analisa.io

This Profile is
Age-restricted
by Instagram and cannot be analyzed

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

This Profile has zero posts, and nothing to analyze

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Oops...
It's us not you.

Please reach our support for assistance.
analisa.io
analisa.io

Uhmm,
we can't access
a private profile

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Sorry,
your internet connection
seems unstable.

Whoa, the dates you
selected exceed the
posts analyzed.

Whoa, the dates you selected exceed the posts analyzed.

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Profile has less
than 500
followers.

For good accuracy, Analisa.io only provides Follower Analytics for Profiles with more than 500 Followers.
Please kindly try another search :

analisa.io

Loading

0
100

Your search is being processed, and will be ready in a few minutes to hours depending on the total posts analyzed.

  • You will be notified by email once the report is done.
  • Kindly contact customer service if you have any questions.
Logo analisa
profile-picture
-

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Followers

Following

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Get Follower Demographics
& Authenticity

for Instagram Followers
  • Age
  • Gender
  • Location
  • Authenticity

Average Engagement (Likes + Comments)

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Engagement
per Post

Avg. Likes
per Post

Avg. Comments
per Post

Anzela Average Engagement

-

Total Posts

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Posts
per Day

Avg. Posts
per Week

Avg. Posts
per Month

Anzela Total Posts

-

Caption words most used

In Caption

Anzela Captions Words Most Used

-

Hashtags most used

In Caption

Anzela Hashtags Most Used

-

Tags and Mentions

Brands and Instagrammers often Tagged or Mentioned

Locations Tagged

Posting Activity

Posting times on Profile

Audience Engagement

Engagement times (Likes + Comments) by Audience

Total Posts

Weekday Breakdown

Average Likes and Comments per Post

Weekday Breakdown

Average Engagement Rates

Weekday Breakdown

Caption words most

In Caption

Hashtags most used

Highest Engagement (Likes + Comments)

Sun, 24 Jan 2021 - Recent Posts
1

1 bucket list tercentang sudah ✅ Extreme adventure (ATV) + hujan2an Aku rekomendasiin buat kalian yang suka adventure, tapi pastiin kamu bisa nyetir ya. Kalo belom bisa, rasanya agak berbahaya 🤔 Lokasi nya di Kuber Bali Adventure. Hasil dari googling. Bisa cek info nya mereka dr google juga. Yang pasti ini wajib dicoba sih. Berasa jadi tomb raider 🥺 @abibayu ada buat video ttg ATVnya, bisa cek di IG dia yak. Oh ya, belum post apa-apa selama di bali nih, beberapa hari kedepan aku update yaa.

2

most asked question : outfit nya dari mana? jawaban : @tokoeabi available on Tokopedia - Tokoe Abi sekian. Emang gemesh outfitny 😌

3

kalo kamu ga kuat, jangan nonton sampe akhir.

4

kalo aku pokémon, ini evolve nya berhasil apa kagak ya? 2020 - 2013

5

a pack 🐾 sulit, sulit banget.

6

How’s 2021 so far? post yang sendirian dulu ah, next slide buat BTS nya. Ada backsound debutan ombak sama arahan2 gaya dr @cyndudud & @abibayu 📷 @cyndudud

7

AFTER THE VID. #2020highlights 2020 has been a pain in the a*s, but above all, I’m pretty sure we all have something that we appreciate for this year. What’s the best thing that happen to you this year? Photo description: 1. First months of covid - ngabisin ekt di rumah. Sampe makeup ala2 bisr ga bosen. 2. Waktu lg trending2nya virtual photoshoot, @yoelseptianto yg prtama kali ngajakin. 3. Masih dgn konsep virtual photoshoot, kali ini sama kokoh @louis_amal yg jauh di aussie. 4. Adopt my very first bird. Venti. 5. Pertemuan pertama sama hachi. 6. Anniversary dinner pertama @abibayu, kita buat dinner ala ala di balkon rumah 🤣 7. Travelling lageeeee (ketempat sepi dong pstinya) 8. Project-an sama @buddhistworship. MV nya bisa liat di youtube loh! 9. GOT MY VERY OWN GAMING PC! Makasihh @xtreme_system akhirnya dikembangkan hobi ngegame nya. #terimakasih2020

8

would you, a. swim in the lake b. jorokin zela ke kali c. go fishing d. other, ________ 📍 @lanadiya_pahawang

9

✅ ACHIEVEMENT UNLOCKED : survived 2020 ❗️NEW MISSION : staying alive in 2021

10

dear mom, I know things have been tough lately, But I’m sure we all can pass through it. You are the strongest person i know. Bad days will be over soon. Remember that we’ll always be there for you ❤️ ku sayang mamak. Happy mother’s day.

Most Recent Posts

Sun, 24 Jan 2021 - Recent Posts
1

How’s 2021 so far? post yang sendirian dulu ah, next slide buat BTS nya. Ada backsound debutan ombak sama arahan2 gaya dr @cyndudud & @abibayu 📷 @cyndudud

2

🎶 crazy - @andrewagarcia Akhirnya bisa nyanyi bareng lagi ya 😌 @abibayu #ukulele #cover #indomusikgram

3

pizza, pizza apa yang ada di trotoar? apa hayo? hayo. jawaban nya.. pizzalan kaki. Hya

4

✅ ACHIEVEMENT UNLOCKED : survived 2020 ❗️NEW MISSION : staying alive in 2021

5

AFTER THE VID. #2020highlights 2020 has been a pain in the a*s, but above all, I’m pretty sure we all have something that we appreciate for this year. What’s the best thing that happen to you this year? Photo description: 1. First months of covid - ngabisin ekt di rumah. Sampe makeup ala2 bisr ga bosen. 2. Waktu lg trending2nya virtual photoshoot, @yoelseptianto yg prtama kali ngajakin. 3. Masih dgn konsep virtual photoshoot, kali ini sama kokoh @louis_amal yg jauh di aussie. 4. Adopt my very first bird. Venti. 5. Pertemuan pertama sama hachi. 6. Anniversary dinner pertama @abibayu, kita buat dinner ala ala di balkon rumah 🤣 7. Travelling lageeeee (ketempat sepi dong pstinya) 8. Project-an sama @buddhistworship. MV nya bisa liat di youtube loh! 9. GOT MY VERY OWN GAMING PC! Makasihh @xtreme_system akhirnya dikembangkan hobi ngegame nya. #terimakasih2020

6

1 bucket list tercentang sudah ✅ Extreme adventure (ATV) + hujan2an Aku rekomendasiin buat kalian yang suka adventure, tapi pastiin kamu bisa nyetir ya. Kalo belom bisa, rasanya agak berbahaya 🤔 Lokasi nya di Kuber Bali Adventure. Hasil dari googling. Bisa cek info nya mereka dr google juga. Yang pasti ini wajib dicoba sih. Berasa jadi tomb raider 🥺 @abibayu ada buat video ttg ATVnya, bisa cek di IG dia yak. Oh ya, belum post apa-apa selama di bali nih, beberapa hari kedepan aku update yaa.

7

kalo kamu ga kuat, jangan nonton sampe akhir.

8

would you, a. swim in the lake b. jorokin zela ke kali c. go fishing d. other, ________ 📍 @lanadiya_pahawang

9

most asked question : outfit nya dari mana? jawaban : @tokoeabi available on Tokopedia - Tokoe Abi sekian. Emang gemesh outfitny 😌

10

kalo aku pokémon, ini evolve nya berhasil apa kagak ya? 2020 - 2013

11

a pack 🐾 sulit, sulit banget.

12

dear mom, I know things have been tough lately, But I’m sure we all can pass through it. You are the strongest person i know. Bad days will be over soon. Remember that we’ll always be there for you ❤️ ku sayang mamak. Happy mother’s day.

Most Viewed

Sun, 24 Jan 2021 - Recent Posts

Most Hearts

Sun, 24 Jan 2021 - Recent Posts

Most Commented

Sun, 24 Jan 2021 - Recent Posts

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert