analisa.io

This Profile is
Age-restricted
by Instagram and cannot be analyzed

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

This Profile has zero posts, and nothing to analyze

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Oops...
It's us not you.

Please reach our support for assistance.
analisa.io
analisa.io

Uhmm,
we can't access
a private profile

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Sorry,
your internet connection
seems unstable.

Whoa, the dates you
selected exceed the
posts analyzed.

Whoa, the dates you selected exceed the posts analyzed.

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Profile has less
than 500
followers.

For good accuracy, Analisa.io only provides Follower Analytics for Profiles with more than 500 Followers.
Please kindly try another search :

analisa.io

Loading

0
100

Your search is being processed, and will be ready in a few minutes to hours depending on the total posts analyzed.

  • You will be notified by email once the report is done.
  • Kindly contact customer service if you have any questions.
Logo analisa
profile-picture
-

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Followers

Following

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Get Follower Demographics
& Authenticity

for Instagram Followers
  • Age
  • Gender
  • Location
  • Authenticity

Average Engagement (Likes + Comments)

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Engagement
per Post

Avg. Likes
per Post

Avg. Comments
per Post

Nuffnang Indonesia Average Engagement

-

Total Posts

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Posts
per Day

Avg. Posts
per Week

Avg. Posts
per Month

Nuffnang Indonesia Total Posts

-

Caption words most used

In Caption

Nuffnang Indonesia Captions Words Most Used

-

Hashtags most used

In Caption

Nuffnang Indonesia Hashtags Most Used

-

Tags and Mentions

Brands and Instagrammers often Tagged or Mentioned

Locations Tagged

Posting Activity

Posting times on Profile

Audience Engagement

Engagement times (Likes + Comments) by Audience

Total Posts

Weekday Breakdown

Average Likes and Comments per Post

Weekday Breakdown

Average Engagement Rates

Weekday Breakdown

Caption words most

In Caption

Hashtags most used

Highest Engagement (Likes + Comments)

Wed, 27 Jan 2021 - Recent Posts
1

Happy International Women's Day to all strong and powerful women out there! πŸ’ͺπŸ™‹β€β™€πŸ™†β€β™€πŸ™Œ Let's create and support a #BalanceforBetter world together. Tag atau mention sosok wanita kuat dalam hidup kalian di kolom komentar ya 😘 Who runs the world? GIRLSπŸ™†β€οΈπŸ™†β€β™€οΈπŸ΅ . #NuffnangIndonesia #InternationalWomensDay #March8 #WomensDay #BalanceforBetter #IWD2019

2

Private event for the new dazzling collection from @BulgariOfficial Spring/Summer 2019 πŸ“· @KethAgustine @JaclynAriandra @JessicaDinata . #Bvlgari #BvlgariSpringSummer19 #BGlam #NuffnangIndonesia #LatePost #Luxury #Event #PrivateEvent #Influencer #Fashion #Lifestyle

3

Welcoming another beauty baby in the make up world! πŸ™Œ Say HELLO to "The Needs", hasil kolaborasi Focallure dengan @TasyaFarasya! πŸ’‹ Sure thing you want to add this pallete to your make up bag karena it's The Needs❀🌷 Siapa yang curious banget buat nyobain The Needs #FocallureXTasyaFarasya?? 😁😁 Meee!! Me!!! πŸ™† Untuk lebih detail nya langsung aja ya cek @Focallure @ARS_Fashion πŸ˜‰ . πŸ“· @TasyaFarasya @Focallure . #NuffnangIndonesia #NuffnangUpdate #CongratsTasyaFarasya #TasyaFarasya #Focallure #ItsTheNeeds #TasyaFarasyaXARS #MakeUpPallete

4

Summer is coming!! πŸŒžβ˜€ Liburan lagiii! Kalian pasti mau tetap tampil OK kan pas liburan? Pas banget nih @agnesoryza barusan aja launching lini fashion nya nestalgia yang tema nya summer-y gitu, what are you waiting for! langsung ceki ke IG @wearnestalgia dan persiapkan dirimu buat liburan \m/ Congratulations, @agnesoryza! 😁 #NuffnangIndonesia #NuffnangUpdate #AgnesOryza #WearNestalgia #Nestalgia #Summer #Fashion

5

Today tuh "I want YOU to be HAPPY Day" loh 😊 Hayooo kapan terakhir kali kamu nyenengin orang lain? Mumpung masih weekend nihh We have listed 6 things that you can do to make other people happy πŸ˜‰πŸ€— Kira kira kamu mau ngelakuin yang mana nih?? Coba share di kolom komentar dan tag orang yang mau kamu bikin seneng πŸ˜ƒ PS: Jangan pelit2 ya kan baru gajian πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜† . #NuffnangIndonesia #IWantYouToBeHappyDay #Happy #HappySunday

6

Siapa disini yang suka banget sama Boboiboy dan teman - temannya?? πŸ™Œ Pas banget nih sekarang kalian ngemil SMAX Surprize sambil ngumpulin kartunya dan mainin bareng teman kalian. Seru kan?!! Mau tau cara mainnya? Langsung aja liat video nya ya, klik link di Bio 😁 . πŸ“· @superduperziyan YouTube Video Link http://bit.do/SuperDuperZiyanSMAXBBBCard #NuffnangIndonesia #Flashback2018 #SMAXville #SMAXSurprize #SMAXBBBCard #BoboiboyGalaxy #Boboiboy

7

Guys, mau tau ga rahasia @dagnesia keliatan HAPPY trus? Dan gimana cara dia jaga kesehatan di tengah kesibukan yang cukup padat. πŸ€”πŸ€” Nah, coba ikutin tips nya buat yang mau happy terus 😁 Bisa kalian praktekin loh mulai hari ini πŸ’ͺ😊 . #NuffnangIndonesia #NuffnangTips #DonnaAgnesia #Sehat #HidupSehat #Happy #Tips

8

Hai, Maret! 😊 . #NuffnangIndonesia #Maret

9

Hai, Maret! 😊 . #NuffnangIndonesia #Maret

10

Hai, Maret! 😊 . #NuffnangIndonesia #Maret

Most Recent Posts

Wed, 27 Jan 2021 - Recent Posts
1

Guys, mau tau ga rahasia @dagnesia keliatan HAPPY trus? Dan gimana cara dia jaga kesehatan di tengah kesibukan yang cukup padat. πŸ€”πŸ€” Nah, coba ikutin tips nya buat yang mau happy terus 😁 Bisa kalian praktekin loh mulai hari ini πŸ’ͺ😊 . #NuffnangIndonesia #NuffnangTips #DonnaAgnesia #Sehat #HidupSehat #Happy #Tips

2

Happy International Women's Day to all strong and powerful women out there! πŸ’ͺπŸ™‹β€β™€πŸ™†β€β™€πŸ™Œ Let's create and support a #BalanceforBetter world together. Tag atau mention sosok wanita kuat dalam hidup kalian di kolom komentar ya 😘 Who runs the world? GIRLSπŸ™†β€οΈπŸ™†β€β™€οΈπŸ΅ . #NuffnangIndonesia #InternationalWomensDay #March8 #WomensDay #BalanceforBetter #IWD2019

3

Private event for the new dazzling collection from @BulgariOfficial Spring/Summer 2019 πŸ“· @KethAgustine @JaclynAriandra @JessicaDinata . #Bvlgari #BvlgariSpringSummer19 #BGlam #NuffnangIndonesia #LatePost #Luxury #Event #PrivateEvent #Influencer #Fashion #Lifestyle

4

Summer is coming!! πŸŒžβ˜€ Liburan lagiii! Kalian pasti mau tetap tampil OK kan pas liburan? Pas banget nih @agnesoryza barusan aja launching lini fashion nya nestalgia yang tema nya summer-y gitu, what are you waiting for! langsung ceki ke IG @wearnestalgia dan persiapkan dirimu buat liburan \m/ Congratulations, @agnesoryza! 😁 #NuffnangIndonesia #NuffnangUpdate #AgnesOryza #WearNestalgia #Nestalgia #Summer #Fashion

5

Today tuh "I want YOU to be HAPPY Day" loh 😊 Hayooo kapan terakhir kali kamu nyenengin orang lain? Mumpung masih weekend nihh We have listed 6 things that you can do to make other people happy πŸ˜‰πŸ€— Kira kira kamu mau ngelakuin yang mana nih?? Coba share di kolom komentar dan tag orang yang mau kamu bikin seneng πŸ˜ƒ PS: Jangan pelit2 ya kan baru gajian πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜† . #NuffnangIndonesia #IWantYouToBeHappyDay #Happy #HappySunday

6

Welcoming another beauty baby in the make up world! πŸ™Œ Say HELLO to "The Needs", hasil kolaborasi Focallure dengan @TasyaFarasya! πŸ’‹ Sure thing you want to add this pallete to your make up bag karena it's The Needs❀🌷 Siapa yang curious banget buat nyobain The Needs #FocallureXTasyaFarasya?? 😁😁 Meee!! Me!!! πŸ™† Untuk lebih detail nya langsung aja ya cek @Focallure @ARS_Fashion πŸ˜‰ . πŸ“· @TasyaFarasya @Focallure . #NuffnangIndonesia #NuffnangUpdate #CongratsTasyaFarasya #TasyaFarasya #Focallure #ItsTheNeeds #TasyaFarasyaXARS #MakeUpPallete

7

Hai, Maret! 😊 . #NuffnangIndonesia #Maret

8

Hai, Maret! 😊 . #NuffnangIndonesia #Maret

9

Hai, Maret! 😊 . #NuffnangIndonesia #Maret

10

Siapa disini yang suka banget sama Boboiboy dan teman - temannya?? πŸ™Œ Pas banget nih sekarang kalian ngemil SMAX Surprize sambil ngumpulin kartunya dan mainin bareng teman kalian. Seru kan?!! Mau tau cara mainnya? Langsung aja liat video nya ya, klik link di Bio 😁 . πŸ“· @superduperziyan YouTube Video Link http://bit.do/SuperDuperZiyanSMAXBBBCard #NuffnangIndonesia #Flashback2018 #SMAXville #SMAXSurprize #SMAXBBBCard #BoboiboyGalaxy #Boboiboy

Most Viewed

Wed, 27 Jan 2021 - Recent Posts

Most Hearts

Wed, 27 Jan 2021 - Recent Posts

Most Commented

Wed, 27 Jan 2021 - Recent Posts

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert