analisa.io

This Profile is
Age-restricted
by Instagram and cannot be analyzed

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

This Profile has zero posts, and nothing to analyze

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Oops...
It's us not you.

Please reach our support for assistance.
analisa.io
analisa.io

Uhmm,
we can't access
a private profile

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Sorry,
your internet connection
seems unstable.

Whoa, the dates you
selected exceed the
posts analyzed.

Whoa, the dates you selected exceed the posts analyzed.

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Profile has less
than 500
followers.

For good accuracy, Analisa.io only provides Follower Analytics for Profiles with more than 500 Followers.
Please kindly try another search :

analisa.io

Loading

0
100

Your search is being processed, and will be ready in a few minutes to hours depending on the total posts analyzed.

  • You will be notified by email once the report is done.
  • Kindly contact customer service if you have any questions.
Logo analisa
profile-picture
-

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Followers

Following

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Get Follower Demographics
& Authenticity

for Instagram Followers
  • Age
  • Gender
  • Location
  • Authenticity

Average Engagement (Likes + Comments)

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Engagement
per Post

Avg. Likes
per Post

Avg. Comments
per Post

Stella Lee Average Engagement

-

Total Posts

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Posts
per Day

Avg. Posts
per Week

Avg. Posts
per Month

Stella Lee Total Posts

-

Caption words most used

In Caption

Stella Lee Captions Words Most Used

-

Hashtags most used

In Caption

Stella Lee Hashtags Most Used

-

Tags and Mentions

Brands and Instagrammers often Tagged or Mentioned

Locations Tagged

Posting Activity

Posting times on Profile

Audience Engagement

Engagement times (Likes + Comments) by Audience

Total Posts

Weekday Breakdown

Average Likes and Comments per Post

Weekday Breakdown

Average Engagement Rates

Weekday Breakdown

Caption words most

In Caption

Hashtags most used

Highest Engagement (Likes + Comments)

Tue, 19 Jan 2021 - Recent 6 Posts
1

What’s my favorite rice cooker in the whole world?? πŸ˜™πŸ˜™πŸ˜™ @zojirushiindonesia it is πŸ’– Udah pada beli belum? Buat yang masih mikir mikir, pada tahu ga Zojirushi ada promo 12.12 dengan diskon besar besaran di Blibli! Coba deh cek official shopnya! Diskonnya lumayan banget Anyway mumpung natalan dan akhir tahun, juga bisa loh untuk memberikan ini ke orang tersayang. Pasti seneng banget deh buat yang menerima karena pasti kepake! Aku sendiri kemarin kemarin sempet borong juga loh untuk bagi bagi sebagai Santa Stella 😘 Yuk segera meluncur belanja dan kembaran sama aku πŸ’–

2

Merry Christmas from my little angel πŸ₯° Pada makan apa malam ini??

3

Pada nanya, itu dekor balonnya baru ya? Yes!! Something’s missing karena kayaknya atasnya kurang meriah jadinya aku pakai dekor balon ala natal dari @balloonforyou.id !! Cakeppp banget dateng dengan tulisan Merry Christmas Stella Lee yang dicustom. Datang dengan set nutcracker standing balloon. Dan ini bisa tahan 2-3 minggu. Bisa sampai 1 bulan juga tapi ya warnanya memudar saja. Therefore, it’s a good idea to decor your home whether it’s for Christmas or other special events with Balloons! πŸŽˆπŸŽ‰ Btw special untuk followersku, mention namaku dapat disc 100K loh. Do check em out πŸ’–

4

Merry Christmas from Kome and IπŸŽ„πŸŽ Have a jolly, joy-filled Christmas! May all your Christmas dreams come true πŸŽ„ Have yourself a merry little Christmas and an awesome new year!

5

Mamer punggung dulu

6

My dog is so cute I can die if I stare at his eyes too long πŸ˜πŸ’πŸΌβ€β™€οΈπŸ’–

7

This or that Christmas Version with my girls @juliantanoto @verenleecious Coba kalau kalian yang mana? Ikutan Gift or Cash? Komen di bawah dong πŸ˜†πŸŽ‰

8

Kira kira isi minuman di gelasnya apa hayo? Yang benar dapat lem uhu πŸ˜™

9

Too soon to say goodbye with this feed πŸ₯Ί Sisa 2 hari aja yaa

10

If only changing outfits is this easy 🀣 Happy holiday everyone!! I want to wear a lot of beautiful clothes that I have purchased for next year as well. All outfits are from @cloth_inc Holiday Collection 2020. Which one is your favorite?

Most Recent Posts

Tue, 19 Jan 2021 - Recent 6 Posts
1

Merry Christmas from Kome and IπŸŽ„πŸŽ Have a jolly, joy-filled Christmas! May all your Christmas dreams come true πŸŽ„ Have yourself a merry little Christmas and an awesome new year!

2

Merry Christmas from my little angel πŸ₯° Pada makan apa malam ini??

3

Too soon to say goodbye with this feed πŸ₯Ί Sisa 2 hari aja yaa

4

If only changing outfits is this easy 🀣 Happy holiday everyone!! I want to wear a lot of beautiful clothes that I have purchased for next year as well. All outfits are from @cloth_inc Holiday Collection 2020. Which one is your favorite?

5

Kenapa foto Christmas banyakan pake handphone? Kameraku sudah berdebu haha Ini numpang foto di mal pas nyari nyari dekor. Sayang bgt tahun ini kayaknya sedikit Christmas Bazaarnya. Jadi pilihan dekornya terbatas. Semoga tahun depan lebih meriah πŸ’–

6

This or that Christmas Version with my girls @juliantanoto @verenleecious Coba kalau kalian yang mana? Ikutan Gift or Cash? Komen di bawah dong πŸ˜†πŸŽ‰

7

Have you decided what will you do on Christmas? Nonton Home Alone? Makan es krim? Atau indomie an?

8

Pada nanya, itu dekor balonnya baru ya? Yes!! Something’s missing karena kayaknya atasnya kurang meriah jadinya aku pakai dekor balon ala natal dari @balloonforyou.id !! Cakeppp banget dateng dengan tulisan Merry Christmas Stella Lee yang dicustom. Datang dengan set nutcracker standing balloon. Dan ini bisa tahan 2-3 minggu. Bisa sampai 1 bulan juga tapi ya warnanya memudar saja. Therefore, it’s a good idea to decor your home whether it’s for Christmas or other special events with Balloons! πŸŽˆπŸŽ‰ Btw special untuk followersku, mention namaku dapat disc 100K loh. Do check em out πŸ’–

9

Kira kira isi minuman di gelasnya apa hayo? Yang benar dapat lem uhu πŸ˜™

10

Mamer punggung dulu

11

My dog is so cute I can die if I stare at his eyes too long πŸ˜πŸ’πŸΌβ€β™€οΈπŸ’–

12

What’s my favorite rice cooker in the whole world?? πŸ˜™πŸ˜™πŸ˜™ @zojirushiindonesia it is πŸ’– Udah pada beli belum? Buat yang masih mikir mikir, pada tahu ga Zojirushi ada promo 12.12 dengan diskon besar besaran di Blibli! Coba deh cek official shopnya! Diskonnya lumayan banget Anyway mumpung natalan dan akhir tahun, juga bisa loh untuk memberikan ini ke orang tersayang. Pasti seneng banget deh buat yang menerima karena pasti kepake! Aku sendiri kemarin kemarin sempet borong juga loh untuk bagi bagi sebagai Santa Stella 😘 Yuk segera meluncur belanja dan kembaran sama aku πŸ’–

Most Viewed

Tue, 19 Jan 2021 - Recent 6 Posts

Most Hearts

Tue, 19 Jan 2021 - Recent 6 Posts

Most Commented

Tue, 19 Jan 2021 - Recent 6 Posts

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert