analisa.io

This Profile is
Age-restricted
by Instagram and cannot be analyzed

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

This Profile has zero posts, and nothing to analyze

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Oops...
It's us not you.

Please reach our support for assistance.
analisa.io
analisa.io

Uhmm,
we can't access
a private profile

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Sorry,
your internet connection
seems unstable.

Whoa, the dates you
selected exceed the
posts analyzed.

Whoa, the dates you selected exceed the posts analyzed.

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Profile has less
than 500
followers.

For good accuracy, Analisa.io only provides Follower Analytics for Profiles with more than 500 Followers.
Please kindly try another search :

analisa.io

Loading

0
100

Your search is being processed, and will be ready in a few minutes to hours depending on the total posts analyzed.

  • You will be notified by email once the report is done.
  • Kindly contact customer service if you have any questions.
Logo analisa
profile-picture
-

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Followers

Following

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Get Follower Demographics
& Authenticity

for Instagram Followers
  • Age
  • Gender
  • Location
  • Authenticity

Average Engagement (Likes + Comments)

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Engagement
per Post

Avg. Likes
per Post

Avg. Comments
per Post

Rhesma Average Engagement

-

Total Posts

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Posts
per Day

Avg. Posts
per Week

Avg. Posts
per Month

Rhesma Total Posts

-

Caption words most used

In Caption

Rhesma Captions Words Most Used

-

Hashtags most used

In Caption

Rhesma Hashtags Most Used

-

Tags and Mentions

Brands and Instagrammers often Tagged or Mentioned

Locations Tagged

Posting Activity

Posting times on Profile

Audience Engagement

Engagement times (Likes + Comments) by Audience

Total Posts

Weekday Breakdown

Average Likes and Comments per Post

Weekday Breakdown

Average Engagement Rates

Weekday Breakdown

Caption words most

In Caption

Hashtags most used

Highest Engagement (Likes + Comments)

Tue, 19 Jan 2021 - Recent 6 Posts
1

🕊 dress up & happy today

2

😬😬😬

3

🕊🍃

4

hi longhg haaairr

5

🤪🤪

6

first photoshoot of 2021 🤍

7

be good 2021 ❤️

8

mager

9

guurrrlls

10

Halo semuanya! Gimana nih kabarnya? Kalian tau nggak sih self care itu banyak bentuknya? Kalo dari aku menjaga kesehatan itu adalah salah satu bentuk self care. Menjaga kesehatan bukan berarti membatasi ruang kita untuk berkegiatan. Salah satu kuncinya adalah dengan menggunakan perangkat yang nyaman yaitu, LG PuriCare Wearable Air Purifier! Alat ini memiliki desain ergonomis. Saat berolahraga, bahkan saat beraktivitas sehari-hari di luar maupun di dalam ruangan tidak akan mengahalangi kita untuk bernapas dengan bebas. Untuk hidup yang lebih sehat, LG PuriCare Wearable Air Purifier adalah pilihan tepat! #LGWearableairpurifier #LGPuriCare #Wearableairpurifier #LG @LGEIndonesia @lgindonesia @lg_homeappliances

Most Recent Posts

Tue, 19 Jan 2021 - Recent 6 Posts
1

cutest dress from @almahyralooks 💕

2

🤪🤪

3

first photoshoot of 2021 🤍

4

be good 2021 ❤️

5

guurrrlls

6

hi longhg haaairr

7

😬😬😬

8

mager

9

🕊 dress up & happy today

10

Happy weekend everyone! Gimana nih hari liburnya? Setelah melakukan produktifitas di hari kerja, pastinya hari libur ini jadi kesempatan untuk beristirahat. Intensitas kegiatan yang tinggi mengharuskan aku untuk tetap menjaga kesehatan. Apalagi sebagai content creator sekaligus mahasiswa aku gak hanya beraktivitas di satu tempat aja nih! Mulai dari diskusi, cari inspirasi, sampai olahraga itu pasti dilakukan di berbagai tempat umum. Tanpa kita sadari, partikel-partikel jahat telah mengancam kesehatan kita melalui udara yang kita hirup setiap hari. Eits, tapi tenang aja! Aku punya solusinya yaitu LG PuriCare Wearable Air Purifier. HEPA filters yang perangkat ini punya, mampu menyaring partikel berbahaya dan membuat pemurnian udara secara menyeluruh. Bagian hidung dan mulut tertutup rapat dengan tepat dan meminimalisir masuknya bakteri membuat perangkat ini nyaman digunakan untuk berkegiatan sehari-hari. “Breathe purified air everywhere.” #LGWearableairpurifier #LGPuriCare #Wearableairpurifier #LG @LGEIndonesia @lgindonesia @lg_homeappliances

11

Halo semuanya! Gimana nih kabarnya? Kalian tau nggak sih self care itu banyak bentuknya? Kalo dari aku menjaga kesehatan itu adalah salah satu bentuk self care. Menjaga kesehatan bukan berarti membatasi ruang kita untuk berkegiatan. Salah satu kuncinya adalah dengan menggunakan perangkat yang nyaman yaitu, LG PuriCare Wearable Air Purifier! Alat ini memiliki desain ergonomis. Saat berolahraga, bahkan saat beraktivitas sehari-hari di luar maupun di dalam ruangan tidak akan mengahalangi kita untuk bernapas dengan bebas. Untuk hidup yang lebih sehat, LG PuriCare Wearable Air Purifier adalah pilihan tepat! #LGWearableairpurifier #LGPuriCare #Wearableairpurifier #LG @LGEIndonesia @lgindonesia @lg_homeappliances

12

🕊🍃

Most Viewed

Tue, 19 Jan 2021 - Recent 6 Posts

Most Hearts

Tue, 19 Jan 2021 - Recent 6 Posts

Most Commented

Tue, 19 Jan 2021 - Recent 6 Posts

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert