analisa.io

This Profile is
Age-restricted
by Instagram and cannot be analyzed

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

This Profile has zero posts, and nothing to analyze

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Oops...
It's us not you.

Please reach our support for assistance.
analisa.io
analisa.io

Uhmm,
we can't access
a private profile

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Sorry,
your internet connection
seems unstable.

Whoa, the dates you
selected exceed the
posts analyzed.

Whoa, the dates you selected exceed the posts analyzed.

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Profile has less
than 500
followers.

For good accuracy, Analisa.io only provides Follower Analytics for Profiles with more than 500 Followers.
Please kindly try another search :

analisa.io

Loading

0
100

Your search is being processed, and will be ready in a few minutes to hours depending on the total posts analyzed.

  • You will be notified by email once the report is done.
  • Kindly contact customer service if you have any questions.
Logo analisa
profile-picture
-

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Followers

Following

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Get Follower Demographics
& Authenticity

for Instagram Followers
  • Age
  • Gender
  • Location
  • Authenticity

Average Engagement (Likes + Comments)

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Engagement
per Post

Avg. Likes
per Post

Avg. Comments
per Post

Syamsu Alam Average Engagement

-

Total Posts

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Posts
per Day

Avg. Posts
per Week

Avg. Posts
per Month

Syamsu Alam Total Posts

-

Caption words most used

In Caption

Syamsu Alam Captions Words Most Used

-

Hashtags most used

In Caption

Syamsu Alam Hashtags Most Used

-

Tags and Mentions

Brands and Instagrammers often Tagged or Mentioned

Locations Tagged

Posting Activity

Posting times on Profile

Audience Engagement

Engagement times (Likes + Comments) by Audience

Total Posts

Weekday Breakdown

Average Likes and Comments per Post

Weekday Breakdown

Average Engagement Rates

Weekday Breakdown

Caption words most

In Caption

Hashtags most used

Highest Engagement (Likes + Comments)

Mon, 25 Jan 2021 - Recent Posts
1

coconut on the sea πŸŠπŸ»πŸŒŠπŸ’¦πŸš€πŸ–πŸš£πŸ»

2

πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•

3

Finally after so long time, I got my degree. 3 years of college, 3 years running hobby, 8 months fighting with SKRIPSI. Thanks for all who supported me πŸ…πŸŽ“

4

Selamat 23 tahun syg πŸŽ‰πŸŽ‚πŸŽSemoga segala yg di harapkan bisa cepat tercapai, yg etm harapkan cpt terlaksana cpt di halalkan πŸ˜‡πŸ’πŸ’•πŸ‘¨πŸ»β€βš–οΈπŸ‘°πŸ»πŸ˜˜. Jadi pribadi yg lebih baik lagi. Doa terbaik terus utk syg Amin ya rabbalalamin πŸ˜‡πŸ˜‡πŸ˜‡πŸ˜‡πŸ˜‡LOVEYOU 😘😘😘😘😘

5

When the time has come, we will be like them. Above the wedding stage to be king and queen on one day, amiin πŸ’πŸ˜‡πŸ’•

6

first photo with you, many problems we go through, but we still survive and strong, hopefully we keep it that way. No day without you, I love you every time. May Allah unite us in marriage. Happy anniversary 1 year @gadisdwiambarr I love you more than words πŸ’‹πŸ˜˜πŸ’πŸ˜‡πŸ’•

7

Happy sunday πŸ’•

8

Liat nih temen gue udah seneng bangat sampe puncak gunung. Begitu juga kalian kan kalo udah nyampe puncak gunung udah lega banget. Eh eh tp jangan lupa lo di puncak pasti dingin banget jadi jangan lupa pake jaket, biar keren lagi pake jaket parka ya biar ootd nya tetep keren. Dan kalo lo bareng pacar jangan lupa juga di siapin parka nya juga. Nah kebetulan nih di @shopee_id lagi ada promo #Shopee1010 Big Mobile Shopping Day : Beli 1 Gratis 1, Cuma Bayar 10% sampe Diskon Hingga 90%, jadi lo bisa copelan deh dan ga perlu takut dompet lo nipis. Dan yang lebih keren lagi bagi kalian yang beruntung bisa menangin Biggest Prize , yaitu semua yang belanja di Shopee pada periode 1010 (25 Sep - 10 Okt) berkesempatan memenangkan hadiah terbesar seperti 1 BMW X1, 10 Yahama Aerox, dan beragam hadiah terbesar lainnya, siapa tau aja lo sama pacar lo bisa dapet BMW X1, eh btw temen gue yang di foto tadi kan cuma sendirian, elah mending cek promo nya di bio gue aja yaa... Ayo ikut ramaikan dan rayakan #Shopee1010 Big Mobile Shopping Day, hari ini di Gandaria City, dari jam 10 Pagi - 10 Malam. Akan ada Maliq d'essentials, NAIF, dan Dengarkan Dia (Ayudia & Ditto). FREE!​​​​​​​​​​​ #shopee1010 #Ads

9

Kesegaran yang melegakan, rasa yg meledak di mulut, pelepas dahaga ketika kamu lelah dan kesegaran yang cocok buat kamu ngumpul, @bigcolaid cocok banget buat kamu dan kamu juga bisa mengikuti undian nya dengan hadiah yang BIG tentunya. Ada DP rumah, Beasiswa, Wisata Religi dan Uang Tunai. Udah nikmat dengan kesegaran @bigcolaid bisa dapet hadiah pula. Buruan cek instagram nya @bigcolaid

10

enjoy your day and relax using @locapoca_id

Most Recent Posts

Mon, 25 Jan 2021 - Recent Posts
1

πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•

2

Finally after so long time, I got my degree. 3 years of college, 3 years running hobby, 8 months fighting with SKRIPSI. Thanks for all who supported me πŸ…πŸŽ“

3

Kesegaran yang melegakan, rasa yg meledak di mulut, pelepas dahaga ketika kamu lelah dan kesegaran yang cocok buat kamu ngumpul, @bigcolaid cocok banget buat kamu dan kamu juga bisa mengikuti undian nya dengan hadiah yang BIG tentunya. Ada DP rumah, Beasiswa, Wisata Religi dan Uang Tunai. Udah nikmat dengan kesegaran @bigcolaid bisa dapet hadiah pula. Buruan cek instagram nya @bigcolaid

4

Selamat 23 tahun syg πŸŽ‰πŸŽ‚πŸŽSemoga segala yg di harapkan bisa cepat tercapai, yg etm harapkan cpt terlaksana cpt di halalkan πŸ˜‡πŸ’πŸ’•πŸ‘¨πŸ»β€βš–οΈπŸ‘°πŸ»πŸ˜˜. Jadi pribadi yg lebih baik lagi. Doa terbaik terus utk syg Amin ya rabbalalamin πŸ˜‡πŸ˜‡πŸ˜‡πŸ˜‡πŸ˜‡LOVEYOU 😘😘😘😘😘

5

enjoy your day and relax using @locapoca_id

6

Happy sunday πŸ’•

7

Liat nih temen gue udah seneng bangat sampe puncak gunung. Begitu juga kalian kan kalo udah nyampe puncak gunung udah lega banget. Eh eh tp jangan lupa lo di puncak pasti dingin banget jadi jangan lupa pake jaket, biar keren lagi pake jaket parka ya biar ootd nya tetep keren. Dan kalo lo bareng pacar jangan lupa juga di siapin parka nya juga. Nah kebetulan nih di @shopee_id lagi ada promo #Shopee1010 Big Mobile Shopping Day : Beli 1 Gratis 1, Cuma Bayar 10% sampe Diskon Hingga 90%, jadi lo bisa copelan deh dan ga perlu takut dompet lo nipis. Dan yang lebih keren lagi bagi kalian yang beruntung bisa menangin Biggest Prize , yaitu semua yang belanja di Shopee pada periode 1010 (25 Sep - 10 Okt) berkesempatan memenangkan hadiah terbesar seperti 1 BMW X1, 10 Yahama Aerox, dan beragam hadiah terbesar lainnya, siapa tau aja lo sama pacar lo bisa dapet BMW X1, eh btw temen gue yang di foto tadi kan cuma sendirian, elah mending cek promo nya di bio gue aja yaa... Ayo ikut ramaikan dan rayakan #Shopee1010 Big Mobile Shopping Day, hari ini di Gandaria City, dari jam 10 Pagi - 10 Malam. Akan ada Maliq d'essentials, NAIF, dan Dengarkan Dia (Ayudia & Ditto). FREE!​​​​​​​​​​​ #shopee1010 #Ads

8

When the time has come, we will be like them. Above the wedding stage to be king and queen on one day, amiin πŸ’πŸ˜‡πŸ’•

9

first photo with you, many problems we go through, but we still survive and strong, hopefully we keep it that way. No day without you, I love you every time. May Allah unite us in marriage. Happy anniversary 1 year @gadisdwiambarr I love you more than words πŸ’‹πŸ˜˜πŸ’πŸ˜‡πŸ’•

10

coconut on the sea πŸŠπŸ»πŸŒŠπŸ’¦πŸš€πŸ–πŸš£πŸ»

Most Viewed

Mon, 25 Jan 2021 - Recent Posts

Most Hearts

Mon, 25 Jan 2021 - Recent Posts

Most Commented

Mon, 25 Jan 2021 - Recent Posts

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert