analisa.io

This Profile is
Age-restricted
by Instagram and cannot be analyzed

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

This Profile has zero posts, and nothing to analyze

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Oops...
It's us not you.

Please reach our support for assistance.
analisa.io
analisa.io

Uhmm,
we can't access
a private profile

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Sorry,
your internet connection
seems unstable.

Whoa, the dates you
selected exceed the
posts analyzed.

Whoa, the dates you selected exceed the posts analyzed.

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Profile has less
than 500
followers.

For good accuracy, Analisa.io only provides Follower Analytics for Profiles with more than 500 Followers.
Please kindly try another search :

analisa.io

Loading

0
100

Your search is being processed, and will be ready in a few minutes to hours depending on the total posts analyzed.

  • You will be notified by email once the report is done.
  • Kindly contact customer service if you have any questions.
Logo analisa
profile-picture
-

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Followers

Following

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Get Follower Demographics
& Authenticity

for Instagram Followers
  • Age
  • Gender
  • Location
  • Authenticity

Average Engagement (Likes + Comments)

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Engagement
per Post

Avg. Likes
per Post

Avg. Comments
per Post

Terang Wicaksono Average Engagement

-

Total Posts

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Posts
per Day

Avg. Posts
per Week

Avg. Posts
per Month

Terang Wicaksono Total Posts

-

Caption words most used

In Caption

Terang Wicaksono Captions Words Most Used

-

Hashtags most used

In Caption

Terang Wicaksono Hashtags Most Used

-

Tags and Mentions

Brands and Instagrammers often Tagged or Mentioned

Locations Tagged

Posting Activity

Posting times on Profile

Audience Engagement

Engagement times (Likes + Comments) by Audience

Total Posts

Weekday Breakdown

Average Likes and Comments per Post

Weekday Breakdown

Average Engagement Rates

Weekday Breakdown

Caption words most

In Caption

Hashtags most used

Highest Engagement (Likes + Comments)

Sun, 24 Jan 2021 - Recent Posts
1

Starting the quarter life with my loved ones. can’t get any better. #blessed

2

miss our karaoke nights🎤

3

💃🏼🕺🏼🥂✨

4

satnight an sm si sibuk.

5

i am one happy kid✨

6

God put Santa Claus on earth to remind us that Christmas is 'sposed to be a happy time! Merry Christmas everyone🎅🏼🎄

7

AAA AKHIRNYAA SETELAH SEKIAN LAMA!! bisa ketemu temen temen, tapi harus tetap mematuhi protok kesehatan ya! dan ditemenin sama KFC MEGA COMBO! udah tau belum kalian kalo @kfcindonesia ada menu bareng untuk kalian #KembaliBersama yang isinya 9 potong ayam, 7 nasi, 5 puding, dan 3 french fries dan coca cola! hayo sekarang kalian bakal ngajak siapa buat ngabisin KFC MEGA COMBO? coba tag orang yang kalian ajak! oh iya di @kfcindonesia juga ada games seru yang bisa kalian mainin bareng temen temen kalian #KembaliBersama #BarenganBerasaLebih

8

hello november! please, be good to me🙏🏼🥺

9

boys with a view👊🏼

10

Siapa yang masih pada WFH?? di tengah tengah WFH gw adalah orang yang gabisa lepas dari musik, dan gw pake 1More Colorbuds dan bener bener enjoy bgt sambil jalanin aktifitas, oh iya kalian mau dapetin 1 unit 1More Colorbuds? gw mau kasih tau kalian sesuatu nih, sekarang 1More Colorbuds lagi adain #UR1MoreChallenge yang caranya super gampang : 1. Upload foto/video pake headset or TWS brand apapun 2. Ceritakan alasan kenapa kamu butuh TWS 3. Follow, Mention, dan tag @1moreglobal dan @urbanrepublicid 4. Mencantumkan hashtag #HearMore  #UR1MoreChallenge #UrbanRepublicid 5. Akun Instagram tidak boleh di private selama periode challenge 6. Mention dan tag 3 orang teman kamu untuk join challenge 7. Periode challenge dua minggu dimulai dari tanggal 11 sampai tanggal 25 Desember 8. Pengumuman pemenang akan diberitahukan pada IG story @urbanrepublicid tanggal 29 Desember 9. Hadiah untuk 3 orang pemenang berdasarkan: Most creative photo and Most unique caption 10. Masing-masing pemenang akan mendapatkan 1 unit 1More ColorBuds (warna random)

Most Recent Posts

Sun, 24 Jan 2021 - Recent Posts
1

God put Santa Claus on earth to remind us that Christmas is 'sposed to be a happy time! Merry Christmas everyone🎅🏼🎄

2

happy tummy👅setelah tau akhirnya @dragonhotpot.indonesia sekarang buka di kemang village, jadi kalo ngidam gaperlu jauh jauh lagi, dan sudah dipastikan selalu heboh kalo makan di @dragonhotpot.indonesia 🍜

3

Siapa yang masih pada WFH?? di tengah tengah WFH gw adalah orang yang gabisa lepas dari musik, dan gw pake 1More Colorbuds dan bener bener enjoy bgt sambil jalanin aktifitas, oh iya kalian mau dapetin 1 unit 1More Colorbuds? gw mau kasih tau kalian sesuatu nih, sekarang 1More Colorbuds lagi adain #UR1MoreChallenge yang caranya super gampang : 1. Upload foto/video pake headset or TWS brand apapun 2. Ceritakan alasan kenapa kamu butuh TWS 3. Follow, Mention, dan tag @1moreglobal dan @urbanrepublicid 4. Mencantumkan hashtag #HearMore  #UR1MoreChallenge #UrbanRepublicid 5. Akun Instagram tidak boleh di private selama periode challenge 6. Mention dan tag 3 orang teman kamu untuk join challenge 7. Periode challenge dua minggu dimulai dari tanggal 11 sampai tanggal 25 Desember 8. Pengumuman pemenang akan diberitahukan pada IG story @urbanrepublicid tanggal 29 Desember 9. Hadiah untuk 3 orang pemenang berdasarkan: Most creative photo and Most unique caption 10. Masing-masing pemenang akan mendapatkan 1 unit 1More ColorBuds (warna random)

4

AAA AKHIRNYAA SETELAH SEKIAN LAMA!! bisa ketemu temen temen, tapi harus tetap mematuhi protok kesehatan ya! dan ditemenin sama KFC MEGA COMBO! udah tau belum kalian kalo @kfcindonesia ada menu bareng untuk kalian #KembaliBersama yang isinya 9 potong ayam, 7 nasi, 5 puding, dan 3 french fries dan coca cola! hayo sekarang kalian bakal ngajak siapa buat ngabisin KFC MEGA COMBO? coba tag orang yang kalian ajak! oh iya di @kfcindonesia juga ada games seru yang bisa kalian mainin bareng temen temen kalian #KembaliBersama #BarenganBerasaLebih

5

i am one happy kid✨

6

Starting the quarter life with my loved ones. can’t get any better. #blessed

7

satnight an sm si sibuk.

8

💃🏼🕺🏼🥂✨

9

miss our karaoke nights🎤

10

good morning bandung, long time no see✨

11

boys with a view👊🏼

12

hello november! please, be good to me🙏🏼🥺

Most Viewed

Sun, 24 Jan 2021 - Recent Posts

Most Hearts

Sun, 24 Jan 2021 - Recent Posts

Most Commented

Sun, 24 Jan 2021 - Recent Posts

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert