analisa.io

This Profile is
Age-restricted
by Instagram and cannot be analyzed

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

This Profile has zero posts, and nothing to analyze

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Oops...
It's us not you.

Please reach our support for assistance.
analisa.io
analisa.io

Uhmm,
we can't access
a private profile

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Sorry,
your internet connection
seems unstable.

Whoa, the dates you
selected exceed the
posts analyzed.

Whoa, the dates you selected exceed the posts analyzed.

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Profile has less
than 500
followers.

For good accuracy, Analisa.io only provides Follower Analytics for Profiles with more than 500 Followers.
Please kindly try another search :

analisa.io

Loading

0
100

Your search is being processed, and will be ready in a few minutes to hours depending on the total posts analyzed.

  • You will be notified by email once the report is done.
  • Kindly contact customer service if you have any questions.
Logo analisa
profile-picture
-

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Followers

Following

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Get Follower Demographics
& Authenticity

for Instagram Followers
  • Age
  • Gender
  • Location
  • Authenticity

Average Engagement (Likes + Comments)

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Engagement
per Post

Avg. Likes
per Post

Avg. Comments
per Post

Nisya Saadia Ifat Ahmad Average Engagement

-

Total Posts

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Posts
per Day

Avg. Posts
per Week

Avg. Posts
per Month

Nisya Saadia Ifat Ahmad Total Posts

-

Caption words most used

In Caption

Nisya Saadia Ifat Ahmad Captions Words Most Used

-

Hashtags most used

In Caption

Nisya Saadia Ifat Ahmad Hashtags Most Used

-

Tags and Mentions

Brands and Instagrammers often Tagged or Mentioned

Locations Tagged

Posting Activity

Posting times on Profile

Audience Engagement

Engagement times (Likes + Comments) by Audience

Total Posts

Weekday Breakdown

Average Likes and Comments per Post

Weekday Breakdown

Average Engagement Rates

Weekday Breakdown

Caption words most

In Caption

Hashtags most used

Highest Engagement (Likes + Comments)

Tue, 19 Jan 2021 - Recent 6 Posts
1

ih meuni geuleuh yah si nanas da aku ge hayang di behel! bae weh camerok ge da fasyun! 😂🤣 @syahnazs

2

Gini nihhh emang selalu salahnya si @syahnazs 😂untung ada @aeshyabalqes yahhhh ♥️♥️♥️

3

Perrrrrreeeeeeemmmmmm udah pensiun dari tiktok main lagi🤣🤣🤣 @syahnazs

4

Selamat ulang tahun mamaku sayang♥️ cant describe how much i love you and how i’m so grateful to have you as my mom in my life. People will see you as a stylish and fine mom, they dont know within you lies a great heart, mind,and soul anyone could be. I’m nothing without you. I lost a father in a young age, but grew up with a loads of love and you can be both mom and dad for us, a supermom , a loveable grandma, I remember papa once said to me “ Mama adalah mama yang hebat, baik bgt, mama akan ngasih apapun yg terbaik anak anaknya, teh” what would i do without you mama, Thank you for being amazing grandma for my kids♥️i love you so much♥️ Happy birthday mom✨💕 @amy_r_qanita

5

habis makan kekenyangan banget semalem😅 terus puyeng ✨

6

Haii haiiii✨✨✨ Siapa yang udah pengen jalan-jalan ke mall, nongkrong, liburan tanpa khawatir ketemu orang banyak? Meskipun memang belum bisa sepenuhnya kembali beraktivitas seperti dulu, tapi kalau harus keluar tetap bisa kok. Asal memperhatikan 3M, menjaga jarak, memakai masker dan mencuci tangan. Ayo lakukan dari apa yang kita bisa. Bukan hanya kita kok yang berperan menghadapi virus ini, tapi pemerintah juga mengupayakan yang terbaik. Lewat adanya vaksin yang saat ini sedang diuji klinis. Tapi Ingat ya, adanya vaksin bukan berarti kamu abai nih sama 3M dan tentunya menjaga kondisi daya tahan tubuhmu sesuai Himbauan dari Komite Penanganan Covid-19 dan Pemulihan Ekonomi Nasional. Selalu pake masker mu dengan benar. Kesehatan Pulih Ekonomi Bangkit dan Melindungi Diri Melindungi Negeri #vaksinuntuknegeri #vaksinuntukkita #siberkreasi #kembaliberkreasi

7

Swimming with babies🌸✨

8

positive vibes only! 🌸

9

Find your inner peace 🙏🏻✨ Look inside you💕

10

Wahhh jangan lupa nonton episode baru si Aa yaaaaaaa!!! di youtube rans entertainment @areeqrosadi @raffinagita1717

Most Recent Posts

Tue, 19 Jan 2021 - Recent 6 Posts
1

Wahhh jangan lupa nonton episode baru si Aa yaaaaaaa!!! di youtube rans entertainment @areeqrosadi @raffinagita1717

2

Find your inner peace 🙏🏻✨ Look inside you💕

3

Swimming with babies🌸✨

4

Duh, masa pandemi gini memang kesehatan itu penting banget, makanya aku tidak lupa memberikan kehangatan alami dari CapLang Kayu Putih Plus yg melindungi keluargaku secara tuntas dari gigitan nyamuk selama 12 jam. Wanginya jg enak dan hangatnya pas banget untuk anak usia 2-6 taun kaya areeq gini. Bunda, sdh prioritaskan kesehatan keluarga dengan CapLang Kayu Putih Plus belum? Jangan lupa follow Instagram @keluarga_caplang dan likes Fb Fanpage Keluarga Cap Lang ya.. #KeluargaCapLang #CapLangKayuPutih #CapLangKayuPutihPlus #hangatnyamelindungi

5

positive vibes only! 🌸

6

habis makan kekenyangan banget semalem😅 terus puyeng ✨

7

New bag ❤️ buat tahun baru an, thx so muchh @lins88luxury & @lins88new selalu puaasss belanja ama km, paling the bestt 😍 follow juga @lins88_men koleksi cowok nya jg keren 👍👍 . . . . Handled by @iconic_sister

8

ih meuni geuleuh yah si nanas da aku ge hayang di behel! bae weh camerok ge da fasyun! 😂🤣 @syahnazs

9

Gini nihhh emang selalu salahnya si @syahnazs 😂untung ada @aeshyabalqes yahhhh ♥️♥️♥️

10

Perrrrrreeeeeeemmmmmm udah pensiun dari tiktok main lagi🤣🤣🤣 @syahnazs

11

Selamat ulang tahun mamaku sayang♥️ cant describe how much i love you and how i’m so grateful to have you as my mom in my life. People will see you as a stylish and fine mom, they dont know within you lies a great heart, mind,and soul anyone could be. I’m nothing without you. I lost a father in a young age, but grew up with a loads of love and you can be both mom and dad for us, a supermom , a loveable grandma, I remember papa once said to me “ Mama adalah mama yang hebat, baik bgt, mama akan ngasih apapun yg terbaik anak anaknya, teh” what would i do without you mama, Thank you for being amazing grandma for my kids♥️i love you so much♥️ Happy birthday mom✨💕 @amy_r_qanita

12

Haii haiiii✨✨✨ Siapa yang udah pengen jalan-jalan ke mall, nongkrong, liburan tanpa khawatir ketemu orang banyak? Meskipun memang belum bisa sepenuhnya kembali beraktivitas seperti dulu, tapi kalau harus keluar tetap bisa kok. Asal memperhatikan 3M, menjaga jarak, memakai masker dan mencuci tangan. Ayo lakukan dari apa yang kita bisa. Bukan hanya kita kok yang berperan menghadapi virus ini, tapi pemerintah juga mengupayakan yang terbaik. Lewat adanya vaksin yang saat ini sedang diuji klinis. Tapi Ingat ya, adanya vaksin bukan berarti kamu abai nih sama 3M dan tentunya menjaga kondisi daya tahan tubuhmu sesuai Himbauan dari Komite Penanganan Covid-19 dan Pemulihan Ekonomi Nasional. Selalu pake masker mu dengan benar. Kesehatan Pulih Ekonomi Bangkit dan Melindungi Diri Melindungi Negeri #vaksinuntuknegeri #vaksinuntukkita #siberkreasi #kembaliberkreasi

Most Viewed

Tue, 19 Jan 2021 - Recent 6 Posts

Most Hearts

Tue, 19 Jan 2021 - Recent 6 Posts

Most Commented

Tue, 19 Jan 2021 - Recent 6 Posts

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert