analisa.io

This Profile is
Age-restricted
by Instagram and cannot be analyzed

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

This Profile has zero posts, and nothing to analyze

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Oops...
It's us not you.

Please reach our support for assistance.
analisa.io
analisa.io

Uhmm,
we can't access
a private profile

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Sorry,
your internet connection
seems unstable.

Whoa, the dates you
selected exceed the
posts analyzed.

Whoa, the dates you selected exceed the posts analyzed.

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Profile has less
than 500
followers.

For good accuracy, Analisa.io only provides Follower Analytics for Profiles with more than 500 Followers.
Please kindly try another search :

analisa.io

Loading

0
100

Your search is being processed, and will be ready in a few minutes to hours depending on the total posts analyzed.

  • You will be notified by email once the report is done.
  • Kindly contact customer service if you have any questions.
Logo analisa
profile-picture
-

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Followers

Following

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Get Follower Demographics
& Authenticity

for Instagram Followers
  • Age
  • Gender
  • Location
  • Authenticity

Average Engagement (Likes + Comments)

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Engagement
per Post

Avg. Likes
per Post

Avg. Comments
per Post

Sabrina M ♥ Average Engagement

-

Total Posts

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Posts
per Day

Avg. Posts
per Week

Avg. Posts
per Month

Sabrina M ♥ Total Posts

-

Caption words most used

In Caption

Sabrina M ♥ Captions Words Most Used

-

Hashtags most used

In Caption

Sabrina M ♥ Hashtags Most Used

-

Tags and Mentions

Brands and Instagrammers often Tagged or Mentioned

Locations Tagged

Posting Activity

Posting times on Profile

Audience Engagement

Engagement times (Likes + Comments) by Audience

Total Posts

Weekday Breakdown

Average Likes and Comments per Post

Weekday Breakdown

Average Engagement Rates

Weekday Breakdown

Caption words most

In Caption

Hashtags most used

Highest Engagement (Likes + Comments)

Sat, 23 Jan 2021 - Recent Posts
1

I’d rather have a passpor full of stamps than a lot of clothes on closet 😜 #clozetteid #travel #fashion

2

Jadi beberapa hari lalu nyobain ikut 1st floating yoga bareng @pristine8.id dan @bloggerperempuan . Acaranya seru banget buat aku yang suka yoga nyobain floating yoga itu tantangan banget karena harus balance lol kalau ga balance ya nyebur nanti hihihi soon akan aku tulis lengakap di blog yah #PristineFloatingYoga #Netralkan #LiveBalance #yogachallenge

3

Always look on the bright side of life ❤️ #clozetteid #quotes #weekendvibes

4

Greatful for small things, big things and everything in between ❤️ salam dari buguru tk matahari #clozetteid #clozettedaily #quotes

5

Be kind. Even on your bad days 💕 #qoutes #ootd

6

Super happy banget, kemarin jalan jalan di pim dan ternyata @_bobobobo_ baru opening store offline-nya. Semua yang aku pakai ini dari Bobobobo terus stuff yang mereka jual lucu lucu dan FYI harganya super affordable gak buat kantong bolong hihihi .. Ohya aku mau ngajak kalian buat datang ke Bobobobo store di PIM 2 pada tanggal 27 september 2018, karena mereka akan kasih DISKON all item 50%!!! Cuma 4 jam sajaa, dari jam 6 sore sampai jam 10 malam. So jangan sampe ketinggalan yah 😍 #bobobobo #bobopim

7

Happy weekend and happy lunch people ❤️💋#clozette #clozettedaily #weekendvibes

8

When you love what you have, you have everything you need ❤️ #ootd #qoutes

9

Pengen punya badah ideal tuh susah susah gampang. Terutaman maintains olahraga teratur, nah kali ini aku nyobain @20fit di cipete karena deket sama kantor. Ternyata seru banget olahraga 20 menit tapi berasa banget kaya sejam. Menurutku latihan di 20fit itu efiseien waktu banget apalagi yang punya kegiatan banyak atau kerja yang susah nyari jam olahraga. The best part latihan di 20fit itu mereka menggunakan EMS jadi ada aliran listriknya yang ngebantu saat latihan #20fit #workout #electricmusclestimulation #emstraining #healthylife #bodygoal #fitfighters

10

Joined @berrybenka And @clozetteid styling and makeup sessions day to night look in Berrybenka PIM last night❤️#Clozetteid #berrybenkastore #MeAndBerrybenka

Most Recent Posts

Sat, 23 Jan 2021 - Recent Posts
1

Joined @berrybenka And @clozetteid styling and makeup sessions day to night look in Berrybenka PIM last night❤️#Clozetteid #berrybenkastore #MeAndBerrybenka

2

Super happy banget, kemarin jalan jalan di pim dan ternyata @_bobobobo_ baru opening store offline-nya. Semua yang aku pakai ini dari Bobobobo terus stuff yang mereka jual lucu lucu dan FYI harganya super affordable gak buat kantong bolong hihihi .. Ohya aku mau ngajak kalian buat datang ke Bobobobo store di PIM 2 pada tanggal 27 september 2018, karena mereka akan kasih DISKON all item 50%!!! Cuma 4 jam sajaa, dari jam 6 sore sampai jam 10 malam. So jangan sampe ketinggalan yah 😍 #bobobobo #bobopim

3

When you love what you have, you have everything you need ❤️ #ootd #qoutes

4

Be kind. Even on your bad days 💕 #qoutes #ootd

5

Always look on the bright side of life ❤️ #clozetteid #quotes #weekendvibes

6

Happy weekend and happy lunch people ❤️💋#clozette #clozettedaily #weekendvibes

7

Pengen punya badah ideal tuh susah susah gampang. Terutaman maintains olahraga teratur, nah kali ini aku nyobain @20fit di cipete karena deket sama kantor. Ternyata seru banget olahraga 20 menit tapi berasa banget kaya sejam. Menurutku latihan di 20fit itu efiseien waktu banget apalagi yang punya kegiatan banyak atau kerja yang susah nyari jam olahraga. The best part latihan di 20fit itu mereka menggunakan EMS jadi ada aliran listriknya yang ngebantu saat latihan #20fit #workout #electricmusclestimulation #emstraining #healthylife #bodygoal #fitfighters

8

Jadi beberapa hari lalu nyobain ikut 1st floating yoga bareng @pristine8.id dan @bloggerperempuan . Acaranya seru banget buat aku yang suka yoga nyobain floating yoga itu tantangan banget karena harus balance lol kalau ga balance ya nyebur nanti hihihi soon akan aku tulis lengakap di blog yah #PristineFloatingYoga #Netralkan #LiveBalance #yogachallenge

9

Greatful for small things, big things and everything in between ❤️ salam dari buguru tk matahari #clozetteid #clozettedaily #quotes

10

I’d rather have a passpor full of stamps than a lot of clothes on closet 😜 #clozetteid #travel #fashion

Most Viewed

Sat, 23 Jan 2021 - Recent Posts

Most Hearts

Sat, 23 Jan 2021 - Recent Posts

Most Commented

Sat, 23 Jan 2021 - Recent Posts

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert