analisa.io

This Profile is
Age-restricted
by Instagram and cannot be analyzed

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

This Profile has zero posts, and nothing to analyze

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Oops...
This profile
Does not exist.

Please reach our support for assistance.

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Uhmm,
we can't access
a private profile

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Sorry,
your internet connection
seems unstable.

Whoa, the dates you
selected exceed the
posts analyzed.

Whoa, the dates you selected exceed the posts analyzed.

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Profile has less
than 500
followers.

For good accuracy, Analisa.io only provides Follower Analytics for Profiles with more than 500 Followers.
Please kindly try another search :

analisa.io

Your search is being analyzed in real-time, and will be completed in up to six hours depending on the total posts analyzed. Learn more

  • You will be notified by email once the report is completely loaded.
  • You may close the browser tab while waiting.
  • Kindly contact customer service if you have any questions.
analisa.io

Oops...
It's us not you.

Please reach our support for assistance.
analisa.io
Logo analisa
profile-picture
-

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Followers

Following

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Get Follower Demographics
& Authenticity

for Instagram Followers
  • Age
  • Gender
  • Location
  • Authenticity

Average Engagement (Likes + Comments)

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Engagement
per Post

Avg. Likes
per Post

Avg. Comments
per Post

Riva Adelia Average Engagement

-

Total Posts

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Posts
per Day

Avg. Posts
per Week

Avg. Posts
per Month

Riva Adelia Total Posts

-

Caption words most used

In Caption

Riva Adelia Captions Words Most Used

-

Hashtags most used

In Caption

Riva Adelia Hashtags Most Used

-

Tags and Mentions

Brands and Instagrammers often Tagged or Mentioned

Locations Tagged

Posting Activity

Posting times on Profile

Audience Engagement

Engagement times (Likes + Comments) by Audience

Total Posts

Weekday Breakdown

Average Likes and Comments per Post

Weekday Breakdown

Average Engagement Rates

Weekday Breakdown

Caption words most

In Caption

Hashtags most used

Highest Engagement (Likes + Comments)

Tue, 13 Apr 2021 - Recent Posts
1

Berusaha senyum di hari kejepit ini, met kerja all🙂🙂🙂

2

Tebak-tebakan di minggu gabut. “Penyanyi apa yang selalu bahagia?” Yang paling pertama jawabannya bener gw kirim es kopi susu 1lt (bandung only) luar bandung gw kirim gopay 100k!

3

Lagi ngirit, setengah aja ya

4

Kata orang rumput tetangga lebih hijau, padahal kata tetangga rumput kita yang lebih rimba. Jadi intinya, gausah banding2in rumput kita dan rumput tetangga. Kalo kita rawat, semua juga bakal hijau dan indah pada waktunya. Hmm baik

5

Bandung rasa L.A (Lereng Anteng) 🙂🙂🙂

6

Jalan-jalan setitik, bahagia sebelangga. Biar imunku tetap kuat🙂

7

Always count the blessings everyday💗 a best spouse, supporting family, a real bestfriends, surrounded by good companion, nothing more expensive than this all! Alhamdulillah💗

8

Paling males gak sih kl sebelum pergi harus setrika kerudung dulu?? Ya kann!! Nih kenalin, salah satu hijab polosan fav aku! Fyi, ini kerudungnya ga aku setrika dan tenyata ketumpuk gitu di lemari 😂 tp suprisingly lgsg plekkk dan ga perlu setrika2 lg bun!! Ku tunggu warna lainnya yaaa! @senjakana.wmn 🤍

9

Indomie & kopi abc pasti kerasa lebih nikmat kalo disantap disini.

10

“Teh, sini ibu fotoin depan monstera gede itu lucu” - Ibu, 50th, lagi doyan ngoleksi tanaman2 kekinian.

Most Recent Posts

Tue, 13 Apr 2021 - Recent Posts
1

Kata orang rumput tetangga lebih hijau, padahal kata tetangga rumput kita yang lebih rimba. Jadi intinya, gausah banding2in rumput kita dan rumput tetangga. Kalo kita rawat, semua juga bakal hijau dan indah pada waktunya. Hmm baik

2

Berusaha senyum di hari kejepit ini, met kerja all🙂🙂🙂

3

“Teh, sini ibu fotoin depan monstera gede itu lucu” - Ibu, 50th, lagi doyan ngoleksi tanaman2 kekinian.

4

Paling males gak sih kl sebelum pergi harus setrika kerudung dulu?? Ya kann!! Nih kenalin, salah satu hijab polosan fav aku! Fyi, ini kerudungnya ga aku setrika dan tenyata ketumpuk gitu di lemari 😂 tp suprisingly lgsg plekkk dan ga perlu setrika2 lg bun!! Ku tunggu warna lainnya yaaa! @senjakana.wmn 🤍

5

Tebak-tebakan di minggu gabut. “Penyanyi apa yang selalu bahagia?” Yang paling pertama jawabannya bener gw kirim es kopi susu 1lt (bandung only) luar bandung gw kirim gopay 100k!

6

Bandung rasa L.A (Lereng Anteng) 🙂🙂🙂

7

Jalan-jalan setitik, bahagia sebelangga. Biar imunku tetap kuat🙂

8

Lil calming corner 🍂

9

Indomie & kopi abc pasti kerasa lebih nikmat kalo disantap disini.

10

Always count the blessings everyday💗 a best spouse, supporting family, a real bestfriends, surrounded by good companion, nothing more expensive than this all! Alhamdulillah💗

11

Lagi ngirit, setengah aja ya

12

Sayang banget dari 2005❤️🥺 minus bun Ravin @reshaecaa ✨

Most Viewed

Tue, 13 Apr 2021 - Recent Posts

Most Hearts

Tue, 13 Apr 2021 - Recent Posts

Most Commented

Tue, 13 Apr 2021 - Recent Posts

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert