analisa.io

This Profile is
Age-restricted
by Instagram and cannot be analyzed

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

This Profile has zero posts, and nothing to analyze

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Oops...
It's us not you.

Please reach our support for assistance.
analisa.io
analisa.io

Uhmm,
we can't access
a private profile

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Sorry,
your internet connection
seems unstable.

Whoa, the dates you
selected exceed the
posts analyzed.

Whoa, the dates you selected exceed the posts analyzed.

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Profile has less
than 500
followers.

For good accuracy, Analisa.io only provides Follower Analytics for Profiles with more than 500 Followers.
Please kindly try another search :

analisa.io

Loading

0
100

Your search is being processed, and will be ready in a few minutes to hours depending on the total posts analyzed.

  • You will be notified by email once the report is done.
  • Kindly contact customer service if you have any questions.
Logo analisa
profile-picture
-

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Followers

Following

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Get Follower Demographics
& Authenticity

for Instagram Followers
  • Age
  • Gender
  • Location
  • Authenticity

Average Engagement (Likes + Comments)

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Engagement
per Post

Avg. Likes
per Post

Avg. Comments
per Post

๐™†๐™ฎ๐™ง๐™– ๐™‰๐™–๐™ฎ๐™™๐™– Average Engagement

-

Total Posts

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Posts
per Day

Avg. Posts
per Week

Avg. Posts
per Month

๐™†๐™ฎ๐™ง๐™– ๐™‰๐™–๐™ฎ๐™™๐™– Total Posts

-

Caption words most used

In Caption

๐™†๐™ฎ๐™ง๐™– ๐™‰๐™–๐™ฎ๐™™๐™– Captions Words Most Used

-

Hashtags most used

In Caption

๐™†๐™ฎ๐™ง๐™– ๐™‰๐™–๐™ฎ๐™™๐™– Hashtags Most Used

-

Tags and Mentions

Brands and Instagrammers often Tagged or Mentioned

Locations Tagged

Posting Activity

Posting times on Profile

Audience Engagement

Engagement times (Likes + Comments) by Audience

Total Posts

Weekday Breakdown

Average Likes and Comments per Post

Weekday Breakdown

Average Engagement Rates

Weekday Breakdown

Caption words most

In Caption

Hashtags most used

Highest Engagement (Likes + Comments)

Thu, 28 Jan 2021 - Recent Posts
1

We cute

2

#RI2020 and its stories. 2020 feels better because now it has this rewind in it. โ€” bts photos by @hanscreen @hansen.a.d

3

My eonnie look inspired by Ryujin, what do you guys think? ๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ทโœจ Yuk duplicate dance dan look aku di #PangPangDance #Apieu lalu upload di tiktok atau instagram dan tag @apieu_idn ๐Ÿฅณ Ada total hadiah 10 JUTA RUPIAH dan akan diumumin tanggal 15 Januari 2021!! โ€” Untuk lengkapnya kamu bisa langsung cek IG @apieu_idn atau link : https://linktr.ee/apieu_idn โœจ

4

Naughty or nice, still a Merry Christmas๐ŸŽ„โœจ

5

Pindahan dulu bun ๐Ÿ’จ tunggu beres kita jait jait lagi yak!

6

Udah end 1 hari sih 2020 nya but here we go

7

Mata ๐Ÿผ + rambut lepeque. No skin care no make up untung ketolong liptint. Udah brp hari ini full pindahan mode dengan segala perdramaannya + semalem harus perang lawan rayap ๐ŸฆŸ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿฅฒ semangat yukkkk

8

Mia foto sama sakura ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Aku pakein Mia alis untuk foto sama sakura ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mia otw main ski ๐Ÿ‘‰๐Ÿป โ€œCoba buatin Mia yang goyang - goyang itu kaโ€ di depan Tokyo Station โค๏ธ๐ŸŒธ Happy Motherโ€™s Day Mia. I am a strong woman because a strong woman raised me.

9

Virtual White Christmas โ˜ƒ๏ธโ„๏ธ Christmas & New Yearโ€™s wish tahun ini cuma satu : hope everything gets better as soon as possible. Take care and be kind always yaโ€™ll โค๏ธ

10

2020 was not like we all expected but still grateful for the lesson & memories. after all, we learn so much. happy new year โ™ก

Most Recent Posts

Thu, 28 Jan 2021 - Recent Posts
1

We cute

2

Pindahan dulu bun ๐Ÿ’จ tunggu beres kita jait jait lagi yak!

3

2020 was not like we all expected but still grateful for the lesson & memories. after all, we learn so much. happy new year โ™ก

4

Udah end 1 hari sih 2020 nya but here we go

5

My eonnie look inspired by Ryujin, what do you guys think? ๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ทโœจ Yuk duplicate dance dan look aku di #PangPangDance #Apieu lalu upload di tiktok atau instagram dan tag @apieu_idn ๐Ÿฅณ Ada total hadiah 10 JUTA RUPIAH dan akan diumumin tanggal 15 Januari 2021!! โ€” Untuk lengkapnya kamu bisa langsung cek IG @apieu_idn atau link : https://linktr.ee/apieu_idn โœจ

6

#RI2020 and its stories. 2020 feels better because now it has this rewind in it. โ€” bts photos by @hanscreen @hansen.a.d

7

Mata ๐Ÿผ + rambut lepeque. No skin care no make up untung ketolong liptint. Udah brp hari ini full pindahan mode dengan segala perdramaannya + semalem harus perang lawan rayap ๐ŸฆŸ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿฅฒ semangat yukkkk

8

New year, new place, new routine! Ini adalah Skincare Must-Have aku untuk 2021 : @silcot.id Maximizer Cotton. Karena skin care an tetep on tapi jadi hemat karena kita bisa #SaveMoreWithSilcot! โ€” 1 lembar Silcot itu bisa dibagi 2 dan kita bisa pakai 1 bagian aja untuk skincare-an. Nah terus karena Silcot gak menyerap produk sama sekali, aplikasi skin care jadi jauh lebih hemat juga..2 tetes bisa buat seluruh wajah, hemat toner banget kan! Silcot juga bisa dijadiin masker wajah lohh ๐Ÿฅฐ #SaveMoreWithSilcot #Silcot #SilcotMaximizerCotton

9

Virtual White Christmas โ˜ƒ๏ธโ„๏ธ Christmas & New Yearโ€™s wish tahun ini cuma satu : hope everything gets better as soon as possible. Take care and be kind always yaโ€™ll โค๏ธ

10

Naughty or nice, still a Merry Christmas๐ŸŽ„โœจ

11

Heiho gengs! Waktunya makeup di depan pintu lagii!! Gak sabar selesai pindahan ๐Ÿ˜‚ this time i did a full face makeup with brush and tools from @lamicabeauty - I REALLY REALLY LIKE their products! Powder puff is my favorite, semua brushnya halus dan high quality โค๏ธ u can use code LAMICAXKYRA for 20% discount ๐Ÿ˜†

12

Mia foto sama sakura ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Aku pakein Mia alis untuk foto sama sakura ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mia otw main ski ๐Ÿ‘‰๐Ÿป โ€œCoba buatin Mia yang goyang - goyang itu kaโ€ di depan Tokyo Station โค๏ธ๐ŸŒธ Happy Motherโ€™s Day Mia. I am a strong woman because a strong woman raised me.

Most Viewed

Thu, 28 Jan 2021 - Recent Posts

Most Hearts

Thu, 28 Jan 2021 - Recent Posts

Most Commented

Thu, 28 Jan 2021 - Recent Posts

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert