analisa.io

This Profile is
Age-restricted
by Instagram and cannot be analyzed

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

This Profile has zero posts, and nothing to analyze

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Oops...
It's us not you.

Please reach our support for assistance.
analisa.io
analisa.io

Uhmm,
we can't access
a private profile

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Sorry,
your internet connection
seems unstable.

Whoa, the dates you
selected exceed the
posts analyzed.

Whoa, the dates you selected exceed the posts analyzed.

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Profile has less
than 500
followers.

For good accuracy, Analisa.io only provides Follower Analytics for Profiles with more than 500 Followers.
Please kindly try another search :

analisa.io

Loading

0
100

Your search is being processed, and will be ready in a few minutes to hours depending on the total posts analyzed.

  • You will be notified by email once the report is done.
  • Kindly contact customer service if you have any questions.
Logo analisa
profile-picture
-

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Followers

Following

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Get Follower Demographics
& Authenticity

for Instagram Followers
  • Age
  • Gender
  • Location
  • Authenticity

Average Engagement (Likes + Comments)

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Engagement
per Post

Avg. Likes
per Post

Avg. Comments
per Post

Tahlia Raji Average Engagement

-

Total Posts

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Posts
per Day

Avg. Posts
per Week

Avg. Posts
per Month

Tahlia Raji Total Posts

-

Caption words most used

In Caption

Tahlia Raji Captions Words Most Used

-

Hashtags most used

In Caption

Tahlia Raji Hashtags Most Used

-

Tags and Mentions

Brands and Instagrammers often Tagged or Mentioned

Locations Tagged

Posting Activity

Posting times on Profile

Audience Engagement

Engagement times (Likes + Comments) by Audience

Total Posts

Weekday Breakdown

Average Likes and Comments per Post

Weekday Breakdown

Average Engagement Rates

Weekday Breakdown

Caption words most

In Caption

Hashtags most used

Highest Engagement (Likes + Comments)

Mon, 18 Jan 2021 - Recent 6 Posts
1

Sharing sedikit πŸ₯°πŸ’ Aku udah ga ada pembantu dirumah, sejak corona baru keluar beritanya mbaa aku panik pulang kampung. Jadinya aku sendirian jaga anak dan rumah. Dan aku decide kalau aku bakalan jualan pie πŸ˜‚πŸ˜‚ entah kenapa choose this time. Tapi aku bahagia banget krn banyak yg review baik yang buat aku semangat masak, dan bersih2. How? Aku selalu start masak setelah sholat subuh, jadi anak anak belom bangun. Selesai masak jam 8-10 am. Anak bangun, baker sleeps, mother awakes πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ™πŸ’πŸ₯° Never give up your dream, always start even tho its hard πŸ’ So if you buy my pies, itu pure aku masak semua dari a ke z. Even this pictures aku photo sendiri!!!! hahahaha alhamdulillah for timer 😝😝😝

2

Loreal Hair spa 😍😍😍 #2020

3

πŸ’ love 😍πŸ₯° @gunawan_beaute #makeup

4

Birthday glow ✨✨ 24 yrs - 24K in the air 🌠🀭😎

5

Just be myself, the best version, upgrading all the time. And let the rest in Allah hands πŸ™πŸ’

6

Those Who Mind Don’t Matter, and Those Who Matter Don’t Mind Dr. Suess. πŸ₯°

7

Lets start an open book, and do what we actually should 🌾🍁 #throwback

8

Forgiveness is key πŸ”‘

9

✨✨

10

πŸƒπŸƒπŸƒ Needed that short escape to the hills ❀️ πŸ’β€οΈ

Most Recent Posts

Mon, 18 Jan 2021 - Recent 6 Posts
1

Lets start an open book, and do what we actually should 🌾🍁 #throwback

2

Loreal Hair spa 😍😍😍 #2020

3

This is my one of my favorite artworks from my father. New series of abstraction ✨ inspired by the beauty of Pacitan, East Java Check out my story for the full catalogue or @pranotocatalogue #art #abstract #jakartaart #pacitan #seni #seniindonesia #indonesia #coral #driftwood #seniman #pranoto #colours #seriesofabstraction

4

✨✨

5

Just be myself, the best version, upgrading all the time. And let the rest in Allah hands πŸ™πŸ’

6

#giveaway Buat aku, arti kemerdekaan itu meluangkan waktu bebas untuk diri sendiri, me time seperti Hairspa-an dirumah sambil dengerin musik. Menurut aku, #HairLifeBalance adalah hak semua perempuan karena bisa langsung bikin refresh, relax, dan recharge! Kalau arti kemerdekaan buat kamu dalam memilih self-care kayak gimana sih? Yuk ikutan challenge nya dengan post foto kamu self care karena 5 foto dan caption paling menarik akan dapet product dari Hairspa kemasan barunya loh! #HairLifeBalance #LorealProID Jangan lupa pakai hashtag #HairLifeBalance #LorealProID dan Tag @tahliaraji & @hairtrendsid 5 Pemenang nanti di umumin tanggal 18 Augustus yaa πŸ₯°

7

Forgiveness is key πŸ”‘

8

πŸƒπŸƒπŸƒ Needed that short escape to the hills ❀️ πŸ’β€οΈ

9

Birthday glow ✨✨ 24 yrs - 24K in the air 🌠🀭😎

10

πŸ’ love 😍πŸ₯° @gunawan_beaute #makeup

11

Those Who Mind Don’t Matter, and Those Who Matter Don’t Mind Dr. Suess. πŸ₯°

12

Sharing sedikit πŸ₯°πŸ’ Aku udah ga ada pembantu dirumah, sejak corona baru keluar beritanya mbaa aku panik pulang kampung. Jadinya aku sendirian jaga anak dan rumah. Dan aku decide kalau aku bakalan jualan pie πŸ˜‚πŸ˜‚ entah kenapa choose this time. Tapi aku bahagia banget krn banyak yg review baik yang buat aku semangat masak, dan bersih2. How? Aku selalu start masak setelah sholat subuh, jadi anak anak belom bangun. Selesai masak jam 8-10 am. Anak bangun, baker sleeps, mother awakes πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ™πŸ’πŸ₯° Never give up your dream, always start even tho its hard πŸ’ So if you buy my pies, itu pure aku masak semua dari a ke z. Even this pictures aku photo sendiri!!!! hahahaha alhamdulillah for timer 😝😝😝

Most Viewed

Mon, 18 Jan 2021 - Recent 6 Posts

Most Hearts

Mon, 18 Jan 2021 - Recent 6 Posts

Most Commented

Mon, 18 Jan 2021 - Recent 6 Posts

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert