analisa.io

This Profile is
Age-restricted
by Instagram and cannot be analyzed

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

This Profile has zero posts, and nothing to analyze

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Oops...
It's us not you.

Please reach our support for assistance.
analisa.io
analisa.io

Uhmm,
we can't access
a private profile

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Sorry,
your internet connection
seems unstable.

Whoa, the dates you
selected exceed the
posts analyzed.

Whoa, the dates you selected exceed the posts analyzed.

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Profile has less
than 500
followers.

For good accuracy, Analisa.io only provides Follower Analytics for Profiles with more than 500 Followers.
Please kindly try another search :

analisa.io

Loading

0
100

Your search is being processed, and will be ready in a few minutes to hours depending on the total posts analyzed.

  • You will be notified by email once the report is done.
  • Kindly contact customer service if you have any questions.
Logo analisa
profile-picture
-

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Followers

Following

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Get Follower Demographics
& Authenticity

for Instagram Followers
  • Age
  • Gender
  • Location
  • Authenticity

Average Engagement (Likes + Comments)

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Engagement
per Post

Avg. Likes
per Post

Avg. Comments
per Post

Rissa R. Average Engagement

-

Total Posts

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Posts
per Day

Avg. Posts
per Week

Avg. Posts
per Month

Rissa R. Total Posts

-

Caption words most used

In Caption

Rissa R. Captions Words Most Used

-

Hashtags most used

In Caption

Rissa R. Hashtags Most Used

-

Tags and Mentions

Brands and Instagrammers often Tagged or Mentioned

Locations Tagged

Posting Activity

Posting times on Profile

Audience Engagement

Engagement times (Likes + Comments) by Audience

Total Posts

Weekday Breakdown

Average Likes and Comments per Post

Weekday Breakdown

Average Engagement Rates

Weekday Breakdown

Caption words most

In Caption

Hashtags most used

Highest Engagement (Likes + Comments)

Mon, 25 Jan 2021 - Recent Posts
1

Separuh jiwa ku β™₯️ . . Romantis kan aku beb @mayankhermawan

2

Wow 9 tahun yang lalu, SMA Islam PB. SOEDIRMAN Graduation πŸ€Ήβ€β™€οΈπŸ€Ήβ€β™‚οΈ . @rafsanrsnd masih bulaaad ngetsss 😨 . @ainamrd yang nge fans banget sama demi lovato gara gara Camp Rock πŸ˜‰ . @yuliasudjana yang masih kuyuuusss kaya abegeh 😌 . .

3

Walaupun gak dapat voucher MAP untuk tebak score, yang penting bahagia France menang Piala Dunia 2018 πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ‡«πŸ‡·πŸ‡«πŸ‡·πŸ‡«πŸ‡·πŸ‡«πŸ‡·πŸ‡«πŸ‡·πŸ‡«πŸ‡· . .

4

"We're all working together, that's the secret." - Sam . . ❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀

5

Anak no 3 dan 4 πŸ‘§πŸ‘§ Cucu ke 1, 2 dan 9 πŸ‘±β€β™€οΈπŸ‘±β€β™€οΈπŸ‘±β€β™€οΈ Cicit ke 1 πŸ‘Ά . . .

6

β€œA dream doesn’t become reality through magic; it takes sweat, determination and hard work.”– Colin Powell . .

7

Boleh di tebak siapa yang paling muda disini πŸ™ŠπŸ™‰πŸ™ˆ . .

8

Best of the best photo ceunah, yang dulu dimana foto ini menduduki 5 photo terlama dijadikan DP BBM πŸ˜‚πŸ‘πŸŽ‰πŸŽŠ . .

9

Dan berserulah kepada manusia untuk mengerjakan haji,niscaya mereka akan datang kepadamu dengan berjalan kaki,dan mengendarai unta yang kurus yang datang dari segenap penjuru yang jauh. (Surat Al hajj :27) πŸ˜‡ . .

10

Ada yang udah pernah coba Treatment Brazilian Blowout? Aku belum pernah coba 😒 karena senin-jumat udah sibuk kerja, sabtu-minggu selalu full huhu semoga aja ini keberuntungan aku bisa dapat treatment Brazilian Blowout GRATISS πŸ™ dan treatment ini bagus banget bikin lambut kamu lurus alami, bukan lurus yang kaya tomingse πŸ˜‹πŸ˜‹ karena aku berhijab, aku mencari manfaatnya, yaitu bikin rambut ku sehat dan bisa mengurangi kerontokan rambut aku. Dulu sebelum hijab karena suka banget nyatok (hampir setiap hari) bikin rambut aku rontok dan kering, alhasil kaya sapu injuk skrg huhu 😭 . . Buat yang punya masalah rambut kaya aku, bisa loh ikutan giveaway ini juga πŸ˜‰ . @beautylounge.jkt #brazilianblowout #beautyloungesalon #beautyloungejkt #goodhair #giveaway #beauty #beautyhair

Most Recent Posts

Mon, 25 Jan 2021 - Recent Posts
1

Ada yang udah pernah coba Treatment Brazilian Blowout? Aku belum pernah coba 😒 karena senin-jumat udah sibuk kerja, sabtu-minggu selalu full huhu semoga aja ini keberuntungan aku bisa dapat treatment Brazilian Blowout GRATISS πŸ™ dan treatment ini bagus banget bikin lambut kamu lurus alami, bukan lurus yang kaya tomingse πŸ˜‹πŸ˜‹ karena aku berhijab, aku mencari manfaatnya, yaitu bikin rambut ku sehat dan bisa mengurangi kerontokan rambut aku. Dulu sebelum hijab karena suka banget nyatok (hampir setiap hari) bikin rambut aku rontok dan kering, alhasil kaya sapu injuk skrg huhu 😭 . . Buat yang punya masalah rambut kaya aku, bisa loh ikutan giveaway ini juga πŸ˜‰ . @beautylounge.jkt #brazilianblowout #beautyloungesalon #beautyloungejkt #goodhair #giveaway #beauty #beautyhair

2

"We're all working together, that's the secret." - Sam . . ❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀

3

Separuh jiwa ku β™₯️ . . Romantis kan aku beb @mayankhermawan

4

Walaupun gak dapat voucher MAP untuk tebak score, yang penting bahagia France menang Piala Dunia 2018 πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ‡«πŸ‡·πŸ‡«πŸ‡·πŸ‡«πŸ‡·πŸ‡«πŸ‡·πŸ‡«πŸ‡·πŸ‡«πŸ‡· . .

5

β€œA dream doesn’t become reality through magic; it takes sweat, determination and hard work.”– Colin Powell . .

6

Wow 9 tahun yang lalu, SMA Islam PB. SOEDIRMAN Graduation πŸ€Ήβ€β™€οΈπŸ€Ήβ€β™‚οΈ . @rafsanrsnd masih bulaaad ngetsss 😨 . @ainamrd yang nge fans banget sama demi lovato gara gara Camp Rock πŸ˜‰ . @yuliasudjana yang masih kuyuuusss kaya abegeh 😌 . .

7

Anak no 3 dan 4 πŸ‘§πŸ‘§ Cucu ke 1, 2 dan 9 πŸ‘±β€β™€οΈπŸ‘±β€β™€οΈπŸ‘±β€β™€οΈ Cicit ke 1 πŸ‘Ά . . .

8

Dan berserulah kepada manusia untuk mengerjakan haji,niscaya mereka akan datang kepadamu dengan berjalan kaki,dan mengendarai unta yang kurus yang datang dari segenap penjuru yang jauh. (Surat Al hajj :27) πŸ˜‡ . .

9

Boleh di tebak siapa yang paling muda disini πŸ™ŠπŸ™‰πŸ™ˆ . .

10

Best of the best photo ceunah, yang dulu dimana foto ini menduduki 5 photo terlama dijadikan DP BBM πŸ˜‚πŸ‘πŸŽ‰πŸŽŠ . .

Most Viewed

Mon, 25 Jan 2021 - Recent Posts

Most Hearts

Mon, 25 Jan 2021 - Recent Posts

Most Commented

Mon, 25 Jan 2021 - Recent Posts

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert