analisa.io

This Profile is
Age-restricted
by Instagram and cannot be analyzed

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

This Profile has zero posts, and nothing to analyze

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Oops...
It's us not you.

Please reach our support for assistance.
analisa.io
analisa.io

Uhmm,
we can't access
a private profile

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Sorry,
your internet connection
seems unstable.

Whoa, the dates you
selected exceed the
posts analyzed.

Whoa, the dates you selected exceed the posts analyzed.

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Profile has less
than 500
followers.

For good accuracy, Analisa.io only provides Follower Analytics for Profiles with more than 500 Followers.
Please kindly try another search :

analisa.io

Loading

0
100

Your search is being processed, and will be ready in a few minutes to hours depending on the total posts analyzed.

  • You will be notified by email once the report is done.
  • Kindly contact customer service if you have any questions.
Logo analisa
profile-picture
-

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Followers

Following

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Get Follower Demographics
& Authenticity

for Instagram Followers
  • Age
  • Gender
  • Location
  • Authenticity

Average Engagement (Likes + Comments)

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Engagement
per Post

Avg. Likes
per Post

Avg. Comments
per Post

Maria Karina Average Engagement

-

Total Posts

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Posts
per Day

Avg. Posts
per Week

Avg. Posts
per Month

Maria Karina Total Posts

-

Caption words most used

In Caption

Maria Karina Captions Words Most Used

-

Hashtags most used

In Caption

Maria Karina Hashtags Most Used

-

Tags and Mentions

Brands and Instagrammers often Tagged or Mentioned

Locations Tagged

Posting Activity

Posting times on Profile

Audience Engagement

Engagement times (Likes + Comments) by Audience

Total Posts

Weekday Breakdown

Average Likes and Comments per Post

Weekday Breakdown

Average Engagement Rates

Weekday Breakdown

Caption words most

In Caption

Hashtags most used

Highest Engagement (Likes + Comments)

Sat, 23 Jan 2021 - Recent Posts
1

H-2 menuju back to work... Kita sekeluarga Piknik sekaligus mancing, perjalanan jauh dan berliku liku tapi sampe di tempat worth banget🦈

2

Uda hampir sebulan off kerja, mommy daddy next week bakal mulai kerja lagi. Traktir ice cream dulu biar happy, biasa makan ice cream di batesin, skrg duduk diem makan sendiri deh suka suka😚👶🏻 #GozaliSisters

3

My favorite sandwich❤️🥪 #gozalisisters

4

Cuma mau bilang: “terima kasih Tuhan untuk pemandangan indah ini”🙏🏻 #gozalisisters

5

Hari ke 14 di Januari• Lilac top @pluffyschoice

6

Sebelum pada comment gendutan “Iya aku gendutan” :)

7

SOON 19.01.21 #menghitunghari @harikehari.id 🙏🏻

8

After shower routine, sampe apal doi harus ngapain haha. Good job aya❤️😚 #ayakogozali Wearing @cheekychellie.id x @mariakarinaa

9

For the love of nature, shout out to @padipadi.official🍃

10

Awal 2021! Yuk siapa yang resolusinya mau hidup sehat? 😆 Nah akupun juga tiap taon resolusinya salah 1 nya mau hidup sehat yakannn. Bukan cuma tubuh aja yang harus sehat, tapi tulang sehat juga penting agar aku bisa tetap beraktifitas hingga tua nanti. Makanya aku rutin konsumsi 2 tablet Blackmores Calcimag Multi, soalnya kandungan Kalsium, Magnesium, Vitamin D3, serta vitamin dan mineral lainnya bisa bantu jaga kesehatan tulangku. Ini #CaraPraktis aku untuk #BantuTulangSehat. #BeSureWithBlackmores @blackmoresid

Most Recent Posts

Sat, 23 Jan 2021 - Recent Posts
1

ARE YOU READY FOR @kedai_kokoho x @mariakarinaa??? Kita bakal launch tanggal 18 januari ini. Pengen deh bagi bagi ke kalian menu collab ku sebelum launch nanti, ada yg mau??? Kalo pd mau, aku bikinin giveaway kilat lagi oke ga? _ Makeup @reginameigina Apron @harikehari.id

2

Sebelum pada comment gendutan “Iya aku gendutan” :)

3

My favorite sandwich❤️🥪 #gozalisisters

4

Awal 2021! Yuk siapa yang resolusinya mau hidup sehat? 😆 Nah akupun juga tiap taon resolusinya salah 1 nya mau hidup sehat yakannn. Bukan cuma tubuh aja yang harus sehat, tapi tulang sehat juga penting agar aku bisa tetap beraktifitas hingga tua nanti. Makanya aku rutin konsumsi 2 tablet Blackmores Calcimag Multi, soalnya kandungan Kalsium, Magnesium, Vitamin D3, serta vitamin dan mineral lainnya bisa bantu jaga kesehatan tulangku. Ini #CaraPraktis aku untuk #BantuTulangSehat. #BeSureWithBlackmores @blackmoresid

5

Hari ke 14 di Januari• Lilac top @pluffyschoice

6

After shower routine, sampe apal doi harus ngapain haha. Good job aya❤️😚 #ayakogozali Wearing @cheekychellie.id x @mariakarinaa

7

For the love of nature, shout out to @padipadi.official🍃

8

H-2 menuju back to work... Kita sekeluarga Piknik sekaligus mancing, perjalanan jauh dan berliku liku tapi sampe di tempat worth banget🦈

9

“EXCLUSIVE PACKAGE” @harikehari.id will be launched tomorrow at 8 pm! ONLY 30 PCS! Inside the package: - mask & pouch - apron/homewear - glass - reusable “Buku Harian Harikehari” box Yuk absen siapa yang berminat, siapa tau bisa di selipin heheheheh😚 #menghitunghari

10

Cuma mau bilang: “terima kasih Tuhan untuk pemandangan indah ini”🙏🏻 #gozalisisters

11

SOON 19.01.21 #menghitunghari @harikehari.id 🙏🏻

12

Uda hampir sebulan off kerja, mommy daddy next week bakal mulai kerja lagi. Traktir ice cream dulu biar happy, biasa makan ice cream di batesin, skrg duduk diem makan sendiri deh suka suka😚👶🏻 #GozaliSisters

Most Viewed

Sat, 23 Jan 2021 - Recent Posts

Most Hearts

Sat, 23 Jan 2021 - Recent Posts

Most Commented

Sat, 23 Jan 2021 - Recent Posts

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert