analisa.io

This Profile is
Age-restricted
by Instagram and cannot be analyzed

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

This Profile has zero posts, and nothing to analyze

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Oops...
It's us not you.

Please reach our support for assistance.
analisa.io
analisa.io

Uhmm,
we can't access
a private profile

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Sorry,
your internet connection
seems unstable.

Whoa, the dates you
selected exceed the
posts analyzed.

Whoa, the dates you selected exceed the posts analyzed.

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Profile has less
than 500
followers.

For good accuracy, Analisa.io only provides Follower Analytics for Profiles with more than 500 Followers.
Please kindly try another search :

analisa.io

Loading

0
100

Your search is being processed, and will be ready in a few minutes to hours depending on the total posts analyzed.

  • You will be notified by email once the report is done.
  • Kindly contact customer service if you have any questions.
Logo analisa
profile-picture
-

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Followers

Following

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Get Follower Demographics
& Authenticity

for Instagram Followers
  • Age
  • Gender
  • Location
  • Authenticity

Average Engagement (Likes + Comments)

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Engagement
per Post

Avg. Likes
per Post

Avg. Comments
per Post

Style Theory ID Average Engagement

-

Total Posts

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Posts
per Day

Avg. Posts
per Week

Avg. Posts
per Month

Style Theory ID Total Posts

-

Caption words most used

In Caption

Style Theory ID Captions Words Most Used

-

Hashtags most used

In Caption

Style Theory ID Hashtags Most Used

-

Tags and Mentions

Brands and Instagrammers often Tagged or Mentioned

Locations Tagged

Posting Activity

Posting times on Profile

Audience Engagement

Engagement times (Likes + Comments) by Audience

Total Posts

Weekday Breakdown

Average Likes and Comments per Post

Weekday Breakdown

Average Engagement Rates

Weekday Breakdown

Caption words most

In Caption

Hashtags most used

Highest Engagement (Likes + Comments)

Tue, 19 Jan 2021 - Recent 6 Posts
1

It's a few days left to Eid al-Adha! Have your outfit set from our colourful curation of Eid ready outfits starting from IDR 200,000/4 days โœจ SWIPE LEFT to pick your favorite โžก๏ธ #StyleTheoryOnDemand Go to styletheory.co/id/on-demand or download Style Theory app to browser more & rent the looks

2

Siapa nih yang sering kaya gini? ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ #AskStella Menurut Stella, ini yang namanya Buyer's Remorse. Artinya penyesalan setelah melakukan pembelian. Rasanya duhh sebel banget deh waktu dan uang kamu jadi kebuang sia-sia ๐Ÿ˜ญ Beda banget kalau kamu pilih buat sewa di Style Theory. You will feel the real fashion freedom! No more guilty shopping spree! ๐Ÿ’ƒ Dulu aku juga pernah ngerasain buyer's remorse waktu beli dress seharga IDR 490.000. It was so tempting karena dressnya lagi on SALE 70%! Tapi ternyata bajunya ngga cocok & ngga bisa di refund pula. What a waste of money and energy๐Ÿ˜ญ Padahal dengan harga yang sama, aku bisa berlangganan Lite Unlimited seharga IDR 490.000! Dibanding beli 1 baju yang akhirnya ngga cocok, with the same price, aku bisa pilih 12+ baju yang bisa aku pakai untuk sebulan! Plus, FREE ongkir & laundry YAY โœจ Terutama selama masa pandemi kaya gini, we have to be really smart about our money! Be financially and fashionably savvy with our infinite wardrobe SWIPE LEFT โžก๏ธ #styletheory #styletheoryid #womenofstyletheory #sustainablefashion #fashionablysustainable #fashionhacks #styletips #whybuywhenyoucanrent #fashionrental #sewabaju #rentingvsbuying

3

Begin the new month with a positive outlook & gratefulness. You got this girl โค๏ธ @shabinagia glows in Titania Jumpsuit by @thefifthlabel Now you can own the preloved outfit at 35% OFF! Download Style Theory app to browse & shop more pre-loved designer collection #sustainablefashion #circularfashion

4

Tag your soul sisters โฌ‡๏ธ Happy friendship day ladies! Call your bestie for a zoom hangout to celebrate your friendship ๐ŸŽ‰โค๏ธ #womenofstyletheory

5

โ€œMarlan woman is sexy but elegant, feminine but independent, attractive without putting so much effort, a ladybossโ€ โค๏ธ Kemarin malam kita ngobrol seru sama @annelillyy, Creative Director @marlanreadytowear tentang brand Marlan & seputar mode +62. Yang kemarin belum sempet ikutan, jangan khawatir, tonton rekamannya di IGTV @styletheoryid yaa! Yukk download App Style Theory untuk lihat koleksi @marlanreadytowear โœจ

6

Stay stylish and comfy at home or at the office with this weekโ€™s new arrivals from #StyleTheoryLite Featuring: CMYK, Aya The Label, Elie Sand, Shopivch, and more! Download our app to browse the collection and rent the new โœจ

7

Eid al Adha is around the corner! Get your wardrobe ready for the celebration by renting from #StyleTheoryPremium _ Subscribe to Premium Single at only IDR 390.000 for your first month to rent 3 designer items in a month USE CODE: EID390 25-31 July 2020 _ Featuring Alika Dress by @se.ta.ra

8

Minggu ini kita akan rayain style yang lagi populer di +62 : baju-baju yang ada ๐‘ฉ๐’‚๐’‰๐’‚๐’”๐’‚ ๐‘น๐’๐’Ž๐’‚๐’๐’”๐’‚ โค๏ธโค๏ธ SWIPE LEFT untuk tau lebih lanjut tipe-tipe style ini supaya tampilan kamu terlihat feminim dan elegan ๐Ÿ˜ Download app Style Theory untuk lihat semua koleksinya, link in bio #styletheory #styletheoryid #womenofstyletheory #fashionhacks #styletips #localpride #localprideindonesia #indolocalbrand #serbaserbi #gayalokal #styleindonesia #indonesianstyle

9

Wishing you a blissful Eid al Adha! May the festive day bring you peace, love, and joy ๐Ÿ™๐Ÿป

10

Pas dengerin lagu ini jadi nostalgia pas masa-masa sekolah yaa ๐Ÿ’‘ โ โ € โ โ € Hari ini yuk kita rayain alunan lagu terbaik dari musisi +62 dengan Bahasa Romansa ๐Ÿ˜โ  Dengerin playlist Pop Romansa di Spotify Style Theory!โ โ € https://spoti.fi/pop-romansa โ โ € Yukk comment lagu favoritmu โฌ‡๏ธ

Most Recent Posts

Tue, 19 Jan 2021 - Recent 6 Posts
1

โ€œMarlan woman is sexy but elegant, feminine but independent, attractive without putting so much effort, a ladybossโ€ โค๏ธ Kemarin malam kita ngobrol seru sama @annelillyy, Creative Director @marlanreadytowear tentang brand Marlan & seputar mode +62. Yang kemarin belum sempet ikutan, jangan khawatir, tonton rekamannya di IGTV @styletheoryid yaa! Yukk download App Style Theory untuk lihat koleksi @marlanreadytowear โœจ

2

3

Pas dengerin lagu ini jadi nostalgia pas masa-masa sekolah yaa ๐Ÿ’‘ โ โ € โ โ € Hari ini yuk kita rayain alunan lagu terbaik dari musisi +62 dengan Bahasa Romansa ๐Ÿ˜โ  Dengerin playlist Pop Romansa di Spotify Style Theory!โ โ € https://spoti.fi/pop-romansa โ โ € Yukk comment lagu favoritmu โฌ‡๏ธ

4

Minggu ini kita akan rayain style yang lagi populer di +62 : baju-baju yang ada ๐‘ฉ๐’‚๐’‰๐’‚๐’”๐’‚ ๐‘น๐’๐’Ž๐’‚๐’๐’”๐’‚ โค๏ธโค๏ธ SWIPE LEFT untuk tau lebih lanjut tipe-tipe style ini supaya tampilan kamu terlihat feminim dan elegan ๐Ÿ˜ Download app Style Theory untuk lihat semua koleksinya, link in bio #styletheory #styletheoryid #womenofstyletheory #fashionhacks #styletips #localpride #localprideindonesia #indolocalbrand #serbaserbi #gayalokal #styleindonesia #indonesianstyle

5

Siapa nih yang sering kaya gini? ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ #AskStella Menurut Stella, ini yang namanya Buyer's Remorse. Artinya penyesalan setelah melakukan pembelian. Rasanya duhh sebel banget deh waktu dan uang kamu jadi kebuang sia-sia ๐Ÿ˜ญ Beda banget kalau kamu pilih buat sewa di Style Theory. You will feel the real fashion freedom! No more guilty shopping spree! ๐Ÿ’ƒ Dulu aku juga pernah ngerasain buyer's remorse waktu beli dress seharga IDR 490.000. It was so tempting karena dressnya lagi on SALE 70%! Tapi ternyata bajunya ngga cocok & ngga bisa di refund pula. What a waste of money and energy๐Ÿ˜ญ Padahal dengan harga yang sama, aku bisa berlangganan Lite Unlimited seharga IDR 490.000! Dibanding beli 1 baju yang akhirnya ngga cocok, with the same price, aku bisa pilih 12+ baju yang bisa aku pakai untuk sebulan! Plus, FREE ongkir & laundry YAY โœจ Terutama selama masa pandemi kaya gini, we have to be really smart about our money! Be financially and fashionably savvy with our infinite wardrobe SWIPE LEFT โžก๏ธ #styletheory #styletheoryid #womenofstyletheory #sustainablefashion #fashionablysustainable #fashionhacks #styletips #whybuywhenyoucanrent #fashionrental #sewabaju #rentingvsbuying

6

Di bulan Agustus ini, yuk rayain ragam gaya khas +62 bersama Style Theory! ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ Tunggu tanggal mainnya!

7

Begin the new month with a positive outlook & gratefulness. You got this girl โค๏ธ @shabinagia glows in Titania Jumpsuit by @thefifthlabel Now you can own the preloved outfit at 35% OFF! Download Style Theory app to browse & shop more pre-loved designer collection #sustainablefashion #circularfashion

8

Wishing you a blissful Eid al Adha! May the festive day bring you peace, love, and joy ๐Ÿ™๐Ÿป

9

Tag your soul sisters โฌ‡๏ธ Happy friendship day ladies! Call your bestie for a zoom hangout to celebrate your friendship ๐ŸŽ‰โค๏ธ #womenofstyletheory

10

Stay stylish and comfy at home or at the office with this weekโ€™s new arrivals from #StyleTheoryLite Featuring: CMYK, Aya The Label, Elie Sand, Shopivch, and more! Download our app to browse the collection and rent the new โœจ

11

It's a few days left to Eid al-Adha! Have your outfit set from our colourful curation of Eid ready outfits starting from IDR 200,000/4 days โœจ SWIPE LEFT to pick your favorite โžก๏ธ #StyleTheoryOnDemand Go to styletheory.co/id/on-demand or download Style Theory app to browser more & rent the looks

12

Eid al Adha is around the corner! Get your wardrobe ready for the celebration by renting from #StyleTheoryPremium _ Subscribe to Premium Single at only IDR 390.000 for your first month to rent 3 designer items in a month USE CODE: EID390 25-31 July 2020 _ Featuring Alika Dress by @se.ta.ra

Most Viewed

Tue, 19 Jan 2021 - Recent 6 Posts

Most Hearts

Tue, 19 Jan 2021 - Recent 6 Posts

Most Commented

Tue, 19 Jan 2021 - Recent 6 Posts

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert