analisa.io

This Profile is
Age-restricted
by Instagram and cannot be analyzed

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

This Profile has zero posts, and nothing to analyze

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Oops...
This profile
Does not exist.

Please reach our support for assistance.

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Uhmm,
we can't access
a private profile

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Sorry,
your internet connection
seems unstable.

analisa.io
analisa.io

Oops.. there are no post on the dates you selected.
Kindly select another date range to analyze.

Oops..
there are no post on the dates you selected. Kindly select another date range to analyze.

analisa.io

Profile has less
than 500
followers.

For good accuracy, Analisa.io only provides Follower Analytics for Profiles with more than 500 Followers.
Please kindly try another search :

analisa.io

Oops...

We are currently upgrading the system and would be back to normal shortly. Please contact customer support if you have any question. Learn more

analisa.io

Oops...
It's us not you.

Please reach our support for assistance.
analisa.io
Logo analisa
profile-picture
-

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Followers

Following

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Get Follower Demographics
& Authenticity

for Instagram Followers
  • Age
  • Gender
  • Location
  • Authenticity

Average Engagement (Likes + Comments)

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Engagement
per Post

Avg. Likes
per Post

Avg. Comments
per Post

Putri Lukitasari Average Engagement

-

Total Posts

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Posts
per Day

Avg. Posts
per Week

Avg. Posts
per Month

Putri Lukitasari Total Posts

-

Caption words most used

In Caption

Putri Lukitasari Captions Words Most Used

-

Hashtags most used

In Caption

Putri Lukitasari Hashtags Most Used

-

Tags and Mentions

Brands and Instagrammers often Tagged or Mentioned

Locations Tagged

Posting Activity

Posting times on Profile

Audience Engagement

Engagement times (Likes + Comments) by Audience

Total Posts

Weekday Breakdown

Average Likes and Comments per Post

Weekday Breakdown

Average Engagement Rates

Weekday Breakdown

Caption words most

In Caption

Hashtags most used

Highest Engagement (Likes + Comments)

Tue, 27 Jul 2021 - Recent Posts
1

In every moment now with you ❤ Thank you all 😊 MUA akad and hijab by @sarahjieh Gown akad by @nizma.bhn 's mom MUA resepsi and gown by @sanggar_rias_cantik_asoka Henna by @zazahenna Decor ala ala by @lukitaaa_ Mahar vespa by @kanzul_karomi Papan wedding by @kapurtulis.sidoarjo Souvenir by @lovely.souvenir Undangan by @azka_creation Seserahan by @deluceproject Make up @makeoverid Pict wedding by @jasalukis99 🍂🍃

2

Badan masih kurus banget sekarang pun sama gaada bedanya 😂

3

#throwback

4

Pertama kali ke Probolinggo Januari 2014, tepatnya 6th berlalu lama banget ga sambang kesini. Waktu itu kita masih pacaran ya? Main ke Bromo motoran lagi! @kanzul_karomi (haha nostagia). Kali ini balik lagi ke Probolinggo udh bertiga aja, taun depan berempat berlima 😜 Dulu cuma tentang aku, sekarang tentang kita ❤

5

Musim hujan kayak gini paling enak makan jajanan kekikian makaroni bantet dr @jajan_sidoarjoo rasanya enak banget, gurih dan bikin nagih ✨ Aku tim pedas, kalian tim apa?

6

Sebenernya untuk memulai sesuatu itu tidak mudah, butuh keyakinan penuh & support dr orang terdekat. Bagaimanapun, kita tidak bisa menghindar dr alur perubahan :)

7

My happy life ✨

8

Seneng deh skrg ada paket hampers kayak gini, gaperlu repot lagi cari hadiah ulang tahun maupun wisuda. Hampers dr @gold.hampers bisa kalian miliki mulai dr 35k aja loh dg packaging yg super gemees✨

9

Teruntuk kamu, teman hidup hingga menua ❤ Quotes by @epiikyah

10

Vit 🌊

Most Recent Posts

Tue, 27 Jul 2021 - Recent Posts
1

My happy life ✨

2

Vit 🌊

3

Sebenernya untuk memulai sesuatu itu tidak mudah, butuh keyakinan penuh & support dr orang terdekat. Bagaimanapun, kita tidak bisa menghindar dr alur perubahan :)

4

Musim hujan kayak gini paling enak makan jajanan kekikian makaroni bantet dr @jajan_sidoarjoo rasanya enak banget, gurih dan bikin nagih ✨ Aku tim pedas, kalian tim apa?

5

Di musim yg ga tentu kayak gini, paling penting buat menjaga kesehatan kulit aplg wajah kita. Nah facemask @fd_mask salah satu cara untuk menjaga kesehatan kulit wajahku, biasanya aku pakai seminggu 2x. Kulit jd lebih sehat dan kenyal ✨

6

Seneng deh skrg ada paket hampers kayak gini, gaperlu repot lagi cari hadiah ulang tahun maupun wisuda. Hampers dr @gold.hampers bisa kalian miliki mulai dr 35k aja loh dg packaging yg super gemees✨

7

Pertama kali ke Probolinggo Januari 2014, tepatnya 6th berlalu lama banget ga sambang kesini. Waktu itu kita masih pacaran ya? Main ke Bromo motoran lagi! @kanzul_karomi (haha nostagia). Kali ini balik lagi ke Probolinggo udh bertiga aja, taun depan berempat berlima 😜 Dulu cuma tentang aku, sekarang tentang kita ❤

8

#throwback

9

10

Badan masih kurus banget sekarang pun sama gaada bedanya 😂

11

In every moment now with you ❤ Thank you all 😊 MUA akad and hijab by @sarahjieh Gown akad by @nizma.bhn 's mom MUA resepsi and gown by @sanggar_rias_cantik_asoka Henna by @zazahenna Decor ala ala by @lukitaaa_ Mahar vespa by @kanzul_karomi Papan wedding by @kapurtulis.sidoarjo Souvenir by @lovely.souvenir Undangan by @azka_creation Seserahan by @deluceproject Make up @makeoverid Pict wedding by @jasalukis99 🍂🍃

12

Teruntuk kamu, teman hidup hingga menua ❤ Quotes by @epiikyah

Most Viewed

Tue, 27 Jul 2021 - Recent Posts

Most Hearts

Tue, 27 Jul 2021 - Recent Posts

Most Commented

Tue, 27 Jul 2021 - Recent Posts

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert