analisa.io

This Profile is
Age-restricted
by Instagram and cannot be analyzed

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

This Profile has zero posts, and nothing to analyze

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Oops...
This profile
Does not exist.

Please reach our support for assistance.

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Uhmm,
we can't access
a private profile

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Sorry,
your internet connection
seems unstable.

analisa.io
analisa.io

Oops.. there are no post on the dates you selected.
Kindly select another date range to analyze.

Oops..
there are no post on the dates you selected. Kindly select another date range to analyze.

analisa.io

Profile has less
than 500
followers.

For good accuracy, Analisa.io only provides Follower Analytics for Profiles with more than 500 Followers.
Please kindly try another search :

analisa.io

Oops...

We are currently upgrading the system and would be back to normal shortly. Please contact customer support if you have any question. Learn more

analisa.io

Oops...
It's us not you.

Please reach our support for assistance.
analisa.io
Logo analisa
profile-picture
-

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Followers

Following

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Get Follower Demographics
& Authenticity

for Instagram Followers
  • Age
  • Gender
  • Location
  • Authenticity

Average Engagement (Likes + Comments)

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Engagement
per Post

Avg. Likes
per Post

Avg. Comments
per Post

T I W I | #Foodiensiklopedia Average Engagement

-

Total Posts

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Posts
per Day

Avg. Posts
per Week

Avg. Posts
per Month

T I W I | #Foodiensiklopedia Total Posts

-

Caption words most used

In Caption

T I W I | #Foodiensiklopedia Captions Words Most Used

-

Hashtags most used

In Caption

T I W I | #Foodiensiklopedia Hashtags Most Used

-

Tags and Mentions

Brands and Instagrammers often Tagged or Mentioned

Locations Tagged

Posting Activity

Posting times on Profile

Audience Engagement

Engagement times (Likes + Comments) by Audience

Total Posts

Weekday Breakdown

Average Likes and Comments per Post

Weekday Breakdown

Average Engagement Rates

Weekday Breakdown

Caption words most

In Caption

Hashtags most used

Highest Engagement (Likes + Comments)

Tue, 27 Jul 2021 - Recent Posts
1

I think today is 25th of........? Did you remember @azkarusydan? ๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿค” ----- YAYOI KUSAMA'S Infinity Room @yayoikusamas @museummacan #lifeistheheartofarainbow #yayoikusama #museummacan #superlatephoto

2

Menu hari Rabooo ini dengan Lontong Medan doloee nih. Bisa diliat sendiri kan isinya turah-turah? Tiap kesini pasti selalu gak abis saking porisnya yang banyak bener menurutku. Disini banyak banget varian menunya, ada nasi kuning jugaloh. The best lontong medan so far๐Ÿ’•๐Ÿ’• โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” ๐Ÿ“RM. Lontong Medan Kinantan ๐Ÿ”Jln. Melon, Mundursaren (Belakang Amplaz) โฐ07.00 - Habis ๐ŸฝLontong Medan Telor ๐Ÿ’ฐ15.000 โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” Go follow and check out my INSTAGRAM STORIES and SNAPCHAT for more info culinary, my daily activities and of course behind the scene of the picture ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ ๐Ÿ‘ป: prtwiayud (Instagram, Snapchat, Twitter) ๐Ÿ†”: @prtwiayud (Line & Steller) . #prtwiayudlife #foodiensiklopedia #foodiary #foodjournal

3

Ngeliat ayam goreng di jam kritis begini jadi laper kebangetan gaksihhhh?? Apalagi ayam geprek begini๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ Kalo kalian tim AYAM GEPREK atau AYAM TANPA DIGEPREK? Kalo aku sih udah pasti ayam goreng tanpa digeprek lahyaa karna gabisa makan pedas hahaha. Share dong tempat makan ayam geprek favorit kalian dimana๐Ÿ˜๐Ÿ˜ โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” ๐Ÿ“@dirtychicks.id ๐Ÿ”Jln. Seturan Raya No. 4, Jogja โฐ10.00 - 22.00 WIB โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” Go follow and check out my INSTAGRAM STORIES and SNAPCHAT for more info culinary, my daily activities and of course behind the scene of the picture ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ ๐Ÿ‘ป: prtwiayud (Instagram, Snapchat, Twitter) ๐Ÿ†”: @prtwiayud (Line & Steller) . #prtwiayudlife #foodiensiklopedia #foodiary #foodjournal #MakanAyamTiapHari

4

Today is tumbler day! Yashhhhh. Don't forget to bring your favourite tumbler and let's make a new secret recipe beverages @starbucksindonesia ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . . . . #starbucks #starbucksindonesia #starbucksforlife #starbuckstumbler #tumblerday #starbucksaddict #starbuckscard #starbuckscoffee #starbuckslover #starbuckspartners

5

Mie ayam goreng favorit akuuuuhh, Mie Ayam Goreng Mekaton Seyegan!! Kalo mau makan ini Mie Ayam mesti perjuangan dulu nih ke Seyegan makanya sampai kelaparan banget baru deh ketemu ini tempat hahah. Jatuh cinta sama bumbu mie ayamnya dan ayamnya. Disini gacuman ada mie ayam goreng loh tapi juga ada mie ayam kuahnya. Kalo kamu lebih suka mie ayam goreng atau mie ayam kuah? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” ๐Ÿ“Mie Ayam Goreng Mekaton Seyegan ๐Ÿ”Jln. Kebon Agung, Margokaton, Seyegan, Jogja โฐ10.00 - 16.00 WIB ๐Ÿ’ฐRp 10.000 โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” Go follow and check out my INSTAGRAM STORIES and SNAPCHAT for more info culinary, my daily activities and of course behind the scene of the picture ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ ๐Ÿ‘ป: prtwiayud (Instagram, Snapchat, Twitter) ๐Ÿ†”: @prtwiayud (Line & Steller) . #prtwiayudlife #foodiensiklopedia #foodiary #foodjournal

6

Absolutely, @starbucksindonesia still my favorite coffeeshop in everywhere and everytime๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” ๐Ÿ“@starbucksreserve ๐Ÿ”@plazasenayan 1st Floor โฐ10.00 - 22.00 WIB โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” Go follow and check out my INSTAGRAM STORIES and SNAPCHAT for more info culinary, my daily activities and of course behind the scene of the picture ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ ๐Ÿ‘ป: prtwiayud (Instagram, Snapchat, Twitter) ๐Ÿ†”: @prtwiayud (Line & Steller) . #prtwiayudlife #foodiensiklopedia #foodiary #foodjournal

7

Jatuh cinta pake banget sama Frosty Puddingnya si @wendysindo. Rasa ice cream sama pudding coklatnya enaaak kebangetan gapaham lagi๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” ๐Ÿ“@wendysindo ๐Ÿ”All outlets of @wendys โฐ10.00 - 22.00 WIB ๐Ÿ’ฐFrosty Pudding (20k) โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” Go follow and check out my INSTAGRAM STORIES and SNAPCHAT for more info culinary, my daily activities and of course behind the scene of the picture ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ ๐Ÿ‘ป: prtwiayud (Instagram, Snapchat, Twitter) ๐Ÿ†”: @prtwiayud (Line & Steller) . #prtwiayudlife #foodiensiklopedia #foodiary #foodjournal

8

Setelah lama banget gapernah upload foto makanan karna saking sibuknya๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Akhirnya kesampean juga nyobain ini dessert choco lava cake dari @alhambrajogja. Langsung jatuh cintaaa sama ini cake apalagi viewnya oke punyaa sambil spa disini juga bisa banget loh ๐Ÿ’•๐Ÿ’• โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” ๐Ÿ“@alhambrajogja ๐Ÿ”@hartonomalljogja, Lt. 2 โฐ10.00 - 22.00 WIB ๐Ÿ’ฐMelting Choco Lava Cake (39k) ๐Ÿ’ธTax: 10% โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” Go follow and check out my INSTAGRAM STORIES and SNAPCHAT for more info culinary, my daily activities and of course behind the scene of the picture ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ ๐Ÿ‘ป: prtwiayud (Instagram, Snapchat, Twitter) ๐Ÿ†”: @prtwiayud (Line & Steller) . #prtwiayudlife #foodiensiklopedia #foodiary #foodjournal

9

Setelah sekian lama jarang upload makanan. Akhirnya kembali posting makanan juga (efek kerja keras bagai๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ) Sekarang lagi ketagihan banget sama yang namanya sushi, apalagi Aburi Salmon sama Chukka Idako. Daan tempat makan sushi yang dicoba salah satunya adalah @namasushi_id yang ada di @kotakasablanka. Boleh dicobaa gaes! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿฃ๐Ÿฃ๐Ÿฅ๐Ÿ˜ โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” ๐Ÿ“@namasushi_id ๐Ÿ”UG Floor @kotakasablanka โฐ10.00 - 22.00 WIB ๐Ÿ’ฐRp 100.000 - 200.000/orang โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” . #prtwiayudlife #prtwiayudgoestoJakarta #PrtwiayudXJakarta #foodiensiklopedia #foodiensiklopediajakarta #foodiary #foodjournal

10

#BlackSakura for natural healthy detox๐Ÿ’• Tiap abis makan froyo si @soursallycoid yang charcoal ini pasti bawaannya pengen ngeliat gigi yang jadi item-item๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿฎ๐Ÿฎ Kalo favoritmu yang rasa apanih gaes? Original plain/White Skim/Black Sakura? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” ๐Ÿ“@soursallycoid ๐Ÿ”@senayancity โฐ10.00 - 22.00 WIB ๐Ÿ’ฐBlack Sakura Froyo (45k) โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” Go follow and check out my INSTAGRAM STORIES and SNAPCHAT for more info culinary, my daily activities and of course behind the scene of the picture ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ ๐Ÿ‘ป: prtwiayud (Instagram, Snapchat, Twitter) ๐Ÿ†”: @prtwiayud (Line & Steller) . #prtwiayudlife #foodiensiklopedia #foodiary #foodjournal

Most Recent Posts

Tue, 27 Jul 2021 - Recent Posts
1

Setelah sekian lama jarang upload makanan. Akhirnya kembali posting makanan juga (efek kerja keras bagai๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ) Sekarang lagi ketagihan banget sama yang namanya sushi, apalagi Aburi Salmon sama Chukka Idako. Daan tempat makan sushi yang dicoba salah satunya adalah @namasushi_id yang ada di @kotakasablanka. Boleh dicobaa gaes! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿฃ๐Ÿฃ๐Ÿฅ๐Ÿ˜ โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” ๐Ÿ“@namasushi_id ๐Ÿ”UG Floor @kotakasablanka โฐ10.00 - 22.00 WIB ๐Ÿ’ฐRp 100.000 - 200.000/orang โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” . #prtwiayudlife #prtwiayudgoestoJakarta #PrtwiayudXJakarta #foodiensiklopedia #foodiensiklopediajakarta #foodiary #foodjournal

2

I think today is 25th of........? Did you remember @azkarusydan? ๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿค” ----- YAYOI KUSAMA'S Infinity Room @yayoikusamas @museummacan #lifeistheheartofarainbow #yayoikusama #museummacan #superlatephoto

3

Jatuh cinta pake banget sama Frosty Puddingnya si @wendysindo. Rasa ice cream sama pudding coklatnya enaaak kebangetan gapaham lagi๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” ๐Ÿ“@wendysindo ๐Ÿ”All outlets of @wendys โฐ10.00 - 22.00 WIB ๐Ÿ’ฐFrosty Pudding (20k) โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” Go follow and check out my INSTAGRAM STORIES and SNAPCHAT for more info culinary, my daily activities and of course behind the scene of the picture ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ ๐Ÿ‘ป: prtwiayud (Instagram, Snapchat, Twitter) ๐Ÿ†”: @prtwiayud (Line & Steller) . #prtwiayudlife #foodiensiklopedia #foodiary #foodjournal

4

Absolutely, @starbucksindonesia still my favorite coffeeshop in everywhere and everytime๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” ๐Ÿ“@starbucksreserve ๐Ÿ”@plazasenayan 1st Floor โฐ10.00 - 22.00 WIB โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” Go follow and check out my INSTAGRAM STORIES and SNAPCHAT for more info culinary, my daily activities and of course behind the scene of the picture ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ ๐Ÿ‘ป: prtwiayud (Instagram, Snapchat, Twitter) ๐Ÿ†”: @prtwiayud (Line & Steller) . #prtwiayudlife #foodiensiklopedia #foodiary #foodjournal

5

#BlackSakura for natural healthy detox๐Ÿ’• Tiap abis makan froyo si @soursallycoid yang charcoal ini pasti bawaannya pengen ngeliat gigi yang jadi item-item๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿฎ๐Ÿฎ Kalo favoritmu yang rasa apanih gaes? Original plain/White Skim/Black Sakura? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” ๐Ÿ“@soursallycoid ๐Ÿ”@senayancity โฐ10.00 - 22.00 WIB ๐Ÿ’ฐBlack Sakura Froyo (45k) โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” Go follow and check out my INSTAGRAM STORIES and SNAPCHAT for more info culinary, my daily activities and of course behind the scene of the picture ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ ๐Ÿ‘ป: prtwiayud (Instagram, Snapchat, Twitter) ๐Ÿ†”: @prtwiayud (Line & Steller) . #prtwiayudlife #foodiensiklopedia #foodiary #foodjournal

6

Setelah lama banget gapernah upload foto makanan karna saking sibuknya๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Akhirnya kesampean juga nyobain ini dessert choco lava cake dari @alhambrajogja. Langsung jatuh cintaaa sama ini cake apalagi viewnya oke punyaa sambil spa disini juga bisa banget loh ๐Ÿ’•๐Ÿ’• โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” ๐Ÿ“@alhambrajogja ๐Ÿ”@hartonomalljogja, Lt. 2 โฐ10.00 - 22.00 WIB ๐Ÿ’ฐMelting Choco Lava Cake (39k) ๐Ÿ’ธTax: 10% โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” Go follow and check out my INSTAGRAM STORIES and SNAPCHAT for more info culinary, my daily activities and of course behind the scene of the picture ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ ๐Ÿ‘ป: prtwiayud (Instagram, Snapchat, Twitter) ๐Ÿ†”: @prtwiayud (Line & Steller) . #prtwiayudlife #foodiensiklopedia #foodiary #foodjournal

7

Ngeliat ayam goreng di jam kritis begini jadi laper kebangetan gaksihhhh?? Apalagi ayam geprek begini๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ Kalo kalian tim AYAM GEPREK atau AYAM TANPA DIGEPREK? Kalo aku sih udah pasti ayam goreng tanpa digeprek lahyaa karna gabisa makan pedas hahaha. Share dong tempat makan ayam geprek favorit kalian dimana๐Ÿ˜๐Ÿ˜ โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” ๐Ÿ“@dirtychicks.id ๐Ÿ”Jln. Seturan Raya No. 4, Jogja โฐ10.00 - 22.00 WIB โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” Go follow and check out my INSTAGRAM STORIES and SNAPCHAT for more info culinary, my daily activities and of course behind the scene of the picture ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ ๐Ÿ‘ป: prtwiayud (Instagram, Snapchat, Twitter) ๐Ÿ†”: @prtwiayud (Line & Steller) . #prtwiayudlife #foodiensiklopedia #foodiary #foodjournal #MakanAyamTiapHari

8

Menu hari Rabooo ini dengan Lontong Medan doloee nih. Bisa diliat sendiri kan isinya turah-turah? Tiap kesini pasti selalu gak abis saking porisnya yang banyak bener menurutku. Disini banyak banget varian menunya, ada nasi kuning jugaloh. The best lontong medan so far๐Ÿ’•๐Ÿ’• โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” ๐Ÿ“RM. Lontong Medan Kinantan ๐Ÿ”Jln. Melon, Mundursaren (Belakang Amplaz) โฐ07.00 - Habis ๐ŸฝLontong Medan Telor ๐Ÿ’ฐ15.000 โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” Go follow and check out my INSTAGRAM STORIES and SNAPCHAT for more info culinary, my daily activities and of course behind the scene of the picture ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ ๐Ÿ‘ป: prtwiayud (Instagram, Snapchat, Twitter) ๐Ÿ†”: @prtwiayud (Line & Steller) . #prtwiayudlife #foodiensiklopedia #foodiary #foodjournal

9

Today is tumbler day! Yashhhhh. Don't forget to bring your favourite tumbler and let's make a new secret recipe beverages @starbucksindonesia ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . . . . #starbucks #starbucksindonesia #starbucksforlife #starbuckstumbler #tumblerday #starbucksaddict #starbuckscard #starbuckscoffee #starbuckslover #starbuckspartners

10

Mie ayam goreng favorit akuuuuhh, Mie Ayam Goreng Mekaton Seyegan!! Kalo mau makan ini Mie Ayam mesti perjuangan dulu nih ke Seyegan makanya sampai kelaparan banget baru deh ketemu ini tempat hahah. Jatuh cinta sama bumbu mie ayamnya dan ayamnya. Disini gacuman ada mie ayam goreng loh tapi juga ada mie ayam kuahnya. Kalo kamu lebih suka mie ayam goreng atau mie ayam kuah? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” ๐Ÿ“Mie Ayam Goreng Mekaton Seyegan ๐Ÿ”Jln. Kebon Agung, Margokaton, Seyegan, Jogja โฐ10.00 - 16.00 WIB ๐Ÿ’ฐRp 10.000 โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” Go follow and check out my INSTAGRAM STORIES and SNAPCHAT for more info culinary, my daily activities and of course behind the scene of the picture ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ ๐Ÿ‘ป: prtwiayud (Instagram, Snapchat, Twitter) ๐Ÿ†”: @prtwiayud (Line & Steller) . #prtwiayudlife #foodiensiklopedia #foodiary #foodjournal

Most Viewed

Tue, 27 Jul 2021 - Recent Posts

Most Hearts

Tue, 27 Jul 2021 - Recent Posts

Most Commented

Tue, 27 Jul 2021 - Recent Posts

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert