analisa.io

This Profile is
Age-restricted
by Instagram and cannot be analyzed

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

This Profile has zero posts, and nothing to analyze

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Oops...
It's us not you.

Please reach our support for assistance.
analisa.io
analisa.io

Uhmm,
we can't access
a private profile

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Sorry,
your internet connection
seems unstable.

Whoa, the dates you
selected exceed the
posts analyzed.

Whoa, the dates you selected exceed the posts analyzed.

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Profile has less
than 500
followers.

For good accuracy, Analisa.io only provides Follower Analytics for Profiles with more than 500 Followers.
Please kindly try another search :

analisa.io

Loading

0
100

Your search is being processed, and will be ready in a few minutes to hours depending on the total posts analyzed.

  • You will be notified by email once the report is done.
  • Kindly contact customer service if you have any questions.
Logo analisa
profile-picture
-

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Followers

Following

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Get Follower Demographics
& Authenticity

for Instagram Followers
  • Age
  • Gender
  • Location
  • Authenticity

Average Engagement (Likes + Comments)

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Engagement
per Post

Avg. Likes
per Post

Avg. Comments
per Post

ELIE Average Engagement

-

Total Posts

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Posts
per Day

Avg. Posts
per Week

Avg. Posts
per Month

ELIE Total Posts

-

Caption words most used

In Caption

ELIE Captions Words Most Used

-

Hashtags most used

In Caption

ELIE Hashtags Most Used

-

Tags and Mentions

Brands and Instagrammers often Tagged or Mentioned

Locations Tagged

Posting Activity

Posting times on Profile

Audience Engagement

Engagement times (Likes + Comments) by Audience

Total Posts

Weekday Breakdown

Average Likes and Comments per Post

Weekday Breakdown

Average Engagement Rates

Weekday Breakdown

Caption words most

In Caption

Hashtags most used

Highest Engagement (Likes + Comments)

Mon, 18 Jan 2021 - Recent 6 Posts
1

My little princess in @maven_id “Mary Jane” #littlemaven

2

Sunday swim 🏊‍♀️ Elona akhirnya berani nyelem lama di kolam dalem yayyyy... Pelan2 ya sayang, nanti kalo udah lancar, kamu berenang sama cc Ntus yahhhh ❤️❤️❤️

3

Happy birthday cc Audrey!!!! May you have plentiful happiness, abundance of good fortune and a lifetime of joy!! ❤️

4

Belakangan kalo lg workout suka banget pake legging ini dari @adminmadamwang merk LuluLemon ❤️ Emg bener yah rekomendasi mereka ga perna salah, size nya juga pas banget! Bahannya enak, lembut, trus yg paling aku suka bagian karetnya ga turun2 nge roll kebawah.. Aku suka banget deh pokoknya . . Kalian yang mau p.o barang2 oz bisa lgs cek ig mreka yah @adminmadamwang , dijamin trusted. Harga nya juga best price guaranteed. Sttt, barang2 baby nya si bikin ngiler loh. Yuk di kepoin!! 😆

5

Celotehan anak 2 thn. Kadang ngomongnya suka ga nyambung, dari hal A tiba” ke hal Z. Ngomongnya juga masi cadel, lucu. Tapi kdg mama bingung lho nakk kok bs ga cape ngomong non-stop? 🤣 Ini perjalanan dr Bogor-BSD terus aja gini... Ngoceh ga beres2 @michaelalinskie @lim649

6

My little nemo!! @elona.felicia.alinskie @michaelalinskie

7

Little nemo is learning how to swim! ❤️ Kasian papanya lupa dbawain swimming goggles.. Jadi perih deh matanya 😅

8

Pelan2 belajar nyelem yahhh @michaelalinskie

9

Little Nana is having fun playing in the pool with Papa 🥰🥰

10

Ini berdua lagi demen banget nyelem ke dalem air @littlemiss_k @elona.felicia.alinskie .. Lucu liatin mereka saling dadah2 di dalem air. Slide terakhir Elona mau nangkepin tissue yang lagi ngambang2 di air 😂😂 kesel dia ga dapet2

Most Recent Posts

Mon, 18 Jan 2021 - Recent 6 Posts
1

Ini berdua lagi demen banget nyelem ke dalem air @littlemiss_k @elona.felicia.alinskie .. Lucu liatin mereka saling dadah2 di dalem air. Slide terakhir Elona mau nangkepin tissue yang lagi ngambang2 di air 😂😂 kesel dia ga dapet2

2

Mike swimming with 2 kids 🤪 Kanan kiri pegang anak yg masi belom bisa berenang.. Mabok ga sayang ?? Thank you yah ❤️ udah nemenin anak2 berenang terus. Btw banyak banget yg nanya aman ga sih berenang di public pool gini? Jalanin sesuai protocol ya. Kalo lagi banyak orang ya jangan dket2, jaga jarak. Bener2 harus jauhhhhh. Kalo rame banget ya aku ga jadi berenang 😂 atau tunggu sampe sepi. Diatas kolam, yang nungguin ttp jangan copot masker okeee...

3

Little nemo is learning how to swim! ❤️ Kasian papanya lupa dbawain swimming goggles.. Jadi perih deh matanya 😅

4

My little nemo!! @elona.felicia.alinskie @michaelalinskie

5

Sunday swim 🏊‍♀️ Elona akhirnya berani nyelem lama di kolam dalem yayyyy... Pelan2 ya sayang, nanti kalo udah lancar, kamu berenang sama cc Ntus yahhhh ❤️❤️❤️

6

Pelan2 belajar nyelem yahhh @michaelalinskie

7

Celotehan anak 2 thn. Kadang ngomongnya suka ga nyambung, dari hal A tiba” ke hal Z. Ngomongnya juga masi cadel, lucu. Tapi kdg mama bingung lho nakk kok bs ga cape ngomong non-stop? 🤣 Ini perjalanan dr Bogor-BSD terus aja gini... Ngoceh ga beres2 @michaelalinskie @lim649

8

Happy birthday cc Audrey!!!! May you have plentiful happiness, abundance of good fortune and a lifetime of joy!! ❤️

9

Little Nana is having fun playing in the pool with Papa 🥰🥰

10

My little princess in @maven_id “Mary Jane” #littlemaven

11

Gilaaaa skr baju #dirumahaja banyak yang bagus2 yahh.. Dibuat keluar rumah juga bagus 😀. Ini aku lg pake stay home collectionnya dari @carol_clothline . Yang uda follow aku lama pasti tau ya aku uda langganan di mreka lamaa banget, bisa dblg dr awal mereka bikin dress2. Kualitasnya ga usa diragukan lagi, mreka selalu kasih yang terbaik. Dari segi harga juga masi 👍🏻 . Yang lagi nyari dress formal atau stay home stelan yg kece bs cek mreka yaa

12

Belakangan kalo lg workout suka banget pake legging ini dari @adminmadamwang merk LuluLemon ❤️ Emg bener yah rekomendasi mereka ga perna salah, size nya juga pas banget! Bahannya enak, lembut, trus yg paling aku suka bagian karetnya ga turun2 nge roll kebawah.. Aku suka banget deh pokoknya . . Kalian yang mau p.o barang2 oz bisa lgs cek ig mreka yah @adminmadamwang , dijamin trusted. Harga nya juga best price guaranteed. Sttt, barang2 baby nya si bikin ngiler loh. Yuk di kepoin!! 😆

Most Viewed

Mon, 18 Jan 2021 - Recent 6 Posts

Most Hearts

Mon, 18 Jan 2021 - Recent 6 Posts

Most Commented

Mon, 18 Jan 2021 - Recent 6 Posts

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert