analisa.io

This Profile is
Age-restricted
by Instagram and cannot be analyzed

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

This Profile has zero posts, and nothing to analyze

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Oops...
It's us not you.

Please reach our support for assistance.
analisa.io
analisa.io

Uhmm,
we can't access
a private profile

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Sorry,
your internet connection
seems unstable.

Whoa, the dates you
selected exceed the
posts analyzed.

Whoa, the dates you selected exceed the posts analyzed.

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Profile has less
than 500
followers.

For good accuracy, Analisa.io only provides Follower Analytics for Profiles with more than 500 Followers.
Please kindly try another search :

analisa.io

Loading

0
100

Your search is being processed, and will be ready in a few minutes to hours depending on the total posts analyzed.

  • You will be notified by email once the report is done.
  • Kindly contact customer service if you have any questions.
Logo analisa
profile-picture
-

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Followers

Following

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Get Follower Demographics
& Authenticity

for Instagram Followers
  • Age
  • Gender
  • Location
  • Authenticity

Average Engagement (Likes + Comments)

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Engagement
per Post

Avg. Likes
per Post

Avg. Comments
per Post

Sarah Azka Average Engagement

-

Total Posts

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Posts
per Day

Avg. Posts
per Week

Avg. Posts
per Month

Sarah Azka Total Posts

-

Caption words most used

In Caption

Sarah Azka Captions Words Most Used

-

Hashtags most used

In Caption

Sarah Azka Hashtags Most Used

-

Tags and Mentions

Brands and Instagrammers often Tagged or Mentioned

Locations Tagged

Posting Activity

Posting times on Profile

Audience Engagement

Engagement times (Likes + Comments) by Audience

Total Posts

Weekday Breakdown

Average Likes and Comments per Post

Weekday Breakdown

Average Engagement Rates

Weekday Breakdown

Caption words most

In Caption

Hashtags most used

Highest Engagement (Likes + Comments)

Sat, 23 Jan 2021 - Recent Posts
1

@zolobustami took me to have a breakfast with Alpaca today🥺😍🦙 Go to my story to get a free wallpaper! They’re so cute😭♥️ Photos edited using NUANSA 1 @sarahazkapreset Thank you fotonya mim @zolobustami ♥️

2

2020 recap: Slide 1: Foto iseng iseng di depan rumah, niat beli buah macem2 buat foto yg ternyata foto ini reach 1M impression 😂 Slide 2: Took so many photos at home & got creative with my surroundings during quarantine time. Slide 3: TIKTOK!!! Quarantine would never be filled with the joy without you hahaha created so many fun tiktok videos with @zolobustami Slide 4 & 5: My health & fitness journey. Can’t believe i can made working out a part of my routine♥️ Slide 6: Virtual Photoshoot!!!! Slide 7: Walaupun gagal lagi lebaran sama keluarga di indonesia, alhamdulillah ada mereka yg udah kaya keluarga sendiri🥺♥️ Slide 8: Celebrating our 2 year anniversary at @fssydney ♥️ Slide 9 & 10: Walaupun kangen bgt sama keluarga di Indonesia dan pengeeen bgt pulang ke indo dan traveling di Indo lagi.. tp aku sangat bersyukur jg bisa bareng sama suami disaat2 sekarang dan bisa dapet privilege access ke pantai kapanpun aku mau 🥺🙏🏻 Semoga 2021 bisa membawa berkah untuk kita semua yaaa ♥️ aamiin Jadi penasaran, apa moment yg paling kalian syukurin di tahun 2020?

3

SAVE IT! 5 pose yang kalian bisa lakuin kalo foto sama temen 🥰 dicobain dan dipraktekin yah✨ ana

4

Which team are you? Brown + White or Black + White? 😜 ana

5

4 matching outfit ideas with your bestie! 1,2,3 or 4? 🤔 ana

6

Learning to do a Tiktok dance again with My 7 Favourite Knit Tops! Which one is your favourite?🥰 comment down below!

7

Sekali kali ngepost foto gak 4:5 😜 Malam semuaaanyaaa! Apa kabar? Sekalian mau ngingetin kalo @sarahazkapreset x Influencer Bundle @kadekarini @_febrian @anaoctarina tinggal 4 hari lagi available di website kita yaaa! ♥️♥️ jadi kalo yg mau bisa langsung klik link yg ada di bio aku + dapetin discount 75%! 🥳 Difotoin @anaoctarina

8

Siapa disini yang kalo ketemu temen, terus ternyata bajunya sering samaan tapi gak janjian? 🤣 coba tag temennya juga dibawah 🤪 Slide 1 edited using Nuansa 01 Slide 2 & 3 edited using Sarah 7 (influencer bundle) @sarahazkapreset

9

Pose nyetop angkot cheeccckkkk!🤣 Swipe left buat liat pose yg lain dan foto before afternya 😆 photo by @anaoctarina dan di edit pake preset Nuansa by @anaoctarina x @sarahazkapreset ♥️ siapa yg udah punya? 👀

10

Good morning! ♥️ these are my favourite dresses at the moment✨ which one is your favourite? 1,2,3 or 4? comment down below! 👇🏼

Most Recent Posts

Sat, 23 Jan 2021 - Recent Posts
1

2020 is a tough year for all of us but i believe we’re all have a good moments to remember ♥️ happy new year! Hello ✨ 2021 ✨

2

2020 recap: Slide 1: Foto iseng iseng di depan rumah, niat beli buah macem2 buat foto yg ternyata foto ini reach 1M impression 😂 Slide 2: Took so many photos at home & got creative with my surroundings during quarantine time. Slide 3: TIKTOK!!! Quarantine would never be filled with the joy without you hahaha created so many fun tiktok videos with @zolobustami Slide 4 & 5: My health & fitness journey. Can’t believe i can made working out a part of my routine♥️ Slide 6: Virtual Photoshoot!!!! Slide 7: Walaupun gagal lagi lebaran sama keluarga di indonesia, alhamdulillah ada mereka yg udah kaya keluarga sendiri🥺♥️ Slide 8: Celebrating our 2 year anniversary at @fssydney ♥️ Slide 9 & 10: Walaupun kangen bgt sama keluarga di Indonesia dan pengeeen bgt pulang ke indo dan traveling di Indo lagi.. tp aku sangat bersyukur jg bisa bareng sama suami disaat2 sekarang dan bisa dapet privilege access ke pantai kapanpun aku mau 🥺🙏🏻 Semoga 2021 bisa membawa berkah untuk kita semua yaaa ♥️ aamiin Jadi penasaran, apa moment yg paling kalian syukurin di tahun 2020?

3

Siapa disini yang kalo ketemu temen, terus ternyata bajunya sering samaan tapi gak janjian? 🤣 coba tag temennya juga dibawah 🤪 Slide 1 edited using Nuansa 01 Slide 2 & 3 edited using Sarah 7 (influencer bundle) @sarahazkapreset

4

Pose nyetop angkot cheeccckkkk!🤣 Swipe left buat liat pose yg lain dan foto before afternya 😆 photo by @anaoctarina dan di edit pake preset Nuansa by @anaoctarina x @sarahazkapreset ♥️ siapa yg udah punya? 👀

5

SAVE IT! 5 pose yang kalian bisa lakuin kalo foto sama temen 🥰 dicobain dan dipraktekin yah✨ ana

6

@zolobustami took me to have a breakfast with Alpaca today🥺😍🦙 Go to my story to get a free wallpaper! They’re so cute😭♥️ Photos edited using NUANSA 1 @sarahazkapreset Thank you fotonya mim @zolobustami ♥️

7

Sekali kali ngepost foto gak 4:5 😜 Malam semuaaanyaaa! Apa kabar? Sekalian mau ngingetin kalo @sarahazkapreset x Influencer Bundle @kadekarini @_febrian @anaoctarina tinggal 4 hari lagi available di website kita yaaa! ♥️♥️ jadi kalo yg mau bisa langsung klik link yg ada di bio aku + dapetin discount 75%! 🥳 Difotoin @anaoctarina

8

4 matching outfit ideas with your bestie! 1,2,3 or 4? 🤔 ana

9

Good morning! ♥️ these are my favourite dresses at the moment✨ which one is your favourite? 1,2,3 or 4? comment down below! 👇🏼

10

Which team are you? Brown + White or Black + White? 😜 ana

11

Lates campaign shoot for @miroirstore by @anaoctarina ♥️♥️ Edited using #NuansaNyaAna @sarahazkapreset

12

Learning to do a Tiktok dance again with My 7 Favourite Knit Tops! Which one is your favourite?🥰 comment down below!

Most Viewed

Sat, 23 Jan 2021 - Recent Posts

Most Hearts

Sat, 23 Jan 2021 - Recent Posts

Most Commented

Sat, 23 Jan 2021 - Recent Posts

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert