analisa.io

This Profile is
Age-restricted
by Instagram and cannot be analyzed

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

This Profile has zero posts, and nothing to analyze

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Oops...
It's us not you.

Please reach our support for assistance.
analisa.io
analisa.io

Uhmm,
we can't access
a private profile

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Sorry,
your internet connection
seems unstable.

Whoa, the dates you
selected exceed the
posts analyzed.

Whoa, the dates you selected exceed the posts analyzed.

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Profile has less
than 500
followers.

For good accuracy, Analisa.io only provides Follower Analytics for Profiles with more than 500 Followers.
Please kindly try another search :

analisa.io

Loading

0
100

Your search is being processed, and will be ready in a few minutes to hours depending on the total posts analyzed.

  • You will be notified by email once the report is done.
  • Kindly contact customer service if you have any questions.
Logo analisa
profile-picture
-

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Followers

Following

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Get Follower Demographics
& Authenticity

for Instagram Followers
  • Age
  • Gender
  • Location
  • Authenticity

Average Engagement (Likes + Comments)

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Engagement
per Post

Avg. Likes
per Post

Avg. Comments
per Post

𝔾 π•š π•Ÿ 𝕒 πŸ‘½ Average Engagement

-

Total Posts

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Posts
per Day

Avg. Posts
per Week

Avg. Posts
per Month

𝔾 π•š π•Ÿ 𝕒 πŸ‘½ Total Posts

-

Caption words most used

In Caption

𝔾 π•š π•Ÿ 𝕒 πŸ‘½ Captions Words Most Used

-

Hashtags most used

In Caption

𝔾 π•š π•Ÿ 𝕒 πŸ‘½ Hashtags Most Used

-

Tags and Mentions

Brands and Instagrammers often Tagged or Mentioned

Locations Tagged

Posting Activity

Posting times on Profile

Audience Engagement

Engagement times (Likes + Comments) by Audience

Total Posts

Weekday Breakdown

Average Likes and Comments per Post

Weekday Breakdown

Average Engagement Rates

Weekday Breakdown

Caption words most

In Caption

Hashtags most used

Highest Engagement (Likes + Comments)

Sat, 23 Jan 2021 - Recent Posts
1

Off to go with my new favorite from @markaindonesia 😻 #marka10 #markaindonesia

2

dd/mm 11/11 - thankful, grateful and forever blessed #ayearolderandwiser❀️ for those of you who remember my bday and wishes me earlier today, you the real mvps πŸ₯°πŸ’•

3

[πŸŽƒ GLOW IN THE DARK CUSTOMIZABLE TEE ] Only at @semartshirtofficial πŸ‘» Check out my IG story for the glow in the dark preview that will only be available for the next 24hrs, btw HAPPY HALLOWEEN 2020! πŸŽƒ

4

Have a good day! 🍣

5

[HAPPY GLOBAL HANDWASHING DAY πŸ§΄πŸ’¦] Hi guys, hari ini (15 October) adalah hari cuci tangan se dunia. Aku mau ngingatin kalian soal safe protocols dan selalu rajin cuci tangan bersama @lifebuoyid untuk menjaga kesehatan terutama di masa-masa psbb sprti ini..πŸ˜‰ Lewat post ini, ayo kita support #CUntukCuciTangan #TanganBersihUntukIndonesia πŸ˜ŠπŸ™ #Lifebuoyid adalah #ProdukAndalanku ,kalo kamu? πŸ₯°

6

[SOLUSI ANTI PERUT BUNCIT] Bagi kalian yang sudah coba berbagai cara tapi masi bingung gimana cara nya ngecilin lingkar perut, wajib cobain detox tea from @thegreentea_ karena ini bener2 solusi mengatasi perut buncit & menurunkan berat badan πŸ΅πŸ’• #TGTSlim #thegreentea #detoxtea #tehdetox #therealnaturaldetox #herbaltea #diettea #tehdiet

7

[HONEST REVIEW FOR @iolaeyelash ] Bener2 sebagus itu lem ny aku ga nyangka, karena biasa lewat sehari 2 hari tu pasti udh rontok stidaknya 10 helai. Tp ini engga cmn bru rontok 1 helai. I am amazed 🀩 trus nail extension ny juga kokoh banget, pantengin trus IG story aku yaa untuk liat review nya bs tahan brp lama di jari aku ❣️ Eyelash and nail extension by @iolaeyelash

8

Happy wednesday ❣️🌹

9

Do everything with a good heart and expect nothing in return and you will never be disappointed 🀍

10

[WAJIB DIBACA UNTUK YANG DEMEN NYATOK] Say bye forever to rambut kasar dan bercabang πŸ‘‹ Bener” my holygrail, skrg aku gak takut lagi untuk nyatok rambut karena @backtonatur hair serum is the real #NaturalHeatProtection

Most Recent Posts

Sat, 23 Jan 2021 - Recent Posts
1

dd/mm 11/11 - thankful, grateful and forever blessed #ayearolderandwiser❀️ for those of you who remember my bday and wishes me earlier today, you the real mvps πŸ₯°πŸ’•

2

Have a good day! 🍣

3

[πŸŽƒ GLOW IN THE DARK CUSTOMIZABLE TEE ] Only at @semartshirtofficial πŸ‘» Check out my IG story for the glow in the dark preview that will only be available for the next 24hrs, btw HAPPY HALLOWEEN 2020! πŸŽƒ

4

Do everything with a good heart and expect nothing in return and you will never be disappointed 🀍

5

[WAJIB DIBACA UNTUK YANG DEMEN NYATOK] Say bye forever to rambut kasar dan bercabang πŸ‘‹ Bener” my holygrail, skrg aku gak takut lagi untuk nyatok rambut karena @backtonatur hair serum is the real #NaturalHeatProtection

6

[🌢 CABAI TABUR PELENGKAP MAKANAN] Ini dia makanan favorite aku, yes salmon mentai 🀀 Siapa yang dsini tiap kali makan pasti ngerasa adaa aja yang kurang? 😏 nih aku kasih solusi nya ya.. aku selalu tambahin cabai tabur dari @jawaranyapedas biar makin #LengkapLezatnya 🀀 Oh and mereka juga ada 2 varian yaitu: bawang goreng dan ikan asin jambal yg berkualitas tinggi tentu nya sehingga makanan favorite aku menjadi semakin sedap πŸ”₯ Untuk kalian yang penasaran soal #JawaraCabaiTabur , ini bisa di purchase di supermarket terdekat atau E-commerce favorite kalian πŸ₯° #PastiJawara

7

[HONEST REVIEW FOR @iolaeyelash ] Bener2 sebagus itu lem ny aku ga nyangka, karena biasa lewat sehari 2 hari tu pasti udh rontok stidaknya 10 helai. Tp ini engga cmn bru rontok 1 helai. I am amazed 🀩 trus nail extension ny juga kokoh banget, pantengin trus IG story aku yaa untuk liat review nya bs tahan brp lama di jari aku ❣️ Eyelash and nail extension by @iolaeyelash

8

[HAPPY GLOBAL HANDWASHING DAY πŸ§΄πŸ’¦] Hi guys, hari ini (15 October) adalah hari cuci tangan se dunia. Aku mau ngingatin kalian soal safe protocols dan selalu rajin cuci tangan bersama @lifebuoyid untuk menjaga kesehatan terutama di masa-masa psbb sprti ini..πŸ˜‰ Lewat post ini, ayo kita support #CUntukCuciTangan #TanganBersihUntukIndonesia πŸ˜ŠπŸ™ #Lifebuoyid adalah #ProdukAndalanku ,kalo kamu? πŸ₯°

9

10

Happy wednesday ❣️🌹

11

Off to go with my new favorite from @markaindonesia 😻 #marka10 #markaindonesia

12

[SOLUSI ANTI PERUT BUNCIT] Bagi kalian yang sudah coba berbagai cara tapi masi bingung gimana cara nya ngecilin lingkar perut, wajib cobain detox tea from @thegreentea_ karena ini bener2 solusi mengatasi perut buncit & menurunkan berat badan πŸ΅πŸ’• #TGTSlim #thegreentea #detoxtea #tehdetox #therealnaturaldetox #herbaltea #diettea #tehdiet

Most Viewed

Sat, 23 Jan 2021 - Recent Posts

Most Hearts

Sat, 23 Jan 2021 - Recent Posts

Most Commented

Sat, 23 Jan 2021 - Recent Posts

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert