich Captions Words Most Used

-

Hashtags most used

In Caption

Valentinemich Hashtags Most Used

-

Tags and Mentions

Brands and Instagrammers often Tagged or Mentioned

Locations Tagged

Posting Activity

Posting times on Profile

Audience Engagement

Engagement times (Likes + Comments) by Audience

Total Posts

Weekday Breakdown

Average Likes and Comments per Post

Weekday Breakdown

Average Engagement Rates

Weekday Breakdown

Caption words most

In Caption

Hashtags most used

Highest Engagement (Likes + Comments)

Tue, 19 Jan 2021 - Recent 6 Posts
1

⚫️⚪️

2

Finally i use preset to edit my photos ! Thankyou @fleurfeeds to make my life easier ❤️

3

Udah lama nga uplot foto 🙄. Tongsish by @nasyamarcella 👠: @marcandstuart

4

💼 : @sny.thelabel

5

My baby kinzy ❤️ Matchy ootd by @locaclothing.id

6

New normal be like.. don’t touch this, don’t touch there. Just sit tight 🦠 Bring my own healthy drink Strawberry Latte from @uyulatte.id

7

❣️

8

Oh my💮

9

Kalian tau nga sih, karena pandemic ini aku jadi mager olah raga di banding sebelumnya, tapi aku tetep mau Slim&Fit.  Mau tau bagaimana cara aku untuk menjaga badan tetep Slim&Fit meskipun mageran begitu ?  Setiap pagi aku minum Slim&Fit Milk 🥛 yang membuat rasa lapar aku berkurang dan kalo aku pengen nyemil aku makan Slim&Fit Cookies 🍪. Kalian tau kan pola makan sembarangan itu faktor utama membuat badan jadi melar dan tidak sehat ❌.   Slim&Fit mengadung apa aja sih ❓  Slim&Fit mengandung tinggi kalsium, tinggi serat, tinggi protein, 12 vitamin, mineral, dan Isomaltulosa ( formula yang membuat kenyang lebih lama).  Mau coba? ✨ Kalian bisa beli Slim&Fit di BLIBLI.COM / BLIBLI APP dengan minimal belanja 150k untuk dapet potongan harga 30k ! Jangan lupa pake kode promo:✨BEAUTYIDEAL10✨.  ‼️#NEWLOOKCHALLENGE ALERT ‼️ Yuk ikutan challengenya dan dapetin hadiah berikut : * Apple Watch * Samsung Smartwatch 2  * JBL Go 2 * Produk Slim&Fit untuk 1 bulan Info lebih lengkap  @slimfitid @slimfitid @slimfitid #MauSlimNFit #NewNormalLook

10

Akhirnya punya pj yang bagus, adem, dan nyaman dari @wearmoonriver . Biasa nya pake daster yang warna nya kyk tissue paseo 🤣

Most Recent Posts

Tue, 19 Jan 2021 - Recent 6 Posts
1

Udah lama nga uplot foto 🙄. Tongsish by @nasyamarcella 👠: @marcandstuart

2

⚫️⚪️

3

Akhirnya punya pj yang bagus, adem, dan nyaman dari @wearmoonriver . Biasa nya pake daster yang warna nya kyk tissue paseo 🤣

4

Aku nga terlalu suka pake skin care jadi aku ganti dengan cara konsumsi @eightkarats.id . Udah 3 bulan aku pake @eightkarats.id dan sekarang aku berasa kulit muka lebih muluss dan acne scar memudarr di banding sebelum nya. Warna kulit ak pun juga lebih cerah ✨ Selamat mencoba gaes ❤️

5

💼 : @sny.thelabel

6

My baby kinzy ❤️ Matchy ootd by @locaclothing.id

7

Kesehatan gapernah penting, hingga kesehatan tsb terancam hilang dari kita #SOPALPHA . . Olahraga sebenernya pilihan terakhir aku, krna banyak nya aktivitas yang di lakukan sehari hari, aku nga sempet untuk olahraga. Jadi aku harus seimbangi dengan minum vitamin dan pola makan minum yg bergizi untuk dalam tubuh aku.. Untung aja ada sopalpha yang mempermudah hidup ku sehari hari. Hanya siapin gelas, bubuk sopalpha, dan air lalu tinggal minum deh. Praktis dan gampang kan ✌🏻 . Jadi @bioboostofficial launching produk baru namanya #SOPALPHA, dengan kandungan Salmon Ovary Peptide (SOP) dan Ekstrak Stem cell yang secara studi bisa membantu regenerasi semua sel tubuh kita yang sudah rusak dan juga dapat membantu menyembuhkan berbagai penyakit. Tentu produk #SOPALPHA ini sudah lulus uji labs BPOM, HALAL MUI, dan berstsndar GMP & HACCP 🔥

8

❣️

9

Kalian tau nga sih, karena pandemic ini aku jadi mager olah raga di banding sebelumnya, tapi aku tetep mau Slim&Fit.  Mau tau bagaimana cara aku untuk menjaga badan tetep Slim&Fit meskipun mageran begitu ?  Setiap pagi aku minum Slim&Fit Milk 🥛 yang membuat rasa lapar aku berkurang dan kalo aku pengen nyemil aku makan Slim&Fit Cookies 🍪. Kalian tau kan pola makan sembarangan itu faktor utama membuat badan jadi melar dan tidak sehat ❌.   Slim&Fit mengadung apa aja sih ❓  Slim&Fit mengandung tinggi kalsium, tinggi serat, tinggi protein, 12 vitamin, mineral, dan Isomaltulosa ( formula yang membuat kenyang lebih lama).  Mau coba? ✨ Kalian bisa beli Slim&Fit di BLIBLI.COM / BLIBLI APP dengan minimal belanja 150k untuk dapet potongan harga 30k ! Jangan lupa pake kode promo:✨BEAUTYIDEAL10✨.  ‼️#NEWLOOKCHALLENGE ALERT ‼️ Yuk ikutan challengenya dan dapetin hadiah berikut : * Apple Watch * Samsung Smartwatch 2  * JBL Go 2 * Produk Slim&Fit untuk 1 bulan Info lebih lengkap  @slimfitid @slimfitid @slimfitid #MauSlimNFit #NewNormalLook

10

New normal be like.. don’t touch this, don’t touch there. Just sit tight 🦠 Bring my own healthy drink Strawberry Latte from @uyulatte.id

11

Oh my💮

12

Finally i use preset to edit my photos ! Thankyou @fleurfeeds to make my life easier ❤️

Most Viewed

Tue, 19 Jan 2021 - Recent 6 Posts

Most Hearts

Tue, 19 Jan 2021 - Recent 6 Posts

Most Commented

Tue, 19 Jan 2021 - Recent 6 Posts

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert