analisa.io

This Profile is
Age-restricted
by Instagram and cannot be analyzed

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

This Profile has zero posts, and nothing to analyze

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Oops...
It's us not you.

Please reach our support for assistance.
analisa.io
analisa.io

Uhmm,
we can't access
a private profile

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Sorry,
your internet connection
seems unstable.

Whoa, the dates you
selected exceed the
posts analyzed.

Whoa, the dates you selected exceed the posts analyzed.

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Profile has less
than 500
followers.

For good accuracy, Analisa.io only provides Follower Analytics for Profiles with more than 500 Followers.
Please kindly try another search :

analisa.io

Loading

0
100

Your search is being processed, and will be ready in a few minutes to hours depending on the total posts analyzed.

  • You will be notified by email once the report is done.
  • Kindly contact customer service if you have any questions.
Logo analisa
profile-picture
-

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Followers

Following

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Get Follower Demographics
& Authenticity

for Instagram Followers
  • Age
  • Gender
  • Location
  • Authenticity

Average Engagement (Likes + Comments)

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Engagement
per Post

Avg. Likes
per Post

Avg. Comments
per Post

Denny Sumargo Average Engagement

-

Total Posts

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Posts
per Day

Avg. Posts
per Week

Avg. Posts
per Month

Denny Sumargo Total Posts

-

Caption words most used

In Caption

Denny Sumargo Captions Words Most Used

-

Hashtags most used

In Caption

Denny Sumargo Hashtags Most Used

-

Tags and Mentions

Brands and Instagrammers often Tagged or Mentioned

Locations Tagged

Posting Activity

Posting times on Profile

Audience Engagement

Engagement times (Likes + Comments) by Audience

Total Posts

Weekday Breakdown

Average Likes and Comments per Post

Weekday Breakdown

Average Engagement Rates

Weekday Breakdown

Caption words most

In Caption

Hashtags most used

Highest Engagement (Likes + Comments)

Sun, 24 Jan 2021 - Recent Posts
1

Jadi orang jangan sombong

2

Perang dimulai! Lansung aja ke youtube, makin seru!

3

Thank you 2020

4

@cokipardede666 pas tau depan rumahnya ada ormas!!

5

Jemur sepatu @hoops.point

6

INI DIA!! BOLA BASKET SOMBONG @pebasketsombongstore

7

Jabra Elite 85t #AcceptNoCompromise Ada giveaway buat kalian. Menangkan  1 unit  Jabra Elite  85t  ini dengan cara : 1. Follow @jabra_indonesia 2. Follow semua official store Jabra Indonesia, link ada di bio @jabra_indonesia 3. lalu komen di postingan ini #jabraelite85t #jabraindonesia #acceptnocompromise dan tag 2 teman kamu. Periode giveaway ini 29 Desember sampai 7 Januari 2021. Pemenang diumumkan nanti di ig @jabra_indonesia Good Luck Bringas!

8

Welcome 2021!

9

🤣 Malam ini di youtube. PECAH!! @onadioleonardo_official

10

Selamat Natal 2020

Most Recent Posts

Sun, 24 Jan 2021 - Recent Posts
1

BAD BOY!

2

Welcome 2021!

3

Thank you 2020

4

Jabra Elite 85t #AcceptNoCompromise Ada giveaway buat kalian. Menangkan  1 unit  Jabra Elite  85t  ini dengan cara : 1. Follow @jabra_indonesia 2. Follow semua official store Jabra Indonesia, link ada di bio @jabra_indonesia 3. lalu komen di postingan ini #jabraelite85t #jabraindonesia #acceptnocompromise dan tag 2 teman kamu. Periode giveaway ini 29 Desember sampai 7 Januari 2021. Pemenang diumumkan nanti di ig @jabra_indonesia Good Luck Bringas!

5

@cokipardede666 pas tau depan rumahnya ada ormas!!

6

Selamat Natal 2020

7

Untuk memaksimalkan hasil terbaik dari kreatifitas kita, perlu didukung dengan device yang memiliki teknologi tinggi dan keep it simple tentunya! Yes! Seperti smartphone Mi 10T Pro yang baru aja launching dengan keunggulan camera 108MP AI camera with OIS, layarnya yang 6.67” FHD+ DotDisplay with TrueColor dan banyak fitur-fitur kamera yg sangat mendukung produktivitas saat membuat konten dan mengabadikan momen terbaik lo! Gak kalah juga Xiaomi baru aja keluarin smartwatch terbaru yg kece nih! Mi Watch yang dilengkapi dengan banyak fitur professionals workout & fitness mode, asik banget deh buat olahraga. Apalagi dipake main basket jadi bisa monitoring kesehatan tubuh kita dengan mudah. Baterai nya juga awet banget, tahan sampe 16 hari dan harganya menarik bgt, cuma Rp 1,499juta buat Mi Watch yg super multifungsi! Tetep bisa tampil kece dimana aja deh. Buat yang penasaran dan pengen tau lebih lanjut, 22 Dec ini first sale nya jam 1 siang, so langsung sikat aja link berikut https://bit.ly/belimiwatchshopee Geser ke kanan buat liat hasil photo gue pake Xiaomi 10T Pro! Paten banget hasilnya 👍🏼 #Technology4Life #Mi10TPro #MiWatch

8

INI DIA!! BOLA BASKET SOMBONG @pebasketsombongstore

9

🤣 Malam ini di youtube. PECAH!! @onadioleonardo_official

10

Perang dimulai! Lansung aja ke youtube, makin seru!

11

Jadi orang jangan sombong

12

Jemur sepatu @hoops.point

Most Viewed

Sun, 24 Jan 2021 - Recent Posts

Most Hearts

Sun, 24 Jan 2021 - Recent Posts

Most Commented

Sun, 24 Jan 2021 - Recent Posts

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert