analisa.io

This Profile is
Age-restricted
by Instagram and cannot be analyzed

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

This Profile has zero posts, and nothing to analyze

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Oops...
This profile
Does not exist.

Please reach our support for assistance.

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Uhmm,
we can't access
a private profile

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Sorry,
your internet connection
seems unstable.

Whoa, the dates you
selected exceed the
posts analyzed.

Whoa, the dates you selected exceed the posts analyzed.

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Profile has less
than 500
followers.

For good accuracy, Analisa.io only provides Follower Analytics for Profiles with more than 500 Followers.
Please kindly try another search :

analisa.io

Your search is being analyzed in real-time, and will be completed in up to six hours depending on the total posts analyzed. Learn more

  • You will be notified by email once the report is completely loaded.
  • You may close the browser tab while waiting.
  • Kindly contact customer service if you have any questions.
analisa.io

Oops...
It's us not you.

Please reach our support for assistance.
analisa.io
Logo analisa
profile-picture
-

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Followers

Following

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Get Follower Demographics
& Authenticity

for Instagram Followers
  • Age
  • Gender
  • Location
  • Authenticity

Average Engagement (Likes + Comments)

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Engagement
per Post

Avg. Likes
per Post

Avg. Comments
per Post

PRINTING CASE TEKNOLOGI JEPANG Average Engagement

-

Total Posts

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Posts
per Day

Avg. Posts
per Week

Avg. Posts
per Month

PRINTING CASE TEKNOLOGI JEPANG Total Posts

-

Caption words most used

In Caption

PRINTING CASE TEKNOLOGI JEPANG Captions Words Most Used

-

Hashtags most used

In Caption

PRINTING CASE TEKNOLOGI JEPANG Hashtags Most Used

-

Tags and Mentions

Brands and Instagrammers often Tagged or Mentioned

Locations Tagged

Posting Activity

Posting times on Profile

Audience Engagement

Engagement times (Likes + Comments) by Audience

Total Posts

Weekday Breakdown

Average Likes and Comments per Post

Weekday Breakdown

Average Engagement Rates

Weekday Breakdown

Caption words most

In Caption

Hashtags most used

Highest Engagement (Likes + Comments)

Sat, 17 Apr 2021 - Recent Posts
1

Halo guys! Akhirnya saat yang ditunggu tunggu hadir lagi nihh, Paddy kali ini ngadain giveaway lagi untuk kalian bersama dengan @lomari.id !!❤️ Yuk ikutin rules giveaway nyaa! 1. follow 3 acc kita ( @paddycases , @lomari.id @lomari.basic ) 2. like dan komen di post giveaway lomari / paddycases dan bilang "MAU" 3. tag 3 org temen kalian Akan dipilih 4 orang pemenang yang beruntung!🤩 Good luck ya semuanyaa

2

Hello guyss! Another collab is here again and this time its from @rosupoku ❤️❤️ Check out their cutest design now! @paddycatalogue

3

New drops from our newest collaboration with @sunhandwatercolor 😍😍

4

Ada yang mau deketin cowo Aquarius? Nih mimin kasih Tips nya 😚😚

5

Our new drops, collaboration with @loveandgoods.id ✨✨🌼

6

Kurang afdol kalo belanja custom case tanpa popsocket akriliknya! Selain lucu, popsocket ini juga multifungsi lho... ✨

7

Banyak bangett designnya yg bisa kamu pilih di @paddycatalogue yaa✅✅

8

BOSEN SAMA CASE LAMA KAMU?? Foto case lama kamu, kirim ke WA atau LINE kami , lalu kamu bisa beli lagi Case Baru dengan harga 75RB aja! Khusus hanya untuk kamu yang sudah pernah order di @paddycases ya😊😊

9

Udah pada punya Kimmy Backpack? Buat kamu yang udah mulai beraktifitas kembali, wajib nih punya tas multifungsi ini✨✨

10

Case ter-aman se jagat rayaa.. kenapa? karena melindungi HP kamu 360 derajat dan ada bumper nya juga yang bisa meredam efek benturan ke HP mu! ❤️

Most Recent Posts

Sat, 17 Apr 2021 - Recent Posts
1

Case ter-aman se jagat rayaa.. kenapa? karena melindungi HP kamu 360 derajat dan ada bumper nya juga yang bisa meredam efek benturan ke HP mu! ❤️

2

BOSEN SAMA CASE LAMA KAMU?? Foto case lama kamu, kirim ke WA atau LINE kami , lalu kamu bisa beli lagi Case Baru dengan harga 75RB aja! Khusus hanya untuk kamu yang sudah pernah order di @paddycases ya😊😊

3

Kurang afdol kalo belanja custom case tanpa popsocket akriliknya! Selain lucu, popsocket ini juga multifungsi lho... ✨

4

Udah pada nonton Alice in Borderland di Netflix? Yang udah, wajib dong punya juga casenya? ❤️😍

5

Terlengkap!! Di @paddycases kita ada lebih dari 800 Tipe HP!! Udah pernah order belum di paddycases? 👆🏻

6

New drops from our newest collaboration with @sunhandwatercolor 😍😍

7

Ada yang mau deketin cowo Aquarius? Nih mimin kasih Tips nya 😚😚

8

Our new drops, collaboration with @loveandgoods.id ✨✨🌼

9

Udah pada punya Kimmy Backpack? Buat kamu yang udah mulai beraktifitas kembali, wajib nih punya tas multifungsi ini✨✨

10

Banyak bangett designnya yg bisa kamu pilih di @paddycatalogue yaa✅✅

11

Halo guys! Akhirnya saat yang ditunggu tunggu hadir lagi nihh, Paddy kali ini ngadain giveaway lagi untuk kalian bersama dengan @lomari.id !!❤️ Yuk ikutin rules giveaway nyaa! 1. follow 3 acc kita ( @paddycases , @lomari.id @lomari.basic ) 2. like dan komen di post giveaway lomari / paddycases dan bilang "MAU" 3. tag 3 org temen kalian Akan dipilih 4 orang pemenang yang beruntung!🤩 Good luck ya semuanyaa

12

Hello guyss! Another collab is here again and this time its from @rosupoku ❤️❤️ Check out their cutest design now! @paddycatalogue

Most Viewed

Sat, 17 Apr 2021 - Recent Posts

Most Hearts

Sat, 17 Apr 2021 - Recent Posts

Most Commented

Sat, 17 Apr 2021 - Recent Posts

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert