analisa.io

This Profile is
Age-restricted
by Instagram and cannot be analyzed

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

This Profile has zero posts, and nothing to analyze

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Oops...
It's us not you.

Please reach our support for assistance.
analisa.io
analisa.io

Uhmm,
we can't access
a private profile

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Sorry,
your internet connection
seems unstable.

Whoa, the dates you
selected exceed the
posts analyzed.

Whoa, the dates you selected exceed the posts analyzed.

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Profile has less
than 500
followers.

For good accuracy, Analisa.io only provides Follower Analytics for Profiles with more than 500 Followers.
Please kindly try another search :

analisa.io

Loading

0
100

Your search is being processed, and will be ready in a few minutes to hours depending on the total posts analyzed.

  • You will be notified by email once the report is done.
  • Kindly contact customer service if you have any questions.
Logo analisa
profile-picture
-

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Followers

Following

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Get Follower Demographics
& Authenticity

for Instagram Followers
  • Age
  • Gender
  • Location
  • Authenticity

Average Engagement (Likes + Comments)

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Engagement
per Post

Avg. Likes
per Post

Avg. Comments
per Post

Shireen Sungkar Average Engagement

-

Total Posts

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Posts
per Day

Avg. Posts
per Week

Avg. Posts
per Month

Shireen Sungkar Total Posts

-

Caption words most used

In Caption

Shireen Sungkar Captions Words Most Used

-

Hashtags most used

In Caption

Shireen Sungkar Hashtags Most Used

-

Tags and Mentions

Brands and Instagrammers often Tagged or Mentioned

Locations Tagged

Posting Activity

Posting times on Profile

Audience Engagement

Engagement times (Likes + Comments) by Audience

Total Posts

Weekday Breakdown

Average Likes and Comments per Post

Weekday Breakdown

Average Engagement Rates

Weekday Breakdown

Caption words most

In Caption

Hashtags most used

Highest Engagement (Likes + Comments)

Tue, 19 Jan 2021 - Recent 6 Posts
1

Jenguk si anak cantik @vebbypalwinta dengan kejenakaan shireen ,anak nya laki ak bawa kado baju cewe moon maap skip 😩hahahahahhaa Jadi anak soleh ya nak gantenggggggghh masyaaAllah tabarakallah ,maaci ka @dhiniaminarti yang mau ku paksa temenin padahal udah bolak balik temenin vebby hahha

2

Muka bantal with my twinss hahaha lop u sayang masyaaAllah

3

Dari Ibnu ‘Umar, ia berkata, “Aku pernah bersama Rasulullah shallallahu ‘alaihi wa sallam, lalu seorang Anshor mendatangi beliau, ia memberi salam dan bertanya, “Wahai Rasulullah, mukmin manakah yang paling baik?” Beliau bersabda, “Yang paling baik akhlaknya.” “Lalu mukmin manakah yang paling cerdas?”, ia kembali bertanya. Beliau bersabda, “Yang paling banyak mengingat kematian dan yang paling baik dalam mempersiapkan diri untuk alam berikutnya, itulah mereka yang paling cerdas.” (HR. Ibnu Majah no. 4259. Hasan kata Syaikh Al Albani) #selfreminder

4

Dalam maksud masak ayam bukan bikin ayam 😂gimana caranya rin 🥲 . Smoga suka resep buru buru nyaaa ini simple banget ❤️jangan sebel sama suara aku ya ,🙈

5

Dua sayang aku masyaaAllah ❤️

6

Apa si rin 🥲, smuanya bisa pesen di @dnarsindonesia

7

“Berharap pada manusia adalah patah hati yang di sengaja “❤️ Karena hanya kepada Allah kita berharap ❤️

8

Sikembar ❤️masyaaAllah pipi abi abis d nak 😂

9

Jumuah mubarak ❤️hujan berkah insyaa Allah ❤️ . . Knitdress by @kiabyzaskiasungkar

10

❤️

Most Recent Posts

Tue, 19 Jan 2021 - Recent 6 Posts
1

Mie nya mantab guysssss 70 cabe rawit hahaha udah gitu lagi kepedesan di tanya tanya 😂 cek youtube @sungkarsfamily ya

2

❤️

3

Apa si rin 🥲, smuanya bisa pesen di @dnarsindonesia

4

Muka bantal with my twinss hahaha lop u sayang masyaaAllah

5

Dua sayang aku masyaaAllah ❤️

6

Dari Ibnu ‘Umar, ia berkata, “Aku pernah bersama Rasulullah shallallahu ‘alaihi wa sallam, lalu seorang Anshor mendatangi beliau, ia memberi salam dan bertanya, “Wahai Rasulullah, mukmin manakah yang paling baik?” Beliau bersabda, “Yang paling baik akhlaknya.” “Lalu mukmin manakah yang paling cerdas?”, ia kembali bertanya. Beliau bersabda, “Yang paling banyak mengingat kematian dan yang paling baik dalam mempersiapkan diri untuk alam berikutnya, itulah mereka yang paling cerdas.” (HR. Ibnu Majah no. 4259. Hasan kata Syaikh Al Albani) #selfreminder

7

Dalam maksud masak ayam bukan bikin ayam 😂gimana caranya rin 🥲 . Smoga suka resep buru buru nyaaa ini simple banget ❤️jangan sebel sama suara aku ya ,🙈

8

Jenguk si anak cantik @vebbypalwinta dengan kejenakaan shireen ,anak nya laki ak bawa kado baju cewe moon maap skip 😩hahahahahhaa Jadi anak soleh ya nak gantenggggggghh masyaaAllah tabarakallah ,maaci ka @dhiniaminarti yang mau ku paksa temenin padahal udah bolak balik temenin vebby hahha

9

Jumuah mubarak ❤️hujan berkah insyaa Allah ❤️ . . Knitdress by @kiabyzaskiasungkar

10

Sikembar ❤️masyaaAllah pipi abi abis d nak 😂

11

“Berharap pada manusia adalah patah hati yang di sengaja “❤️ Karena hanya kepada Allah kita berharap ❤️

12

MASYAAALLAH,my sayang si kalem nya mamiii love u nak

Most Viewed

Tue, 19 Jan 2021 - Recent 6 Posts

Most Hearts

Tue, 19 Jan 2021 - Recent 6 Posts

Most Commented

Tue, 19 Jan 2021 - Recent 6 Posts

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert