analisa.io

This Profile is
Age-restricted
by Instagram and cannot be analyzed

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

This Profile has zero posts, and nothing to analyze

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Oops...
It's us not you.

Please reach our support for assistance.
analisa.io
analisa.io

Uhmm,
we can't access
a private profile

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Sorry,
your internet connection
seems unstable.

Whoa, the dates you
selected exceed the
posts analyzed.

Whoa, the dates you selected exceed the posts analyzed.

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Profile has less
than 500
followers.

For good accuracy, Analisa.io only provides Follower Analytics for Profiles with more than 500 Followers.
Please kindly try another search :

analisa.io

Loading

0
100

Your search is being processed, and will be ready in a few minutes to hours depending on the total posts analyzed.

  • You will be notified by email once the report is done.
  • Kindly contact customer service if you have any questions.
Logo analisa
profile-picture
-

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Followers

Following

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Get Follower Demographics
& Authenticity

for Instagram Followers
  • Age
  • Gender
  • Location
  • Authenticity

Average Engagement (Likes + Comments)

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Engagement
per Post

Avg. Likes
per Post

Avg. Comments
per Post

Laura Theux Average Engagement

-

Total Posts

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Posts
per Day

Avg. Posts
per Week

Avg. Posts
per Month

Laura Theux Total Posts

-

Caption words most used

In Caption

Laura Theux Captions Words Most Used

-

Hashtags most used

In Caption

Laura Theux Hashtags Most Used

-

Tags and Mentions

Brands and Instagrammers often Tagged or Mentioned

Locations Tagged

Posting Activity

Posting times on Profile

Audience Engagement

Engagement times (Likes + Comments) by Audience

Total Posts

Weekday Breakdown

Average Likes and Comments per Post

Weekday Breakdown

Average Engagement Rates

Weekday Breakdown

Caption words most

In Caption

Hashtags most used

Highest Engagement (Likes + Comments)

Wed, 27 Jan 2021 - Recent Posts
1

Laura in kondangan edition

2

Yang bikin bagus foto ini adalah photograper dan designer bajunya @govindarumi & @indiralaksmi_bali 🀩 . Thank you mbo ayu buat make up , hair do dan design balinese outfit nya 😍 me love it so much

3

Becanda shayaankkk.. (tapi lyricnya ga becanda sih)

4

Mencoba menyatu dengan alam dan bumi πŸ€ πŸ“Έ : @govindarumi Make up and hairdo : @indiralaksmi_bali

5

Kalian aja yg bikinin captionnya deh....

6

Janet lagi hamil. Nnti kl anaknya banyak bingung kasi ke siapa :( πŸ˜†

7

Jaen idup dibali. πŸ“Έ by @dinarastika.films

8

City girls make em wish like RJ... #deletesoon

9

Kabar gembira buat kalian semuaa! Aku punya cara seru buat dapetin hadiah Samsung Galaxy S20 hingga Toyota Vellfire! Dengan ikutan #BritAmaFSTVL dari #BankBRI, kalian cukup buka Tabungan BRI #BritAma atau kalau udah punya tinggal tambah-tambah terus saldo tabungan kalian untuk poin undian hadiahnya! Jangan sampai ketinggalan deh, yuk ikutann.

10

Senyum2 sendiri aja neng....

Most Recent Posts

Wed, 27 Jan 2021 - Recent Posts
1

Janet lagi hamil. Nnti kl anaknya banyak bingung kasi ke siapa :( πŸ˜†

2

City girls make em wish like RJ... #deletesoon

3

Mencoba menyatu dengan alam dan bumi πŸ€ πŸ“Έ : @govindarumi Make up and hairdo : @indiralaksmi_bali

4

Kabar gembira buat kalian semuaa! Aku punya cara seru buat dapetin hadiah Samsung Galaxy S20 hingga Toyota Vellfire! Dengan ikutan #BritAmaFSTVL dari #BankBRI, kalian cukup buka Tabungan BRI #BritAma atau kalau udah punya tinggal tambah-tambah terus saldo tabungan kalian untuk poin undian hadiahnya! Jangan sampai ketinggalan deh, yuk ikutann.

5

Yang bikin bagus foto ini adalah photograper dan designer bajunya @govindarumi & @indiralaksmi_bali 🀩 . Thank you mbo ayu buat make up , hair do dan design balinese outfit nya 😍 me love it so much

6

Senyum2 sendiri aja neng....

7

Kalian aja yg bikinin captionnya deh....

8

Thank you so much kaaa for the collaboration @dinarastika.films ! Capturing simple yet special moment in my resort @cocoverdebali πŸ’™πŸ’™

9

Jaen idup dibali. πŸ“Έ by @dinarastika.films

10

Laura in kondangan edition

11

Bagi temen2 yang masih punya rejeki dimasa pandemi ini, ayo kita bantu Adik kita Agung yg selain sedang kritis dirumah sakit sekarang , rumahnya juga kebakaran dan keluarganya cuma bekerja sbg pedagang asongan. Sumbangan mulai dari 1000 rupiah pun berarti baginya. Ramaikan ya temen2 πŸ˜‡ caranya gampang dengan transfer ke kita bisa.com. Semoga Adik agung bisa cepet sembuh πŸ™πŸ˜‡ Amin

12

Becanda shayaankkk.. (tapi lyricnya ga becanda sih)

Most Viewed

Wed, 27 Jan 2021 - Recent Posts

Most Hearts

Wed, 27 Jan 2021 - Recent Posts

Most Commented

Wed, 27 Jan 2021 - Recent Posts

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert