analisa.io

This Profile is
Age-restricted
by Instagram and cannot be analyzed

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

This Profile has zero posts, and nothing to analyze

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Oops...
This profile
Does not exist.

Please reach our support for assistance.

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Uhmm,
we can't access
a private profile

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Sorry,
your internet connection
seems unstable.

Whoa, the dates you
selected exceed the
posts analyzed.

Whoa, the dates you selected exceed the posts analyzed.

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Profile has less
than 500
followers.

For good accuracy, Analisa.io only provides Follower Analytics for Profiles with more than 500 Followers.
Please kindly try another search :

analisa.io

Your search is being analyzed in real-time, and will be completed in up to six hours depending on the total posts analyzed. Learn more

  • You will be notified by email once the report is completely loaded.
  • You may close the browser tab while waiting.
  • Kindly contact customer service if you have any questions.
analisa.io

Oops...
It's us not you.

Please reach our support for assistance.
analisa.io
Logo analisa
profile-picture
-

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Followers

Following

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Get Follower Demographics
& Authenticity

for Instagram Followers
  • Age
  • Gender
  • Location
  • Authenticity

Average Engagement (Likes + Comments)

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Engagement
per Post

Avg. Likes
per Post

Avg. Comments
per Post

Nisya Saadia Ifat Ahmad Average Engagement

-

Total Posts

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Posts
per Day

Avg. Posts
per Week

Avg. Posts
per Month

Nisya Saadia Ifat Ahmad Total Posts

-

Caption words most used

In Caption

Nisya Saadia Ifat Ahmad Captions Words Most Used

-

Hashtags most used

In Caption

Nisya Saadia Ifat Ahmad Hashtags Most Used

-

Tags and Mentions

Brands and Instagrammers often Tagged or Mentioned

Locations Tagged

Posting Activity

Posting times on Profile

Audience Engagement

Engagement times (Likes + Comments) by Audience

Total Posts

Weekday Breakdown

Average Likes and Comments per Post

Weekday Breakdown

Average Engagement Rates

Weekday Breakdown

Caption words most

In Caption

Hashtags most used

Highest Engagement (Likes + Comments)

Mon, 19 Apr 2021 - Recent Posts
1

Tidak terasa sebentar lagi kita akan memasuki bulan suci ramadan. Uda pada persiapan baju lebaran belum? Kami sekeluarga Andara sedang kembaran Syahdu Series, special koleksi Ramadan kami bersama @geulis.id ๐Ÿ˜ Koleksi ini segera bisa kamu dapatkan tanggal 7 April 2021 yaaa di @geulis.id Koleksinya lengkap untuk semua anggota keluargamu! โค๏ธ #GeulisRamadan2021 #GeulisforAndaraFamily #GeulisforNagita #GeulisforNisya #GeulisforSyahnaz

2

Berpose bersama ๐Ÿงก๐Ÿงก btw mirip ga kita disini?? btw ini kita pakai new collection dari @cherish___thelove looh!

3

too much to share ๐Ÿ˜‚ dari yg penting sampe gak penting, chillin at @palmillabali

4

positive mind, positive vibes, positive life ๐Ÿ’œ ๐Ÿ“ธ @ritchieismail

5

Ibu ibu anak tiga dan anak dua , bisa bisanya lupa umur main ombak kesenengan๐Ÿ˜‚ berasanya masih anak anak jadi inget dulu dibawa main ke pantai sama mama dan alm. papa happy bener๐Ÿ˜

6

walking and dancing ๐Ÿ’›๐Ÿ’œ photoshoot dipersembahkan ๐Ÿ“ธ @arosadi

7

Have my breakfast today ๐Ÿ”† ๐Ÿ“ธ @syahnazs semua personil udah jadi photographer akuโœŒ๐Ÿป๐Ÿ˜†

8

itโ€™s amazing how you can speak right through my eyes. when you say nothing at all ๐Ÿ’œ

9

sore sore makan cake sambil minum ice tea, backsoundnya lagu lagu parisian gitu ๐Ÿ’œgemeesss jd pengen โœˆ๏ธโœˆ๏ธ

10

Guyss sudah ga kerasa setahun berlalu bersama pandemi yaaa.. akhirnyaaa pandemi uda mau bubar, saatnya kumpul bareng ama keluarga sebentar lagiiii . Jangan lupa couplean sekeluarga yuk @nusaduatextile kece2 bahannya langganan aku ama mama โค๏ธ update trsss bahannya sampai bingung milihnya.. . Note: @nusaduatextile ga hanya bisa ecer ya grosir pun bisaa jd km dress maker yg blm follow yuk diintip ig nya โค๏ธ๐Ÿฅฐ @nusaduatextileย  . . . Handled by @iconic_sister

Most Recent Posts

Mon, 19 Apr 2021 - Recent Posts
1

sore sore makan cake sambil minum ice tea, backsoundnya lagu lagu parisian gitu ๐Ÿ’œgemeesss jd pengen โœˆ๏ธโœˆ๏ธ

2

Berpose bersama ๐Ÿงก๐Ÿงก btw mirip ga kita disini?? btw ini kita pakai new collection dari @cherish___thelove looh!

3

๐‘ด๐’‚๐’“๐’‰๐’‚๐’ƒ๐’‚๐’ ๐’€๐’‚ ๐‘น๐’‚๐’Ž๐’‚๐’…๐’‰๐’‚๐’ ๐‘พ๐’†โ€™๐’“๐’† ๐’ˆ๐’†๐’•๐’•๐’Š๐’๐’ˆ ๐’„๐’๐’๐’”๐’†๐’“ ๐’•๐’ ๐‘น๐’‚๐’Ž๐’‚๐’…๐’‚๐’ ๐’Ž๐’๐’๐’•๐’‰. ๐˜‰๐˜ถ๐˜ญ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜™๐˜ข๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฅ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ข๐˜ฅ๐˜ข๐˜ญ๐˜ข๐˜ฉ ๐˜ฃ๐˜ถ๐˜ญ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜บ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ด๐˜ถ๐˜ค๐˜ช. ๐˜š๐˜ฆ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ต๐˜ช ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฃ๐˜ถ๐˜ฏ ๐˜ฑ๐˜ข๐˜จ๐˜ช ๐˜บ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ด๐˜ข๐˜ฉ๐˜ช ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ช ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ญ๐˜ข ๐˜ฑ๐˜ข๐˜จ๐˜ช. ๐˜๐˜ข ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฃ๐˜ข๐˜จ๐˜ข๐˜ช ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜บ๐˜ฆ๐˜ซ๐˜ถ๐˜ฌ ๐˜บ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ด๐˜ถ๐˜ฉ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด๐˜ช๐˜ฉ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ซ๐˜ช๐˜ธ๐˜ข ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ณ๐˜ช ๐˜ด๐˜ฆ๐˜จ๐˜ข๐˜ญ๐˜ข ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ด๐˜ข. ๐˜”๐˜ข๐˜ณ๐˜ช ๐˜ฌ๐˜ช๐˜ต๐˜ข ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด๐˜ช๐˜ข๐˜ฑ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜บ๐˜ข๐˜ฎ๐˜ฃ๐˜ถ๐˜ต ๐˜ฃ๐˜ถ๐˜ญ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜บ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ด๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ค๐˜ช๐˜ข๐˜ญ ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ช ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด๐˜ข๐˜ฎ๐˜ข ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ด๐˜ช๐˜ฉ. ๐™„๐™™๐™ช๐™ก ๐™๐™ž๐™ฉ๐™ง๐™ž ๐™ƒ๐™–๐™ข๐™ฅ๐™š๐™ง๐™จ ๐™—๐™ฎ @tukkasih.id . . . Handled by @iconic_sister

4

Guyss sudah ga kerasa setahun berlalu bersama pandemi yaaa.. akhirnyaaa pandemi uda mau bubar, saatnya kumpul bareng ama keluarga sebentar lagiiii . Jangan lupa couplean sekeluarga yuk @nusaduatextile kece2 bahannya langganan aku ama mama โค๏ธ update trsss bahannya sampai bingung milihnya.. . Note: @nusaduatextile ga hanya bisa ecer ya grosir pun bisaa jd km dress maker yg blm follow yuk diintip ig nya โค๏ธ๐Ÿฅฐ @nusaduatextileย  . . . Handled by @iconic_sister

5

Gemes banget gak sih areeq senyumnya! udah gede aja anak bunda ๐Ÿ’œ. udah gt pake one set gemes @murbey.id jadi favorite dia deh! ๐Ÿ’• suka bangett yahh sayang๐Ÿงก

6

Ibu ibu anak tiga dan anak dua , bisa bisanya lupa umur main ombak kesenengan๐Ÿ˜‚ berasanya masih anak anak jadi inget dulu dibawa main ke pantai sama mama dan alm. papa happy bener๐Ÿ˜

7

itโ€™s amazing how you can speak right through my eyes. when you say nothing at all ๐Ÿ’œ

8

too much to share ๐Ÿ˜‚ dari yg penting sampe gak penting, chillin at @palmillabali

9

Have my breakfast today ๐Ÿ”† ๐Ÿ“ธ @syahnazs semua personil udah jadi photographer akuโœŒ๐Ÿป๐Ÿ˜†

10

positive mind, positive vibes, positive life ๐Ÿ’œ ๐Ÿ“ธ @ritchieismail

11

walking and dancing ๐Ÿ’›๐Ÿ’œ photoshoot dipersembahkan ๐Ÿ“ธ @arosadi

12

Tidak terasa sebentar lagi kita akan memasuki bulan suci ramadan. Uda pada persiapan baju lebaran belum? Kami sekeluarga Andara sedang kembaran Syahdu Series, special koleksi Ramadan kami bersama @geulis.id ๐Ÿ˜ Koleksi ini segera bisa kamu dapatkan tanggal 7 April 2021 yaaa di @geulis.id Koleksinya lengkap untuk semua anggota keluargamu! โค๏ธ #GeulisRamadan2021 #GeulisforAndaraFamily #GeulisforNagita #GeulisforNisya #GeulisforSyahnaz

Most Viewed

Mon, 19 Apr 2021 - Recent Posts

Most Hearts

Mon, 19 Apr 2021 - Recent Posts

Most Commented

Mon, 19 Apr 2021 - Recent Posts

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert