analisa.io

This Profile is
Age-restricted
by Instagram and cannot be analyzed

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

This Profile has zero posts, and nothing to analyze

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Oops...
It's us not you.

Please reach our support for assistance.
analisa.io
analisa.io

Uhmm,
we can't access
a private profile

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Sorry,
your internet connection
seems unstable.

Whoa, the dates you
selected exceed the
posts analyzed.

Whoa, the dates you selected exceed the posts analyzed.

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Profile has less
than 500
followers.

For good accuracy, Analisa.io only provides Follower Analytics for Profiles with more than 500 Followers.
Please kindly try another search :

analisa.io

Loading

0
100

Your search is being processed, and will be ready in a few minutes to hours depending on the total posts analyzed.

  • You will be notified by email once the report is done.
  • Kindly contact customer service if you have any questions.
Logo analisa
profile-picture
-

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Followers

Following

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Get Follower Demographics
& Authenticity

for Instagram Followers
  • Age
  • Gender
  • Location
  • Authenticity

Average Engagement (Likes + Comments)

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Engagement
per Post

Avg. Likes
per Post

Avg. Comments
per Post

Stefanny Eveline Average Engagement

-

Total Posts

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Posts
per Day

Avg. Posts
per Week

Avg. Posts
per Month

Stefanny Eveline Total Posts

-

Caption words most used

In Caption

Stefanny Eveline Captions Words Most Used

-

Hashtags most used

In Caption

Stefanny Eveline Hashtags Most Used

-

Tags and Mentions

Brands and Instagrammers often Tagged or Mentioned

Locations Tagged

Posting Activity

Posting times on Profile

Audience Engagement

Engagement times (Likes + Comments) by Audience

Total Posts

Weekday Breakdown

Average Likes and Comments per Post

Weekday Breakdown

Average Engagement Rates

Weekday Breakdown

Caption words most

In Caption

Hashtags most used

Highest Engagement (Likes + Comments)

Thu, 21 Jan 2021 - Recent Posts
1

Life is hard & it isn’t fair. But, if you focus on what is within your power to change for the better, you can.. & you will💪🏻

2

Both of you are adorable and beautiful. Congratulations on finding each other!🥰🎊

3

Happy just because✨

4

Good old days✨

5

🥰Start each day with a grateful heart🥰 hair color done at @hvarhair 💕💕

6

Blessed with the best🥰 moment captured by [ @rylezra ] ✨

7

Akhir akhir ini lagi concern banget dengan rambut aku yang rontok. Udah coba beberapa produk shampoo anti rontok tapi masih belum membaik. Sampai akhirnya aku nemu SomeByMi Cica Peptide Anti Hair Loss Derma Scalp Shampoo ini. Shampoo yang memang diformulasikan khusus untuk mengatasi rambut rontok . . Selain itu, shampoo ini juga punya beberapa fungsi utama lainnya yang ga kalah menarik yaitu.⁣ - Mengandung PHA bubble yang akan membersihkan kulit kepala secara menyeluruh hingga ke pori2⁣ - Mengandung Cica dan Menthol yang akan memberikan sensasi dingin dan calming serta mengurangi ketombe dikulit kepala.⁣ - Peptide, biotin dan protein di Shampoo ini berguna untuk menguatkan akar rambut sehingga tidak mudah rontok.⁣ ⁣ Buat yang lagi punya masalah rambut seperti rontok dan ketombean, cobain deh SomeByMi Cica Peptide Anti Hair Loss ini. Udah bisa kalian order di marketplace kesayangan. Cara penggunaannya juga gampang kok, sama dengan menggunakan shampoo pada umumnya 😊 Aku juga udah rutin pakai shampoo ini, hasilnya rambut aku jadi jauh lebih sehat, ga mudah rontok, mengurangi ketombe, halus dan bercahaya. . Untuk informasi lebih lanjut, kalian bisa cek website mereka di http://www.somebymi.com/⁣ ⁣ @Somebymi⁣ @somebymi.official_id⁣ #somebymi #antihairlossshampoo #antihairfall #haircare #hairshampoo #antihairlosssolution #hairfallsolution #hairfallcontrol #hairfall #hairlosstreatment #hairlossproblem #cicapeptide #healtyhscalp #scalpcare #scalphealth #dermascalpshampoo #asianbeauty #kbeauty #instabeauty #koreanbeauty #review #galmafams⁣

8

Good hair, good mood, good day!🥰 hair color done at [ @hvarhair ] 💕

9

Throwback to makeup session with cc @agnesoreen 🥰💕 #StefannyEvelineVideo

10

Guys PUBG Mobile ini sih bener-bener seru bgt! Kalian udah download belum? Kalo belum, cus langsung download & cobain fitur terbarunya yaitu Lightweight Installation yg memungkinkan device dengan low specification bisa tetap lancar main tanpa lag! Jangan lupa jg drop ur ID dibawah biar main bareng aku ya!✨ #PUBGMobile #LightweightInstallation

Most Recent Posts

Thu, 21 Jan 2021 - Recent Posts
1

Happy just because✨

2

Akhir akhir ini lagi concern banget dengan rambut aku yang rontok. Udah coba beberapa produk shampoo anti rontok tapi masih belum membaik. Sampai akhirnya aku nemu SomeByMi Cica Peptide Anti Hair Loss Derma Scalp Shampoo ini. Shampoo yang memang diformulasikan khusus untuk mengatasi rambut rontok . . Selain itu, shampoo ini juga punya beberapa fungsi utama lainnya yang ga kalah menarik yaitu.⁣ - Mengandung PHA bubble yang akan membersihkan kulit kepala secara menyeluruh hingga ke pori2⁣ - Mengandung Cica dan Menthol yang akan memberikan sensasi dingin dan calming serta mengurangi ketombe dikulit kepala.⁣ - Peptide, biotin dan protein di Shampoo ini berguna untuk menguatkan akar rambut sehingga tidak mudah rontok.⁣ ⁣ Buat yang lagi punya masalah rambut seperti rontok dan ketombean, cobain deh SomeByMi Cica Peptide Anti Hair Loss ini. Udah bisa kalian order di marketplace kesayangan. Cara penggunaannya juga gampang kok, sama dengan menggunakan shampoo pada umumnya 😊 Aku juga udah rutin pakai shampoo ini, hasilnya rambut aku jadi jauh lebih sehat, ga mudah rontok, mengurangi ketombe, halus dan bercahaya. . Untuk informasi lebih lanjut, kalian bisa cek website mereka di http://www.somebymi.com/⁣ ⁣ @Somebymi⁣ @somebymi.official_id⁣ #somebymi #antihairlossshampoo #antihairfall #haircare #hairshampoo #antihairlosssolution #hairfallsolution #hairfallcontrol #hairfall #hairlosstreatment #hairlossproblem #cicapeptide #healtyhscalp #scalpcare #scalphealth #dermascalpshampoo #asianbeauty #kbeauty #instabeauty #koreanbeauty #review #galmafams⁣

3

Kabar baik bagi para pecinta game online! Jadi, @pubgmobile_id secara resmi merilis #LightweightInstallation sehingga kita bisa menikmati experience chicken dinner yg sama dengan lebih cepat & ringan (cuma 610mb/70% lebih kecil dari versi sebelumnya) . . So buruan download & update ya!😜 #PUBGMobile #LightweightInstallation

4

Guys PUBG Mobile ini sih bener-bener seru bgt! Kalian udah download belum? Kalo belum, cus langsung download & cobain fitur terbarunya yaitu Lightweight Installation yg memungkinkan device dengan low specification bisa tetap lancar main tanpa lag! Jangan lupa jg drop ur ID dibawah biar main bareng aku ya!✨ #PUBGMobile #LightweightInstallation

5

Blessed with the best🥰 moment captured by [ @rylezra ] ✨

6

Good old days✨

7

Throwback to makeup session with cc @agnesoreen 🥰💕 #StefannyEvelineVideo

8

Good hair, good mood, good day!🥰 hair color done at [ @hvarhair ] 💕

9

Both of you are adorable and beautiful. Congratulations on finding each other!🥰🎊

10

🥰Start each day with a grateful heart🥰 hair color done at @hvarhair 💕💕

11

Life is hard & it isn’t fair. But, if you focus on what is within your power to change for the better, you can.. & you will💪🏻

12

There is beauty in simplicity💕

Most Viewed

Thu, 21 Jan 2021 - Recent Posts

Most Hearts

Thu, 21 Jan 2021 - Recent Posts

Most Commented

Thu, 21 Jan 2021 - Recent Posts

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert