analisa.io

This Profile is
Age-restricted
by Instagram and cannot be analyzed

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

This Profile has zero posts, and nothing to analyze

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Oops...
This profile
Does not exist.

Please reach our support for assistance.

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Uhmm,
we can't access
a private profile

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Sorry,
your internet connection
seems unstable.

Whoa, the dates you
selected exceed the
posts analyzed.

Whoa, the dates you selected exceed the posts analyzed.

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Profile has less
than 500
followers.

For good accuracy, Analisa.io only provides Follower Analytics for Profiles with more than 500 Followers.
Please kindly try another search :

analisa.io

Your search is being analyzed in real-time, and will be completed in up to six hours depending on the total posts analyzed. Learn more

  • You will be notified by email once the report is completely loaded.
  • You may close the browser tab while waiting.
  • Kindly contact customer service if you have any questions.
analisa.io

Oops...
It's us not you.

Please reach our support for assistance.
analisa.io
Logo analisa
profile-picture
-

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Followers

Following

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Get Follower Demographics
& Authenticity

for Instagram Followers
  • Age
  • Gender
  • Location
  • Authenticity

Average Engagement (Likes + Comments)

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Engagement
per Post

Avg. Likes
per Post

Avg. Comments
per Post

Salma Kurnia Waroso Average Engagement

-

Total Posts

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Posts
per Day

Avg. Posts
per Week

Avg. Posts
per Month

Salma Kurnia Waroso Total Posts

-

Caption words most used

In Caption

Salma Kurnia Waroso Captions Words Most Used

-

Hashtags most used

In Caption

Salma Kurnia Waroso Hashtags Most Used

-

Tags and Mentions

Brands and Instagrammers often Tagged or Mentioned

Locations Tagged

Posting Activity

Posting times on Profile

Audience Engagement

Engagement times (Likes + Comments) by Audience

Total Posts

Weekday Breakdown

Average Likes and Comments per Post

Weekday Breakdown

Average Engagement Rates

Weekday Breakdown

Caption words most

In Caption

Hashtags most used

Highest Engagement (Likes + Comments)

Tue, 13 Apr 2021 - Recent Posts
1

Salma the explorer ๐Ÿ‘‹๐Ÿป๐Ÿฆฉ๐Ÿฎ๐Ÿ•โœจ Anyway outer cantik emily leaves black ini dari @bayleaf.id ๐ŸŒป

2

Musim pandemik tapi makin banyak undangan kondangan? Mau beli baju bingung dimana? โ€”โ€”โ€” swipe left for details โ€”โ€”โ€” Disini aja @fnsewbrands โœจ All dress โ€ข gown โ€ข ready to wear tersedia ๐Ÿค— Use code : SALMAKURNIA Get discount up to 60k ๐ŸŒˆ

3

Ngemil, ngemil apa yang paling bikin seneng? Ngemilikin kamu bukan? ๐Ÿค— Bukaan deh, tapi ngemil soskrik alias sosis kriuk dari @soskrik.id karna isiannya dari sosis sapi braswurst dibalut dengan roti krispy yang renyah belum lagi ada varian keju dan mozarella, dicocol pake sambel matahnyaa hmmm so yummyy... dijamin gabisa berenti ngunyah ๐Ÿ˜‹๐Ÿด

4

Jadi ngimamin gak nih? Alhamdulillah mukena baruuu dari @griya_mukena_malang nyaman, lembut, adem dipake nya ๐Ÿค—โœจ

5

I could be every colors you like ๐Ÿค—๐ŸŒˆ I could be red โค๏ธ And I could be yellow ๐Ÿ’› I could be blue ๐Ÿ’™ Dah ah malaah nyanyi ๐Ÿ™ˆ Intinya suka banget sama gamis dari @ayuvia.id colorfull, nyaman, adem โœจ

6

Yang belum tau promo promo sampe taun depan dari BCA bisa di swipe ke kiri yah ๐Ÿค—โœจ Jangan lupa payment nya pake QR โœ…

7

Yuk ikut support akSi meRAwat buMI (SIRAMI) ๐ŸŒ๐Ÿ’™ Banyak banget loh caranya, mulai dari mematikan lampu/device yang sudah tidak digunakan untuk penghematan listrik, mengurangi penggunaan plastik beralih ke barang berbahan reusable misalkan beli minum bawa tumblr sendiri, pemakaian sedotan plastik beralih ke stainless dan masih banyak lainnya ๐ŸŒฟ

8

9

Beli dan bayar tiket kereta, pesawat dan hotel dalam satu aplikasi? Yuup, Bca mobile punya solusi ๐Ÿค—โœจ

10

Yok yang kemaren nanyain ADA DISKON/PROMO APA AJA NIH? Di BCA Pantengin video satu ini sebelum expired di 31 desember ๐Ÿค—โœจ

Most Recent Posts

Tue, 13 Apr 2021 - Recent Posts
1

Yok yang kemaren nanyain ADA DISKON/PROMO APA AJA NIH? Di BCA Pantengin video satu ini sebelum expired di 31 desember ๐Ÿค—โœจ

2

Yuk ikut support akSi meRAwat buMI (SIRAMI) ๐ŸŒ๐Ÿ’™ Banyak banget loh caranya, mulai dari mematikan lampu/device yang sudah tidak digunakan untuk penghematan listrik, mengurangi penggunaan plastik beralih ke barang berbahan reusable misalkan beli minum bawa tumblr sendiri, pemakaian sedotan plastik beralih ke stainless dan masih banyak lainnya ๐ŸŒฟ

3

Yang belum tau promo promo sampe taun depan dari BCA bisa di swipe ke kiri yah ๐Ÿค—โœจ Jangan lupa payment nya pake QR โœ…

4

Ayoo di ingat baik baik ya temen-temen nomor kartu atmnya jangan di berikan kepada siapapun dalam bentuk apapun, entah itu secara lisan by phonea ataupun foto by whatsapp tetep rahasiia yah โŒ Termasuk pin atm kalian ๐Ÿค—

5

Ini versi lebih lengkap keuntungan buat kalian kalau upgrade bca mobile khususnya para gamers wuhuu ๐Ÿค— Urusan hobi dan hiburan tanpa pindah aplikasi #dibikinsimple di BCA Mobile โœจ

6

Beli dan bayar tiket kereta, pesawat dan hotel dalam satu aplikasi? Yuup, Bca mobile punya solusi ๐Ÿค—โœจ

7

8

Salma the explorer ๐Ÿ‘‹๐Ÿป๐Ÿฆฉ๐Ÿฎ๐Ÿ•โœจ Anyway outer cantik emily leaves black ini dari @bayleaf.id ๐ŸŒป

9

Ngemil, ngemil apa yang paling bikin seneng? Ngemilikin kamu bukan? ๐Ÿค— Bukaan deh, tapi ngemil soskrik alias sosis kriuk dari @soskrik.id karna isiannya dari sosis sapi braswurst dibalut dengan roti krispy yang renyah belum lagi ada varian keju dan mozarella, dicocol pake sambel matahnyaa hmmm so yummyy... dijamin gabisa berenti ngunyah ๐Ÿ˜‹๐Ÿด

10

Jadi ngimamin gak nih? Alhamdulillah mukena baruuu dari @griya_mukena_malang nyaman, lembut, adem dipake nya ๐Ÿค—โœจ

11

I could be every colors you like ๐Ÿค—๐ŸŒˆ I could be red โค๏ธ And I could be yellow ๐Ÿ’› I could be blue ๐Ÿ’™ Dah ah malaah nyanyi ๐Ÿ™ˆ Intinya suka banget sama gamis dari @ayuvia.id colorfull, nyaman, adem โœจ

12

Musim pandemik tapi makin banyak undangan kondangan? Mau beli baju bingung dimana? โ€”โ€”โ€” swipe left for details โ€”โ€”โ€” Disini aja @fnsewbrands โœจ All dress โ€ข gown โ€ข ready to wear tersedia ๐Ÿค— Use code : SALMAKURNIA Get discount up to 60k ๐ŸŒˆ

Most Viewed

Tue, 13 Apr 2021 - Recent Posts

Most Hearts

Tue, 13 Apr 2021 - Recent Posts

Most Commented

Tue, 13 Apr 2021 - Recent Posts

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert