analisa.io

This Profile is
Age-restricted
by Instagram and cannot be analyzed

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

This Profile has zero posts, and nothing to analyze

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Oops...
This profile
Does not exist.

Please reach our support for assistance.

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Uhmm,
we can't access
a private profile

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Sorry,
your internet connection
seems unstable.

Whoa, the dates you
selected exceed the
posts analyzed.

Whoa, the dates you selected exceed the posts analyzed.

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Profile has less
than 500
followers.

For good accuracy, Analisa.io only provides Follower Analytics for Profiles with more than 500 Followers.
Please kindly try another search :

analisa.io

Your search is being analyzed in real-time, and will be completed in up to six hours depending on the total posts analyzed. Learn more

  • You will be notified by email once the report is completely loaded.
  • You may close the browser tab while waiting.
  • Kindly contact customer service if you have any questions.
analisa.io

Oops...
It's us not you.

Please reach our support for assistance.
analisa.io
Logo analisa
profile-picture
-

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Followers

Following

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Get Follower Demographics
& Authenticity

for Instagram Followers
  • Age
  • Gender
  • Location
  • Authenticity

Average Engagement (Likes + Comments)

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Engagement
per Post

Avg. Likes
per Post

Avg. Comments
per Post

Dian Sastrowardoyo Average Engagement

-

Total Posts

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Posts
per Day

Avg. Posts
per Week

Avg. Posts
per Month

Dian Sastrowardoyo Total Posts

-

Caption words most used

In Caption

Dian Sastrowardoyo Captions Words Most Used

-

Hashtags most used

In Caption

Dian Sastrowardoyo Hashtags Most Used

-

Tags and Mentions

Brands and Instagrammers often Tagged or Mentioned

Locations Tagged

Posting Activity

Posting times on Profile

Audience Engagement

Engagement times (Likes + Comments) by Audience

Total Posts

Weekday Breakdown

Average Likes and Comments per Post

Weekday Breakdown

Average Engagement Rates

Weekday Breakdown

Caption words most

In Caption

Hashtags most used

Highest Engagement (Likes + Comments)

Mon, 19 Apr 2021 - Recent Posts
1

Jangan di swipe! Emang suka ngajak berantem kalo yg ini😑🤔

2

Photographed by @hakimsatriyo Make up by @maharani_nilla_makeup Hairdo @shabura Wearing @sacaiofficial

3

Monday post!! 😊😊Lagi mau sibuk ngapain aja nih minggu ini guys? Mungkin buat kamu ada yang harus mulai dikerjain pagi ini? Kamu tipe orangnya nulis things to do atau tipe yang cuma inget-inget dan bikin 'mental note'? Terus kamu tipe yang nyatet di gadget dengan ngetik atau nulis pake stylus, atau tipe yang harus ditulis di atas kertas? Konon katanya kebiasaan-kebiasaan ini ngaruh banget lho ke perwujudan rencana-rencana kita itu. Share yah!!

4

Annyeonghaseyo✌

5

Yesterday's shooting set: shipyard. So cool. Belum pernah jalan-jalan di galangan kapal kaya gini sebelumnya. You learn new things everyday.

6

Kejarlah daku kau kutangkap😜😎@maulanaindraguna #DashRunners @dashrunningco

7

Photo for @bazaarindonesia Styled by @michaelpondaag Make up by @philipekarunia Wearing @sejauh_mata_memandang Photo taken with @samsungindonesia #Galaxy21Ultra

8

Mau jadi apa ini ibu ibu? 🤔🤔🤔 @motherspeed.cc #buibuambi #lainkalibawabajurenangsekalianya 🎞@mfenno29

9

Mother daughter twinning.

10

Today's office.

Most Recent Posts

Mon, 19 Apr 2021 - Recent Posts
1

Photographed by @hakimsatriyo Make up by @maharani_nilla_makeup Hairdo @shabura Wearing @sacaiofficial

2

Jangan di swipe! Emang suka ngajak berantem kalo yg ini😑🤔

3

Bencana banjir dan tanah longsor menimpa saudara-saudara kita di NTT. Sumba Timur adalah wilayah yang juga mendapat dampak besar-nya, termasuk pertanian dan juga karya karya budaya. Banyak warga yang kini tinggal di pengungsian. Saat ini setiap bantuan akan besar maknanya. Bersama Chitra Subyakto, Dian Sastrowardoyo, Edward Hutabarat, Eva Celia,Marsha Timothy, Mira Lesmana dan Riri Riza, mari ulurkan tangan untuk membantu Sumba Timur melalui WeCare.id Klink link di bio kami , untuk menyalurkan donasi teman-teman. Berapapun jumlahnya pasti akan sangat membantu 🙏🏼 Photo by Edward Hutabarat. #BergerakUntukSumbaTimur #WeCare

4

Yesterday's shooting set: shipyard. So cool. Belum pernah jalan-jalan di galangan kapal kaya gini sebelumnya. You learn new things everyday.

5

Today's office.

6

Photo for @bazaarindonesia Styled by @michaelpondaag Make up by @philipekarunia Wearing @sejauh_mata_memandang Photo taken with @samsungindonesia #Galaxy21Ultra

7

Mau jadi apa ini ibu ibu? 🤔🤔🤔 @motherspeed.cc #buibuambi #lainkalibawabajurenangsekalianya 🎞@mfenno29

8

Kejarlah daku kau kutangkap😜😎@maulanaindraguna #DashRunners @dashrunningco

9

Mari bergerak untuk Sumba Timur melalui WeCare.Id dengan klik link di Bio. Berapapun donasi yang diberikan akan sangat berarti bagi saudara-saudara kita di sana 🙏🏼 #BergerakUntukSumbaTimur #WeCare

10

Annyeonghaseyo✌

11

Monday post!! 😊😊Lagi mau sibuk ngapain aja nih minggu ini guys? Mungkin buat kamu ada yang harus mulai dikerjain pagi ini? Kamu tipe orangnya nulis things to do atau tipe yang cuma inget-inget dan bikin 'mental note'? Terus kamu tipe yang nyatet di gadget dengan ngetik atau nulis pake stylus, atau tipe yang harus ditulis di atas kertas? Konon katanya kebiasaan-kebiasaan ini ngaruh banget lho ke perwujudan rencana-rencana kita itu. Share yah!!

12

Mother daughter twinning.

Most Viewed

Mon, 19 Apr 2021 - Recent Posts

Most Hearts

Mon, 19 Apr 2021 - Recent Posts

Most Commented

Mon, 19 Apr 2021 - Recent Posts

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert