analisa.io

This Profile is
Age-restricted
by Instagram and cannot be analyzed

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

This Profile has zero posts, and nothing to analyze

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Oops...
It's us not you.

Please reach our support for assistance.
analisa.io
analisa.io

Uhmm,
we can't access
a private profile

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Sorry,
your internet connection
seems unstable.

Whoa, the dates you
selected exceed the
posts analyzed.

Whoa, the dates you selected exceed the posts analyzed.

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Profile has less
than 500
followers.

For good accuracy, Analisa.io only provides Follower Analytics for Profiles with more than 500 Followers.
Please kindly try another search :

analisa.io

Loading

0
100

Your search is being processed, and will be ready in a few minutes to hours depending on the total posts analyzed.

  • You will be notified by email once the report is done.
  • Kindly contact customer service if you have any questions.
Logo analisa
profile-picture
-

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Followers

Following

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Get Follower Demographics
& Authenticity

for Instagram Followers
  • Age
  • Gender
  • Location
  • Authenticity

Average Engagement (Likes + Comments)

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Engagement
per Post

Avg. Likes
per Post

Avg. Comments
per Post

Sarasefeika Kesha Average Engagement

-

Total Posts

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Posts
per Day

Avg. Posts
per Week

Avg. Posts
per Month

Sarasefeika Kesha Total Posts

-

Caption words most used

In Caption

Sarasefeika Kesha Captions Words Most Used

-

Hashtags most used

In Caption

Sarasefeika Kesha Hashtags Most Used

-

Tags and Mentions

Brands and Instagrammers often Tagged or Mentioned

Locations Tagged

Posting Activity

Posting times on Profile

Audience Engagement

Engagement times (Likes + Comments) by Audience

Total Posts

Weekday Breakdown

Average Likes and Comments per Post

Weekday Breakdown

Average Engagement Rates

Weekday Breakdown

Caption words most

In Caption

Hashtags most used

Highest Engagement (Likes + Comments)

Mon, 18 Jan 2021 - Recent 6 Posts
1

My Numa🥰

2

🥰

3

Kegiatan pagi ini : urus berkas nikah ke puskesmas udah kaya mau kebulan🥺

4

5

My plus 1,2,3 masih ada 4,5,6 tapi gaikut😢

6

💙

7

Numa nanti kalo udah gede jangan jadi anak durhaka gini ya🥺

8

Si num num dari teriak teriak nangis gamau sama aku, sampe mau, terus ngantuk, terus bobo dengan posisi di slide kedua, sampe akhirnya bobo nyenyak🤩

9

Sayang aty, sayang temen temenku yang lain juga yang sayang sama mica bantuin proses perubahan hidupku dari jadi orang jahat banget sampe jadi kaya sekarang yang mau belajar jadi lebih baik. Terima kasih udah stay gakemana mana dan selalu support aku dengan tulus tanpa minta imbalan apapun. Alphar adhi dira harsya bila lala eno mia dan kawan kawan idut mentari semuanyaaa pokonya. I love you guys🤗

10

Launching hari ini!🤗

Most Recent Posts

Mon, 18 Jan 2021 - Recent 6 Posts
1

Numa nanti kalo udah gede jangan jadi anak durhaka gini ya🥺

2

Launching hari ini!🤗

3

🥰

4

Si num num dari teriak teriak nangis gamau sama aku, sampe mau, terus ngantuk, terus bobo dengan posisi di slide kedua, sampe akhirnya bobo nyenyak🤩

5

Sayang aty, sayang temen temenku yang lain juga yang sayang sama mica bantuin proses perubahan hidupku dari jadi orang jahat banget sampe jadi kaya sekarang yang mau belajar jadi lebih baik. Terima kasih udah stay gakemana mana dan selalu support aku dengan tulus tanpa minta imbalan apapun. Alphar adhi dira harsya bila lala eno mia dan kawan kawan idut mentari semuanyaaa pokonya. I love you guys🤗

6

💙

7

8

Turun hampir 15 kg dengan keajaiban produk kesayanganku dari @msslimbeauty.co 🥺🥰 yang suka nanya gmn caranya kak? Beneran ga sih bisa turun? Check highlights aku ya!🥰

9

Kegiatan pagi ini : urus berkas nikah ke puskesmas udah kaya mau kebulan🥺

10

My plus 1,2,3 masih ada 4,5,6 tapi gaikut😢

11

Jam 12! Model terbaru dari @langkah.kalila 🤗

12

My Numa🥰

Most Viewed

Mon, 18 Jan 2021 - Recent 6 Posts

Most Hearts

Mon, 18 Jan 2021 - Recent 6 Posts

Most Commented

Mon, 18 Jan 2021 - Recent 6 Posts

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert