analisa.io

This Profile is
Age-restricted
by Instagram and cannot be analyzed

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

This Profile has zero posts, and nothing to analyze

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Oops...
It's us not you.

Please reach our support for assistance.
analisa.io
analisa.io

Uhmm,
we can't access
a private profile

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Sorry,
your internet connection
seems unstable.

Whoa, the dates you
selected exceed the
posts analyzed.

Whoa, the dates you selected exceed the posts analyzed.

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Profile has less
than 500
followers.

For good accuracy, Analisa.io only provides Follower Analytics for Profiles with more than 500 Followers.
Please kindly try another search :

analisa.io

Loading

0
100

Your search is being processed, and will be ready in a few minutes to hours depending on the total posts analyzed.

  • You will be notified by email once the report is done.
  • Kindly contact customer service if you have any questions.
Logo analisa
profile-picture
-

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Followers

Following

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Get Follower Demographics
& Authenticity

for Instagram Followers
  • Age
  • Gender
  • Location
  • Authenticity

Average Engagement (Likes + Comments)

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Engagement
per Post

Avg. Likes
per Post

Avg. Comments
per Post

Kenny Austin Average Engagement

-

Total Posts

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Posts
per Day

Avg. Posts
per Week

Avg. Posts
per Month

Kenny Austin Total Posts

-

Caption words most used

In Caption

Kenny Austin Captions Words Most Used

-

Hashtags most used

In Caption

Kenny Austin Hashtags Most Used

-

Tags and Mentions

Brands and Instagrammers often Tagged or Mentioned

Locations Tagged

Posting Activity

Posting times on Profile

Audience Engagement

Engagement times (Likes + Comments) by Audience

Total Posts

Weekday Breakdown

Average Likes and Comments per Post

Weekday Breakdown

Average Engagement Rates

Weekday Breakdown

Caption words most

In Caption

Hashtags most used

Highest Engagement (Likes + Comments)

Sat, 16 Jan 2021 - Recent 6 Posts
1

Sedikit cerita, berangkat jam 4.30 pagi dari Tangerang ke Gunung Batu Jonggol. Jaraknya lumayan jauh di luar ekspektasi, nyampe tujuan kesiangan padahal berniat liat sunrise. 🤣 Untungnya sepi dengan sedikit bersabar sampai pengunjung yang lain bubar, itu gunung udah kaya punya kita bertiga. Aerial view disini sih gokil. Tapi sayang kita juga harus buru-buru turun karena diguyur hujan takut camera gear gw basah. 🤣 But yow, drone shotnya sih gw puas banget setelah diedit. Thanks model-model yang gampang gw atur di frame @ichadlim @ms.ellenwang

2

These alpacas are too cute. What a stress reliever. Wish I had a farm full of these guys. 🤣

3

Do whatever makes you happy, but let the nature take it’s course.

4

When you surround yourself with like-minded people, it gives you extra energy.

5

I don’t know if it’s just me, but spending time with animals is so calming.

6

Just what I need after a long break at home.

7

Whole mountain is ours.

8

It’s kinda funny and sad at the same time how the pandemic turns things around. 2020 is tough. 🙏🏻

9

Semenjak pandemi gue sering banget ngabisin waktu di rumah dengan kegiatan produktif untuk bisa tetap aktif dan kreatif yaitu dengan membuat konten di YouTube. Tapi mulai dr pembuatan konten hingga pengeditan video gue lakuin sendiri. Seru banget loh ternyata ngedit video ini, gue belajar banyak hal baru bangett! Emang sih gak gampang buat kita tetap positif ditengah masa pandemi gini, butuh keberanian dan tekad yang kuat buat kita para #GenerasiBisaBanget untuk bisa terus positif, produktif dan juga kreatif. Kalo kalian udah ngelakuin apanih? Sebagai #GenerasiBisaBanget gue mau kalian juga bisa ikut tetap produktif, aktif, dan kreatif mulai dari kegiatan yang positif. Buat kalian yang masih bingung kegiatan apa yang kalian sukai, jangan lupa yaa gabung ke #GenerasiBisaBanget di event Generasi Bisa Banget: Skill Up Project dari @bearbrand_id, dan ini FREE! Gue denger-denger ada Ernanda Putra sama Danilla nih dan banyak topik inspiratif lainnya buat kita #GenerasiBisaBanget, yang pastinya bakal bikin kita siap menghadapi berbagai tantangan di situasi kaya gini. Gokil makin gasabar nih gue. For more information & registration bisa ke link di bawah ini: http://bit.ly/GBBSkillUpKennyAuztin

10

The nature never fails to amaze me.

Most Recent Posts

Sat, 16 Jan 2021 - Recent 6 Posts
1

Semenjak pandemi gue sering banget ngabisin waktu di rumah dengan kegiatan produktif untuk bisa tetap aktif dan kreatif yaitu dengan membuat konten di YouTube. Tapi mulai dr pembuatan konten hingga pengeditan video gue lakuin sendiri. Seru banget loh ternyata ngedit video ini, gue belajar banyak hal baru bangett! Emang sih gak gampang buat kita tetap positif ditengah masa pandemi gini, butuh keberanian dan tekad yang kuat buat kita para #GenerasiBisaBanget untuk bisa terus positif, produktif dan juga kreatif. Kalo kalian udah ngelakuin apanih? Sebagai #GenerasiBisaBanget gue mau kalian juga bisa ikut tetap produktif, aktif, dan kreatif mulai dari kegiatan yang positif. Buat kalian yang masih bingung kegiatan apa yang kalian sukai, jangan lupa yaa gabung ke #GenerasiBisaBanget di event Generasi Bisa Banget: Skill Up Project dari @bearbrand_id, dan ini FREE! Gue denger-denger ada Ernanda Putra sama Danilla nih dan banyak topik inspiratif lainnya buat kita #GenerasiBisaBanget, yang pastinya bakal bikin kita siap menghadapi berbagai tantangan di situasi kaya gini. Gokil makin gasabar nih gue. For more information & registration bisa ke link di bawah ini: http://bit.ly/GBBSkillUpKennyAuztin

2

Sedikit cerita, berangkat jam 4.30 pagi dari Tangerang ke Gunung Batu Jonggol. Jaraknya lumayan jauh di luar ekspektasi, nyampe tujuan kesiangan padahal berniat liat sunrise. 🤣 Untungnya sepi dengan sedikit bersabar sampai pengunjung yang lain bubar, itu gunung udah kaya punya kita bertiga. Aerial view disini sih gokil. Tapi sayang kita juga harus buru-buru turun karena diguyur hujan takut camera gear gw basah. 🤣 But yow, drone shotnya sih gw puas banget setelah diedit. Thanks model-model yang gampang gw atur di frame @ichadlim @ms.ellenwang

3

Whole mountain is ours.

4

The nature never fails to amaze me.

5

Tayang Mulai Senin 5 Oktober 2020, jam 15.25 di @sctv.

6

Do whatever makes you happy, but let the nature take it’s course.

7

When you surround yourself with like-minded people, it gives you extra energy.

8

Fact check: • Kedua kalinya naik Gunung Gede • Tektokan (bukan Tiktokan joget-joget) dari Cibodas - Gunung Putri, mulai dari jam 05.30 - 17.30, total 12 jam jalan di hutan dan gunung tanpa signal, sudah dengan istirahat di puncak Gunung Gede sekitaran 30 menitan. • Jempol kaki kebas ga berasa apa-apa setelah itu. @ichadlim @romadhonaakram @aceep.id @ms.ellenwang

9

I don’t know if it’s just me, but spending time with animals is so calming.

10

These alpacas are too cute. What a stress reliever. Wish I had a farm full of these guys. 🤣

11

It’s kinda funny and sad at the same time how the pandemic turns things around. 2020 is tough. 🙏🏻

12

Just what I need after a long break at home.

Most Viewed

Sat, 16 Jan 2021 - Recent 6 Posts

Most Hearts

Sat, 16 Jan 2021 - Recent 6 Posts

Most Commented

Sat, 16 Jan 2021 - Recent 6 Posts

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert