analisa.io

This Profile is
Age-restricted
by Instagram and cannot be analyzed

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

This Profile has zero posts, and nothing to analyze

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Oops...
It's us not you.

Please reach our support for assistance.
analisa.io
analisa.io

Uhmm,
we can't access
a private profile

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Sorry,
your internet connection
seems unstable.

Whoa, the dates you
selected exceed the
posts analyzed.

Whoa, the dates you selected exceed the posts analyzed.

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Profile has less
than 500
followers.

For good accuracy, Analisa.io only provides Follower Analytics for Profiles with more than 500 Followers.
Please kindly try another search :

analisa.io

Loading

0
100

Your search is being processed, and will be ready in a few minutes to hours depending on the total posts analyzed.

  • You will be notified by email once the report is done.
  • Kindly contact customer service if you have any questions.
Logo analisa
profile-picture
-

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Followers

Following

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Get Follower Demographics
& Authenticity

for Instagram Followers
  • Age
  • Gender
  • Location
  • Authenticity

Average Engagement (Likes + Comments)

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Engagement
per Post

Avg. Likes
per Post

Avg. Comments
per Post

Silvia Siantar Average Engagement

-

Total Posts

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Posts
per Day

Avg. Posts
per Week

Avg. Posts
per Month

Silvia Siantar Total Posts

-

Caption words most used

In Caption

Silvia Siantar Captions Words Most Used

-

Hashtags most used

In Caption

Silvia Siantar Hashtags Most Used

-

Tags and Mentions

Brands and Instagrammers often Tagged or Mentioned

Locations Tagged

Posting Activity

Posting times on Profile

Audience Engagement

Engagement times (Likes + Comments) by Audience

Total Posts

Weekday Breakdown

Average Likes and Comments per Post

Weekday Breakdown

Average Engagement Rates

Weekday Breakdown

Caption words most

In Caption

Hashtags most used

Highest Engagement (Likes + Comments)

Sun, 17 Jan 2021 - Recent 6 Posts
1

As a Mom, penting banget buatku untuk menjaga kesehatan keluargaku. Salah satu yang terpenting, soal pilihan air minum di rumah. Honestly, aku banyak denger dari orang untuk pilih jenis air tertentu yang katanya bisa nyembuhin penyakit? Nah, karena hati-hati, aku sharing ke dokterku dan katanya itu ngga bener. Malah disaranin pilih air yang mengandung mineral karena tubuh kita itu sebenarnya butuh mineral. Banyak lho manfaat mineral, misalnya dukung fungsi metabolisme tubuh, fungsi jantung & juga bantu perbaiki sistem imunitas. Penting kan! Jadi sekarang aku pilih air mineral yang udah teruji kualitasnya, seperti AQUA. AQUA melindungi ekosistem di sekitar sumber airnya sehongga kekayaan mineralnya terjaga. Uji kualitasnya pun melewati lebih dari 400 cek lho! Kualitas mineralnya terlindungi untuk melindungi keluargaku So, tetap jaga kesehatan & lindungi keluarga bersama #KebaikanAQUA 💙

2

Blessed birthday 🎂 thanks everyone for the wishes and prayers. And wishing you a Merry Christmas! #christmaseve

3

Merry Christmas from our family to yours! We are healthy, we are blessed - it’s really all that matters 🎄

4

Santa baby 🎄 #blessed #christmasbaby

5

The new Candice Earrings with double diamond hoop are my perfect everyday earring! Available in rose gold & white gold @safarijewelryofficial 🎁

6

Last selfie with my pumpkin in 2020 ✌🏻 Wishing you guys a happy and hopefully fearless new year 2021 #bye2020 #byecovid19

7

Launching tomorrow - the gift of love on Mother’s Day ❤️ our signature @safarijewelryofficial Candice Earrings 2.0 available in double diamond hoop for extra sparkle. Swipe for details.

8

Little butterfly 🦋 swipe for our new lucky cactus charm @poise24kids

9

For the love of eternity bands and the endless ways to combine them 💎 just landed at @safarijewelryofficial this week!

10

Holiday is coming guys! Walaupun udah masuk waktu liburan, aku harus tetap memastikan kebutuhkan keluarga ku tetap terpenuhi untuk jaga kesehatannya. Termasuk kebutuhan mineral tubuh. Selain lewat makanan bergizi, aku dan keluarga juga selalu gak lupa untuk minum air yang mengandung mineral. Tapi aku pilih airnya nggak yang sembarangan ya, aku hanya pilih yang berkualitas. Soalnya AQUA itu dari sumber terlindungi dan diproses tanpa tersentuh tangan manusia. Kualitas mineralnya bener-bener terjaga sampai ke tangan ku...lebih tenang rasanya☺️ Happy holiday everyone, stay safe stay hydrated with #KebaikanAQUA!

Most Recent Posts

Sun, 17 Jan 2021 - Recent 6 Posts
1

Last selfie with my pumpkin in 2020 ✌🏻 Wishing you guys a happy and hopefully fearless new year 2021 #bye2020 #byecovid19

2

The new Candice Earrings with double diamond hoop are my perfect everyday earring! Available in rose gold & white gold @safarijewelryofficial 🎁

3

Little butterfly 🦋 swipe for our new lucky cactus charm @poise24kids

4

Holiday is coming guys! Walaupun udah masuk waktu liburan, aku harus tetap memastikan kebutuhkan keluarga ku tetap terpenuhi untuk jaga kesehatannya. Termasuk kebutuhan mineral tubuh. Selain lewat makanan bergizi, aku dan keluarga juga selalu gak lupa untuk minum air yang mengandung mineral. Tapi aku pilih airnya nggak yang sembarangan ya, aku hanya pilih yang berkualitas. Soalnya AQUA itu dari sumber terlindungi dan diproses tanpa tersentuh tangan manusia. Kualitas mineralnya bener-bener terjaga sampai ke tangan ku...lebih tenang rasanya☺️ Happy holiday everyone, stay safe stay hydrated with #KebaikanAQUA!

5

Merry Christmas from our family to yours! We are healthy, we are blessed - it’s really all that matters 🎄

6

Blessed birthday 🎂 thanks everyone for the wishes and prayers. And wishing you a Merry Christmas! #christmaseve

7

This year’s setup #ChristmasEve 🎄

8

Santa baby 🎄 #blessed #christmasbaby

9

As a Mom, penting banget buatku untuk menjaga kesehatan keluargaku. Salah satu yang terpenting, soal pilihan air minum di rumah. Honestly, aku banyak denger dari orang untuk pilih jenis air tertentu yang katanya bisa nyembuhin penyakit? Nah, karena hati-hati, aku sharing ke dokterku dan katanya itu ngga bener. Malah disaranin pilih air yang mengandung mineral karena tubuh kita itu sebenarnya butuh mineral. Banyak lho manfaat mineral, misalnya dukung fungsi metabolisme tubuh, fungsi jantung & juga bantu perbaiki sistem imunitas. Penting kan! Jadi sekarang aku pilih air mineral yang udah teruji kualitasnya, seperti AQUA. AQUA melindungi ekosistem di sekitar sumber airnya sehongga kekayaan mineralnya terjaga. Uji kualitasnya pun melewati lebih dari 400 cek lho! Kualitas mineralnya terlindungi untuk melindungi keluargaku So, tetap jaga kesehatan & lindungi keluarga bersama #KebaikanAQUA 💙

10

Launching tomorrow - the gift of love on Mother’s Day ❤️ our signature @safarijewelryofficial Candice Earrings 2.0 available in double diamond hoop for extra sparkle. Swipe for details.

11

For the love of eternity bands and the endless ways to combine them 💎 just landed at @safarijewelryofficial this week!

12

Under my Christmas tree 🎄 #bunnies #whitebunny

Most Viewed

Sun, 17 Jan 2021 - Recent 6 Posts

Most Hearts

Sun, 17 Jan 2021 - Recent 6 Posts

Most Commented

Sun, 17 Jan 2021 - Recent 6 Posts

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert