analisa.io

This Profile is
Age-restricted
by Instagram and cannot be analyzed

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

This Profile has zero posts, and nothing to analyze

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Oops...
It's us not you.

Please reach our support for assistance.
analisa.io
analisa.io

Uhmm,
we can't access
a private profile

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Sorry,
your internet connection
seems unstable.

Whoa, the dates you
selected exceed the
posts analyzed.

Whoa, the dates you selected exceed the posts analyzed.

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Profile has less
than 500
followers.

For good accuracy, Analisa.io only provides Follower Analytics for Profiles with more than 500 Followers.
Please kindly try another search :

analisa.io

Loading

0
100

Your search is being processed, and will be ready in a few minutes to hours depending on the total posts analyzed.

  • You will be notified by email once the report is done.
  • Kindly contact customer service if you have any questions.
Logo analisa
profile-picture
-

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Followers

Following

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Get Follower Demographics
& Authenticity

for Instagram Followers
  • Age
  • Gender
  • Location
  • Authenticity

Average Engagement (Likes + Comments)

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Engagement
per Post

Avg. Likes
per Post

Avg. Comments
per Post

ENDORSEMENT/PP Average Engagement

-

Total Posts

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Posts
per Day

Avg. Posts
per Week

Avg. Posts
per Month

ENDORSEMENT/PP Total Posts

-

Caption words most used

In Caption

ENDORSEMENT/PP Captions Words Most Used

-

Hashtags most used

In Caption

ENDORSEMENT/PP Hashtags Most Used

-

Tags and Mentions

Brands and Instagrammers often Tagged or Mentioned

Locations Tagged

Posting Activity

Posting times on Profile

Audience Engagement

Engagement times (Likes + Comments) by Audience

Total Posts

Weekday Breakdown

Average Likes and Comments per Post

Weekday Breakdown

Average Engagement Rates

Weekday Breakdown

Caption words most

In Caption

Hashtags most used

Highest Engagement (Likes + Comments)

Tue, 26 Jan 2021 - Recent Posts
1

GIVEAWAY ALLERT !! HO HO HO πŸŽ…πŸΌπŸŽ…πŸΌπŸŽπŸŽ . 1X comment hanya di account @khodoraa #NOREPOST . . . πŸ† 1 : Uang tunai Rp.800.000 . πŸ₯ˆ 2 : UV vacuum cleaner . πŸ₯‰ 3 : Go go bus 3in1 set . . . . ⭐️ BONUS uang tunai 200rb dari 1000 comment pertama . Langsung di undi dan langsung di transfer . . . Syarat giveaway yg gampang sekali : . . 🌸 LIKE postingan ini sebagai tanda kamu sudah ikutan giveaway ini. . 🌸 WAJIB follow semua sponsor dan host : . . @khodoraa @do_doo_room @piloku.id @queen_stacey18 @cecebeat_babycharlotte @babykimberly_angelina . 🌸 COMMENT 1X di kolom comment @khodoraa dan tag 3 teman kamu . *contoh : β€œNEWYEAR GIVEAWAY @a @b @c” . . πŸ’“ semua pemenang akan di undi dari comment dan di umumkan pada tanggal 26 januari 2020 . . πŸ’“ boleh ikutan pakai semua IG kamu . . . Terimakasih kepada sponsor dan teman2 yang sudah ikut meramaikan πŸ™πŸ» . . GOODLUCK! Merry christmass and happy new year πŸŽ‰ . . . #giveawayuangtunai#giveawayvacuum#giveaway#giveawaytime

2

1x komen di akun @defa.eilie , tanpa tag teman. GRATIS IPHONE 11 PRO MAX. UNDI LIVE 😍 . Siapa pun boleh ikut termasuk akun private dan online shop. Cara dapetinnya gampang banget . 🎈 Like foto ini . 🎈 Wajib follow 7 akun ini πŸ‘‡ @defa.eilie @babykimberly_angelina @queen_stacey18 @lince_theo @khodoraa @princessqeill @lovelygrosirtassemarang . Gak follow salah 1 = GUGUR jadi winner πŸ™ . 🎈 Bebas komen apa aja di postingan ini minimal 4 kata (boleh lebih). Contoh: Done Wish me luck . 🎈 Cukup 1x komen gak boleh lebih . 🎈 Pemenang diundi dari komen dengan aplikasi. Super fair πŸ‘Œ . 🎈 UNDI LIVE hari Minggu, 9 Februari di @defa.eilie. Di save di story & highlight (sorotan). Tenang aja yg ga nonton tetap jadi pemenang. . Ayo jangan ragu buat ikutan. Siapa tau kali ini rezeki kalian πŸ˜‡

3

Sesekali mau bergaya juga kayak emakku πŸ™„πŸ₯Ί . . . . #kaelyngraceyayeo

4

Parfume mobil terfavorite by @vanzobatamofficial 🌸 . . Suka banget karna wanginya soft dan tidak menusuk hidung πŸ₯° . Very recommended πŸ‘ŒπŸ» . . . #parfumemobil#parfumekenzo

5

Anak gadis 😘😘 #kaelyngraceyayeo

6

Mama love you my little princess πŸ˜˜πŸ’•

7

Happy satnight oncle onti πŸ˜‹

8

Soksok feminim dulu yahπŸ™ƒπŸ˜‹

9

A baby girl is a miracle that never ceases to be miraculousπŸ₯ΊπŸ’“

10

Messy hair and i don’t care πŸ˜‰

Most Recent Posts

Tue, 26 Jan 2021 - Recent Posts
1

KENIKMATAN HQQ PAKET STEAMBOAT + KUPON UNDIAN 😍 . Gak perlu ribet2 lagi carii lauk kemana2, tinggal langsung pesen paket steamboat aja sama @frozenfood.gap , praktiss banget dan juga enak2 semua , FRESH yang terpenting 😍😍 . . Dan ada dapat kupon undian jg untuk pembelanjaan 200rb, maka bakalan dapat 1 kupon undian donggg! Mana tau hokki dapat lagi tuh hadiahnya 😍 , kuponnya juga berlaku kelipatan yahhh guys😍 menurutku sih worth it banget πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» . . . Ayok yang lg bingung/blm persiapan untuk 30me nanti lgsng aja yah order punya kalian sama @frozenfood.gap πŸ₯°πŸ₯°

2

Happy satnight oncle onti πŸ˜‹

3

Bukan bahagia yang menjadikan kita bersyukur, tetapi dengan bersyukurlah yang akan menjadikan hidup kita bahagiaπŸ˜‰

4

1x komen di akun @defa.eilie , tanpa tag teman. GRATIS IPHONE 11 PRO MAX. UNDI LIVE 😍 . Siapa pun boleh ikut termasuk akun private dan online shop. Cara dapetinnya gampang banget . 🎈 Like foto ini . 🎈 Wajib follow 7 akun ini πŸ‘‡ @defa.eilie @babykimberly_angelina @queen_stacey18 @lince_theo @khodoraa @princessqeill @lovelygrosirtassemarang . Gak follow salah 1 = GUGUR jadi winner πŸ™ . 🎈 Bebas komen apa aja di postingan ini minimal 4 kata (boleh lebih). Contoh: Done Wish me luck . 🎈 Cukup 1x komen gak boleh lebih . 🎈 Pemenang diundi dari komen dengan aplikasi. Super fair πŸ‘Œ . 🎈 UNDI LIVE hari Minggu, 9 Februari di @defa.eilie. Di save di story & highlight (sorotan). Tenang aja yg ga nonton tetap jadi pemenang. . Ayo jangan ragu buat ikutan. Siapa tau kali ini rezeki kalian πŸ˜‡

5

Soksok feminim dulu yahπŸ™ƒπŸ˜‹

6

Parfume mobil terfavorite by @vanzobatamofficial 🌸 . . Suka banget karna wanginya soft dan tidak menusuk hidung πŸ₯° . Very recommended πŸ‘ŒπŸ» . . . #parfumemobil#parfumekenzo

7

A baby girl is a miracle that never ceases to be miraculousπŸ₯ΊπŸ’“

8

Messy hair and i don’t care πŸ˜‰

9

Anak gadis 😘😘 #kaelyngraceyayeo

10

GIVEAWAY ALLERT !! HO HO HO πŸŽ…πŸΌπŸŽ…πŸΌπŸŽπŸŽ . 1X comment hanya di account @khodoraa #NOREPOST . . . πŸ† 1 : Uang tunai Rp.800.000 . πŸ₯ˆ 2 : UV vacuum cleaner . πŸ₯‰ 3 : Go go bus 3in1 set . . . . ⭐️ BONUS uang tunai 200rb dari 1000 comment pertama . Langsung di undi dan langsung di transfer . . . Syarat giveaway yg gampang sekali : . . 🌸 LIKE postingan ini sebagai tanda kamu sudah ikutan giveaway ini. . 🌸 WAJIB follow semua sponsor dan host : . . @khodoraa @do_doo_room @piloku.id @queen_stacey18 @cecebeat_babycharlotte @babykimberly_angelina . 🌸 COMMENT 1X di kolom comment @khodoraa dan tag 3 teman kamu . *contoh : β€œNEWYEAR GIVEAWAY @a @b @c” . . πŸ’“ semua pemenang akan di undi dari comment dan di umumkan pada tanggal 26 januari 2020 . . πŸ’“ boleh ikutan pakai semua IG kamu . . . Terimakasih kepada sponsor dan teman2 yang sudah ikut meramaikan πŸ™πŸ» . . GOODLUCK! Merry christmass and happy new year πŸŽ‰ . . . #giveawayuangtunai#giveawayvacuum#giveaway#giveawaytime

11

Sesekali mau bergaya juga kayak emakku πŸ™„πŸ₯Ί . . . . #kaelyngraceyayeo

12

Mama love you my little princess πŸ˜˜πŸ’•

Most Viewed

Tue, 26 Jan 2021 - Recent Posts

Most Hearts

Tue, 26 Jan 2021 - Recent Posts

Most Commented

Tue, 26 Jan 2021 - Recent Posts

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert