analisa.io

This Profile is
Age-restricted
by Instagram and cannot be analyzed

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

This Profile has zero posts, and nothing to analyze

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Oops...
It's us not you.

Please reach our support for assistance.
analisa.io
analisa.io

Uhmm,
we can't access
a private profile

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Sorry,
your internet connection
seems unstable.

Whoa, the dates you
selected exceed the
posts analyzed.

Whoa, the dates you selected exceed the posts analyzed.

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Profile has less
than 500
followers.

For good accuracy, Analisa.io only provides Follower Analytics for Profiles with more than 500 Followers.
Please kindly try another search :

analisa.io

Loading

0
100

Your search is being processed, and will be ready in a few minutes to hours depending on the total posts analyzed.

  • You will be notified by email once the report is done.
  • Kindly contact customer service if you have any questions.
Logo analisa
profile-picture
-

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Followers

Following

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Get Follower Demographics
& Authenticity

for Instagram Followers
  • Age
  • Gender
  • Location
  • Authenticity

Average Engagement (Likes + Comments)

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Engagement
per Post

Avg. Likes
per Post

Avg. Comments
per Post

Anita Jayanti Wiharso Average Engagement

-

Total Posts

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Posts
per Day

Avg. Posts
per Week

Avg. Posts
per Month

Anita Jayanti Wiharso Total Posts

-

Caption words most used

In Caption

Anita Jayanti Wiharso Captions Words Most Used

-

Hashtags most used

In Caption

Anita Jayanti Wiharso Hashtags Most Used

-

Tags and Mentions

Brands and Instagrammers often Tagged or Mentioned

Locations Tagged

Posting Activity

Posting times on Profile

Audience Engagement

Engagement times (Likes + Comments) by Audience

Total Posts

Weekday Breakdown

Average Likes and Comments per Post

Weekday Breakdown

Average Engagement Rates

Weekday Breakdown

Caption words most

In Caption

Hashtags most used

Highest Engagement (Likes + Comments)

Tue, 26 Jan 2021 - Recent Posts
1

If you wanna learn a new language this is it, pal! This is the right time to do so..

2

Meet my new pal, Aspy ๐Ÿ˜‰ She's still in nursery pot so be gentle with her ๐Ÿ˜

3

Gara2 mbiakkk @larassitafaza aku menemukan makna dari buat tiktok yaitu buat workout ๐Ÿ™ƒ

4

#paddlepop inspired eye look ๐Ÿ™ƒ Using @colourpopcosmetics the zodiacs & blue moon eyeshadow palette๐Ÿ’ž #colourpopcosmetics

5

Ayoook bun cobain #plankchallenge pagi2 liat feed nya @jenniferbachdim jadi pengen๐Ÿ˜† #quarantineandchill #dirumahaja

6

Sudah di tahap mana belanja online kalian akibat #dirumahaja Kwkwk btw, sekarang produk lokal banyak ngeluarin produk complexion ya kelen udah cobain apa ajaaah? Produk yang kamu lihat - @mineralbotanica Dura wear liquid foundation "honey bronze w35" - @mizzucosmetics Hide em concealer "beige" - @mizzucosmetics Airlight - @roseallday.co The realest lightweight powder "light" - @esqacosmetics x @bclsinclair Face palette "her everyday cheek palette" - @beautyofsaira eyeshadow palette "around the world" - @mineralbotanica twinkle liquid glitter - @beautyofsaira Gloss babe "anisa" Btw, ini eyelook inspo nya dari kak @diviasari Mhehehe #instamood #rooflants #instaglam #instamakeup #instadaily #indobeautygram #produklokal #cchannel #clozetteid #makeupideas #makeuptutorial #makeupaddict

7

Still obsessed with #pantone2020 Blue 2020, ini dah kalo #quarantine udah selesai ogut ngemol pake ini eyeshadow to celebrate ๐Ÿ˜‡ Product mention : - @somethincofficial Copy paste breathable cushion "coco" (review on my yucub wkwk) - @jeffreestarcosmetics Magic powder "fair" - @roseallday.co The realest lightweight powder "light" - @theytalkabout Face palette - @focallurebeauty Face palette - @luxcrime_id Precision triangle brow pencil "brown" - @colourpopcosmetics Eyeshadow "blue moon" - @esqacosmetics Matte liquid lip "foxy nude" Btw gilak baru sadar complexion w bagus banget dimari semuar berkat cushion ajaib wkwkkw cus cobain #rooflants #makeupoftheday #makeupideas #makeuptutorial #instaglam #instamakeup #indobeautygram #cchannel #blueeyes #makeuplooks #glammakeup #tutorialmakeup

8

Makeup buat ambil paket ke pos satpam ๐Ÿ™ƒ Yang di pake : - @luxcrime_id stay last setting spray - @somethincofficial breathable cushion "coco" - @lorealindonesia true match concealer "rose beige" - @hourglasscosmetics veil translucent powder - @minuet.official eyes & face palette - @riveracosmetics blush "lupa namanya euy" - @luxcrime_id ultra highlight "thunderstorm" - @wardahbeauty color fit velvet matte lip mouse "13 sweet cinnamon" #rooflants #tipscantik #instadaily #instamakeup #instaglam #quarantineandchill #quarantinemakeup #makeuplooks #makeupaddict #makeupideas #makeuptutorial

9

Hello gan, gimana self quarantine kelen? Walau cuma #dirumahaja Jangan lupa workout yez! Btw aku punya video baru ttg diet akuw wkwkkw.. Jgn lupa nonton kali aja jadi motivasi ๐Ÿ˜‚ #diet #workot #intermittentfasting

10

Aktifitas favorit apa yang kamu lakuin selama #dirumahaja Aku sih udah pasti propagate ๐Ÿ˜‚ #stayhome #plants

Most Recent Posts

Tue, 26 Jan 2021 - Recent Posts
1

Makeup buat ambil paket ke pos satpam ๐Ÿ™ƒ Yang di pake : - @luxcrime_id stay last setting spray - @somethincofficial breathable cushion "coco" - @lorealindonesia true match concealer "rose beige" - @hourglasscosmetics veil translucent powder - @minuet.official eyes & face palette - @riveracosmetics blush "lupa namanya euy" - @luxcrime_id ultra highlight "thunderstorm" - @wardahbeauty color fit velvet matte lip mouse "13 sweet cinnamon" #rooflants #tipscantik #instadaily #instamakeup #instaglam #quarantineandchill #quarantinemakeup #makeuplooks #makeupaddict #makeupideas #makeuptutorial

2

Meet my new pal, Aspy ๐Ÿ˜‰ She's still in nursery pot so be gentle with her ๐Ÿ˜

3

Gara2 mbiakkk @larassitafaza aku menemukan makna dari buat tiktok yaitu buat workout ๐Ÿ™ƒ

4

Kalo lagi mau dateng period kalian suka craving gak si? Kalo aku suka bgt pengen makan ice cream ๐Ÿ˜ฃ Product mention - @jacquelle_official blur effect foundation "golden" - @colourpopcosmetics pretty fresh concealer "light 45w" - @sariayu_mt bedak jerawat - @jedarcosmetic blush me "kemilau" - @colourpopcosmetics Creme lipstick "at twilight" #rooflants #makeuplooks #makeupoftheday #makeupideas #pastel #indobeautygram #instamakeup #instaglam

5

If you wanna learn a new language this is it, pal! This is the right time to do so..

6

#paddlepop inspired eye look ๐Ÿ™ƒ Using @colourpopcosmetics the zodiacs & blue moon eyeshadow palette๐Ÿ’ž #colourpopcosmetics

7

Ayoook bun cobain #plankchallenge pagi2 liat feed nya @jenniferbachdim jadi pengen๐Ÿ˜† #quarantineandchill #dirumahaja

8

Sudah di tahap mana belanja online kalian akibat #dirumahaja Kwkwk btw, sekarang produk lokal banyak ngeluarin produk complexion ya kelen udah cobain apa ajaaah? Produk yang kamu lihat - @mineralbotanica Dura wear liquid foundation "honey bronze w35" - @mizzucosmetics Hide em concealer "beige" - @mizzucosmetics Airlight - @roseallday.co The realest lightweight powder "light" - @esqacosmetics x @bclsinclair Face palette "her everyday cheek palette" - @beautyofsaira eyeshadow palette "around the world" - @mineralbotanica twinkle liquid glitter - @beautyofsaira Gloss babe "anisa" Btw, ini eyelook inspo nya dari kak @diviasari Mhehehe #instamood #rooflants #instaglam #instamakeup #instadaily #indobeautygram #produklokal #cchannel #clozetteid #makeupideas #makeuptutorial #makeupaddict

9

Aktifitas favorit apa yang kamu lakuin selama #dirumahaja Aku sih udah pasti propagate ๐Ÿ˜‚ #stayhome #plants

10

Hello gan, gimana self quarantine kelen? Walau cuma #dirumahaja Jangan lupa workout yez! Btw aku punya video baru ttg diet akuw wkwkkw.. Jgn lupa nonton kali aja jadi motivasi ๐Ÿ˜‚ #diet #workot #intermittentfasting

11

Still obsessed with #pantone2020 Blue 2020, ini dah kalo #quarantine udah selesai ogut ngemol pake ini eyeshadow to celebrate ๐Ÿ˜‡ Product mention : - @somethincofficial Copy paste breathable cushion "coco" (review on my yucub wkwk) - @jeffreestarcosmetics Magic powder "fair" - @roseallday.co The realest lightweight powder "light" - @theytalkabout Face palette - @focallurebeauty Face palette - @luxcrime_id Precision triangle brow pencil "brown" - @colourpopcosmetics Eyeshadow "blue moon" - @esqacosmetics Matte liquid lip "foxy nude" Btw gilak baru sadar complexion w bagus banget dimari semuar berkat cushion ajaib wkwkkw cus cobain #rooflants #makeupoftheday #makeupideas #makeuptutorial #instaglam #instamakeup #indobeautygram #cchannel #blueeyes #makeuplooks #glammakeup #tutorialmakeup

12

Siapa yang suka ngikutin makeup makeup baru, hati2 itu dompet nangis. Jangan lupa saving ya! Untuk makeup 10% dari pemasukan kamu cukup ๐Ÿค“ Product Mention : - @makeoverid powerstay primer "lilac" - @amaranthineindonesia illuminator liquid highlighter "light porcelain" - @makeupforeverofficial reboot foundation "y245" - @lorealindonesia tru match concealer "rose beige" - @roseallday.co the realest lightweight powder "light" - @esqacosmetics x @bclsinclair "her everyday cheek" palette - @luxcrime_id ultra highlighter "thundestorm" - @flawedbeautyofficial face palette - @beautyofsaira glossbabe "senorita" Btw, ini ada video lengkap di yutub nya ya. Hahha #makeupoftheday #makeuptutorial #instaglam #instamakeup #rooflants #ibv #indobeautygram #makeupideas #abhxamrezy #abh #roseallday #beautyofsaira #anastasiabeverlyhills #eyeshadow

Most Viewed

Tue, 26 Jan 2021 - Recent Posts

Most Hearts

Tue, 26 Jan 2021 - Recent Posts

Most Commented

Tue, 26 Jan 2021 - Recent Posts

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert