analisa.io

This Profile is
Age-restricted
by Instagram and cannot be analyzed

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

This Profile has zero posts, and nothing to analyze

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Oops...
It's us not you.

Please reach our support for assistance.
analisa.io
analisa.io

Uhmm,
we can't access
a private profile

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Sorry,
your internet connection
seems unstable.

Whoa, the dates you
selected exceed the
posts analyzed.

Whoa, the dates you selected exceed the posts analyzed.

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Profile has less
than 500
followers.

For good accuracy, Analisa.io only provides Follower Analytics for Profiles with more than 500 Followers.
Please kindly try another search :

analisa.io

Loading

0
100

Your search is being processed, and will be ready in a few minutes to hours depending on the total posts analyzed.

  • You will be notified by email once the report is done.
  • Kindly contact customer service if you have any questions.
Logo analisa
profile-picture
-

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Followers

Following

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Get Follower Demographics
& Authenticity

for Instagram Followers
  • Age
  • Gender
  • Location
  • Authenticity

Average Engagement (Likes + Comments)

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Engagement
per Post

Avg. Likes
per Post

Avg. Comments
per Post

Thalia Average Engagement

-

Total Posts

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Posts
per Day

Avg. Posts
per Week

Avg. Posts
per Month

Thalia Total Posts

-

Caption words most used

In Caption

Thalia Captions Words Most Used

-

Hashtags most used

In Caption

Thalia Hashtags Most Used

-

Tags and Mentions

Brands and Instagrammers often Tagged or Mentioned

Locations Tagged

Posting Activity

Posting times on Profile

Audience Engagement

Engagement times (Likes + Comments) by Audience

Total Posts

Weekday Breakdown

Average Likes and Comments per Post

Weekday Breakdown

Average Engagement Rates

Weekday Breakdown

Caption words most

In Caption

Hashtags most used

Highest Engagement (Likes + Comments)

Mon, 18 Jan 2021 - Recent 6 Posts
1

Gong xi gong xi 🎏🎊 •Paper flower decoration by @satudivisi

2

🙋🏼‍♀️

3

Dreaming 💕

4

Finally !! Korea Glow The New Skin Lightening Body Wash udah ada di Indonesia lho! Sabun ini cocok buat kalian yang pengen kulitnya choc-choc atau glowing dan lembap kayak kulit orang Korea. Udh gitu Korea Glow punya 3 variannya dan wanginya enak semua ❤❤ #ChocChocGlow #KoreaGlow

5

Abis makan banyak jadi tenang karena selalu minum @auliaslimmingherbal yang terbuat dari bahan-bahan herbal ☺️ Thank you @auliaslimmingherbal 📸 by @rosarosalia_

6

Tea lover ❤️ Candid by @rosarosalia_

7

🔜 2019

8

❤️❤️❤️ • • Candid by @rosarosalia_

9

Coffee time, anyone? ☕️

10

Yuk ikutan giveaway dari @salep88id !! Lumayan banget kan bisa dapetin voucher MAP sebesar 500 ribu rupiah ☺️☺️. Ajak temen-temen kalian juga ya buat ikutin kuisnya di instagram @salep88id . GOOD LUCK !! #Repost @salep88id with @get_repost ・・・ Udah mau weekend lagi nih gengs! . Gimana kalo mimin tantang kalian ikutan #TumpasTuntasQuiz perdana @salep88id? . Lumayan lho, kamu bisa menangkan voucher MAP senilai total 500.000 rupiah untuk 5 orang pemenang. . Caranya gampang kok: 1. Hitung berapa jumlah Salep 88 yang ada pada gambar ini. 2. Regram banner post ini di instagram dan ketik jawaban kalian pada caption. 3. Jangan lupa ya untuk tag @salep88id dan 5 orang teman kalian. . Yuk segera ikutan! . #Salep88 #TumpasTuntas #GatalJamur #BebasGatal #BebasJamur #Kuis #QuizBerhadiah

Most Recent Posts

Mon, 18 Jan 2021 - Recent 6 Posts
1

🙋🏼‍♀️

2

Coffee time, anyone? ☕️

3

Gong xi gong xi 🎏🎊 •Paper flower decoration by @satudivisi

4

Yuk ikutan giveaway dari @salep88id !! Lumayan banget kan bisa dapetin voucher MAP sebesar 500 ribu rupiah ☺️☺️. Ajak temen-temen kalian juga ya buat ikutin kuisnya di instagram @salep88id . GOOD LUCK !! #Repost @salep88id with @get_repost ・・・ Udah mau weekend lagi nih gengs! . Gimana kalo mimin tantang kalian ikutan #TumpasTuntasQuiz perdana @salep88id? . Lumayan lho, kamu bisa menangkan voucher MAP senilai total 500.000 rupiah untuk 5 orang pemenang. . Caranya gampang kok: 1. Hitung berapa jumlah Salep 88 yang ada pada gambar ini. 2. Regram banner post ini di instagram dan ketik jawaban kalian pada caption. 3. Jangan lupa ya untuk tag @salep88id dan 5 orang teman kalian. . Yuk segera ikutan! . #Salep88 #TumpasTuntas #GatalJamur #BebasGatal #BebasJamur #Kuis #QuizBerhadiah

5

🔜 2019

6

Finally !! Korea Glow The New Skin Lightening Body Wash udah ada di Indonesia lho! Sabun ini cocok buat kalian yang pengen kulitnya choc-choc atau glowing dan lembap kayak kulit orang Korea. Udh gitu Korea Glow punya 3 variannya dan wanginya enak semua ❤❤ #ChocChocGlow #KoreaGlow

7

Abis makan banyak jadi tenang karena selalu minum @auliaslimmingherbal yang terbuat dari bahan-bahan herbal ☺️ Thank you @auliaslimmingherbal 📸 by @rosarosalia_

8

Tea lover ❤️ Candid by @rosarosalia_

9

❤️❤️❤️ • • Candid by @rosarosalia_

10

Dreaming 💕

Most Viewed

Mon, 18 Jan 2021 - Recent 6 Posts

Most Hearts

Mon, 18 Jan 2021 - Recent 6 Posts

Most Commented

Mon, 18 Jan 2021 - Recent 6 Posts

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert