analisa.io

This Profile is
Age-restricted
by Instagram and cannot be analyzed

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

This Profile has zero posts, and nothing to analyze

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Oops...
It's us not you.

Please reach our support for assistance.
analisa.io
analisa.io

Uhmm,
we can't access
a private profile

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Sorry,
your internet connection
seems unstable.

Whoa, the dates you
selected exceed the
posts analyzed.

Whoa, the dates you selected exceed the posts analyzed.

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Profile has less
than 500
followers.

For good accuracy, Analisa.io only provides Follower Analytics for Profiles with more than 500 Followers.
Please kindly try another search :

analisa.io

Loading

0
100

Your search is being processed, and will be ready in a few minutes to hours depending on the total posts analyzed.

  • You will be notified by email once the report is done.
  • Kindly contact customer service if you have any questions.
Logo analisa
profile-picture
-

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Followers

Following

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Get Follower Demographics
& Authenticity

for Instagram Followers
  • Age
  • Gender
  • Location
  • Authenticity

Average Engagement (Likes + Comments)

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Engagement
per Post

Avg. Likes
per Post

Avg. Comments
per Post

Organic Supply Co. Average Engagement

-

Total Posts

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Posts
per Day

Avg. Posts
per Week

Avg. Posts
per Month

Organic Supply Co. Total Posts

-

Caption words most used

In Caption

Organic Supply Co. Captions Words Most Used

-

Hashtags most used

In Caption

Organic Supply Co. Hashtags Most Used

-

Tags and Mentions

Brands and Instagrammers often Tagged or Mentioned

Locations Tagged

Posting Activity

Posting times on Profile

Audience Engagement

Engagement times (Likes + Comments) by Audience

Total Posts

Weekday Breakdown

Average Likes and Comments per Post

Weekday Breakdown

Average Engagement Rates

Weekday Breakdown

Caption words most

In Caption

Hashtags most used

Highest Engagement (Likes + Comments)

Sun, 24 Jan 2021 - Recent Posts
1

This will be a great activity to do with your kids ‘cuz yeah it’s ✨ fun ✨ Go try it! It will lasts for about a week! Add more essential oil drops when the scent faded. If the water beads have shrunken, rehydrate by adding water. 💧 ⁣ #oscuntukbumi #organicsupplyco #essentialoil #organic #natural #produkalami #aromatheraphy #minyakatsiri #minyakesensial #essentialoilblend #makelesstrash #journeytozerowaste #zerowaste #plasticfree #saynotoplastic #sustainable #ecolife #consciousliving #zerowastehome #diy #reusable #cardiffuser #waterbeads

2

Apa sih perbedaan signature blend Dream, Snooze, dan Slumber? 🤔 ⁣ 🌙 Dream Perpaduan Lavender, Geranium, Orange, dan Patchouli dengan aroma yang menenangkan. ⁣ 🌙 Snooze Perpaduan Lavender, Sweet Marjoram, Patchouli, Cedarwood, Roman Chamomile, Geranium, dan Frankincense dengan aroma floral yang manis. ⁣ 🌙 Slumber Perpaduan Lavender, Mandarin, Cedarwood, Patchouli, Clary Sage, dan Roman Chamomile dengan aroma yang lembut, serta diformulasikan aman untuk anak-anak. ⁣ Ketiganya membantu tubuh dan pikiran lebih rileks, juga membuat tidur lebih nyenyak. Istirahat pun menjadi nyaman dan berkualitas. 😴 ⁣ Jadi, yang mana pilihanmu? 🤗 ⁣ #oscsignature #organicsupplyco #essentialoil #organic #natural #produkalami #aromatheraphy #minyakatsiri #minyakesensial #essentialoilblend #produkorganik #banggabuatanindonesia #makinlokalmakinsayang #sleep #peace #rest #dream #snooze #slumber #tidurnyenyak #tidur #insomnia

3

Moms, sedang mengalami masalah saat menyusui sang buah hati? 🥺 Yuk, swipe ke kiri untuk cari tahu tips-tips mengatasinya.⁣ ⁣ Sebagai hal yang esensial untuk para ibu, dukungan dari suami, keluarga, dan orang-orang tersayang sangat berarti, lho. Apalagi saat menghadapi masalah-masalah ketika menyusui. Semangat terus ya, Moms! ❤️⁣ ⁣ #organicsupplyco #pejuangasi #pejuangasip #asi #airsusuibu #busui #asiboosteralami #pelancarasi #asibooster #essentialoil #organic #natural #produkalami #aromatheraphy #minyakatsiri #minyakesensial #breastfeedingweek #mastitis #babyblues

4

Inhalers are perfect for on-the-go, also on our bedside table. Practical and easy-to-use, is it your favorite as well? 😀 ⁣ While stock lasts, shop 2 Inhalers Bundle for only IDR 80K! You can select 2 variants of your choice: Dream, Chill, Snooze, Embrace, Recharge, or Relieve. This bundle only available on our Web Store. Go get 'em now! ⁣ #oscmonthlypromos #oscsignature #organicsupplyco #essentialoil #organic #natural #produkalami #aromatheraphy #minyakatsiri #minyakesensial #essentialoilblend #produkorganik #banggabuatanindonesia #makinlokalmakinsayang #promo #discount #diskon #bundle #hemat #inhaler #inhalers #dream #relieve #embrace #chill #snooze #recharge

5

Don't let your immune drop on Halloween night tomorrow! Diffuse this recipe and collect all the treats! 🎃 What's your plan for Halloween? Share in the comment section below! 🧡 ⁣ #oscdiffuserblends #organicsupplyco #essentialoil #organic #natural #produkalami #aromatheraphy #minyakatsiri #minyakesensial #essentialoilblend #diffuser #lemon #lavender #peppermint #halloween #jackolantern #halloween2020 #immune #immunesupport #immuneboosting #zombie #trickortreat

6

It might be easier to focus on what we don’t have, rather than what we do have, but do you realize that there are so many things to be thankful for in life? Let’s try with the simple ones. ⁣ The air we breathe? 🍃 Long weekends? 🥳 A bed to sleep? 🛌 Clean water? 💧 Sunshine? 🌞 Family? 👨‍👩‍👧‍👦 ⁣ What are the things you are thankful for? ⁣ #oscsignature #organicsupplyco #essentialoil #organic #natural #produkalami #aromatheraphy #minyakatsiri #minyakesensial #essentialoilblend #produkorganik #banggabuatanindonesia #makinlokalmakinsayang #essentialoilmist #thankful #grateful #gratitude #mindfulness

7

Floral, fresh, sweet, and fruity, it's Geranium, darling! 💖 ⁣ Tomorrow's Monday, you might wanna take Geranium Essential Oil Roller Ball 10ml to be your company during Work from Home. 💻 The aroma will freshen up your mind and elevate your spirit. ✨ ⁣ Stay tuned for our 11.11 Flash Sale on our Web Store, Tokopedia, and Shopee to get this baby with a good price! 💯 ⁣ #oscessentialoils #organicsupplyco #essentialoil #organic #natural #produkalami #aromatheraphy #minyakatsiri #minyakesensial #essentialoilblend #produkorganik #banggabuatanindonesia #makinlokalmakinsayang #geranium #workfromhome #flashsale #fresh #floral #sweet #fruity

8

Sniffy tersedia dalam dua kemasan praktis, Roller Ball dan Balm! 💜 Diformulasikan aman bagi anak-anak, tapi juga efektif untuk dewasa, Sniffy membantu mengatasi hidung tersumbat. ⁣ Kombinasi Fir Needle dan Rosalina bekerja untuk melegakan pernapasan dan membersihkan lendir dari saluran pernapasan, sedangkan Lavender yang menenangkan dapat membantu tidur lebih nyenyak. 😴 ⁣ Manfaat: • Melegakan hidung tersumbat • Membersihkan saluran pernapasan • Meringankan batuk kering dan berdahak • Mencegah infeksi dan inflamasi • Mengatasi luka, goresan, dan luka bakar ringan • Meringankan nyeri dan radang • Mengurangi stres • Meningkatkan kualitas tidur ⁣ Yuk, rasakan manfaatnya sekarang! ✨ ⁣ #oscforchildren #oscsignature #organicsupplyco #essentialoil #organic #natural #produkalami #aromatheraphy #minyakatsiri #minyakesensial #essentialoilblend #produkorganik #banggabuatanindonesia #makinlokalmakinsayang #safeforchildren #children #sniffy #pilek #flu #batuk #balm #organicbalm #firneedle #rosalina #lavender

9

Hayooo, kamu sudah sedia Buggeroff belum di rumah? Diformulasikan dengan Citronella dan Lemongrass, Bugeroff efektif mengusir nyamuk pergi dan meredakan bentol setelah digigit serangga. 💯 ⁣ Tentunya alami, bebas dari DEET, SLS, dan Paraben, lho! Aman juga untuk digunakan anak-anak di atas 2 tahun. Tersedia dalam bentuk mist dan roller ball, yang tentunya praktis dan nyaman untuk digunakan. 😉 ⁣ #oscsignature #organicsupplyco #essentialoil #organic #natural #produkalami #aromatheraphy #minyakatsiri #minyakesensial #essentialoilblend #produkorganik #banggabuatanindonesia #makinlokalmakinsayang #insectrepellent #antinyamuk #basminyamuk #alami

10

Find us @organicsupplyco x ALIVE MRKT 2020 at BLIBLI! ⁣ Get ready to elevate your health & boost your immune system with tasty treats at our online wellness market, curated by ALIVE MRKT, 4-8 November 2020 here: blibli.com/mrkt ⁣ Shop & save on hot deals on: • VEG EATS • NATURAL BEAUTY PRODUCTS • SUSTAINABLE APPARELS • ECO HOME LIVING Also, don’t forget to join ALIVE: Indonesia’s Largest Urban Wellness & Meditation Festival on 7 NOV 2020 featuring 50+ transformational speakers & conscious afterparty. GET YOUR TICKETS NOW at bit.ly/aliveindonesia2020 @thegoldenspaceindonesia #alive2020 #onlinefestival #veganjakarta #vegetarianjakarta #wellness #kesehatanmental

Most Recent Posts

Sun, 24 Jan 2021 - Recent Posts
1

Floral, fresh, sweet, and fruity, it's Geranium, darling! 💖 ⁣ Tomorrow's Monday, you might wanna take Geranium Essential Oil Roller Ball 10ml to be your company during Work from Home. 💻 The aroma will freshen up your mind and elevate your spirit. ✨ ⁣ Stay tuned for our 11.11 Flash Sale on our Web Store, Tokopedia, and Shopee to get this baby with a good price! 💯 ⁣ #oscessentialoils #organicsupplyco #essentialoil #organic #natural #produkalami #aromatheraphy #minyakatsiri #minyakesensial #essentialoilblend #produkorganik #banggabuatanindonesia #makinlokalmakinsayang #geranium #workfromhome #flashsale #fresh #floral #sweet #fruity

2

Anak sering bermain atau melakukan aktivitas di luar ruangan? Pastikan sedia Itchy ya, Moms! 💛 ⁣ Itchy diformulasikan aman bagi anak-anak untuk menenangkan kulit yang bengkak, gatal, dan kemerahan. Kombinasi Lavender, Lemongrass, dan Palmarosa bekerja meredakan reaksi alergi atau rasa gatal akibat gigitan nyamuk dan serangga. 👏🏼 ⁣ Selain itu, Itchy juga dapat digunakan untuk meredakan pegal, nyeri tungkai, dan otot atau rasa sakit akibat luka garukan, lho. Aromanya pun dapat mengurangi cemas dan gelisah sang buah hati. Satu roller ball, beragam manfaatnya! 💯 ⁣ Dapatkan Itchy Essential Oil Roller Ball 10ml dengan harga IDR 130.000 di Web Store, Tokopedia, Shopee, atau Blibli. Selamat mencoba! ⁣ #oscforchildren #oscsignature #organicsupplyco #essentialoil #organic #natural #produkalami #aromatheraphy #minyakatsiri #minyakesensial #essentialoilblend #produkorganik #banggabuatanindonesia #makinlokalmakinsayang #safeforchildren #children #itchy #insectrepellent #lavender #lemongrass #palmarosa

3

Sniffy tersedia dalam dua kemasan praktis, Roller Ball dan Balm! 💜 Diformulasikan aman bagi anak-anak, tapi juga efektif untuk dewasa, Sniffy membantu mengatasi hidung tersumbat. ⁣ Kombinasi Fir Needle dan Rosalina bekerja untuk melegakan pernapasan dan membersihkan lendir dari saluran pernapasan, sedangkan Lavender yang menenangkan dapat membantu tidur lebih nyenyak. 😴 ⁣ Manfaat: • Melegakan hidung tersumbat • Membersihkan saluran pernapasan • Meringankan batuk kering dan berdahak • Mencegah infeksi dan inflamasi • Mengatasi luka, goresan, dan luka bakar ringan • Meringankan nyeri dan radang • Mengurangi stres • Meningkatkan kualitas tidur ⁣ Yuk, rasakan manfaatnya sekarang! ✨ ⁣ #oscforchildren #oscsignature #organicsupplyco #essentialoil #organic #natural #produkalami #aromatheraphy #minyakatsiri #minyakesensial #essentialoilblend #produkorganik #banggabuatanindonesia #makinlokalmakinsayang #safeforchildren #children #sniffy #pilek #flu #batuk #balm #organicbalm #firneedle #rosalina #lavender

4

Beruntusan tak kunjung hilang? Rutin maskeran pakai French Red Clay aja! 💯 Chaerunnisa sudah membuktikannya sendiri, cek review-nya di Female Daily. ⁣ “my one and only masker yg membantu smua masalah dimuka akuu!!!!! pertama untuk packagingnya dia jar bulat dan isinya banyak bgt. aku udah 3 bulanan pakai dan belum habis setengah😂👌. klu penutupnya dibuka, didalamny ada lgi penutup pelindung supaya maskernya gak berhamburan. untuk maksernya warnanya orange gaes lucu menurutku. baunyaa sangat sangat organik yaa, krn bahan utama mereka organik smua, jdi pas dipakai dimuka tuh agak berasa cekit cekit gitu yg artinya dia bekerja. biasanya klu muka aku lgi beruntusan aku makenya sekitar 20 menitan atau 15 menitan krn berasa bgt cekitnya. klu muka lgi gak bermasalah bisa pakai smpai 30 menitan. kalau lagi beruntusan bgt atau kusam bgt tuh aku biasanya pakai ini trus campur sma aloevera dan air mawar. untuk hasilnyaa muka aku biasanya langsung seperti segar bgt gak ada kusam kusam dan beruntusan langsung hilang!!!!! pokoknya secinta itu. klu aku abis coba coba produk dan hasilnya gak cocok di aku pasti aku beruntusan bnyk bgt dimukaa. sudah itu aku langsung pake ini dan ilang cuyyyyy” ⁣ #oscreview #oscallaboutclay #organicsupplyco #essentialoil #organic #natural #produkalami #aromatheraphy #minyakatsiri #minyakesensial #essentialoilblend #resep #skincarerecipe #recipe #skincare #beauty #claymask #clay #redclay #frenchredclay

5

Find us @organicsupplyco x ALIVE MRKT 2020 at BLIBLI! ⁣ Get ready to elevate your health & boost your immune system with tasty treats at our online wellness market, curated by ALIVE MRKT, 4-8 November 2020 here: blibli.com/mrkt ⁣ Shop & save on hot deals on: • VEG EATS • NATURAL BEAUTY PRODUCTS • SUSTAINABLE APPARELS • ECO HOME LIVING Also, don’t forget to join ALIVE: Indonesia’s Largest Urban Wellness & Meditation Festival on 7 NOV 2020 featuring 50+ transformational speakers & conscious afterparty. GET YOUR TICKETS NOW at bit.ly/aliveindonesia2020 @thegoldenspaceindonesia #alive2020 #onlinefestival #veganjakarta #vegetarianjakarta #wellness #kesehatanmental

6

Inhalers are perfect for on-the-go, also on our bedside table. Practical and easy-to-use, is it your favorite as well? 😀 ⁣ While stock lasts, shop 2 Inhalers Bundle for only IDR 80K! You can select 2 variants of your choice: Dream, Chill, Snooze, Embrace, Recharge, or Relieve. This bundle only available on our Web Store. Go get 'em now! ⁣ #oscmonthlypromos #oscsignature #organicsupplyco #essentialoil #organic #natural #produkalami #aromatheraphy #minyakatsiri #minyakesensial #essentialoilblend #produkorganik #banggabuatanindonesia #makinlokalmakinsayang #promo #discount #diskon #bundle #hemat #inhaler #inhalers #dream #relieve #embrace #chill #snooze #recharge

7

Apa sih perbedaan signature blend Dream, Snooze, dan Slumber? 🤔 ⁣ 🌙 Dream Perpaduan Lavender, Geranium, Orange, dan Patchouli dengan aroma yang menenangkan. ⁣ 🌙 Snooze Perpaduan Lavender, Sweet Marjoram, Patchouli, Cedarwood, Roman Chamomile, Geranium, dan Frankincense dengan aroma floral yang manis. ⁣ 🌙 Slumber Perpaduan Lavender, Mandarin, Cedarwood, Patchouli, Clary Sage, dan Roman Chamomile dengan aroma yang lembut, serta diformulasikan aman untuk anak-anak. ⁣ Ketiganya membantu tubuh dan pikiran lebih rileks, juga membuat tidur lebih nyenyak. Istirahat pun menjadi nyaman dan berkualitas. 😴 ⁣ Jadi, yang mana pilihanmu? 🤗 ⁣ #oscsignature #organicsupplyco #essentialoil #organic #natural #produkalami #aromatheraphy #minyakatsiri #minyakesensial #essentialoilblend #produkorganik #banggabuatanindonesia #makinlokalmakinsayang #sleep #peace #rest #dream #snooze #slumber #tidurnyenyak #tidur #insomnia

8

This will be a great activity to do with your kids ‘cuz yeah it’s ✨ fun ✨ Go try it! It will lasts for about a week! Add more essential oil drops when the scent faded. If the water beads have shrunken, rehydrate by adding water. 💧 ⁣ #oscuntukbumi #organicsupplyco #essentialoil #organic #natural #produkalami #aromatheraphy #minyakatsiri #minyakesensial #essentialoilblend #makelesstrash #journeytozerowaste #zerowaste #plasticfree #saynotoplastic #sustainable #ecolife #consciousliving #zerowastehome #diy #reusable #cardiffuser #waterbeads

9

Hayooo, kamu sudah sedia Buggeroff belum di rumah? Diformulasikan dengan Citronella dan Lemongrass, Bugeroff efektif mengusir nyamuk pergi dan meredakan bentol setelah digigit serangga. 💯 ⁣ Tentunya alami, bebas dari DEET, SLS, dan Paraben, lho! Aman juga untuk digunakan anak-anak di atas 2 tahun. Tersedia dalam bentuk mist dan roller ball, yang tentunya praktis dan nyaman untuk digunakan. 😉 ⁣ #oscsignature #organicsupplyco #essentialoil #organic #natural #produkalami #aromatheraphy #minyakatsiri #minyakesensial #essentialoilblend #produkorganik #banggabuatanindonesia #makinlokalmakinsayang #insectrepellent #antinyamuk #basminyamuk #alami

10

Don't let your immune drop on Halloween night tomorrow! Diffuse this recipe and collect all the treats! 🎃 What's your plan for Halloween? Share in the comment section below! 🧡 ⁣ #oscdiffuserblends #organicsupplyco #essentialoil #organic #natural #produkalami #aromatheraphy #minyakatsiri #minyakesensial #essentialoilblend #diffuser #lemon #lavender #peppermint #halloween #jackolantern #halloween2020 #immune #immunesupport #immuneboosting #zombie #trickortreat

11

It might be easier to focus on what we don’t have, rather than what we do have, but do you realize that there are so many things to be thankful for in life? Let’s try with the simple ones. ⁣ The air we breathe? 🍃 Long weekends? 🥳 A bed to sleep? 🛌 Clean water? 💧 Sunshine? 🌞 Family? 👨‍👩‍👧‍👦 ⁣ What are the things you are thankful for? ⁣ #oscsignature #organicsupplyco #essentialoil #organic #natural #produkalami #aromatheraphy #minyakatsiri #minyakesensial #essentialoilblend #produkorganik #banggabuatanindonesia #makinlokalmakinsayang #essentialoilmist #thankful #grateful #gratitude #mindfulness

12

Moms, sedang mengalami masalah saat menyusui sang buah hati? 🥺 Yuk, swipe ke kiri untuk cari tahu tips-tips mengatasinya.⁣ ⁣ Sebagai hal yang esensial untuk para ibu, dukungan dari suami, keluarga, dan orang-orang tersayang sangat berarti, lho. Apalagi saat menghadapi masalah-masalah ketika menyusui. Semangat terus ya, Moms! ❤️⁣ ⁣ #organicsupplyco #pejuangasi #pejuangasip #asi #airsusuibu #busui #asiboosteralami #pelancarasi #asibooster #essentialoil #organic #natural #produkalami #aromatheraphy #minyakatsiri #minyakesensial #breastfeedingweek #mastitis #babyblues

Most Viewed

Sun, 24 Jan 2021 - Recent Posts

Most Hearts

Sun, 24 Jan 2021 - Recent Posts

Most Commented

Sun, 24 Jan 2021 - Recent Posts

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert