analisa.io

This Profile is
Age-restricted
by Instagram and cannot be analyzed

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

This Profile has zero posts, and nothing to analyze

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Oops...
This profile
Does not exist.

Please reach our support for assistance.

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Uhmm,
we can't access
a private profile

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Sorry,
your internet connection
seems unstable.

Whoa, the dates you
selected exceed the
posts analyzed.

Whoa, the dates you selected exceed the posts analyzed.

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Profile has less
than 500
followers.

For good accuracy, Analisa.io only provides Follower Analytics for Profiles with more than 500 Followers.
Please kindly try another search :

analisa.io

Your search is being analyzed in real-time, and will be completed in up to six hours depending on the total posts analyzed. Learn more

  • You will be notified by email once the report is completely loaded.
  • You may close the browser tab while waiting.
  • Kindly contact customer service if you have any questions.
analisa.io

Oops...
It's us not you.

Please reach our support for assistance.
analisa.io
Logo analisa
profile-picture
-

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Followers

Following

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Get Follower Demographics
& Authenticity

for Instagram Followers
  • Age
  • Gender
  • Location
  • Authenticity

Average Engagement (Likes + Comments)

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Engagement
per Post

Avg. Likes
per Post

Avg. Comments
per Post

Lenny Kartika #LenkaFoodies Average Engagement

-

Total Posts

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Posts
per Day

Avg. Posts
per Week

Avg. Posts
per Month

Lenny Kartika #LenkaFoodies Total Posts

-

Caption words most used

In Caption

Lenny Kartika #LenkaFoodies Captions Words Most Used

-

Hashtags most used

In Caption

Lenny Kartika #LenkaFoodies Hashtags Most Used

-

Tags and Mentions

Brands and Instagrammers often Tagged or Mentioned

Locations Tagged

Posting Activity

Posting times on Profile

Audience Engagement

Engagement times (Likes + Comments) by Audience

Total Posts

Weekday Breakdown

Average Likes and Comments per Post

Weekday Breakdown

Average Engagement Rates

Weekday Breakdown

Caption words most

In Caption

Hashtags most used

Highest Engagement (Likes + Comments)

Mon, 12 Apr 2021 - Recent Posts
1

Tahu bulaattt... Digoreng dadakan... Diatas mobil...lima ratusan... WAKWAW! 💃😂 . . Tahu bulat Price 500/pcs . . #tahubulat #jajanan #cemilan #jajanansekolahan #jajananmurah #wakwaw #jktfoodbang #jktfooddestination #vsco #eeeeeats #foodstagram #foodporn #foodgasm #foodies #laperbaper #instafood #lenkafoodies

2

Cumi bakar BBQ ala @cumibakarsquidmore nih salah satu tenant di Seafood and Beer Festival yang terakhir hari iniii!! Yuk yg lg main ke daerah pluit mampir ke Pluit Village. Seporsi gini cuminya gede2 tebel2 50ribuan udah sama kentang goreng 🤤🤤 Ada bumbu blackpepper juga yah dan kamu bisa request mau pedes apa ga😌 • • • #cumi #cumicumi #squid #grilled #grilledsquid #cumibakar #cumibakarsquidmore #bbq #jktfooddestination #jktfoodbang #weekendmarketjkt #pluitvillage #seafoodandbeer #seafoodandbeerfestival #foodbazaar #foodfestival #eeeeeats #foodporn #seafood #foodgasm #foodstagram #instafood #laperbener #kulinerjkt #kulinerjakarta #f52grams #buzzfeedfood #9gagnomnom #lenkafoodies

3

Mix quinoa, tobikko, fresh mandarin orange, kyuri, corn, wakame, cashew nuts, sliced avocadoes with grilled salmon from @unionjkt . One of my fave menu cause its healthy and delicious❤️❤️ • • • #union #uniondeli #unionjakarta #unionjkt #salmon #healthy #fit #healthyfood #quinoa #jktfooddestination #eeeeeats #foodie #foodporn #foodgasm #foodism #foodstagram #foodies #jktfoodbang #instafood #kulinerjakarta #kulinerjkt #jktculinary #9gagnombom #beautifulcuisines #lenkafoodies

4

NEW MENU FROM @goldenlamian !! Golden Chicken Soup Series. Kalian bisa pilih mau topping ayam atau sapi. Kuahnya rich banget kaldunya karena direbus selama 12 jam katanya😯 Dan resep kuahnya aja ngabisin waktu setahun sampe hasilnya sempurna. Seporsi ini Harganya Rp. 49.090,- • • • TAPI SAMPAI 30 NOVEMBER ADA PROMO DISKON 30% caranya tinggal kasih liat ke kasir post ini pake kode #goldensoup48 ❤️❤️❤️ YUK COBAINNN 😌😌😌 • • • #goldenlamian #goldensoupseries #goldensoup #chickensoup #lamian #noodles #jktfooddestination #foodie #f52grams #foodporn #foodgasm #foodism #foodstagram #instafood #kulinerjkt #kulinerjakarta #jktfoodbang #jktculinary #laperbener #eeeeeats #buzzfeedfood #9gagnomnom #instadaily #lenkafoodies

5

Tori pork signature ramen @ikkudoichi for dinner 😍❤️🤩 Whats your dinner for today? 😌 Price : 55000++ Score : 4.3/5 Location : @ikkudoichi , Grand Indonesia, G floor, Central Jakarta • • • #ikkudoichi #ramen #japaneseramen #ramennoodles #tamago #pork #toriramen #noodles #japanesenoodle #noodlesoup #eeeeeats #foodie #jktfooddestination #jktfoodbang #foodism #foodporn #foodgasm #bakmiclubid #bakmie #foodstagram #instafood #laperbener #9gagnomnom #buzzfeedfood #kulinerjakarta #kulinerjkt #lenkafoodies

6

Mala sauce simmer pot combination contains fish, snow beef, and beef enoki. ❤️❤️❤️ Price 348.000++ Score 4.6/5 Location : Simmer Huang by Huang Ji Huang, Kelapa Gading, North Jakarta • • • #huangjihuang #simmerhuang #threesimmerpot #simmersauce #hotpot #mala #malasauce #9gagnomnom #f52grams #jktfoodbang #foody #foodporn #chinesecuisine #kulinerjakarta #kulinerjkt #kulinerkelapagading #foodgasm #instafood #foodstagram #jktfooddestinations #jktfoodies #lenkafoodies

7

Yuk yang bingung weekend ini kemana cussss dateng ke Seafood&Beer Festival di @pluit_village . Today is the last dayyy!! Banyak banget tenant F&B yg menarik disana. Buat pecinta seafood wajib banget kesana!! Yg ga makan seafood pun boleh loh mampir juga karena banyak tenant non-seafood juga😛 Dan ada free flow beer juga loh!!!! Yuk mariiiiii💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️ • • • #jktfooddestination #jktfoodbang #weekendmarketjkt #pluitvillage #seafoodandbeer #seafoodandbeerfestival #foodbazaar #foodfestival #eeeeeats #foodporn #seafood #foodgasm #foodstagram #instafood #laperbener #kulinerjkt #kulinerjakarta #f52grams #buzzfeedfood #9gagnomnom #lenkafoodies

8

My favourite menu from @wendysindo ❤️ Baked potato with broccoli and cheese 😍 Waktu itu kebetulan dapet promo sms dari wendys jadi cuma 25ribu aja harganya. Serius ini enak banget apalagi pas masih panas 😌 • • • #wendys #wendysindo #bakedpotato #bakedpotatocheese #cheese #cheeseporn #foodporn #foodphotography #foodie #foodgasm #foodstagram #instafood #kuliner #kulinerjakarta #kulinerjkt #jktfoodbang #jktfooddestination #laperbaper #laperbener #eeeeeats #9gagnomnom #buzzfeedfood #lenkafoodies

9

Nasi campur legend kesukaan nih! Toppingnya macem2 banyak dan enak2 pastinya😍🐷 Btw, ini non halal ya🤭 Seporsi gini 50ribuan ajah. Favorit aku babi panggang sama bakso gorengnya❤️ • • • #nasicampur #nasicampurbabi #kedaikenanga #nasicampurkenanga #pork #babik #nascam #foodporn #foodgasm #foodism #foodie #foodstagram #instafood #jktfooddestination #eeeeeats #lenkafoodies #jktfoodbang #jktfoodies #buzzfeedfood #laperbener #laperbaper

10

Roasted chicken @theduckkingid ❤️❤️ • • • #roastedchicken #chicken #grilled #ayampanggang #duckking #theduckking #theduckkingid #eeeeeats #foodie #jktfooddestination #jktfoodbang #foodporn #foodgasm #foodstagram #instafood #f52grams #lenkafoodies

Most Recent Posts

Mon, 12 Apr 2021 - Recent Posts
1

Appetizer sampler : fire wings, potato skins, mozzarella sticks and three dipping sauces @tonyromasjakarta 😍🤤 • • #tonyromas #tonyromasjakarta #tonyromasindonesia #bbq #appetizer #potato #potatoskin #chickenwings #mozzarella #mozzarellastick #cheese #cheeseporn #foodphotography #foodstagram #foodporn #foodblogger #foodpics #jktfoodbang #foodism #foodgasm #jktfooddestination #jktculinary #jktgo #destinasijajan #laperbaper #lenkafoodies

2

Trick or Treat, Give me something good to eat 🙊 Happy halloween! This is special appetizer menu for halloween @stribe.jkt . GRAVEYARD PARTY👻 NomNomNom🎃 • • • #halloween #halloweenmenu #halloweenfood #graveyard #sandwich #foodporn #foodgasm #foodstagram #foodies #foody #instafood #stribekitchen #meetmeatstribe #f52grams #jktfooddestination #jktfoodbang #kulinerkelapagading #eeeeeats #lenkafoodies #buzzfeedfood #9gagnomnom #beautifulcuisines

3

NEW MENU FROM @goldenlamian !! Golden Chicken Soup Series. Kalian bisa pilih mau topping ayam atau sapi. Kuahnya rich banget kaldunya karena direbus selama 12 jam katanya😯 Dan resep kuahnya aja ngabisin waktu setahun sampe hasilnya sempurna. Seporsi ini Harganya Rp. 49.090,- • • • TAPI SAMPAI 30 NOVEMBER ADA PROMO DISKON 30% caranya tinggal kasih liat ke kasir post ini pake kode #goldensoup48 ❤️❤️❤️ YUK COBAINNN 😌😌😌 • • • #goldenlamian #goldensoupseries #goldensoup #chickensoup #lamian #noodles #jktfooddestination #foodie #f52grams #foodporn #foodgasm #foodism #foodstagram #instafood #kulinerjkt #kulinerjakarta #jktfoodbang #jktculinary #laperbener #eeeeeats #buzzfeedfood #9gagnomnom #instadaily #lenkafoodies

4

Roasted chicken @theduckkingid ❤️❤️ • • • #roastedchicken #chicken #grilled #ayampanggang #duckking #theduckking #theduckkingid #eeeeeats #foodie #jktfooddestination #jktfoodbang #foodporn #foodgasm #foodstagram #instafood #f52grams #lenkafoodies

5

Cumi bakar BBQ ala @cumibakarsquidmore nih salah satu tenant di Seafood and Beer Festival yang terakhir hari iniii!! Yuk yg lg main ke daerah pluit mampir ke Pluit Village. Seporsi gini cuminya gede2 tebel2 50ribuan udah sama kentang goreng 🤤🤤 Ada bumbu blackpepper juga yah dan kamu bisa request mau pedes apa ga😌 • • • #cumi #cumicumi #squid #grilled #grilledsquid #cumibakar #cumibakarsquidmore #bbq #jktfooddestination #jktfoodbang #weekendmarketjkt #pluitvillage #seafoodandbeer #seafoodandbeerfestival #foodbazaar #foodfestival #eeeeeats #foodporn #seafood #foodgasm #foodstagram #instafood #laperbener #kulinerjkt #kulinerjakarta #f52grams #buzzfeedfood #9gagnomnom #lenkafoodies

6

Yuk yang bingung weekend ini kemana cussss dateng ke Seafood&Beer Festival di @pluit_village . Today is the last dayyy!! Banyak banget tenant F&B yg menarik disana. Buat pecinta seafood wajib banget kesana!! Yg ga makan seafood pun boleh loh mampir juga karena banyak tenant non-seafood juga😛 Dan ada free flow beer juga loh!!!! Yuk mariiiiii💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️ • • • #jktfooddestination #jktfoodbang #weekendmarketjkt #pluitvillage #seafoodandbeer #seafoodandbeerfestival #foodbazaar #foodfestival #eeeeeats #foodporn #seafood #foodgasm #foodstagram #instafood #laperbener #kulinerjkt #kulinerjakarta #f52grams #buzzfeedfood #9gagnomnom #lenkafoodies

7

Tori pork signature ramen @ikkudoichi for dinner 😍❤️🤩 Whats your dinner for today? 😌 Price : 55000++ Score : 4.3/5 Location : @ikkudoichi , Grand Indonesia, G floor, Central Jakarta • • • #ikkudoichi #ramen #japaneseramen #ramennoodles #tamago #pork #toriramen #noodles #japanesenoodle #noodlesoup #eeeeeats #foodie #jktfooddestination #jktfoodbang #foodism #foodporn #foodgasm #bakmiclubid #bakmie #foodstagram #instafood #laperbener #9gagnomnom #buzzfeedfood #kulinerjakarta #kulinerjkt #lenkafoodies

8

Mix quinoa, tobikko, fresh mandarin orange, kyuri, corn, wakame, cashew nuts, sliced avocadoes with grilled salmon from @unionjkt . One of my fave menu cause its healthy and delicious❤️❤️ • • • #union #uniondeli #unionjakarta #unionjkt #salmon #healthy #fit #healthyfood #quinoa #jktfooddestination #eeeeeats #foodie #foodporn #foodgasm #foodism #foodstagram #foodies #jktfoodbang #instafood #kulinerjakarta #kulinerjkt #jktculinary #9gagnombom #beautifulcuisines #lenkafoodies

9

Nasi campur legend kesukaan nih! Toppingnya macem2 banyak dan enak2 pastinya😍🐷 Btw, ini non halal ya🤭 Seporsi gini 50ribuan ajah. Favorit aku babi panggang sama bakso gorengnya❤️ • • • #nasicampur #nasicampurbabi #kedaikenanga #nasicampurkenanga #pork #babik #nascam #foodporn #foodgasm #foodism #foodie #foodstagram #instafood #jktfooddestination #eeeeeats #lenkafoodies #jktfoodbang #jktfoodies #buzzfeedfood #laperbener #laperbaper

10

My favourite menu from @wendysindo ❤️ Baked potato with broccoli and cheese 😍 Waktu itu kebetulan dapet promo sms dari wendys jadi cuma 25ribu aja harganya. Serius ini enak banget apalagi pas masih panas 😌 • • • #wendys #wendysindo #bakedpotato #bakedpotatocheese #cheese #cheeseporn #foodporn #foodphotography #foodie #foodgasm #foodstagram #instafood #kuliner #kulinerjakarta #kulinerjkt #jktfoodbang #jktfooddestination #laperbaper #laperbener #eeeeeats #9gagnomnom #buzzfeedfood #lenkafoodies

11

Mala sauce simmer pot combination contains fish, snow beef, and beef enoki. ❤️❤️❤️ Price 348.000++ Score 4.6/5 Location : Simmer Huang by Huang Ji Huang, Kelapa Gading, North Jakarta • • • #huangjihuang #simmerhuang #threesimmerpot #simmersauce #hotpot #mala #malasauce #9gagnomnom #f52grams #jktfoodbang #foody #foodporn #chinesecuisine #kulinerjakarta #kulinerjkt #kulinerkelapagading #foodgasm #instafood #foodstagram #jktfooddestinations #jktfoodies #lenkafoodies

12

Tahu bulaattt... Digoreng dadakan... Diatas mobil...lima ratusan... WAKWAW! 💃😂 . . Tahu bulat Price 500/pcs . . #tahubulat #jajanan #cemilan #jajanansekolahan #jajananmurah #wakwaw #jktfoodbang #jktfooddestination #vsco #eeeeeats #foodstagram #foodporn #foodgasm #foodies #laperbaper #instafood #lenkafoodies

Most Viewed

Mon, 12 Apr 2021 - Recent Posts

Most Hearts

Mon, 12 Apr 2021 - Recent Posts

Most Commented

Mon, 12 Apr 2021 - Recent Posts

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert