analisa.io

This Profile is
Age-restricted
by Instagram and cannot be analyzed

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

This Profile has zero posts, and nothing to analyze

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Oops...
It's us not you.

Please reach our support for assistance.
analisa.io
analisa.io

Uhmm,
we can't access
a private profile

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Sorry,
your internet connection
seems unstable.

Whoa, the dates you
selected exceed the
posts analyzed.

Whoa, the dates you selected exceed the posts analyzed.

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Profile has less
than 500
followers.

For good accuracy, Analisa.io only provides Follower Analytics for Profiles with more than 500 Followers.
Please kindly try another search :

analisa.io

Loading

0
100

Your search is being processed, and will be ready in a few minutes to hours depending on the total posts analyzed.

  • You will be notified by email once the report is done.
  • Kindly contact customer service if you have any questions.
Logo analisa
profile-picture
-

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Followers

Following

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Get Follower Demographics
& Authenticity

for Instagram Followers
  • Age
  • Gender
  • Location
  • Authenticity

Average Engagement (Likes + Comments)

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Engagement
per Post

Avg. Likes
per Post

Avg. Comments
per Post

Raesa Anindia Average Engagement

-

Total Posts

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Posts
per Day

Avg. Posts
per Week

Avg. Posts
per Month

Raesa Anindia Total Posts

-

Caption words most used

In Caption

Raesa Anindia Captions Words Most Used

-

Hashtags most used

In Caption

Raesa Anindia Hashtags Most Used

-

Tags and Mentions

Brands and Instagrammers often Tagged or Mentioned

Locations Tagged

Posting Activity

Posting times on Profile

Audience Engagement

Engagement times (Likes + Comments) by Audience

Total Posts

Weekday Breakdown

Average Likes and Comments per Post

Weekday Breakdown

Average Engagement Rates

Weekday Breakdown

Caption words most

In Caption

Hashtags most used

Highest Engagement (Likes + Comments)

Mon, 25 Jan 2021 - Recent Posts
1

This outfit makes me want to dance πŸ’ƒ dance #dirumahaja 🀣 Outer from @sew.thelabel Pants from @harina.sleepwear

2

Good Morning! May your cup filled up with blessings today 🌸 πŸ‘š @basicstyle.inc

3

Groceries? maybe Outfit for groceries? OF COURSE YES! My new outfit is from @pickthatclothes tap for details πŸŒΈπŸ’ž

4

Yuk merapat healthy people! I have good news for you, produk yang aku tunggu-tunggu akhirnya datang, MADU URAY @maduuray yang kini dijual dalam bentuk Stick yang pastinya mudah dibawa kemana-mana dan bisa langsung dicampur di makanan ataupun minuman kita. 1 stick madunya setara dengan 3 sendok teh, jadi anti ribet deh kalau mau kita konsumsi langsung dan pastinya bisa menjaga kesehatan kita πŸπŸ˜‹ Dan benefit lainnya banyak banget: - #UrayTanpaRibet juga sudah tersertifikasi HALAL MUI dan BPOM - Organik dan Bebas Polusi karena diambil dari daerah Sulawesi Selatan yg jauh dari polusi - Sutainable Beekeping - pemanenan khusus agar populasi lebah tetap terjaga - Memberdayakan Petani Lebah - meningkatan kualitas hidup mitra petani karena local product - Diproses dengan Higienis agar nutrisi tetap terjaga - Sudah melewati Tes Laboratorium Standart SNI
 Mereka lagi ada exclusive launch di @shopee_id, buat kalian yang mau beli bisa cek di shopee @jagapatidotcom mulai hari ini 12 Oktober 2020, yuk buruan diserbuuuuu 😁😁😁

5

thank God for this family πŸ€— Happy New Year 2020! 🎁πŸ₯‚πŸŽ‰

6

Be an Esther, bold and courageous enough to stand for the truth, to voice your opinion and fight for the good of others, even when it means to sacrifice yourself. If God has put you in a position, it is for a purpose. Never be afraid to heed that inner voice ❣️ πŸ‘— from @yoon.id ❀️

7

nyebrang jalan dulu deh, mumpung sepi πŸ™ŠπŸšΈ ada yang tau ini dimana? 🀣 πŸ‘š @millenia_id πŸ‘– @delvia.id

8

Buat aku orangnya yg anti ribet ribet club, ada cemilan Kanzler Singles yang cocok banget nih, nikmat dan anti ribet. Kanzler Singles lagi ngeluarin varian baru yaitu Kanzler Singles Hot. Nah kalian bisa dapetin ini di semua Indomaret terdekat rumah. Nah yang bikin ga ribet itu sosisnya uda matang jadi tinggal makan aja terus uda komplit deh ama sausnya, dan harganya cuma Rp 8,500,- saja. Pas nyobain sosis ini langsung berasa enak banget, dagingnya full dan sausnya juga mantul abis guys. Yuk cus langsung melipir ke Indomaret buat dapetin produknya! #KanzlerSinglesHot #KepoinSaosnya

9

Such a pleasure to wear this beautiful outfit from @marienfrisco πŸ’ž

10

Foto dengan background kolam renang anak? WHY NOT? πŸ™ˆ πŸ‘š from @sew.thelabel πŸ’ž πŸ‘– from @shenelin ⭐️

Most Recent Posts

Mon, 25 Jan 2021 - Recent Posts
1

Ini keluargaku yang membuat hariku semangat, selamat hari Selasa man teman! πŸ™Œβ­οΈ

2

Foto dengan background kolam renang anak? WHY NOT? πŸ™ˆ πŸ‘š from @sew.thelabel πŸ’ž πŸ‘– from @shenelin ⭐️

3

Be an Esther, bold and courageous enough to stand for the truth, to voice your opinion and fight for the good of others, even when it means to sacrifice yourself. If God has put you in a position, it is for a purpose. Never be afraid to heed that inner voice ❣️ πŸ‘— from @yoon.id ❀️

4

nyebrang jalan dulu deh, mumpung sepi πŸ™ŠπŸšΈ ada yang tau ini dimana? 🀣 πŸ‘š @millenia_id πŸ‘– @delvia.id

5

Such a pleasure to wear this beautiful outfit from @marienfrisco πŸ’ž

6

Buat aku orangnya yg anti ribet ribet club, ada cemilan Kanzler Singles yang cocok banget nih, nikmat dan anti ribet. Kanzler Singles lagi ngeluarin varian baru yaitu Kanzler Singles Hot. Nah kalian bisa dapetin ini di semua Indomaret terdekat rumah. Nah yang bikin ga ribet itu sosisnya uda matang jadi tinggal makan aja terus uda komplit deh ama sausnya, dan harganya cuma Rp 8,500,- saja. Pas nyobain sosis ini langsung berasa enak banget, dagingnya full dan sausnya juga mantul abis guys. Yuk cus langsung melipir ke Indomaret buat dapetin produknya! #KanzlerSinglesHot #KepoinSaosnya

7

Groceries? maybe Outfit for groceries? OF COURSE YES! My new outfit is from @pickthatclothes tap for details πŸŒΈπŸ’ž

8

Good Morning! May your cup filled up with blessings today 🌸 πŸ‘š @basicstyle.inc

9

This outfit makes me want to dance πŸ’ƒ dance #dirumahaja 🀣 Outer from @sew.thelabel Pants from @harina.sleepwear

10

Yuk merapat healthy people! I have good news for you, produk yang aku tunggu-tunggu akhirnya datang, MADU URAY @maduuray yang kini dijual dalam bentuk Stick yang pastinya mudah dibawa kemana-mana dan bisa langsung dicampur di makanan ataupun minuman kita. 1 stick madunya setara dengan 3 sendok teh, jadi anti ribet deh kalau mau kita konsumsi langsung dan pastinya bisa menjaga kesehatan kita πŸπŸ˜‹ Dan benefit lainnya banyak banget: - #UrayTanpaRibet juga sudah tersertifikasi HALAL MUI dan BPOM - Organik dan Bebas Polusi karena diambil dari daerah Sulawesi Selatan yg jauh dari polusi - Sutainable Beekeping - pemanenan khusus agar populasi lebah tetap terjaga - Memberdayakan Petani Lebah - meningkatan kualitas hidup mitra petani karena local product - Diproses dengan Higienis agar nutrisi tetap terjaga - Sudah melewati Tes Laboratorium Standart SNI
 Mereka lagi ada exclusive launch di @shopee_id, buat kalian yang mau beli bisa cek di shopee @jagapatidotcom mulai hari ini 12 Oktober 2020, yuk buruan diserbuuuuu 😁😁😁

11

STOP 🚫 buat piggy lovers jangan liatin foto ini lama2, awas nanti ngiler! Mending langsung mampir aja ke @pigmeup.id terdekat Di @pigmeup.id jual macem2 menu makanan 🐷 dan kali ini aku nyobain Cha Su Noodle, dagingnya buanyak, bisa minta topping sambal matah dan seaweed juga, pokonya ga pelit deh. Dijamin bikin ketagihan πŸ˜‹ #kulinerbabijakarta #kulinerbabi #babienak #pigmeup #QRAVED #lifeistasty

12

thank God for this family πŸ€— Happy New Year 2020! 🎁πŸ₯‚πŸŽ‰

Most Viewed

Mon, 25 Jan 2021 - Recent Posts

Most Hearts

Mon, 25 Jan 2021 - Recent Posts

Most Commented

Mon, 25 Jan 2021 - Recent Posts

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert