analisa.io

This Profile is
Age-restricted
by Instagram and cannot be analyzed

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

This Profile has zero posts, and nothing to analyze

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io

Oops...
It's us not you.

Please reach our support for assistance.
analisa.io
analisa.io

Uhmm,
we can't access
a private profile

Please kindly try another search

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Sorry,
your internet connection
seems unstable.

Whoa, the dates you
selected exceed the
posts analyzed.

Whoa, the dates you selected exceed the posts analyzed.

analisa.io
analisa.io
analisa.io

Profile has less
than 500
followers.

For good accuracy, Analisa.io only provides Follower Analytics for Profiles with more than 500 Followers.
Please kindly try another search :

analisa.io

Loading

0
100

Your search is being processed, and will be ready in a few minutes to hours depending on the total posts analyzed.

  • You will be notified by email once the report is done.
  • Kindly contact customer service if you have any questions.
Logo analisa
profile-picture
-

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Followers

Following

Engagement Rate

Like Rate

Comment Rate

Get Follower Demographics
& Authenticity

for Instagram Followers
  • Age
  • Gender
  • Location
  • Authenticity

Average Engagement (Likes + Comments)

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Engagement
per Post

Avg. Likes
per Post

Avg. Comments
per Post

Karinaprabasari Average Engagement

-

Total Posts

Pinch & highlight chart to zoom.

Avg. Posts
per Day

Avg. Posts
per Week

Avg. Posts
per Month

Karinaprabasari Total Posts

-

Caption words most used

In Caption

Karinaprabasari Captions Words Most Used

-

Hashtags most used

In Caption

Karinaprabasari Hashtags Most Used

-

Tags and Mentions

Brands and Instagrammers often Tagged or Mentioned

Locations Tagged

Posting Activity

Posting times on Profile

Audience Engagement

Engagement times (Likes + Comments) by Audience

Total Posts

Weekday Breakdown

Average Likes and Comments per Post

Weekday Breakdown

Average Engagement Rates

Weekday Breakdown

Caption words most

In Caption

Hashtags most used

Highest Engagement (Likes + Comments)

Wed, 27 Jan 2021 - Recent Posts
1

Xmas dinner πŸŽ„βœ¨

2

First time to the zoo 🦁

3

Rain - rain go away 🌦🌞

4

πŸŒžπŸƒ

5

@atsthelabel 🀍

6

My boy πŸ¦–πŸŒ

7

8

πŸŽ„

9

Kalau lg males keluar rumah , aku pasti order makanan/ minuman melalui @grabfoodid Kali ini aku menggunakan promo PREMIUM MEALS dengan promo ini dapatkan disc 30% utk pembelanjaan minimal 120k. Promo ini hanya berlaku selama bulan januari khusus dibali aja 😍 @grabbalinusra Jadi jgn lewatkan promo ini ya! #GRABFOODID #PREMIUMMEALS #MAKANTHON #GrabBaliNusra

10

Di usia 25th ini aku sudah mulai merasa kekenyalan kulit berkurang. Ditambah setelah hamil & menyusui, kulit wajahku jd kering & menjadi saggy akibat kenaikan dan penurunan berat badan, terutama di area wajah bagian pipi ke bawah. Jadi selasa kemarin aku memutuskan utk melakukan treatment Ultralift dengan menggunakan mesin ULTRAFORMER III di @eternaclinicbali 😍 Mesin ini merupakan mesin dengan teknologi ultrasound yg merangsang pembentukan kolagen dibawah kulit sehingga lebih kencang. Hasilnya benar2 terasa lebih kencang, namun hasil maksimal akan terlihat setelah 1-3 bulan ke depan ✨ Bagi yg mempunyai masalah kulit yg sama kamu bisa langsung konsultasikan ke @eternaclinicbali 🀍 Lokasinya di Eccos Plaza Bali, Jln. Sunset Road (sebelum Lippo Mall) atau bisa hubungi WA +6281-1339-225 @haju_medical @classys_indonesia #Ultraformer3 #UltraformerIII #UltraformerByHaju #HIFUMachine #TreatmentHifu _ #eternaclinic #eternaclinicbali #aestheticclinicbali #antiagingclinicbali #beautyclinicbali #dermalfillertreatmentbali

Most Recent Posts

Wed, 27 Jan 2021 - Recent Posts
1

Kalau lg males keluar rumah , aku pasti order makanan/ minuman melalui @grabfoodid Kali ini aku menggunakan promo PREMIUM MEALS dengan promo ini dapatkan disc 30% utk pembelanjaan minimal 120k. Promo ini hanya berlaku selama bulan januari khusus dibali aja 😍 @grabbalinusra Jadi jgn lewatkan promo ini ya! #GRABFOODID #PREMIUMMEALS #MAKANTHON #GrabBaliNusra

2

Xmas dinner πŸŽ„βœ¨

3

πŸŽ„

4

Hi aku mau ngingetin ke kalian yg suka pake eyelash extension jangan lupa pake eyelash serum yah sewaktu lg istirahat , biar bulumatanya ga gampang rontokk Aku udh bertahun2 pake eyelash extension & bulumata tetep banyak karna rutin pake serum bulumata dari @secca.official ✨ ( bisa juga dipake di alis)

5

First time to the zoo 🦁

6

Di usia 25th ini aku sudah mulai merasa kekenyalan kulit berkurang. Ditambah setelah hamil & menyusui, kulit wajahku jd kering & menjadi saggy akibat kenaikan dan penurunan berat badan, terutama di area wajah bagian pipi ke bawah. Jadi selasa kemarin aku memutuskan utk melakukan treatment Ultralift dengan menggunakan mesin ULTRAFORMER III di @eternaclinicbali 😍 Mesin ini merupakan mesin dengan teknologi ultrasound yg merangsang pembentukan kolagen dibawah kulit sehingga lebih kencang. Hasilnya benar2 terasa lebih kencang, namun hasil maksimal akan terlihat setelah 1-3 bulan ke depan ✨ Bagi yg mempunyai masalah kulit yg sama kamu bisa langsung konsultasikan ke @eternaclinicbali 🀍 Lokasinya di Eccos Plaza Bali, Jln. Sunset Road (sebelum Lippo Mall) atau bisa hubungi WA +6281-1339-225 @haju_medical @classys_indonesia #Ultraformer3 #UltraformerIII #UltraformerByHaju #HIFUMachine #TreatmentHifu _ #eternaclinic #eternaclinicbali #aestheticclinicbali #antiagingclinicbali #beautyclinicbali #dermalfillertreatmentbali

7

Hi sekarang kalo pergi kemanapun aku gapernah ketinggalan utk bawa ini, Daily baby cream dari @msglowkids 🌞 texturenya ringan & gampang meresap ditambah kandungan avocado & almond oil yg bagus bgt utk melembabkan kulit baby!

8

Rain - rain go away 🌦🌞

9

@atsthelabel 🀍

10

11

πŸŒžπŸƒ

12

My boy πŸ¦–πŸŒ

Most Viewed

Wed, 27 Jan 2021 - Recent Posts

Most Hearts

Wed, 27 Jan 2021 - Recent Posts

Most Commented

Wed, 27 Jan 2021 - Recent Posts

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert

Upgrade for Premium Analytics on

  • Profile Analytics
    Hashtag Analytics
  • Profile Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Tagged Brands & Influencers HOT
  • Historical Performance
  • Posting Activity - Schedule & Mapping
  • Audience Engagement Heatmap
  • Geolocation Map
  • Top Captions & Hashtags
  • Email Alert
  • Hashtag Analytics - Premium
  • Engagement Rate Analysis
  • Influencer Identification HOT
  • Audience Activity
  • Top Hashtags Participants
  • Most Liked & Commented
  • Geolocation Map
  • Custom Date Range
  • Email Alert