analisa.io

This Profile is
Age-restricted
by Instagram and cannot be analyzed

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

This Profile has zero posts, and nothing to analyze

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Oops...
It's us not you.

Please reach our support for assistance.
analisa.io
analisa.io

Uhmm,
we can't access
a private profile

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Sorry,
your internet connection
seems unstable.

Whoa, the dates you
selected exceed the
posts analyzed.

Whoa, the dates you selected exceed the posts analyzed.

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Profile has less
than 500
followers.

For good accuracy, Analisa.io only provides Follower Analytics for Profiles with more than 500 Followers.
Please kindly try another search :

analisa.io

Loading

0
100

Your search is being processed, and will be ready in a few minutes to hours depending on the total posts analyzed.

  • You will be notified by email once the report is done.
  • Kindly contact customer service if you have any questions.
Logo analisa
profile-picture
-

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Followers

Following

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Get Follower Demographics
& Authenticity

for Instagram Followers
  • Age
  • Gender
  • Location
  • Authenticity

Average Engagement (Likes + Comments)

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Engagement
per Post

Avg. Likes
per Post

Avg. Comments
per Post

Average Engagement

-

Total Posts

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Posts
per Day

Avg. Posts
per Week

Avg. Posts
per Month

Total Posts

-

Caption words most used

In Caption

Captions Words Most Used

-

Hashtags most used

In Caption

Hashtags Most Used

-

Tags and Mentions

Brands and Instagrammers often Tagged or Mentioned

Locations Tagged

Posting Activity

Posting times on Profile

Audience Engagement

Engagement times (Likes + Comments) by Audience

Total Posts

Weekday Breakdown

Average Likes and Comments per Post

Weekday Breakdown

Average Engagement Rates

Weekday Breakdown

Caption words most

In Caption

Hashtags most used

Highest Engagement (Likes + Comments)

Mon, 18 Jan 2021 - Recent 6 Posts
1

2

Guyssss share film fav kalian dong.... (Kdrama juga gpp, yang ada han ji pyeong nya haha 🤍🥲 gak deng apa pun) Thank you and stay safe! 🤍✨

3

🥺🥺

4

Sunny day ☀️ 📸: @omweed_

5

Hello summer! ☀️ 📸: @omweed_

6

✨✨✨ 📸: @omweed_

7

Finally bisa upload foto ini! Dibuat pas PSBB bareng @omweed_ dan @xaramaya ✨ Seneng bgt aku dibantuin sama org hebat kaya mereka, yg mau diajak tukar pikiran dan productive! 🥰 Walaupun ada kesulitan waktu pasang si bunga karena turun-turun mulu tapi seruuuuu! Thank youuu guysss🤍 Eh lupa, hair do by @omweed_ 😋😋

8

Seneng banget ga sih pas akhir tahun kaya ini belanja dapet bonus lagi dan lagi gitu ?? siapa nihh yang kaya gini ayoo ngaku!! aku punya jurus terjitu nih supaya belanja nya semakin seru akhir tahun , Mandiri Kartu Kredit lagi ngasi bonus lagi seperti tambahan e-voucher diskonnya sampe 50% atau e-voucher gratis ongkir. Buruann mumpung akhir tahun nihh... @bankmandiri

9

📸: @omweed_ ✨

10

Cheers to a new year and another chance for us to get it right 🥂 📸: @omweed_

Most Recent Posts

Mon, 18 Jan 2021 - Recent 6 Posts
1

📸: @omweed_ ✨

2

Cheers to a new year and another chance for us to get it right 🥂 📸: @omweed_

3

Finally bisa upload foto ini! Dibuat pas PSBB bareng @omweed_ dan @xaramaya ✨ Seneng bgt aku dibantuin sama org hebat kaya mereka, yg mau diajak tukar pikiran dan productive! 🥰 Walaupun ada kesulitan waktu pasang si bunga karena turun-turun mulu tapi seruuuuu! Thank youuu guysss🤍 Eh lupa, hair do by @omweed_ 😋😋

4

Sunny day ☀️ 📸: @omweed_

5

🥺🥺

6

Hello summer! ☀️ 📸: @omweed_

7

Middle week vibes with @vouca_ ✌🏻 Styled by @andraastari ✨ Song credits : I’m Every Woman - Chaka Khan

8

✨✨✨ 📸: @omweed_

9

Jadi aku itu emang setiap hari pake makeup karena kerjaan aku pun memang mengharuskan aku untuk pake makeup, dan kadang sebel bgt saat harus bersihin makeup yang susah banget dibersihin alhasil malah bikin wajah aku kusem karena sisa productnya yang masih ada di kulit ku. Ditambah aku juga sekarang cukup sering beraktifitas diluar rumah yang udah pasti banyak polusi dan kotoran yang nempel di wajah jadi makinlah muka aku kusem, duhh ga pernah pede kalau harus bare face....... Etsss tapi sekarang tampil bare face itu bukan hal yang menakutkan lagi buat aku :") karena semenjak aku pake POND’S Vitamin Micellar Water D-Toxx Charcoal yang memiliki kandungan activated charcoal dan bamboo charcoal yang bisa bersihin wajah aku secara mendalam dan memberikan purified glow, selain itu ada juga kandungan 5 vitamin ( A, B3, B5, C, E ) yang dikenal dapat membantu regenerasi, melembabkan serta mencerahkan kulit. Makannya walau tampil bare face wajah aku tetep glowing! WAJIB banget cobain micellar water dari @pondsindonesia ini sih dijamin kalian akan lebih PD walau tanpa makeup! Cek di @Lazada_id sekarang yaa karena hari ini POND'S Vitamin Micellar Water ini discount up to 30%! Buruaan sebelum kehabisan! #MakeUpBersihWajahGlowing #PONDSVitaminMicellarWater #lazada1212

10

Guyssss share film fav kalian dong.... (Kdrama juga gpp, yang ada han ji pyeong nya haha 🤍🥲 gak deng apa pun) Thank you and stay safe! 🤍✨

11

Seneng banget ga sih pas akhir tahun kaya ini belanja dapet bonus lagi dan lagi gitu ?? siapa nihh yang kaya gini ayoo ngaku!! aku punya jurus terjitu nih supaya belanja nya semakin seru akhir tahun , Mandiri Kartu Kredit lagi ngasi bonus lagi seperti tambahan e-voucher diskonnya sampe 50% atau e-voucher gratis ongkir. Buruann mumpung akhir tahun nihh... @bankmandiri

12

Most Viewed

Mon, 18 Jan 2021 - Recent 6 Posts

Most Hearts

Mon, 18 Jan 2021 - Recent 6 Posts

Most Commented

Mon, 18 Jan 2021 - Recent 6 Posts

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert