analisa.io

This Profile is
Age-restricted
by Instagram and cannot be analyzed

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

This Profile has zero posts, and nothing to analyze

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Oops...
This profile
Does not exist.

Please reach our support for assistance.

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Uhmm,
we can't access
a private profile

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Sorry,
your internet connection
seems unstable.

analisa.io
analisa.io

Oops.. there are no post on the dates you selected.
Kindly select another date range to analyze.

Oops..
there are no post on the dates you selected. Kindly select another date range to analyze.

analisa.io

Profile has less
than 500
followers.

For good accuracy, Analisa.io only provides Follower Analytics for Profiles with more than 500 Followers.
Please kindly try another search :

analisa.io

Oops...

We are currently upgrading the system and would be back to normal shortly. Please contact customer support if you have any question. Learn more

analisa.io

Oops...
It's us not you.

Please reach our support for assistance.
analisa.io
Logo analisa
profile-picture
-

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Followers

Following

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Get Follower Demographics
& Authenticity

for Instagram Followers
  • Age
  • Gender
  • Location
  • Authenticity

Average Engagement (Likes + Comments)

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Engagement
per Post

Avg. Likes
per Post

Avg. Comments
per Post

Kezia Amelia Average Engagement

-

Total Posts

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Posts
per Day

Avg. Posts
per Week

Avg. Posts
per Month

Kezia Amelia Total Posts

-

Caption words most used

In Caption

Kezia Amelia Captions Words Most Used

-

Hashtags most used

In Caption

Kezia Amelia Hashtags Most Used

-

Tags and Mentions

Brands and Instagrammers often Tagged or Mentioned

Locations Tagged

Posting Activity

Posting times on Profile

Audience Engagement

Engagement times (Likes + Comments) by Audience

Total Posts

Weekday Breakdown

Average Likes and Comments per Post

Weekday Breakdown

Average Engagement Rates

Weekday Breakdown

Caption words most

In Caption

Hashtags most used

Highest Engagement (Likes + Comments)

Tue, 27 Jul 2021 - Recent Posts
1

Ability : Whistle ❌ Violin πŸ™‹πŸ»β€β™€οΈ #whistlechallenge #tiktok Ada ide ga enaknya bikin challenge apa lagi? Comment yahπŸ‘‡πŸ»

2

Dinyanyiin susah yak πŸ₯² Maen biola aja deh 😝 #jemimahchallenge #tiktok

3

Before wedding : diet-diet After wedding : seafood diet. I see food, I eat 🐼 . Photos by @theholograil.bali @theholograil #AlwaysYosuaKezia

4

I often wear glamorous dresses on performances, even on other ppl’s weddings πŸ˜‚. But for my wedding dress, I wanted something different. I loved simple, elegant designs, and for my wedding especially, I wanted a comfortable, easy to wear, easy to move in, dress. This dress designed by @hiantjen is the epitome of my dream wedding dress!! I was even able to dance in it! πŸ˜† I love the classic & elegant vibe of the dress, and the veil is to die for 🀍 Thank you ko @hiantjen for turning my inspirations to reality 🀍🀍🀍 #AlwaysYosuaKezia

5

Me daydreamin’ β˜ƒοΈ

6

Refreshing banget perawatan di @derma_express! Jadi jumat lalu aku abis micro-needling di @derma_express buat treatment flek dan muka aku yang ternyata belang πŸ₯² (aku bahkan ga nyadar gaes, donternya yg nydar 😭😭😭) Treatment nya aku ambil berdasarkan rekomendasi Dr Pat, yang ramah banget btw. Treatment ini sebenernya sedikit ngelukain kulit, buat merangsang kulit kita untuk bikin sel baru. Waktu treatment nyaman ga sakit, dan setelahnya asal ngikutin saran dokter, ga sakit juga. Tempat treatmentnya pun nyaman dan bersih bangett, kita masing2 dapet alas tidur sekali pakai, robe, dan handuk. Enjoy banget perawatan di @derma_express πŸ€— Dan suka bangett sama hasilnya, sekarang sunburn & flek uda pudar jauhh banget πŸ™ˆ

7

#edisikangenmanggung 🐣

8

Ngedance nya kaku bund, maen biola ajah ✌️ #imonthetop #kellycourtney #tiktok #fyp #dancechallenge #keziaviolincover #indomusikgram

9

ATH-S200BT dari @audiotechnicaind adalah pilihan utama aku, karena suaranya nyaman banget ditelinga aku. Mendengarkan instrumen musik jadi lebih fokus dan detail. Headphone ini memiliki driver 40 mm untuk reproduksi suara yang kuat, dan juga memiliki earpad yang ringan banget memberikan kenyamanan untuk telingan aku dalam mendengarkan instrumen musik seharian. Selain itu, juga dilengkapi dengan fitur mikrofon dan kontrol yang memungkinkan kamu untuk menjawab panggilan dengan mudah, menyesuaikan volume dan mengontrol pemutaran musik pada smartphone kamu. Tidak perlu khawatir kalau urusan battery, karena ATH-S200BT dapat digunakan terus menerus hingga 40 JAM. Kamu bisa dapatkan produk ATH-S200BT di Audio Technica Official Store @shopee_id. Selama Periode 8 Maret-16 April 2021 ada Shopee 4.4 Mega Shopping Day. Belanja sekarang juga dan nikmati PROMO nya disini πŸ‘‰ https://bit.ly/3bbW6jo. . Untuk informasi lebih lanjut klik link di bio @audiotechnicaind . #audiotechnica #audiotechnicaind #aths200bt #shopeeid #44MegaShoppingDay

10

Entah kenapa lagu ini ngena banget πŸ₯Ί . Guitar & everything else @jokresz Video @yosua_gunawan #bertaut #nadinamizah #violincover #keziamelia #keziaviolincover #indomusikgram #tiktok

Most Recent Posts

Tue, 27 Jul 2021 - Recent Posts
1

ATH-S200BT dari @audiotechnicaind adalah pilihan utama aku, karena suaranya nyaman banget ditelinga aku. Mendengarkan instrumen musik jadi lebih fokus dan detail. Headphone ini memiliki driver 40 mm untuk reproduksi suara yang kuat, dan juga memiliki earpad yang ringan banget memberikan kenyamanan untuk telingan aku dalam mendengarkan instrumen musik seharian. Selain itu, juga dilengkapi dengan fitur mikrofon dan kontrol yang memungkinkan kamu untuk menjawab panggilan dengan mudah, menyesuaikan volume dan mengontrol pemutaran musik pada smartphone kamu. Tidak perlu khawatir kalau urusan battery, karena ATH-S200BT dapat digunakan terus menerus hingga 40 JAM. Kamu bisa dapatkan produk ATH-S200BT di Audio Technica Official Store @shopee_id. Selama Periode 8 Maret-16 April 2021 ada Shopee 4.4 Mega Shopping Day. Belanja sekarang juga dan nikmati PROMO nya disini πŸ‘‰ https://bit.ly/3bbW6jo. . Untuk informasi lebih lanjut klik link di bio @audiotechnicaind . #audiotechnica #audiotechnicaind #aths200bt #shopeeid #44MegaShoppingDay

2

Entah kenapa lagu ini ngena banget πŸ₯Ί . Guitar & everything else @jokresz Video @yosua_gunawan #bertaut #nadinamizah #violincover #keziamelia #keziaviolincover #indomusikgram #tiktok

3

Ability : Whistle ❌ Violin πŸ™‹πŸ»β€β™€οΈ #whistlechallenge #tiktok Ada ide ga enaknya bikin challenge apa lagi? Comment yahπŸ‘‡πŸ»

4

Me daydreamin’ β˜ƒοΈ

5

Ngedance nya kaku bund, maen biola ajah ✌️ #imonthetop #kellycourtney #tiktok #fyp #dancechallenge #keziaviolincover #indomusikgram

6

Refreshing banget perawatan di @derma_express! Jadi jumat lalu aku abis micro-needling di @derma_express buat treatment flek dan muka aku yang ternyata belang πŸ₯² (aku bahkan ga nyadar gaes, donternya yg nydar 😭😭😭) Treatment nya aku ambil berdasarkan rekomendasi Dr Pat, yang ramah banget btw. Treatment ini sebenernya sedikit ngelukain kulit, buat merangsang kulit kita untuk bikin sel baru. Waktu treatment nyaman ga sakit, dan setelahnya asal ngikutin saran dokter, ga sakit juga. Tempat treatmentnya pun nyaman dan bersih bangett, kita masing2 dapet alas tidur sekali pakai, robe, dan handuk. Enjoy banget perawatan di @derma_express πŸ€— Dan suka bangett sama hasilnya, sekarang sunburn & flek uda pudar jauhh banget πŸ™ˆ

7

The thing about wedding souvenirs is we, the couple, want everyone we love to have a momento of our wedding day, bcs it’s special to us. Also the thing about wedding souvenirs for the guests: there’s just too many of them to keep at home! So when @yosua_gunawan & I chose our wedding souvenir, we agreed it should be: 1. Useful 2. Designed tastefully 3. Small in size, so the guests can bring it home easily. 4. I like nice fragrances, so we went with something that smells nice πŸ˜‰ And.... voila! Here are pics of our wedding souvenir! A bunch of thanks to @silverjoy.gift for being soo kind and easy to work with... Design, scents, delivery packaging, timing, everything is so perfectπŸ’— My friends loooved the scent! And in the hectic-ness of wedding prep, @silverjoy.gift souvenir is one less thing I’ve to worry about! #AlwaysYosuaKezia

8

A bit late to the #tiktok train πŸ™‹πŸ»β€β™€οΈ No matter tho. Now I can do a #duet with #edsheeran #afterglow πŸ‘Œ

9

#edisikangenmanggung 🐣

10

Dinyanyiin susah yak πŸ₯² Maen biola aja deh 😝 #jemimahchallenge #tiktok

11

Before wedding : diet-diet After wedding : seafood diet. I see food, I eat 🐼 . Photos by @theholograil.bali @theholograil #AlwaysYosuaKezia

12

I often wear glamorous dresses on performances, even on other ppl’s weddings πŸ˜‚. But for my wedding dress, I wanted something different. I loved simple, elegant designs, and for my wedding especially, I wanted a comfortable, easy to wear, easy to move in, dress. This dress designed by @hiantjen is the epitome of my dream wedding dress!! I was even able to dance in it! πŸ˜† I love the classic & elegant vibe of the dress, and the veil is to die for 🀍 Thank you ko @hiantjen for turning my inspirations to reality 🀍🀍🀍 #AlwaysYosuaKezia

Most Viewed

Tue, 27 Jul 2021 - Recent Posts

Most Hearts

Tue, 27 Jul 2021 - Recent Posts

Most Commented

Tue, 27 Jul 2021 - Recent Posts

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert