analisa.io

This Profile is
Age-restricted
by Instagram and cannot be analyzed

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

This Profile has zero posts, and nothing to analyze

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Oops...
It's us not you.

Please reach our support for assistance.
analisa.io
analisa.io

Uhmm,
we can't access
a private profile

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Sorry,
your internet connection
seems unstable.

Whoa, the dates you
selected exceed the
posts analyzed.

Whoa, the dates you selected exceed the posts analyzed.

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Profile has less
than 500
followers.

For good accuracy, Analisa.io only provides Follower Analytics for Profiles with more than 500 Followers.
Please kindly try another search :

analisa.io

Loading

0
100

Your search is being processed, and will be ready in a few minutes to hours depending on the total posts analyzed.

  • You will be notified by email once the report is done.
  • Kindly contact customer service if you have any questions.
Logo analisa
profile-picture
-

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Followers

Following

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Get Follower Demographics
& Authenticity

for Instagram Followers
  • Age
  • Gender
  • Location
  • Authenticity

Average Engagement (Likes + Comments)

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Engagement
per Post

Avg. Likes
per Post

Avg. Comments
per Post

Sharon Loh Average Engagement

-

Total Posts

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Posts
per Day

Avg. Posts
per Week

Avg. Posts
per Month

Sharon Loh Total Posts

-

Caption words most used

In Caption

Sharon Loh Captions Words Most Used

-

Hashtags most used

In Caption

Sharon Loh Hashtags Most Used

-

Tags and Mentions

Brands and Instagrammers often Tagged or Mentioned

Locations Tagged

Posting Activity

Posting times on Profile

Audience Engagement

Engagement times (Likes + Comments) by Audience

Total Posts

Weekday Breakdown

Average Likes and Comments per Post

Weekday Breakdown

Average Engagement Rates

Weekday Breakdown

Caption words most

In Caption

Hashtags most used

Highest Engagement (Likes + Comments)

Mon, 18 Jan 2021 - Recent 6 Posts
1

Lavender is in bloom! πŸ’œπŸ’œπŸ’œ - #TassieStyle #TassieLife #DiscoverTasmania #HobartAndBeyond #Lavender #BridestoweLavender #Bridestowe @bridestoweestate

2

Last night was pretty awesome (and cold) πŸ’« - #milkyway #mountfield #mountfieldnationalpark #mtfield #DiscoverTasmania #HobartAndBeyond

3

Udah jauh2 ke lavender farm, ketemunya dia lagi. Apakah ini yang namanya jodoh? - P.S : es krim lavender enak ternyata πŸ¦πŸ’œ

4

Another camping trip over the weekend πŸ•β˜€οΈ - #tassielife #tassiestyle #camping #summer

5

Got up early to have some β˜•οΈ with my housemates today. Morning well spent! 🌞❀️ (Soalnya akuh ditinggal Fred pergi mancing pake perahu karet 😡) - #sunday #hobart #batterypoint #tassiestyle #tassielife #hobartlife #summer

6

Hari ini panas banget 36C di rumah. Sampe ada kebakaran πŸ”₯ hutan di suatu tempat (1-2 jam dari sini), asapnya keliatan sampe sini - tapi warna ungu/pink gemaz. Bingung mau khawatir atau takjub.

7

Ok, I miss the beach already 🌞🌊 - #camping #roadtrip #campingtasmania #roadtriptasmania #tassieroadtrip #sharontravelogueAustralia

8

batu orenji πŸ”₯

9

Bay of πŸ”₯ - Ini warna orennya alami loh, karena ada lumut oren yang hidup di bebatuan ini. Katanya tempat ini dikasih nama oleh Captain Tobias Furneaux waktu dia lagi sailing ngelewatin tempat ini. Terus dia ngeliat ada api di pantai, yang dibikin oleh orang Aborigin. Jadi lah ber-ide ngasih nama Bay of Fires. Dan kebetulan cocok juga dengan batu2 oren 🐚 di pantai ini 🧑 - Btw krn kmrn2 sempet ga main IG berhari2, jd males pegang hp kan. Jd aku sering bgt foto2 pake kamera uuuu senangnya. Kalo pegang hp tuh suka ga niat foto gitu loh, asal jepret aja pake hp trs hasilnya krik krik - #BayOfFires #HobartAndBeyond #DiscoverTasmania

10

Morning well spent β€οΈπŸŒžβ˜•οΈ - Setelah lama ga baca buku (oops), akhirnya kemarin minjem salah satu bukunya Yun. Interesting one! - #breakfast #summer #bookstagram #coffee

Most Recent Posts

Mon, 18 Jan 2021 - Recent 6 Posts
1

Last night was pretty awesome (and cold) πŸ’« - #milkyway #mountfield #mountfieldnationalpark #mtfield #DiscoverTasmania #HobartAndBeyond

2

Another camping trip over the weekend πŸ•β˜€οΈ - #tassielife #tassiestyle #camping #summer

3

Morning well spent β€οΈπŸŒžβ˜•οΈ - Setelah lama ga baca buku (oops), akhirnya kemarin minjem salah satu bukunya Yun. Interesting one! - #breakfast #summer #bookstagram #coffee

4

Got up early to have some β˜•οΈ with my housemates today. Morning well spent! 🌞❀️ (Soalnya akuh ditinggal Fred pergi mancing pake perahu karet 😡) - #sunday #hobart #batterypoint #tassiestyle #tassielife #hobartlife #summer

5

batu orenji πŸ”₯

6

Hari ini panas banget 36C di rumah. Sampe ada kebakaran πŸ”₯ hutan di suatu tempat (1-2 jam dari sini), asapnya keliatan sampe sini - tapi warna ungu/pink gemaz. Bingung mau khawatir atau takjub.

7

Udah jauh2 ke lavender farm, ketemunya dia lagi. Apakah ini yang namanya jodoh? - P.S : es krim lavender enak ternyata πŸ¦πŸ’œ

8

Ok, I miss the beach already 🌞🌊 - #camping #roadtrip #campingtasmania #roadtriptasmania #tassieroadtrip #sharontravelogueAustralia

9

Bay of πŸ”₯ - Ini warna orennya alami loh, karena ada lumut oren yang hidup di bebatuan ini. Katanya tempat ini dikasih nama oleh Captain Tobias Furneaux waktu dia lagi sailing ngelewatin tempat ini. Terus dia ngeliat ada api di pantai, yang dibikin oleh orang Aborigin. Jadi lah ber-ide ngasih nama Bay of Fires. Dan kebetulan cocok juga dengan batu2 oren 🐚 di pantai ini 🧑 - Btw krn kmrn2 sempet ga main IG berhari2, jd males pegang hp kan. Jd aku sering bgt foto2 pake kamera uuuu senangnya. Kalo pegang hp tuh suka ga niat foto gitu loh, asal jepret aja pake hp trs hasilnya krik krik - #BayOfFires #HobartAndBeyond #DiscoverTasmania

10

Lavender is in bloom! πŸ’œπŸ’œπŸ’œ - #TassieStyle #TassieLife #DiscoverTasmania #HobartAndBeyond #Lavender #BridestoweLavender #Bridestowe @bridestoweestate

Most Viewed

Mon, 18 Jan 2021 - Recent 6 Posts

Most Hearts

Mon, 18 Jan 2021 - Recent 6 Posts

Most Commented

Mon, 18 Jan 2021 - Recent 6 Posts

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert