analisa.io

This Profile is
Age-restricted
by Instagram and cannot be analyzed

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

This Profile has zero posts, and nothing to analyze

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Oops...
It's us not you.

Please reach our support for assistance.
analisa.io
analisa.io

Uhmm,
we can't access
a private profile

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Sorry,
your internet connection
seems unstable.

Whoa, the dates you
selected exceed the
posts analyzed.

Whoa, the dates you selected exceed the posts analyzed.

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Profile has less
than 500
followers.

For good accuracy, Analisa.io only provides Follower Analytics for Profiles with more than 500 Followers.
Please kindly try another search :

analisa.io

Loading

0
100

Your search is being processed, and will be ready in a few minutes to hours depending on the total posts analyzed.

  • You will be notified by email once the report is done.
  • Kindly contact customer service if you have any questions.
Logo analisa
profile-picture
-

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Followers

Following

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Get Follower Demographics
& Authenticity

for Instagram Followers
  • Age
  • Gender
  • Location
  • Authenticity

Average Engagement (Likes + Comments)

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Engagement
per Post

Avg. Likes
per Post

Avg. Comments
per Post

Puteri Average Engagement

-

Total Posts

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Posts
per Day

Avg. Posts
per Week

Avg. Posts
per Month

Puteri Total Posts

-

Caption words most used

In Caption

Puteri Captions Words Most Used

-

Hashtags most used

In Caption

Puteri Hashtags Most Used

-

Tags and Mentions

Brands and Instagrammers often Tagged or Mentioned

Locations Tagged

Posting Activity

Posting times on Profile

Audience Engagement

Engagement times (Likes + Comments) by Audience

Total Posts

Weekday Breakdown

Average Likes and Comments per Post

Weekday Breakdown

Average Engagement Rates

Weekday Breakdown

Caption words most

In Caption

Hashtags most used

Highest Engagement (Likes + Comments)

Mon, 25 Jan 2021 - Recent Posts
1

*pas ngambil ijazah* “Pak, ini jadinya wisudanya kapan? ada atau tidak? atau online kah?” “belum tau mbak..” Karena kemungkinan besar gaada wisuda, dan kalau adapun online... kita foto sendiri di lapangan rotunda terus baju wisudanya digambar aja yaa (learn, adapt and improvise sist🤣 biar tetep ada kenang2an🥺) yang penting ijazahnya bukan editan😛 semoga ntar ada wisuda ya meskipun online🥺 Anyways, officially Puteri Modiyanti, S.E., B.Sc. 🎉 3.5 years done right✅ Selamat dan semangat teman2 yang tahun ini lulus tapi gak ada wisuda/ wisuda online! 🥰🤗 *foto ketiga dan keempat pas lulus di University of Groningen Januari 2020 #wisudabeneranldr2020 #wisudaldr2020 #wisudaui #wisudaldr2020challenge

2

Teruntuk kamu yang membaca ini, yang sedang berjuang menerjang badai, apapun bentuknya...Tak apa...rehatlah sejenak. Tenanglah...kamu tidak sendirian. Walau terlihat jauh.. semoga kamu percaya, di depan sana...ada cahaya pelangi yang menanti, lebih indah dari yang kamu bayangkan. 🌤🌈💛 #selfreminder #putmodpaints

3

cicak cicak di dinding diam2.... PS: jangan lupa pakai code aku: ZLRPUTERI yaa kalau mau belanja di zalora buat extra 22% discount!

4

📸

5

Kamar lamaku di Groningen🤍

6

Simple glowy skin-like makeup✨Semuanya pakai produk lokal indonesiaa kecuali mascara! 💕 Product details: @eminacosmetics bare with me cushion 01 (light) @blpbeauty face concealer (light) @roseallday.co x @stephaniewose eye cheek you pot (wose all day) @rollover.reaction halolight highlighter (moonlit) @gobancosmetics sunkissed matte bronzing powder (cocoa) @luxcrime_id slim triangle precision brow pencil @esqacosmetics freeze tint brow mascara (ash brown) @extica.id x @astaririri twinkle star liquid glitter (frost, periwinkle, cookie) @blpbeauty eyeshadow pen (creme gold) @getthelookid loreal lash paradise mascara @secondatebeauty milky gel lip tint (gallery & netflixx) @luxcrime_id setting spray @aerisbeaute brush Song: Homage - Mild High Club #makeup #makeuptutorial #indobeautygram #indovidgram #makeuplokal #tampilcantik #tiktokindonesia #tiktok #hudabeauty #cchannelbeautyid #cchannelfellas @tampilcantik @indobeautygram @indovidgram @cchannel_beauty_id

7

Berkelana dengan gagah perkasa...meski sesat tak tahu arah... yang di depan seolah tak kunjung tampak. 🐎🕊☀️ #putmodpaints

8

nemu foto ini langitnya bagus di groningen✨ #nofilter

9

Udah lama ga karaokean! yuuuk (Lagu: Hanya Memuji - Shanty (feat. Marcell) 🤪 #putmodcovers

10

ini waktu itu di mesir... sempet takjub kok bisa kayak lukisan gt pemandangan dari jendela kamarnya... btw ini gak diedit sama sekali😍

Most Recent Posts

Mon, 25 Jan 2021 - Recent Posts
1

Kamar lamaku di Groningen🤍

2

Simple glowy skin-like makeup✨Semuanya pakai produk lokal indonesiaa kecuali mascara! 💕 Product details: @eminacosmetics bare with me cushion 01 (light) @blpbeauty face concealer (light) @roseallday.co x @stephaniewose eye cheek you pot (wose all day) @rollover.reaction halolight highlighter (moonlit) @gobancosmetics sunkissed matte bronzing powder (cocoa) @luxcrime_id slim triangle precision brow pencil @esqacosmetics freeze tint brow mascara (ash brown) @extica.id x @astaririri twinkle star liquid glitter (frost, periwinkle, cookie) @blpbeauty eyeshadow pen (creme gold) @getthelookid loreal lash paradise mascara @secondatebeauty milky gel lip tint (gallery & netflixx) @luxcrime_id setting spray @aerisbeaute brush Song: Homage - Mild High Club #makeup #makeuptutorial #indobeautygram #indovidgram #makeuplokal #tampilcantik #tiktokindonesia #tiktok #hudabeauty #cchannelbeautyid #cchannelfellas @tampilcantik @indobeautygram @indovidgram @cchannel_beauty_id

3

📸

4

ini waktu itu di mesir... sempet takjub kok bisa kayak lukisan gt pemandangan dari jendela kamarnya... btw ini gak diedit sama sekali😍

5

Berkelana dengan gagah perkasa...meski sesat tak tahu arah... yang di depan seolah tak kunjung tampak. 🐎🕊☀️ #putmodpaints

6

cicak cicak di dinding diam2.... PS: jangan lupa pakai code aku: ZLRPUTERI yaa kalau mau belanja di zalora buat extra 22% discount!

7

Sound on🔈🌞🍃

8

*pas ngambil ijazah* “Pak, ini jadinya wisudanya kapan? ada atau tidak? atau online kah?” “belum tau mbak..” Karena kemungkinan besar gaada wisuda, dan kalau adapun online... kita foto sendiri di lapangan rotunda terus baju wisudanya digambar aja yaa (learn, adapt and improvise sist🤣 biar tetep ada kenang2an🥺) yang penting ijazahnya bukan editan😛 semoga ntar ada wisuda ya meskipun online🥺 Anyways, officially Puteri Modiyanti, S.E., B.Sc. 🎉 3.5 years done right✅ Selamat dan semangat teman2 yang tahun ini lulus tapi gak ada wisuda/ wisuda online! 🥰🤗 *foto ketiga dan keempat pas lulus di University of Groningen Januari 2020 #wisudabeneranldr2020 #wisudaldr2020 #wisudaui #wisudaldr2020challenge

9

Udah lama ga karaokean! yuuuk (Lagu: Hanya Memuji - Shanty (feat. Marcell) 🤪 #putmodcovers

10

Siapa tau ada yang kangen liat yang ijo-ijo🐑🍃 #nofilter

11

Teruntuk kamu yang membaca ini, yang sedang berjuang menerjang badai, apapun bentuknya...Tak apa...rehatlah sejenak. Tenanglah...kamu tidak sendirian. Walau terlihat jauh.. semoga kamu percaya, di depan sana...ada cahaya pelangi yang menanti, lebih indah dari yang kamu bayangkan. 🌤🌈💛 #selfreminder #putmodpaints

12

nemu foto ini langitnya bagus di groningen✨ #nofilter

Most Viewed

Mon, 25 Jan 2021 - Recent Posts

Most Hearts

Mon, 25 Jan 2021 - Recent Posts

Most Commented

Mon, 25 Jan 2021 - Recent Posts

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert