analisa.io

This Profile is
Age-restricted
by Instagram and cannot be analyzed

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

This Profile has zero posts, and nothing to analyze

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Oops...
This profile
Does not exist.

Please reach our support for assistance.

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Uhmm,
we can't access
a private profile

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Sorry,
your internet connection
seems unstable.

Whoa, the dates you
selected exceed the
posts analyzed.

Whoa, the dates you selected exceed the posts analyzed.

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Profile has less
than 500
followers.

For good accuracy, Analisa.io only provides Follower Analytics for Profiles with more than 500 Followers.
Please kindly try another search :

analisa.io

Your search is being analyzed in real-time, and will be completed in up to six hours depending on the total posts analyzed. Learn more

  • You will be notified by email once the report is completely loaded.
  • You may close the browser tab while waiting.
  • Kindly contact customer service if you have any questions.
analisa.io

Oops...
It's us not you.

Please reach our support for assistance.
analisa.io
Logo analisa
profile-picture
-

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Followers

Following

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Get Follower Demographics
& Authenticity

for Instagram Followers
  • Age
  • Gender
  • Location
  • Authenticity

Average Engagement (Likes + Comments)

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Engagement
per Post

Avg. Likes
per Post

Avg. Comments
per Post

𝓒𝓻𝓲 𝓦π“ͺ𝓱𝔂𝓾𝓷𝓲 𝓒π“ͺ𝓰π“ͺ Average Engagement

-

Total Posts

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Posts
per Day

Avg. Posts
per Week

Avg. Posts
per Month

𝓒𝓻𝓲 𝓦π“ͺ𝓱𝔂𝓾𝓷𝓲 𝓒π“ͺ𝓰π“ͺ Total Posts

-

Caption words most used

In Caption

𝓒𝓻𝓲 𝓦π“ͺ𝓱𝔂𝓾𝓷𝓲 𝓒π“ͺ𝓰π“ͺ Captions Words Most Used

-

Hashtags most used

In Caption

𝓒𝓻𝓲 𝓦π“ͺ𝓱𝔂𝓾𝓷𝓲 𝓒π“ͺ𝓰π“ͺ Hashtags Most Used

-

Tags and Mentions

Brands and Instagrammers often Tagged or Mentioned

Locations Tagged

Posting Activity

Posting times on Profile

Audience Engagement

Engagement times (Likes + Comments) by Audience

Total Posts

Weekday Breakdown

Average Likes and Comments per Post

Weekday Breakdown

Average Engagement Rates

Weekday Breakdown

Caption words most

In Caption

Hashtags most used

Highest Engagement (Likes + Comments)

Sat, 17 Apr 2021 - Recent Posts
1

Mumpung awal bulan pas bangeet nih buat belanja kebutuhan sehari-hari sekalian jalan-jalan juga yeekaaan πŸ˜… Awalnya sempat khawatir untuk naik transportasi online, tapi skrang sudah aman rasanya karena ada GrabBike Protect yang dpt diandalkan kemana-mana jadi aku merasa lebih aman dan tenang. Udah dilengkapi dengan partisi pemisah, abang drivernya selalu melakukan pengecekan suhu tubuh dan tersedia hand sanitizer. Terimakasih @grabid πŸ₯° untuk fasilitas extranya πŸ’«. #siapjalanlagi #grabprotect #grabmakassar

2

Sini kita piknik bareng biar gak panikan. Pikniknya gak usah jauh2. Di Makassar banyak tempat piknik kok salah satunya pantai Akkarena dong😍. . Btw ini keliatan tggi kebantu wedges dan cara ngambil gambarnya yah😘

3

Nih ada pantun buat cowok . . Pergi ke benteng beli kolak Percuma ganteng kalau galakπŸ€ͺ. . πŸ“· @massapodda_production

4

Selagi alam masih menebarkan keindahannya mengapa kita tidak menikmatinya? πŸ“Lokasi : Taman Nasional Bantimurung #likemakassar #jalanjalan #liburan

5

Ingin tenang? Shalatlah, ingin aku? PinanglahπŸ˜‹

6

Takut ketinggian tapi sedang uji nyali🀭

7

Panas dikit ngeluh Dingin dikit ngeluh Nyaman dikit ughh sayang😜

8

Jika kita bisa bahagia dengan apa yang Allah berikan, lalu untuk apa memikirkan hal buruk yang dilakukan oleh manusia. Jangan lupa makan siang🌞

9

Jika panas, keringkan lukamu πŸ“·@massapodda_production

10

Nyenyenye

Most Recent Posts

Sat, 17 Apr 2021 - Recent Posts
1

Ingin tenang? Shalatlah, ingin aku? PinanglahπŸ˜‹

2

Jika kita bisa bahagia dengan apa yang Allah berikan, lalu untuk apa memikirkan hal buruk yang dilakukan oleh manusia. Jangan lupa makan siang🌞

3

Sini kita piknik bareng biar gak panikan. Pikniknya gak usah jauh2. Di Makassar banyak tempat piknik kok salah satunya pantai Akkarena dong😍. . Btw ini keliatan tggi kebantu wedges dan cara ngambil gambarnya yah😘

4

Panas dikit ngeluh Dingin dikit ngeluh Nyaman dikit ughh sayang😜

5

Mumpung awal bulan pas bangeet nih buat belanja kebutuhan sehari-hari sekalian jalan-jalan juga yeekaaan πŸ˜… Awalnya sempat khawatir untuk naik transportasi online, tapi skrang sudah aman rasanya karena ada GrabBike Protect yang dpt diandalkan kemana-mana jadi aku merasa lebih aman dan tenang. Udah dilengkapi dengan partisi pemisah, abang drivernya selalu melakukan pengecekan suhu tubuh dan tersedia hand sanitizer. Terimakasih @grabid πŸ₯° untuk fasilitas extranya πŸ’«. #siapjalanlagi #grabprotect #grabmakassar

6

Nyenyenye

7

Takut ketinggian tapi sedang uji nyali🀭

8

Selagi alam masih menebarkan keindahannya mengapa kita tidak menikmatinya? πŸ“Lokasi : Taman Nasional Bantimurung #likemakassar #jalanjalan #liburan

9

Jika panas, keringkan lukamu πŸ“·@massapodda_production

10

Apa kareba Makassar kota daeng? Terlahir sebagai salah satu warga Makassar merupakan suatu kebanggaan tersendiri buat saya. Memiliki nama ciri khas Makassar sejak lahir yakni Daeng Saga membuktikan bahwa saya warga asli kota Daeng. Kota yang terkenal dengan semboyan 'sirik na pacce' yang memuat nilai menjaga harkat, martabat dan harga diri. . Maafkanka endingnyaπŸ˜‚πŸ€­ πŸŽ₯ @massapodda_production

11

Nih ada pantun buat cowok . . Pergi ke benteng beli kolak Percuma ganteng kalau galakπŸ€ͺ. . πŸ“· @massapodda_production

12

Most Viewed

Sat, 17 Apr 2021 - Recent Posts

Most Hearts

Sat, 17 Apr 2021 - Recent Posts

Most Commented

Sat, 17 Apr 2021 - Recent Posts

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert